T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)

Started by Ramiz, 2008-10-04, 00:56:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

A "Keresek egy filmet" topikban ugyanis elsüllyednek a tuti linkek, a bookmarkjait meg ugyebár időről időre elveszíti az ember. :D

Mindenki posztolgassa kedvenc oldalait (pársoros ismertető szöveggel, amiben lehetőleg legyen benne minél több infó, pölö hogy regisztrálós vagy meghívós-e az oldal, előbbi esetben milyen gyakran van nyitva a regisztrálás, hány user rajta, valamint hogy nehéz-e tartani a ratio-t), én meg összeszerkesztgetem őket ide egy listába.

edit: noriko megcsinálta még sokkal szebbre... :redface: :merci: (Nem rakom quote-ba, mer' az ronda.)





Külföldi

Asian DVD Club
[spoiler]A.k.a. weeaboo heaven. :D Iszonyat mennyiségű mindenféle ázsiai film, meg egy rakás anime, minden csak és kizárólag DVD-Video formátumban, semmi rip. Freereg van emlékeim szerint mindig, szabályok meg tartandó arány elvileg van, gyakorlatilag lehet ész nélkül leechelni, egy éves kb. az accountom 0.2 alatti aránnyal... :) Általában gyengén seedelt, de vannak kivételek, ki kell fogni. /Zsiga[/spoiler]

Cinemageddon
[spoiler]Freereg, van még ~2500 hely, néha bannolnak de simán lehet újraregelni. Mindenféle ritka B-kat. borzalmak, horror- sci-fi- és akció-klasszikusok, külön exploitation-kategória, innen szedtem pl. a Zatoichi-összes gyűjteményemet, szóval igazi aranybánya. :) Szinte minden XviD/avi, vagyis lehet asztali játékosba tolni átkódolás nélkül a cuccot. Gyenge-közepes seed-ellátottság és sebesség, de a kis fileméret (1CD max 2 általában) miatt túlélhető. /Zsiga[/spoiler]

Cinematik
[spoiler]Nekem sokáig "A Netes Torrentoldal" volt. Csak DVD-s filmek vannak fent, európaiak és amerikaiak vegyesen (ázsiaiakból csak spécik, mert arra ott az ADC). Nagyon sok különlegességet, extra megjelenést lehet beszerezni innen, imádják a Criterion megjelenéseket (én is :D), sokszor tesznek fel horrorokat és exploitation filmeket is, szóval nem köcsög sznobok, bár a legelborultabb experimentális művészfilmekkel is lehet itt találkozni.

Sajnos free reg-ből invite only-s lett, mert kezdett mocsarasodni a társaság, és a Tiksterek mindig is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy sokáig legyen minden film seedelve, ne legyen jellemző a hit-and-run.

Van Movie Of The Week és még hozzá 10-12 golden movie általában, aminél nem számolja a letöltést, egyébként viszont sajnos nehéz tartani a ratio-t, mert ha vissza is töltesz és az elsők között vagy, akik egy várhatóan népszerű filmet lerántanak, egyszerűen nem jutsz szóhoz a feltöltésnél, ha nincs az enyémnél - elvileg 1000/128 - bikább neted (ez az oldal legnagyobb hibája). Én már csak goldeneket szedek innen... De néha van golden week, olyankor elő minden bookmarkkal! :D

A másik jóság, hogy marha jó közösség van itt, szándékosan szűk létszámon tartva: ismerős arcok, beszólások vannak, ami nekem egy torrent oldal esetén teljesen szokatlan és nagyon tetszik. Itt kíváncsiságból és dumálgatási céllal olvasom el a kommenteket, a btjunkie-n meg a többi átlag oldalon meg csak a fake-eket akarom kiszűrni. /Ramiz[/spoiler]

eztv
[spoiler]A sorozatok lelőhelye, ha valaki nem ismerné. /Selmo[/spoiler]

