Anime - Felmérés

Started by Holdfénytolvaj, 2008-01-04, 14:31:13

Previous topic - Next topic

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

amúgy ez az összes kiértékelés amit végzel? kérdésenként, vagy van háttérelemzés is, vagy mondjuk kapcsolt dolgok vizsgálata ?

illetve a 38 as kérdés eredményét én csökkenő sorrendbe raknám ismertség szerint, az informatívabb lenne első ránézésre, mint ez a nekem randomnak tűnő az meg egy leíró statisztikánál sose hátrány :)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

NLZ

Felkerült a kérdőív az AnimeAddicts fórumára a weeaboo középsulis lányok közé.
Ám az nem gond, hogy a 30. kérdésnél csak a grafikonnak csak a fele látszik? :D Meg jópár körgrafikon bal oldali jelölő feliratának első betűi is kilógnak.
[reserved]

Selmo

Legismertebb fogalom: hentai 94%. Nincs több kérdésem. :D

A tökéletesség unalmas.

Moha

Quote from: Selmo on 2011-04-01, 22:27:17
Na ja, hogy még az AMV-t sem ismerik annyian... :D
Mondjuk a másik vég, a Denpa ismeretlensége nem lep meg.

Acchan

Quote from: Selmo on 2011-04-01, 22:27:17
:lol:

Darkstar

Ez nem vicces. Képzeld el azt a szerencsétlen 6%ot, milyen körülmények között élhet.  :ejj:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Acchan

Quote from: Darkstar on 2011-04-03, 15:58:08
Ez nem vicces. Képzeld el azt a szerencsétlen 6%ot, milyen körülmények között élhet.  :ejj:
Vagy ők azok, akik komolyan veszik az "elmúltál már 18?" kérdést a felnőtt honlapokon.  ^^

LuckyDingo

Nem akartam ennek új topicot nyitni.. azért ide dobom.

Tess egy új kérdőíves felmérés főképp médiafogyasztásról meg pár speciálisan a szakdogámhoz köthető dologról. Ha valakinek van kósza 5 perce, az próbálja meg kitölteni. Nagyon alap, nagyon rövid és csak azért kell, mert musthave -_- /mellesleg az inkognitómnak lőttek vele :D/

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/443705249/

Köszi ha kitöltitek.. akkor is ha nem! :P

chilip

Acchan

Quote from: chilip on 2011-05-05, 20:37:17
done :) kedves milán :P :D
Én is kitöltöttem, LuckyMilán.

Sajna, mivel nem volt regionális és helyi hírlap (Átányi Doboló :D ) opció, ezért kénytelen voltam csak a Blikket beikszelni, mivel azt járatják a nénik a klubban.  :smile:

A Galaktika-mániám óta semmilyen nyomtatott sajtóra nem költök, csak a munkahelyemen fellelhetőekbe lapozgatok bele.  ^^"

LuckyDingo

Köszi emberek :D Amúgy utálom a nevemet XD

Nakedape

done.

név? miért? nagy juve szurkoló vagy róma vagy inter?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

Lakóhely: Miért nem a településméretek szerint nézted? :)
Nem volt kicsit szűk a választható hetilaptípusok száma? (a napilapokat kinyomtam).

Kicsit leszűkítetted a válaszlehetőségeket, viszont áldom a neved, hogy nem az animés szokásaim érdekeltek téged végre.

LuckyDingo

Quote from: Member on 2011-05-05, 21:04:41
Lakóhely: Miért nem a településméretek szerint nézted? :)
Nem volt kicsit szűk a választható hetilaptípusok száma? (a napilapokat kinyomtam).

Kicsit leszűkítetted a válaszlehetőségeket, viszont áldom a neved, hogy nem az animés szokásaim érdekeltek téged végre.
Lakóhelyes kérdés: Sajna nem én állítom.. a kérdőívem.hu egyik legnagyobb hibája, hogy a demográfiai adatok lekérdezésébe nem szólhatok bele, csak abba, hogy mit kérdezzen. :S

A hetilap típusokat egy jó vastag könyv alapján írtam ki (amiben erről a témáról kevés adat voltXD). Biztosan több van, de sietősen kellett csinálnom a cuccot.

Az animés szokások nem érdekelnek. Egyrészt nem erről szól hálistennek a dolgozat, másrészt meg már minimum 3 olyan kutatás van (csak az elmúlt 2 évből), amit a szokásokkal kapcsolatban használhatok XD

Kvikveg

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-05, 20:56:30
Mi is meglepodtunk, amikor valaki igy nevezte el a gyereket. Jojo, szereti a focit, nade ennyire?
Tesoja meg Patrik lett.
Btw van nevvaltoztatasi lehetoseg...

