Animációs filmek/sorozatok (minden, ami nem japán)

Started by Fazék, 2007-06-25, 21:23:22

Previous topic - Next topic

Rounin

chilip

HAHAHAHAHAHA
[spoiler]
Dragon Ball módra Boufball, kurva jó ez a wakfu :D mikor moonwalkal vitte be a célba a labdát  :lul: :muhahah:[/spoiler]

ed.: 17es rész fukken epic, milyen harcot lenyomtak már  :eek: animébe se lát ilyet az ember csak 5 évente 1x

ed.2.: végére értem

[spoiler]GROVY!!!!

[/spoiler]

Rounin

Quote from: chilip on 2010-09-22, 19:11:32
ed.: 17es rész fukken epic, milyen harcot lenyomtak már  :eek: animébe se lát ilyet az ember csak 5 évente 1x

Ugye te is megnézted még legalább egyszer, amint a végére értél a résznek? :D

Quote[spoiler]GROVY!!!!

[/spoiler]

[spoiler]Noxot jobban sajnáltam. Na meg Grovy simán visszatérhet, lásd a mesterét. You know, death is overrated.[/spoiler]

chilip

Quote from: Rounin on 2010-09-22, 19:36:13
Quote from: chilip on 2010-09-22, 19:11:32

Ugye te is megnézted még legalább egyszer, amint a végére értél a résznek? :D

alap :D ma is 2x :D
[spoiler]
végre olyasmi ahol érezni hogy "out of league", eddig is voltak nagy erők de ötletességben, koreográfiában és animációban (no meg powerlevel-ben :D) 17es rész a szezon csúcspontja. és végre nincsenek sárkány erősségű halandó emberek (még a cube isteni erejével is majdnem belehalt a dologba Nox, 1 mp-en múlt a dolog, pedig már Nox sem is volt teljesen ember, hanem részben gép).[/spoiler]

kikuchiyo

Meg lehet kérdezni, hogy miről ejakuláltok itt ilyen lelkesen?
Failure is the default option

Cobra

Illetve hogy francia dubbal ,angol subbal néztétek?
btw Wakfu-t néznek, pár posttal följebb ott a megoldás :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

Quote from: barátnőWakfu is a turn-based tactical MMORPG[2] and a Television Cartoon, under development by Ankama Studio and written in Java.
QuoteAnkama Animation has been producing a French-language cartoon series by the same name, based on the video game.

:mittomen:

QuoteThe special episode "Noximilien l'Horloger", which tell the origins of the main antagonist, Nox, was produced in Japan, it features a radically different art style made by the same team of animators who worked on Kaiba and Kemonozume, it was directed by Eunyoung Choi with Masaaki Yuasa on character design.

Hmm.

chilip

a TV sorozatról - ebbe benne mind2 special is

első pár rész nem volt nagy szám azért

Rounin

Quote from: Cobra on 2010-09-22, 23:19:26
Illetve hogy francia dubbal ,angol subbal néztétek?

Yep.
Bár a francia nyelv továbbra sem szívem csücske hangzásra, de Nox hangja miatt megérte.

Quote from: kikuchiyoHmm.

Ettől függetlenül borzalmas lett.
És még szembe is megy a "lore"-al.

Bruce

Quote from: Rounin on 2010-09-23, 07:31:08

Quote from: kikuchiyoHmm.

Ettől függetlenül borzalmas lett.
És még szembe is megy a "lore"-al.
Grafikailag valóban nem épp egy szép darab, de nem igazán vettem észre, hogy szembemenne a sorozattal... (na jó, tudta a kocka nevét, holott a sorozatban meg nem, de ezen kívül mást nem láttam)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Quote from: Bruce on 2010-09-23, 12:21:28
Grafikailag valóban nem épp egy szép darab, de nem igazán vettem észre, hogy szembemenne a sorozattal... (na jó, tudta a kocka nevét, holott a sorozatban meg nem, de ezen kívül mást nem láttam)