karagarga
[spoiler]Netes filmarchívum (+zene, +irodalom, még képregények is!) "semmi mainstream" jeligével. Hollywood csak a 70-es évekig, illetve pár kiválasztott rendezőnek mehetnek fel újabb filmjei is. Minimális HD, párezer DVD, jórészt asztali-kompatibilis dvd-ripek (xvid-avi).
Bejutni nehéz (nekem tovább tartott mint a HDbits-re), arányt tartani szintén, a bónuszrendszer a seedelést és elsősorban a reseedelést támogatja. (Reseedet kérni feltöltésbe kerül, aki teljesíti a kérést az minimum 50% bónuszt kap, de a torrent korától és az érdeklődéstől függően 200+ is lehet.)
Minden hónapban van 1-2 Master of the Month kategória (10-100 torrent), amire szintén jár bónusz feltöltés. Ez lehet egy rendező, egy színész, egy ország, egy korszak, egy stúdió, stb. A mostani a Taiwanese New Wave (1982 - 1990), korábbiakból pár random példa: Otar Iosseliani and Georgian cinema, Ingmar Bergman, Shaw Brothers Studios, Avant-Garde Jazz , Euro Westerns, Stop-Motion Animation.
Kis olvasnivaló: http://www.mindentudas.hu/plehcsaba2007/20070523pleh2.html?pIdx=7
Stats: http://img4.imageshack.us/img4/43/17472909.jpg
/Zsiga[/spoiler]

HDbits
[spoiler]HD tracker, csak nagyfelbontású cuccokkal. Alapvetően a minőségre megy rá a gyorsasággal szemben, ritka a scene szemét. Arányt tartani a seed-bonus rendszer miatt viszonylag könnyű, és van sok jó  free cucc (=nem számolja a letöltést). Mindig tele van, 2-3 havonta van takarítás, akkor 1-2-3 napig lehet meghívóval regelni. A szabályok korrektek, és betű szerint be is tartatják őket. Épp ezért mindenhol van seed, minden gyorsan jön.
Ja, lényeges infó, van poresz is. :D /Zsiga[/spoiler]

LZTR
[spoiler]Zenék minden mennyiségben! Nagyrészt filmzenék, de olyan filmeké is, hogy beszartok (régi, érdektelen és unalmas zenéjű filmektől európai kult klasszikusokig minden).

Meghívós és komolyan veszik (ha meghívottad ki kell rúgni, téged is kirúgnak). Viszont rengeteg a golden torrent és van 5 Gb upload alapból mindenkinek. És van két meghívóm. :D /Ramiz[/spoiler]

SDbits
[spoiler]A HDbits kistestvére, csak SD (=SDTV vagy DVD forrású anyagok, tehát normális PAL/NTSC felbontás). Alapelv ugyanaz, minőség az első, de a nagytesóval ellentétben itt kisebb arányban fordulnak elő a mainstream hollywoodi szemét cuccok. Bónusz-rendszer és szabályzat ugyanaz, jelenleg kb. 25%-on áll a létszám ~15 héttel az oldal indulása után, meghívós.
Szinte minden mkv/h264, tehát aki asztali DVD-játékoson nézné a filmjeit annak nem ez az ideális hely. Kivéve persze ha nem encode-ot tölt hanem a source DVD-Videot, de hát kinek van arra aránya... :) A nagytestvérhez hasonlóan jól seedelt, gyors. /Zsiga[/spoiler]
                   
Magyar

TvStore
[spoiler]Fogalom. Magyar, sorozatok minden mennyiségben, természetfilmek, minden ami TV. Meghívós, freereg nincs. /Randal[/spoiler]

Bithorlo
[spoiler]Magyar mindenes oldal. Általában minden megtalálható rajta ami a többi nagyobb hazai oldalon.(film, zene, pc iso, konzol játék, program)
Mivel az oldalon sokaknak van szervere a friss (vagy pár napos) torrentek sebességével nincs gond. Régebbi torrentek nem jönnek mindig teljes sebességgel, de még így is egész jónak mondható. A sok szerveres nem veszi el teljesen a többi user elől az up-ot, mert a szabály szerint max 10x-esen tölthetik fel a torrenteket.
Minden 10 giga fölötti torrent automatikusan free, viszont 4.7 giga fölött csak feltöltők, vagy szuper feltöltők tölthenek fel.
Szuper felhasználó rangtól felfele 50 giga up után jár automatikusan egy meghívó, amit be is lehet váltani 1 giga feltöltésre.
Jelenleg nincs freereg, meghívás szünetel. /Cloud[/spoiler]

