Main Menu

Shakugan no Shana

Started by Alkyra, 2007-10-12, 23:00:05

Previous topic - Next topic

Fubenalvo

vagy nem... nem cserélődött a történetíró egyébként? ekkora sz*rt nem írhat ugyanaz aki az első szezont alkotta. :O

smash++

11:
Ezt az animet jelenleg az OP-ja és a múltja tartja életben... Ike illetve a fürdős rész volt az egyedüli értékelhető a mostani részben és az,hogy végre megint kaptunk egy csipetnyit az eredeti történethez.
Én a sorozatot eddig elég szánalmasnak tartom az OP-hez képest.Mintha egy másik anime lenne...

cspeti007

kövi részben valószínűleg megjelenik Pheles (asszem így irják) és 13. résztől várhatóan (ha nem is felpörögnek) sztem izgalmasabbak leszenek a történések.

ámen :D

Alkyra

Lokids

Szerintem csak annyi történt, hogy az alapból 12 részes storyt kellett eladni 24 részben. :)

Fubenalvo

A manga hány részes amiből írják? 12? :O
Akkor érthető a szenvedés. xD

Manitu

Quote from: Fubenalvo on 2007-12-22, 12:48:18
A manga hány részes amiből írják? 12? :O
Akkor érthető a szenvedés. xD
Nem a mangából csinálják. Light novel, mint például a Haruhi. A manga is az alapján készül. Btw, abból már 18 kötet van, úgyhogy még vagy 10 évadra simán lenne forgatókönyv, nem tudom mit tökölnek ezzel. Ez a szenvedés ebben a formában tuti nincs benne a könyvben, azt nem lehetne eladni...

Fubenalvo

Iggen, könyvben az ilyet is már csak a mazochista nők vennék meg. -.-

Lokids

Na emberek!!! Ez innentől jó lesz. (e heti még nem) Úgy néz ki, hogy a 13. résztől végre beindulnak a dolgok. Megjött Philes, és ahogy hallom lesz még Silver is, szal jó lesz ez. De miért kellett eddig várni vele?

Fubenalvo

...és a szerelmi háromszöget lezárták már? Idegesíteni fog ha csata előtt, közben után siránkozás lesz  :wtf

Devian

...pedig az lessz.... beszarok hogy pont akkor kellet Philes-nek jönnie

LuckyDingo

Vazeeee.. ennek a résznek az eleje /gyakorlás/ és a vége /Philes/ volt király a többi meg tekergetős :/
[spoiler]De a következő része a prviewből nagyon állatnak tünik :O Margery arca azt sugallja,hogy Yuujinak annyi XD  De a végén engem az Ogatás mondat ijesztett meg? Ugye nem az lesz, hogy valakinek meg kell halnia,hogy Margery lenyugodjon? :S Philes meg egész aranyos XD Kíváncsi vok, hogy fogviselkedni :)
Apropó, a felénél a 2 kép közül a másodiknál ottvan Shana, meg mögötte valaki.. Who The Hell is that gal? O.O
[/spoiler]

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-12-25, 10:41:51
Apropó, a felénél a 2 kép közül a másodiknál ottvan Shana, meg mögötte valaki.. Who The Hell is that gal? O.O
[spoiler][/spoiler]

vagy shana elődje, vagy shana kicsit idősebben :P a hajából ítélve

Alkyra

én nem merem ezt már letölteni...

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-12-25, 11:38:27
Quote from: LuckyDingo on 2007-12-25, 10:41:51
[spoiler][/spoiler]

vagy shana elődje, vagy shana kicsit idősebben :P a hajából ítélve
Akkor már inkább előd, mert a fegyver más :S Nem hiszem, hogy Shana eldobná Nietono no Shanát XD

Lokids

Az elődje. Az eslő seasonban foglalkoztak is vele.

