A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Baldy
De mondjuk az is tény, hogy ez a két szépség engem bármikor megmotozhatna, nem tanusitanék ellenállást :)

:D :ejnye:

Shadowolf

Hmmm...
Hogy egy kicsit azért elszakadjunk a Noir-tól, megmutatnám az általam használt háttérképet is :)

:cool: , bár nem azt mondtad, hogy a kék hajú hölgyekért rajongsz? :)

Shock12

QuoteOriginally posted by Shadowolf
:cool: , bár nem azt mondtad, hogy a kék hajú hölgyekért rajongsz? :)

Vesz neki BelleColort, vagy mi a rákot, és fejéreönti... de szerintem benne nem a haja, és nem a színe fogta meg :D !

Baldy

QuoteOriginally posted by Shock12
Vesz neki BelleColort, vagy mi a rákot, és fejéreönti... de szerintem benne nem a haja, és nem a színe fogta meg :D !

Az biztos, hogy koncentrálnom kéne ahhoz, hogy a szemükbe nézzek :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Vigyázat, mert jön Saori ("férfiak...") :)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi

Na ezt most nem teljesen értettem (tudom, hogy én vagyok a sötét :D ), viszont a kép nagyon :cool:

.Attila

Na ezt most nem teljesen értettem (tudom, hogy én vagyok a sötét :D ), viszont a kép nagyon :cool:

Nem voltál még itt akkor.

Tetszik Skuld? Nekem is, kár, hogy csak 13 éves (bár akkor volt ennyi, amikor rajzolták, most már idősebb lehet elvileg :) ).

Shock12

Amikor a topikot légtere túltelítõdik tesztoszteronnal, és benyit Saori, akkor szokott ez a post megjelenni :D !

Shadowolf

Amikor a topikot légtere túltelítõdik tesztoszteronnal, és benyit Saori, akkor szokott ez a post megjelenni :D !

:lol: :lol:

Baldy

Azért az az egy biztos, hogy ide nem fog pasikról képet felrakni... Legalábbis remélem :) És ime még egy szemet-gyönyörködető látvány :)
Kislányok nagy fegyverekkel :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Azért az az egy biztos, hogy ide nem fog pasikról képet felrakni... Legalábbis remélem :) És ime még egy szemet-gyönyörködető látvány :)
Kislányok nagy fegyverekkel :)

Eléggé érdekes párosítás. :eek:

Baldy

Hát most szór szerint izzik a vér az ereimben :)
Ha netán még akad pár hasonló kép a gépeden, akkor küldjed nyugodtan :)

ignus

Köszi a képeket Deyo! Főleg a nyugisakat! :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
Köszi a képeket Deyo! Főleg a nyugisakat! :hopp:

Ignus, ugyan ezek megvannak nekem is, de nincsen a kép alja lecsonkolva... Belinkeljem õket ide ?

.Attila

QuoteOriginally posted by deyo
Nos... ha már tesztoszteron...
Cowboy Bebop
Love Hina
Noir

Aztán pár nyugisabb kép:
00 01 02 03 04 05

Ez most kötözködésnek fog hangzani, és nem is te adtad a nevet a képnek, de a Noir kép az nem Kirika, hanem Mireille.
Mellesleg: hmm... fincsi képek :)

Baldy

Ignus, ugyan ezek megvannak nekem is, de nincsen a kép alja lecsonkolva... Belinkeljem õket ide ?

Igen, én kiváncsi lennék rájuk :)

deyo

Ez most kötözködésnek fog hangzani, és nem is te adtad a nevet a képnek, de a Noir kép az nem Kirika, hanem Mireille.
Mellesleg: hmm... fincsi képek :)
Okok... csak a te kedvedért kijavítottam:-)))

A csonkítatlan képek meg jöjjenek csak... akkor majd lecserélem a meglévőket:-))

Nekem inkább a nyugis képekből vannak, mert azokat jobban szeretem:-)))
De ha találok még fincsi képeket felrakom:-))

Shock12

A fincsi képeket szépen lassan darálom majd be én is, csak legyen némileg több idõm... február egytõl.... ugyehogyugye... :D

Hm 1, Hm 2, Hm 3, Hm 4

ignus

Bizony hogy linkeld! :) Köszi
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Daihelyon

Az Álomideál: 神乃麻美 1  2   3

Daihelyon

Tenchi Muyoból a kedvenc karaterem.

Daihelyon

Iria-ról egy kép. Most vadászom az OVA-ra, idáig megvan az első rész francia szinkronnal, sajnos egy szót nem tudok franciául így nem értem. Valaki letöltést tud valahonnan?

deyo

QuoteOriginally posted by Daihelyon
Iria-ról egy kép. Most vadászom az OVA-ra, idáig megvan az első rész francia szinkronnal, sajnos egy szót nem tudok franciául így nem értem. Valaki letöltést tud valahonnan?
Nemtom, de véletlenül nem erre gondolsz??
USTeam://anime9/Anime/Iria_Zeiram/
3 részes OVA anime-mx-es ogm-ben:-)))

Daihelyon

QuoteOriginally posted by deyo
Nemtom, de véletlenül nem erre gondolsz??
USTeam://anime9/Anime/Iria_Zeiram/
3 részes OVA anime-mx-es ogm-ben:-)))

Az edonkey-n láttam egy 6 részest is, amiből meg van az első rész. Azt nem találtam az usteam-en, vagy csak figyelmetlen voltam?

Chronos

Az edonkey-n láttam egy 6 részest is, amiből meg van az első rész. Azt nem találtam az usteam-en, vagy csak figyelmetlen voltam?
6 részes az, csak 1 DVDn 2 rész volt, ezért 3 db 700 mb-os részben van fent...;)
Nem is tudom ki töltötte fel...:D:D:D

CHRONOS

deyo

Nézd meg ezt a linket: Iria: Zeiram the Animation
Itt azt írják 6 rész (6x35min), de tartalom alapján megegyezik a USTeam-en fenntlévő 3 részessel... és azok nem 35 percesek, hanem hosszabbak:-))

És, hogy ne legyen teljesen off ez a hozzászólás legyen itt egy kép... az egyik kedvenc anime-omból:-)))

EDIT: Na akkor Chronos meg is válaszolta pontosan mi is a helyzet:-))

Gab3c

A cim szerint a honap holgye :hopp:

Sakaki-san

Sakaki-san ;)
Kimi Ga DVDk angol felirattal itt: http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=14037
Many thx to ae101kai

Nephilim

Deyo: de jó! :D

Közben meg ilyet leltem a kis kedvencemről:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Gab3c

Ahh, ez az Asuka kep csucs. Olvad az ember ha igy neznek ra :D
Kimi Ga DVDk angol felirattal itt: http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=14037
Many thx to ae101kai