Cinemastore
[spoiler]Legújabb filmek, sorozatok. Magyar oldal, igényes, meghívósm, freereg most asszem nincs. /Randal[/spoiler]

nCore
[spoiler]+1 magyar mindenes oldal. Legújabb filmek, játékok. Nagyon sokan vannak az oldalon tehát a letöltés is gyors :)
Ez is meghívós oldal, 500 pont egy meghívó...naponta kapsz 1 pontot + ha töltessz fel valamit az oldalra akkor még +1 vagy 2 mittuggyamén :D
Freereg nincs...és nem is lesz a jövőben. /Makos[/spoiler]

További magyar vegyes oldalak:

HDEvo

Carpathians

Insane

Pretorians

Dangerous

BeLoad
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Tippem szerint ilyen célra a legjobb megoldás, ha van egy topic (ez) ahol az első oldalon indexben kint vannak az oldal nevek, amik hivatkoznak a thread postjaira, amiben benne vannak a szükséges infók. Aztán egy-egy új oldal felkerülésekor lehet az indexet frissíteni. Az már jó kérdés, hogy érdemes-e nyitva hagyni a threadet. Ha nyitva van, tuti tele fog szemetelődni, ha le van zárva, akkor viszont lassabban fognak bekerülni az új dolgok. Szerintem viszont az átláthatóság miatt az a célszerű, ha a likneket PM-ben vagy a "keresek egy filmet" threadben küldik el és ide csak a konkrét site infók kerülnek.
(és már én rögtön kezdem a thread átláthatóságának rombolását, de hát, ha "discuss akkor discuss") :)

Ramiz

A discuss az menjen, aztán ha a "tiszta" megoldások valamelyikében egyezünk meg, akkor kisöprögetek. :)

A "Keresek egy filmet" topikból majd linkelgethetek, de akkor már inkább átrakom. Visszamenőleg viszont lusta vagyok túrni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

<reklám>
Aki Maxthont használ az sose veszíti el a bookmarkjait, mert a netes adatbázisban biztonságban vannak. ;)
</reklám>

Én ezeket az oldalakat használom:
HDbits
HD tracker, csak nagyfelbontású cuccokkal. Alapvetően a minőségre megy rá a gyorsasággal szemben, ritka a scene szemét. Arányt tartani a seed-bonus rendszer miatt viszonylag könnyű, és van sok jó  free cucc (=nem számolja a letöltést). Mindig tele van, 2-3 havonta van takarítás, akkor 1-2-3 napig lehet meghívóval regelni. A szabályok korrektek, és betű szerint be is tartatják őket. Épp ezért mindenhol van seed, minden gyorsan jön.
Ja, lényeges infó, van poresz is. :D

SDbits
A HDbits kistestvére, csak SD (=SDTV vagy DVD forrású anyagok, tehát normális PAL/NTSC felbontás). Alapelv ugyanaz, minőség az első, de a nagytesóval ellentétben itt kisebb arányban fordulnak elő a mainstream hollywoodi szemét cuccok. Bónusz-rendszer és szabályzat ugyanaz, jelenleg kb. 25%-on áll a létszám ~15 héttel az oldal indulása után, meghívós.
Szinte minden mkv/h264, tehát aki asztali DVD-játékoson nézné a filmjeit annak nem ez az ideális hely. Kivéve persze ha nem encode-ot tölt hanem a source DVD-Videot, de hát kinek van arra aránya... :) A nagytestvérhez hasonlóan jól seedelt, gyors.

