Main Menu

FullMetal Alchemist

Started by Liquid Snake, 2007-08-22, 11:06:59

Previous topic - Next topic

csacsa

"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Zen

Quote from: Maron on 2009-08-13, 12:52:31
Szerk.: más sem ismerte fel, szóval rákérdezett LJ-n, válasz:
[spoiler]He's the creepy old man who patches up Kimblee after Scars wrecks him, and he's there during Bradley's creation, too. No name's been given to him as far as I know.[/spoiler]
Oh, köszi.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Nah a mostani chapterben volt pár WTF... de a vége igazáán  :wtf: :wtf: :wtf:
És ezt csak a raw után mondom O.o

Maron

Ezzel teljesen egyértek. o.O Fordítással valószínű tisztább lesz, de... [spoiler]jól láttam, hogy csak azok tűntek el, akik már kinyitották egyszer a kaput?[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Maron on 2009-09-15, 00:42:06
Ezzel teljesen egyértek. o.O Fordítással valószínű tisztább lesz, de... [spoiler]jól láttam, hogy csak azok tűntek el, akik már kinyitották egyszer a kaput?[/spoiler]
Igen..
[spoiler]Valszeg most teljesítették be a "sacrificie" szerepüket. [/spoiler]

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Fordítással sem lettünk okosabbak  :angyali: Mindegy jó volt  :jee:

Maron

100. fejezetből már nem csak spoiler, hanem raw is van, tömör véleményem első ránézésre: AZTAKURVA! :eek: Bár az lol volt, ahogy [spoiler]Al hirtelen leesett Edékre. XD[/spoiler]

Squazee2005

Voah! Ez igen, méltó a 100. fejezethez.  :jee:

(Maron, szép az avatarod XD)

LuckyDingo

Quote from: Maron on 2009-10-08, 19:43:50
100. fejezetből már nem csak spoiler, hanem raw is van, tömör véleményem első ránézésre: AZTAKURVA! :eek: Bár az lol volt, ahogy [spoiler]Al hirtelen leesett Edékre. XD[/spoiler]
Én még nem láttam a rawot :O... jah megvan.. XD mindegy akkor

Maron

Parancsolj.

Szerk.: fordítás nincs, de meglepő módon elég jól tudtam követni a raw-ot és továbbra is... WOOOOOOOOOOW. 100. fejezethez méltó.
[spoiler]Bradley nagyon halottnak néz ki, Ling meg kölcsönvette Greed erejét, és ment az ellennek - láthatjuk a régi Greed alakot is. :D Izumi és Ed Father... "kastélyában" vannak, Father meg humanoid formát vett fel, amelybe magába olvasztotta Hohenheimot is (lol Ed feje rá, mikor ráismert XD), de Allal van valami. :S És mivel 4 áldozat van, kéne egy lehetséges 5., lefegyverezi a doki és "teremtményei" a Roy-Riza-Scar csapatot, és rá akarja venni Royt, hogy transzmutáljon embert, avagy nyissa ki az ajtót, amit Roy persze helyből visszautasít... mire Riza nyakát elvágják. :he:    [/spoiler] Fejezet vége.

(Squazee2005: köszönöm.^^)

LuckyDingo

Utólag már én is írtam hogy megtaláltam, de azért köszi. Nem nagyon tetszett a chapter.. főleg a vége nem.. [spoiler]Liza/Riza remélem, valami csoda folytán meg menekül, mert eléggé úgy tűnt, hogy nem éppen jó helyen lett megvágva...[/spoiler]

Maron

[spoiler]Abban reménykedek én is, mert helytől és beavatkozás gyorsaságától is függ, hogy túléli-e, de most nincs sok esélye. :S És ha már itt tartunk, Roy ki fogja-e nyitni akkor a kaput vajon? (Sanda gyanúm szerint igen.)[/spoiler]

LuckyDingo

Ehh :( Vajon megnyitja a kaput, vagy nem? /bár szerintem nem és akkor valahogy Dr. Marcoh beugrik és megmenti a napot/

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-08, 23:19:23
Utólag már én is írtam hogy megtaláltam, de azért köszi. Nem nagyon tetszett a chapter.. főleg a vége nem.. [spoiler]Liza/Riza remélem, valami csoda folytán meg menekül, mert eléggé úgy tűnt, hogy nem éppen jó helyen lett megvágva...[/spoiler]
[spoiler]Hány mangában szúrják át/félbe egy karakter gerincét/karcsontját minden maradandó sérülés nélkül? Gerincbénulás? Smafu vágott seb, begyógyul az 3 nap alatt.[/spoiler]
&fmt=1

Member

A vége eléggé "huhuhú". Túl sok váratlan fordulat egymás mellé. Bradley meg úgy látom csak nem akar kihalni. :ejj:

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-10-11, 15:34:15
Quote from: LuckyDingo on 2009-10-08, 23:19:23
[spoiler]Hány mangában szúrják át/félbe egy karakter gerincét/karcsontját minden maradandó sérülés nélkül? Gerincbénulás? Smafu vágott seb, begyógyul az 3 nap alatt.[/spoiler]
Ez nem olyan manga... lásd Havoc esete :D [spoiler]Szerintem itt már nem játszák el az ütőér vágás mindjárt begyógyul esetet. Ha nem lenne halálos a seb, akkor Mustangot nem lehetne rávenni, hogy human transmutationt csináljon. /az egy másik dolog, hogy lehet hogy Lizát hátrahagyja mert úgyse tudja megmenteni meg ha megmenti, akkor vége mindennek... érdekes lesz a kövi fejezet/[/spoiler]