Áh, végülis nem történt teljesen más a családjával, mint amit a sorozatban sugalltak. ::)

chilip

Megamind trailer

QuoteMegamind (Will Ferrell) and his life-long archenemy Metro Man (Brad Pitt) are aliens that were sent away from their respective home planets in time of crisis (much like Superman's origin story). Megamind, taking the role of super villain, tries to conquer Metro City in every imaginable way, each attempt a colossal failure thanks to Metro Man, who becomes the hero of Metro City. It seems that the pattern will never cease until Megamind seemingly kills Metro Man during one of his many botched hostage plots involving news reporter Roxanne Ritchi (Tina Fey). Now freed from his rival's shadow, Megamind proceeds to take control of Metro City. Over time, Megamind comes to the realization that he no longer has any purpose in life without an enemy. To appease his depression, he turns Roxanne's lonely cameraman Hal (Jonah Hill) into Metro City's next big superhero, the fiery-headed Tighten. Unfortunately, Tighten decides to utilize his new power against humanity as revenge for the lifetime of rejection he has endured. When Metro Man is discovered alive by Megamind and Roxanne, but uninterested in resuming his superhero duties, Megamind is forced to do the inevitable: become the hero of the crisis. Aided by his childhood sidekick Minion (David Cross), Megamind now sets out to stop Tighten's rampage of destruction, thus beginning a path to redemption.

és tényleg tolják a "stupid dreamworks smile"-t a képedbe :D

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Acchan

Quote from: Nakedape on 2010-10-02, 09:16:58
http://www.youtube.com/watch?v=V36LpPkwJ7I

a munka rossz
:appl:

Quote from: chilip on 2010-10-01, 11:43:41
Megamind trailer
....
és tényleg tolják a "stupid dreamworks smile"-t a képedbe :D
Ez amúgy nem tűnik rossznak - remélhetőleg nem vonultatták fel az összes poént a trailerben.  :D

Zen

Megnéztem Wakfut. Király volt.
[spoiler]Grovy halála viszont nem vol az.[/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

Próféta

Futurama S6 (ameddig kijött)
:cool:
Meg merem kockáztatni, hogy jobb a 4-5. évadnál.
Long live the Robo-Hungarian Empire!  :whoah:

kikuchiyo

Good news of disagreement, everyone!
Az új évad szerintem elég gyengén kezdett, és csak a közepére-végére talált magára. Én most néztem újra a klasszikus sorozatot (72 résznyi Futurama után akármilyen könyvet olvasok, a szereplők vagy Bender, vagy Fry, vagy a Professzor hangján szólalnak meg), és azért a 4. (production) évadban volt néhány nagyon erős rész, amikhez az új évadból csak a Late Philip J. Fry ér fel.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Leara

Asterix tizenkét próbája: gyerekkorom egyik kedvenc rajzfilmje volt, szóval kihasználtam, hogy leadta a Film+ és nosztalgiáztam egy kicsit... és ez még mindig baromi jó :D... sőt, némelyik rész most már még jobban tetszik, mint anno (pl. a hivatalos a A38-as igazolvánnyal... már képes vagyok átérezni  :lul:).
MAL

Próféta

Próféta

Ugly Americans 1x07 (Kong of Queens)
Hát ez az epizódzárás nagyon fájt. :falba: Különösen, amikor rájöttem, hogy honnan ismerős  :aaa:

Member

http://www.youtube.com/watch?v=irbFBgI0jhM

Nemtom mennyire old vagy ismert, tesómnak vetítették le az egyetemen, nekem betett.

Kvikveg

Quote from: Member on 2010-11-20, 21:05:30

Nemtom mennyire old vagy ismert, tesómnak vetítették le az egyetemen, nekem betett.
Ok ez nekem is.
Ezt emlitik a kommentek kozott, mint korabban ugyanez az otlet, csak jobb befejezessel es jelentosen rovidebben.
Gobelins 2001 - Les cambrioleurs
http://www.youtube.com/watch?v=hgZh11emAPw

Hehe
http://www.youtube.com/watch?v=214amh3-09I
Gobelins 2003 - La craie et le sabre

http://www.youtube.com/watch?v=NPSXc_xcq6w&feature=related
Gobelins 2008 - Wild Casting
Most mar tudom hogy kerult oda az oroszlan...  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

ez ha elkészül érdekelne fog nem kicsit
PATHS OF HATE long trailer
http://vimeo.com/17053492

Acchan

Quote from: Member on 2010-11-20, 21:05:30

Ettől kirázott a hideg.

Acchan

Coyote Falls

A Warner Bros legújabb Prérifarkas vs Gyalogkakukk epizódja. Igaz, a normál részekhez képest feleolyan hosszú, mégis önismétlőbb, mint az eddigi részek együttvéve.