HDpre
Magyar HD-oldal, vegyes anyagokkal (több a scene fos mint a HDbits-en, viszont vannak jóféle magyar release-k is, pl. NyTT és társai). Az aránytartást könnyíti hogy minden DVD5-nél nagyobb méretű torrentnél duplán számolja a tracker a feltöltést, illetve ha valami nagyon kihagyhatatlan cucc kerül fel azt általában egy napon belül ingyenessé szokták tenni. Az oldal kevésbé profi mint a bits, többször volt már hogy elveszett a teljes adatbázis és mindenkinek egy hetekkel korábbi állapotba állt vissza az aránya, illetve a moderátorok/adminok is szoktak néha fura dolgokat művelni, de alapvetően segítőkészek. Meghívós, ráadásul nevetségesen magas feltöltés kell hozzá hogy meghívót kapj, tehát nem egyszerű bejutni, viszont néha (mondjuk fél évente) van freereg. Közepesen/rosszul seedelt, a régebbi cuccok beszerzése hosszadalmas vagy akár lehetetlen.

Asian DVD Club
A.k.a. weeaboo heaven. :D Iszonyat mennyiségű mindenféle ázsiai film, meg egy rakás anime, minden csak és kizárólag DVD-Video formátumban, semmi rip. Freereg van emlékeim szerint mindig, szabályok meg tartandó arány elvileg van, gyakorlatilag lehet ész nélkül leechelni, egy éves kb. az accountom 0.2 alatti aránnyal... :) Általában gyengén seedelt, de vannak kivételek, ki kell fogni.

Cinemageddon
Freereg, van még ~2500 hely, néha bannolnak de simán lehet újraregelni. Mindenféle ritka B-kat. borzalmak, horror- sci-fi- és akció-klasszikusok, külön exploitation-kategória, innen szedtem pl. a Zatoichi-összes gyűjteményemet, szóval igazi aranybánya. :) Szinte minden XviD/avi, vagyis lehet asztali játékosba tolni átkódolás nélkül a cuccot. Gyenge-közepes seed-ellátottság és sebesség, de a kis fileméret (1CD max 2 általában) miatt túlélhető.

Ramiz

Köszi, nagyon korrekt! :merci:

A Cinemageddon szerintem is aranybánya. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2008-10-04, 02:01:56
Köszi, nagyon korrekt! :merci:

A Cinemageddon szerintem is aranybánya. :D
Szívesen. :)

Egyike azon oldalaknak amit úgy ahogy van kompletten letöltenék... :D

Selmo

http://www.demonoid.com/
Igen nagy oldal, én mindent itt keresek először, ami nem magyar. Csak meghívóval lehet bejutni, freereg kb. 8-10 havonta van. Egy jó időre a kanadaiak bezáratták az oldalt, azóta Ukrajnából megy. ;) A trackere egy fos, IP alapján számolja az arányod, tehát be kell lépned, hogy hozzád csatolja az aktuális IP-d. Ráadásul bugos is így, kb. össze-vissza írja jóvá a töltéseket (mindegy, hogy fel vagy le). Ennek megfelelően nincs ban (vagy akármi) rossz arány miatt. Van rajta sok-sok jó dolog, külön anime/movie/TV/stb. szekció. Ami viszont előnye, hogy a torrentjei nem userhez kötöttek, szóval ha valaki odaadja akkor simán tölthetsz le. :)

http://eztv.it/
A sorozatok lelőhelye, ha valaki nem ismerné.

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Demonoid legnagyobb előnye, hogy ősrégi cuccokhoz is igen gyakran van élő torrent. Legalábbis régebben úgy volt, azóta nagyon nem nézegettem 15+ éves cuccokat...

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2008-10-04, 02:12:04
Quote from: Ramiz on 2008-10-04, 02:01:56
A Cinemageddon szerintem is aranybánya. :D
Egyike azon oldalaknak amit úgy ahogy van kompletten letöltenék... :D

Te rohadék, ahhoz még neked sincs elég vincsid... :__devil:





Cinematik

Nekem sokáig "A Netes Torrentoldal" volt. Csak DVD-s filmek vannak fent, európaiak és amerikaiak vegyesen (ázsiaiakból csak spécik, mert arra ott az ADC). Nagyon sok különlegességet, extra megjelenést lehet beszerezni innen, imádják a Criterion megjelenéseket (én is :D), sokszor tesznek fel horrorokat és exploitation filmeket is, szóval nem köcsög sznobok, bár a legelborultabb experimentális művészfilmekkel is lehet itt találkozni.

