Main Menu

Stargate

Started by Fubenalvo, 2007-05-18, 22:26:41

Previous topic - Next topic

NLZ

Már pedig köv részben a név kötelez elv alapján ívóvíz rinya lesz. :D
[reserved]

Cloud

1x06

4-est kap tőlem, mert előző részek egy fokkal jobban tetszettek. Félreértés ne essék ez is igen jó rész volt.
[spoiler]Főleg hogy egy külsős világban voltak megint.  A bogaras idegenekre remélem később még visszatérnek. Kíváncsi vagyok az eredetükre.
Lehet hogy a világ ahonnan származnak azért lett sivatag mert minden vizet feléltek már. 

Jó kis rész volt. Várom következőt. :jee:[/spoiler]

Makos

Hát nem volt rossz, azt el kell ismerni, de még mindig nem az igazi.

NLZ

Azé hova a faszba tudott az a homokgeci elvarázsolni 10 köbméter vizet?
[reserved]

kelvor

Ja, kicsit eltúlozták, hogy mennyi víz tűnt el. Scott meg jól csinálja, amíg élnek végig**** a női szakaszt a legénységben.  :D Egyébként történhetne már valami, mert ez így eddig édes kevés. Találjanak már valamit...pár rossz arcú űrlényt, hibernált embert a hajón, vagy bármit. Sőt, replikátorokat nekik! Azt sem értem, hogy otthon a Földön mit csinálnak eközben? Atlantisz adattárában sincs semmi erről a hajóról? 

Következő rész címe [spoiler]Earth  ::)[/spoiler]

NLZ

Gondolom az adattárból jöttek rá egyáltalán, hogy van ilyen. :)
[reserved]

kelvor

Ja, igaz. Azt viszont nem hiszem, hogy csak annyi volt ott, hogy van egy hajó, amin van egy csillagkapu és nézzétek meg ha akarjátok.  :smile: Na mindegy, csak bosszant, hogy eddig elég céltalan a story.

Cloud

Quote from: kelvor on 2009-11-02, 02:03:44
Ja, igaz. Azt viszont nem hiszem, hogy csak annyi volt ott, hogy van egy hajó, amin van egy csillagkapu és nézzétek meg ha akarjátok.  :smile: Na mindegy, csak bosszant, hogy eddig elég céltalan a story.

A hajóról  nem is tudtak. Csak egy cím volt megadva az adatbázisban.  :)

Amúgy nézve az előzetest, a következő részben lövöldözni  fog a hajó. Valami történik majd. :D

Fazék

http://www.sorozatjunkie.hu/2009/11/02/stargate-universe-keszitoi-oldalrol/
QuoteSGU is NOT SG-1 or Atlantis.  It's a different show in terms of tone and characters.  If you're expecting flawless people, square-jawed heroes, and stories that set up and deliver all the answers over the course of a forty-five minute episode, you WILL be disappointed. And DON'T expect that to change.

NLZ

Ki akarja kommentálni ezt a mai remek darabot? :D
[reserved]

Makos

Hát...én nem tudok véleményt írni erről...

Bishop

[spoiler][/spoiler]

Cloud

Quote from: NLZ on 2009-11-07, 22:33:24
Ki akarja kommentálni ezt a mai remek darabot? :D
:D

Gyenge rész volt. A CGI viszont tetszett... :D

Fazék

héé. ez az 1x08 egész nézhető lett  :jee:
[spoiler]nem aprózták el a body count-ot :D[/spoiler]

Makos

[spoiler]Érdekesek ezek az időutazós részek...
De legalább most volt egy kis akció benne.
Bár a vége nem tetszett.[/spoiler]

chilip

valakinek megvan a Tilk-es gif amiben bratakkal dumálnak és bratak közli vele hogy éjszakánként hozzányúl?  :Kiraly: képek közti nagytakarítás áldozata lett :D