Manitu

Quote from: Lokids on 2007-12-25, 14:38:13
Illetve egy flame haze nem öregszik
[spoiler]eternal loli :muhahah:[/spoiler]

smash++

Quote from: Manitu on 2007-12-26, 17:43:04
Quote from: Lokids on 2007-12-25, 14:38:13
Illetve egy flame haze nem öregszik
[spoiler]eternal loli :muhahah:[/spoiler]
úúú :D
Én ezt vagy elfelejtettem vagy nem mondták,de inkább az első. Kemény így belegondolva

12:
Ezt el se hiszem!!!!Hogy a jó búsba sikerült ezt megint megcsinálni. Már éppen lezárták volna azt a vacak idegesítő 3szöget és kezdhettek volna egy újat és érdekesebbet. De nem...
3-ból lesz 4szög...
Philes :whoah:

Lehet kövi részben búcsúzunk egy karitól...

Alkyra

woah. meglepődtem. eddig ez volt az egyik legepicebb rész a second seasonből, de szerintem a következő rész übereli.:)
a remény még mindig él bennem, hogy szépen megcsinálják a sztorit.^^

White SeeD

Ahogy olvasom az előttem felszólalókat, látom hogy sokaknak nem jött be az eleje.
Nekem tetszett, hogy kicsit lightosabb és hétköznapi élet van előtérben. Az első seasonban már kezdett sok lenni a harc. Itt viszont tényleg kevéskére sikeredett.
Bár valószínű innentől fogva itt is beindúlnak a (harci) események és elkezdődhet a mészárlás, meg a 4+ szög kialakulása :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Alkyra

Quote from: White SeeD on 2008-01-02, 13:47:52
Ahogy olvasom az előttem felszólalókat, látom hogy sokaknak nem jött be az eleje.
Nekem tetszett, hogy kicsit lightosabb és hétköznapi élet van előtérben. Az első seasonban már kezdett sok lenni a harc. Itt viszont tényleg kevéskére sikeredett.
Bár valószínű innentől fogva itt is beindúlnak a (harci) események és elkezdődhet a mészárlás, meg a 4+ szög kialakulása :D

[spoiler] yah, elvileg következő részben már indul a mészárlás. oga-chan elvileg nem éli túl a dolgot.:([/spoiler]

minuszmiki

Quote from: Alkyra on 2007-12-28, 20:09:17
woah. meglepődtem. eddig ez volt az egyik legepicebb rész a second seasonből, de szerintem a következő rész übereli.:)
a remény még mindig él bennem, hogy szépen megcsinálják a sztorit.^^
No, most (pár órája) láttam csak ezt a postot, úgyhogy letöltöttem és megnéztem a 11-12-t. A 11.-nek, mint korábban oly sokszor, az OP volt a legjobb pontja, a 12. viszont tényleg kifejezetten jó volt, pedig ebben sem haladt sokat a sztori. Pedig már kis híján lemondtam a sorozatról.

Fubenalvo

na ha a 13ikat kitörp öröm követi akkor elkezdek 4ik résztől pótolni. :D

Alkyra

Quote from: Fubenalvo on 2008-01-02, 22:43:45
na ha a 13ikat kitörp öröm követi akkor elkezdek 4ik résztől pótolni. :D

reméljük a legjobbakat.^^

chilip

<< ep. 13 >> már épp ideje volt, 2 napja kinn a RAW  :ejj: :D

chilip

KURVA JÓ RÉSZ VOLT!!! LEGJOBB EDDIG SEASON 2-BŐL!!! FUUUCKKK, MEGNÉZEM MÉG1X :D

ed.: sorry 4 the dupla-post

a "face facts" meg  :lol:

Alkyra

Quote from: chilip on 2008-01-13, 17:09:37
KURVA JÓ RÉSZ VOLT!!! LEGJOBB EDDIG SEASON 2-BŐL!!! FUUUCKKK, MEGNÉZEM MÉG1X :D

ed.: sorry 4 the dupla-post

a "face facts" meg  :lol:

woah holy cow! ezt nekem is látni kell akkor már!!

chilip

OST jan 25.-én jön :D Pheles theme-je nagyon tetszik, alig várom azt is már

Cobra

Jó volt a rész, de szerintem ezután lesz megint legalább 3-4 rész szövegelés akció nélkül.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

chilip

kövibe sajnos biztos, de utána lehet felgyorsulnak az események :D [spoiler]a kék hajú kiscsaj is gyanús volt már a rész végén, hogy ott beszélgetett a komornyikkal mintha mindent látott volna (és sztem látott is mindent :D )[/spoiler]