Sajnos free reg-ből invite only-s lett, mert kezdett mocsarasodni a társaság, és a Tiksterek mindig is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy sokáig legyen minden film seedelve, ne legyen jellemző a hit-and-run.

Van Movie Of The Week és még hozzá 10-12 golden movie általában, aminél nem számolja a letöltést, egyébként viszont sajnos nehéz tartani a ratio-t, mert ha vissza is töltesz és az elsők között vagy, akik egy várhatóan népszerű filmet lerántanak, egyszerűen nem jutsz szóhoz a feltöltésnél, ha nincs az enyémnél - elvileg 1000/128 - bikább neted (ez az oldal legnagyobb hibája). Én már csak goldeneket szedek innen... De néha van golden week, olyankor elő minden bookmarkkal! :D

A másik jóság, hogy marha jó közösség van itt, szándékosan szűk létszámon tartva: ismerős arcok, beszólások vannak, ami nekem egy torrent oldal esetén teljesen szokatlan és nagyon tetszik. Itt kíváncsiságból és dumálgatási céllal olvasom el a kommenteket, a btjunkie-n meg a többi átlag oldalon meg csak a fake-eket akarom kiszűrni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Quote from: Selmo on 2008-10-04, 03:20:36
http://www.demonoid.com/
Igen nagy oldal, én mindent itt keresek először, ami nem magyar. Csak meghívóval lehet bejutni, freereg kb. 8-10 havonta van. Egy jó időre a kanadaiak bezáratták az oldalt, azóta Ukrajnából megy. ;) A trackere egy fos, IP alapján számolja az arányod, tehát be kell lépned, hogy hozzád csatolja az aktuális IP-d. Ráadásul bugos is így, kb. össze-vissza írja jóvá a töltéseket (mindegy, hogy fel vagy le). Ennek megfelelően nincs ban (vagy akármi) rossz arány miatt. Van rajta sok-sok jó dolog, külön anime/movie/TV/stb. szekció. Ami viszont előnye, hogy a torrentjei nem userhez kötöttek, szóval ha valaki odaadja akkor simán tölthetsz le. :)

Ha jól tudom itt többen is fent vagytok. Valaki esetleg tudna dobni egy meghívót pls?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

[reserved]

Én

http://majomparade.com/
Ez egy magyar mindenes oldal, főleg akkor használom, ha szinkronosan szeretnék filmet letölteni, de van játék, könyv, etc. Jó gyors, ma is szedtem le filmeket és simán jöttek 1000kb/s-el. Régi cuccok sokszor esélytelenek. A keresőrendszere még dísznek is vicc. Régen lehetett meghívó beáldozással arányt javítani, ma már azt hiszem ez nincs, 0.5-ös arány kell, ha 4 hétnél régebbi vagy. Ha 8 hete nem léptél be, törölnek elméletileg, ez érdekes mert ez velem nem egyszer előfordult már és még benn vagyok. :P  Jelenleg nincs se regisztráció se meghívás, nem tudom mikor lesz... :redface:

Makos

http://ncore.us/

+1 magyar mindenes oldal. Legújabb filmek, játékok. Nagyon sokan vannak az oldalon tehát a letöltés is gyors :)
Ez is meghívós oldal, 500 pont egy meghívó...naponta kapsz 1 pontot + ha töltessz fel valamit az oldalra akkor még +1 vagy 2 mittuggyamén :D
Freereg nincs...és nem is lesz a jövőben.

NLZ

De mi értelme leírni olyan oldalakat, ahova nem lehet bekerülni és meghívót se tudtok küldeni? :)
[reserved]

Én

Szokott lenni meghívás, nekem van meghívóm. Azért írtam be, hogy ha tetszik valakinek, és lesz meghívás, lehessen kunyerálni.

Ramiz

Quote from: NLZ on 2008-10-06, 00:18:24
De mi értelme leírni olyan oldalakat, ahova nem lehet bekerülni és meghívót se tudtok küldeni? :)

Tudni róla önmagában értékes. Információ = hatalom!!! :whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Ramiz, nem gyűjtenéd az első postodban a címeket?