Squazee2005

Érdekes lenne, ha a következő fejezetben [spoiler]valaki más átvállalná magára a humán transzmutációt, mondjuk Scar. Hülyén hangzik, tudom, de Roynak jobban el tudnék képzelni egy párbajt Bradley-vel, aki már megint túlélte a "saját halálát". [/spoiler]

Zen

Nekem úgy jött le h[spoiler]Bradley megdobta késsel a briggs katonát, aki felrántotta a fegyverét és Greedet ölte meg helyette.[/spoiler]
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-10-11, 20:30:37
Nekem úgy jött le h[spoiler]Bradley megdobta késsel a briggs katonát, aki felrántotta a fegyverét és Greedet ölte meg helyette.[/spoiler]
Umm miért is? Nekem erősen úgy tűnik, hogy a késdobálós cucc csak arra volt jó, hogy [spoiler]Bradley ne a fejébe kapja a golyót, hanem a vállába :) http://www.onemanga.com/Full_Metal_Alchemist/100/13/[/spoiler]

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-11, 21:03:23
Umm miért is? Nekem erősen úgy tűnik, hogy a késdobálós cucc csak arra volt jó, hogy [spoiler]Bradley ne a fejébe kapja a golyót, hanem a vállába :) http://www.onemanga.com/Full_Metal_Alchemist/100/13/[/spoiler]
[spoiler]Nem látok más okot arra, miért változott volna vissza Greed.[/spoiler]
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-10-11, 21:09:31
Quote from: LuckyDingo on 2009-10-11, 21:03:23
[spoiler]Nem látok más okot arra, miért változott volna vissza Greed.[/spoiler]
De hát utána megint greed volt.. szerintem mikor Bradley a vállába kapott egy golyót elengedte Greedet és utána automatikusan változott vissza Lingbe :D Legalább is ha most véletlen Greedet lőtték volna meg, akkor azt csak mutatták volna konkrétan :S

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-11, 21:53:59
De hát utána megint greed volt.. szerintem mikor Bradley a vállába kapott egy golyót elengedte Greedet és utána automatikusan változott vissza Lingbe :D Legalább is ha most véletlen Greedet lőtték volna meg, akkor azt csak mutatták volna konkrétan :S
Bonyolult ez a manga na. :D
&fmt=1

Member

101: Az utolsó oldalak nem valami világosak számomra. Akkor most Selim
[spoiler]gyűjti a sacrifice-okat[/spoiler]
, vagy mi? Kár, hogy a közepén kezdtem el olvasni...

Bishop

nem volt valami tartalom dús chapter, újabb hónap hogy megtudjuk mi lett Al-al ás Ed-el. Pedig már tökre megörültem hogy a color pagen AL volt a testével  :bruhuhu:

LuckyDingo

BULLSHIT! MI volt ez?[spoiler] Al hogy a fenébe nem vitte a testét? Áh.. hülye.. úgyis harcolt volna más helyette... XD[/spoiler] A többi jó volt. Roy meg így járt.. XP

Member

Roy vaksága nekem bajön, Al-t én személy szerint megértem, az az anorexiás sz*r most nem sokat használna. Lehet, hogy helyben meg is halna, ha vinné. Azt mondjuk nem értem, hogy egy lélek nélküli test hogyan tud beszélni? Oo
Gáz volna, a ha Bradley-t Scar ölné, de már aaaaaaaannyira vágyam rá, hogy levágják.

LuckyDingo

Quote from: Member on 2009-12-15, 14:58:25
Roy vaksága nekem bajön, Al-t én személy szerint megértem, az az anorexiás sz*r most nem sokat használna. Lehet, hogy helyben meg is halna, ha vinné. Azt mondjuk nem értem, hogy egy lélek nélküli test hogyan tud beszélni? Oo
Gáz volna, a ha Bradley-t Scar ölné, de már aaaaaaaannyira vágyam rá, hogy levágják.
Még az anorexiás testtel is tudna valszeg Alchemizni.. bár ki tudja, de elvileg tudnia kellene. Bunyózni meg ne akarjon :D Arra ott van Ed, Izumi és ha Roy belejön a vakságba 2 perc alatt akkor ő is tud tüzelni :D
May Chan is erős valamilyen szinten. Szal nem kell őket félteni.. szóval nem értem Al döntését.. és a test utsó mondata meg elég vészjósló.

Chronus

Még ha csak vészjósló lett volna, de messzi jövőbe mutató is volt.
Ami nem túl kedves hír, ha azt vesszük, hogy ennek sac/kb 9 fejezeten belül mindenképp véget kell érnie, vagy BONES-nak rituális öngyilkosságot kell majd elkövetni egy második seggből kihúzott endinggel. Kétszer ellőni ugyanazt a hibát ugyanannál a mangánál azért nem túl jó marketingfogás.

LuckyDingo

És mi van, hogyha arra gondolt Al teste, hogy mikor legközelebb a kapuhoz kerül, akkor a lelke lesz az ár és nem csak a testét veszti el, de a lelkét is. :S Mert akkor nem teljesen távoli jövőé Vagy ha neadj isten kinyírják Homunculust és Hohenheim beáldozná magát a két fiáért, akkor lehet hogy az lenne szar.. hát ki tudja :D Azért reménykedjünk, hogy az anime nem lesz annyira elcseszve. Max félbeszakítva és egy hosszú filmmel zárva, mikor befejeződik a manga. Bár lehet hogy túl sok idő lenne, de ki tudja.