Kitoltve.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

LuckyDingo

Quote from: Kvikveg on 2011-05-05, 21:43:07
Mi is meglepodtunk, amikor valaki igy nevezte el a gyereket. Jojo, szereti a focit, nade ennyire?
Tesoja meg Patrik lett.

Kitoltve.
Focihoz semmi köze nem volt.. nem tudom mi vitte rá őket erre.. XD

thx :)

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-05, 21:50:05
Quote from: Kvikveg on 2011-05-05, 21:43:07
Tesoja meg Patrik lett.

Kitoltve.
Focihoz semmi köze nem volt.. nem tudom mi vitte rá őket erre.. XD

thx :)
Kérdezz rá? :D
[reserved]

Próféta

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-05, 21:22:53
A hetilap típusokat egy jó vastag könyv alapján írtam ki (amiben erről a témáról kevés adat voltXD). Biztosan több van, de sietősen kellett csinálnom a cuccot.
Még egy típusnak minimum kellett volna lennie: "Egyéb".

LuckyDingo

Quote from: Próféta on 2011-05-05, 22:49:06
Quote from: LuckyDingo on 2011-05-05, 21:22:53
Még egy típusnak minimum kellett volna lennie: "Egyéb".
Na ez viszont jogos.. és úgy látom napilapoknál is elcsesztem. Már nem nyúlok bele, de legközelebb majd megpróbálom időben és józanul összerakni. :D Köszi az észrevételt. :)

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-05, 20:27:36

Tess egy új kérdőíves felmérés főképp médiafogyasztásról meg pár speciálisan a szakdogámhoz köthető dologról. Ha valakinek van kósza 5 perce, az próbálja meg kitölteni. Nagyon alap, nagyon rövid és csak azért kell, mert musthave -_- /mellesleg az inkognitómnak lőttek vele :D/

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/443705249/

Köszi ha kitöltitek.. akkor is ha nem! :P

Kitőttve.

Cheesy

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-05, 20:27:36
done

LuckyDingo

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni egy kérdőív kitöltésének erejéig (nem kell elkapkodni, augusztusig ráér), amely egy kicsit komplexebb kutatás része. Külső kommunikáció monitorozásával és kérdőívek segítségével szeretném felmérni az
[spoiler=Tiltott téma!!!]LMP tagságának[/spoiler] magyarság- és nemzettudatát, és egy hasonló adottságokkal rendelkező kontrollcsoport válaszaival összevetve szeretném azt kiértékelni. Utóbbiban tudnátok segítségemre lenni, hiszen a
[spoiler]párttagok[/spoiler] java is diplomás, vagy egyetemista.

Itt található a kérdőív linkje: http://www.mediafire.com/?yhzuf7hk3yve43z
És erre a címre küldhetitek kitöltve: member@totalcar.hu

Előre is köszönöm! :)

Acchan

Téged még egyszer bannolnak.  ::)

Btw töltögetem a kérdőíved, de hadd tegyek fel pár kérdést:

4.8 - úgy érted, 1/ szerintem milyen fontosak ezek az értékek, vagy 2/ szerintem mennyire kellene, h fontosak legyenek, vagy 3/ úgy egy random magyar fazonnál mennyire fontosak véleményem szerint?

4.1 - csak a szigorúan vett magyar szimbólumokra gondolsz (kokárda, korona, etc) itt?

3.3 - ez kölcsönös távolságérzetet takar, vagy a Bogardus-féle "mennyire rühelled őket" kérdőív megszépített változata?

A többi tiszta. :) Érdekes, jól összehoztad, de miért_ilyen_hosszú?  ::)
Jahh, én még mondjuk a typokat javítanám az elején a helyedben (szakihoz csatolás előtt mindenképp), de egyébként tényleg oké.

Member

[spoiler]3.3. Bogardus-féle.
4.1. Azokra is, de pont az a lényeg, hogy mit tartasz annak.
4.8. Szerinted nem ez a lényeg? ::)[/spoiler]
Ha azért bannolnak, az már régen negatív diszkrimináció, hiszen nem történt sem állásfoglalás, sem vitára provokálás.

Btw. azt látom, hogy kevesebbeket mozgat meg, mint egy "te miért lettél animés?" kérdőív. :haha:

Kvikveg

Aha, hogy meg egyetemistanak kene lennem hozza...

Member

Ez ne okozzon problémát, írd be a szakot, amit elvégeztél, mintha most csinálnád. A kontrollcsoport esetében nem vagyok olyan merev, mint a fókuszcsoportnál, ott betűről betűre betartok mindent.