Ramiz

Quote from: Damnatus on 2008-10-07, 14:45:27
Ramiz, nem gyűjtenéd az első postodban a címeket?

Jó, akkor csináljuk így.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus


.Attila

Meghívók érdekelnének, van valakinek valamelyik oldalhoz meghívója?
Magyar szinkronos különösen érdekelne.

Damnatus

Quote from: .Attila on 2008-10-07, 16:13:56
Meghívók érdekelnének, van valakinek valamelyik oldalhoz meghívója?
Magyar szinkronos különösen érdekelne.
Detto

Én


noriko


Külföldi

Asian DVD Club
[spoiler]A.k.a. weeaboo heaven. :D Iszonyat mennyiségű mindenféle ázsiai film, meg egy rakás anime, minden csak és kizárólag DVD-Video formátumban, semmi rip. Freereg van emlékeim szerint mindig, szabályok meg tartandó arány elvileg van, gyakorlatilag lehet ész nélkül leechelni, egy éves kb. az accountom 0.2 alatti aránnyal... :) Általában gyengén seedelt, de vannak kivételek, ki kell fogni. /Zsiga[/spoiler]

Cinemageddon
[spoiler]Freereg, van még ~2500 hely, néha bannolnak de simán lehet újraregelni. Mindenféle ritka B-kat. borzalmak, horror- sci-fi- és akció-klasszikusok, külön exploitation-kategória, innen szedtem pl. a Zatoichi-összes gyűjteményemet, szóval igazi aranybánya. :) Szinte minden XviD/avi, vagyis lehet asztali játékosba tolni átkódolás nélkül a cuccot. Gyenge-közepes seed-ellátottság és sebesség, de a kis fileméret (1CD max 2 általában) miatt túlélhető. /Zsiga[/spoiler]

Cinematik
[spoiler]Nekem sokáig "A Netes Torrentoldal" volt. Csak DVD-s filmek vannak fent, európaiak és amerikaiak vegyesen (ázsiaiakból csak spécik, mert arra ott az ADC). Nagyon sok különlegességet, extra megjelenést lehet beszerezni innen, imádják a Criterion megjelenéseket (én is :D), sokszor tesznek fel horrorokat és exploitation filmeket is, szóval nem köcsög sznobok, bár a legelborultabb experimentális művészfilmekkel is lehet itt találkozni.

Sajnos free reg-ből invite only-s lett, mert kezdett mocsarasodni a társaság, és a Tiksterek mindig is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy sokáig legyen minden film seedelve, ne legyen jellemző a hit-and-run.

Van Movie Of The Week és még hozzá 10-12 golden movie általában, aminél nem számolja a letöltést, egyébként viszont sajnos nehéz tartani a ratio-t, mert ha vissza is töltesz és az elsők között vagy, akik egy várhatóan népszerű filmet lerántanak, egyszerűen nem jutsz szóhoz a feltöltésnél, ha nincs az enyémnél - elvileg 1000/128 - bikább neted (ez az oldal legnagyobb hibája). Én már csak goldeneket szedek innen... De néha van golden week, olyankor elő minden bookmarkkal! :D

A másik jóság, hogy marha jó közösség van itt, szándékosan szűk létszámon tartva: ismerős arcok, beszólások vannak, ami nekem egy torrent oldal esetén teljesen szokatlan és nagyon tetszik. Itt kíváncsiságból és dumálgatási céllal olvasom el a kommenteket, a btjunkie-n meg a többi átlag oldalon meg csak a fake-eket akarom kiszűrni. /Ramiz[/spoiler]