Cloud

Quote from: Fazék on 2009-11-14, 21:43:41
héé. ez az 1x08 egész nézhető lett  :jee:
[spoiler]nem aprózták el a body count-ot :D[/spoiler]
Az eddigi legjobb rész szerintem. Kicsit goauldok jutottak eszembe az alienekről. :)

NLZ

Elég érdekes egy olyan életforma, ami nagy csapatban nem csinál mást, csak átrágja magát az ember mellkasán, még csak meg sem eszi tisztességesen. Nem kéne némi egyéb őshonos állat, amiből eléldegélhetnek?
[reserved]

Bishop

Lehet csak a területüket védték, és nem táplálék célból támadtak, amire lehet magyarázat a bénító méreg.

kelvor

Legutóbbi rész eléggé nézhető volt, még azt is elérte, hogy ne tekintgessek az időre, mennyi van még hátra. Ennél a résznél döbbentem rá, mennyire hiányzik nekem Carter és a véget nem érő tudományos maszlag. Itt elég rendesen elintézték egy vállrándítással és egy hm hát izé..napkitörés.  :smile:

NLZ

Az ilyen szokványos dolgokon már nem fognak meglepődni. :)
[reserved]

kelvor

Na ja, Alienekkel körülvéve mit számít egy kis Time Jump  :D No meg egyik legkirályabb rész volt, amikor az SG-1 visszament az időben. Fiatal Hammond és Hippi Teal'c!  :jee:

Xzone

Quote from: kelvor on 2009-11-18, 10:36:38
Na ja, Alienekkel körülvéve mit számít egy kis Time Jump  :D No meg egyik legkirályabb rész volt, amikor az SG-1 visszament az időben. Fiatal Hammond és Hippi Teal'c!  :jee:

Nekem az időhurkos a kedvencem :D

kelvor

Az is nagy rész volt! Top3 jelenet
- Jack golfozik az indító csarnokban
- Lekapja Cartert / utána mosolyog
- Ketchup + Mustár= tányéron smile és üvölt..hu mit is? Flúúúúgos talán? Erre már nem emlékszem csak arra, hogy iszonyatosan röhögtem.

Xzone

Quote from: kelvor on 2009-11-18, 11:58:15
Az is nagy rész volt! Top3 jelenet
- Jack golfozik az indító csarnokban
- Lekapja Cartert / utána mosolyog
- Ketchup + Mustár= tányéron smile és üvölt..hu mit is? Flúúúúgos talán? Erre már nem emlékszem csak arra, hogy iszonyatosan röhögtem.

WACKO!

(És persze: "three fries short of a Happy Meal" :D )

Ez a rész legjobb 5 és fél perce. Amikor Teal'c-et arconvágja a fickó... LOL.

kelvor

WACKO! Tényleg!  :D Ahhh, meg kell néznem ezt a részt. Viszont egy rész nem rész, szóval ideje lesz beszereznem 1-10 évadig...most már elfér a winyón.

NLZ

Ha tudsz tűrhető DVDRip torrentet, akkor felkínálhatnád a közjó érdekében. :D
[reserved]

kelvor

Találtam. 1-10ig dvd rip dual audio hun+eng, viszont nem publikus torrent. Ha elmondjátok, hogyan tudom nektek felpakolni torrentként, megteszem, amit lehet.

Selmo

Ha sima tracker akkor közreadod a torrentet, ha felhasználóhoz kötött, akkor max csinálsz belőle torrentet, ha leért. Gondolom ez utóbbi kissé problémás lenne 10 évadnyi cuccnál.

A tökéletesség unalmas.

kelvor

Felhasználóhoz kötött. Azt esetleg még meg tudom tenni, ha leért, évadonként teszem fel, akinek kell. A baj az, hogy az 1mb feltöltés nem túl sok, ha sokan rácuppantok.  :smile: Bár 1 évad az 7 giga körülbelül, szóval az hamar leérne egy embernek.

Ami sima tracker, abból csak ezt találtam, ami nézhetőnek tűnik.