Demonoid
[spoiler]Igen nagy oldal, én mindent itt keresek először, ami nem magyar. Csak meghívóval lehet bejutni, freereg kb. 8-10 havonta van. Egy jó időre a kanadaiak bezáratták az oldalt, azóta Ukrajnából megy. ;) A trackere egy fos, IP alapján számolja az arányod, tehát be kell lépned, hogy hozzád csatolja az aktuális IP-d. Ráadásul bugos is így, kb. össze-vissza írja jóvá a töltéseket (mindegy, hogy fel vagy le). Ennek megfelelően nincs ban (vagy akármi) rossz arány miatt. Van rajta sok-sok jó dolog, külön anime/movie/TV/stb. szekció. Ami viszont előnye, hogy a torrentjei nem userhez kötöttek, szóval ha valaki odaadja akkor simán tölthetsz le. :) /Selmo[/spoiler]

eztv
[spoiler]A sorozatok lelőhelye, ha valaki nem ismerné. /Selmo[/spoiler]

HDbits
[spoiler]HD tracker, csak nagyfelbontású cuccokkal. Alapvetően a minőségre megy rá a gyorsasággal szemben, ritka a scene szemét. Arányt tartani a seed-bonus rendszer miatt viszonylag könnyű, és van sok jó  free cucc (=nem számolja a letöltést). Mindig tele van, 2-3 havonta van takarítás, akkor 1-2-3 napig lehet meghívóval regelni. A szabályok korrektek, és betű szerint be is tartatják őket. Épp ezért mindenhol van seed, minden gyorsan jön.
Ja, lényeges infó, van poresz is. :D /Zsiga[/spoiler]

SDbits
[spoiler]A HDbits kistestvére, csak SD (=SDTV vagy DVD forrású anyagok, tehát normális PAL/NTSC felbontás). Alapelv ugyanaz, minőség az első, de a nagytesóval ellentétben itt kisebb arányban fordulnak elő a mainstream hollywoodi szemét cuccok. Bónusz-rendszer és szabályzat ugyanaz, jelenleg kb. 25%-on áll a létszám ~15 héttel az oldal indulása után, meghívós.
Szinte minden mkv/h264, tehát aki asztali DVD-játékoson nézné a filmjeit annak nem ez az ideális hely. Kivéve persze ha nem encode-ot tölt hanem a source DVD-Videot, de hát kinek van arra aránya... :) A nagytestvérhez hasonlóan jól seedelt, gyors. /Zsiga[/spoiler]
                   
Magyar

HDpre
[spoiler]Magyar HD-oldal, vegyes anyagokkal (több a scene fos mint a HDbits-en, viszont vannak jóféle magyar release-k is, pl. NyTT és társai). Az aránytartást könnyíti hogy minden DVD5-nél nagyobb méretű torrentnél duplán számolja a tracker a feltöltést, illetve ha valami nagyon kihagyhatatlan cucc kerül fel azt általában egy napon belül ingyenessé szokták tenni. Az oldal kevésbé profi mint a bits, többször volt már hogy elveszett a teljes adatbázis és mindenkinek egy hetekkel korábbi állapotba állt vissza az aránya, illetve a moderátorok/adminok is szoktak néha fura dolgokat művelni, de alapvetően segítőkészek. Meghívós, ráadásul nevetségesen magas feltöltés kell hozzá hogy meghívót kapj, tehát nem egyszerű bejutni, viszont néha (mondjuk fél évente) van freereg. Közepesen/rosszul seedelt, a régebbi cuccok beszerzése hosszadalmas vagy akár lehetetlen. /Zsiga[/spoiler]

http://majomparade.com/
[spoiler]Ez egy magyar mindenes oldal, főleg akkor használom, ha szinkronosan szeretnék filmet letölteni, de van játék, könyv, etc. Jó gyors, ma is szedtem le filmeket és simán jöttek 1000kb/s-el. Régi cuccok sokszor esélytelenek. A keresőrendszere még dísznek is vicc. Régen lehetett meghívó beáldozással arányt javítani, ma már azt hiszem ez nincs, 0.5-ös arány kell, ha 4 hétnél régebbi vagy. Ha 8 hete nem léptél be, törölnek elméletileg, ez érdekes mert ez velem nem egyszer előfordult már és még benn vagyok. :P  Jelenleg nincs se regisztráció se meghívás, nem tudom mikor lesz... :redface: /Én[/spoiler]

http://ncore.us/
[spoiler]+1 magyar mindenes oldal. Legújabb filmek, játékok. Nagyon sokan vannak az oldalon tehát a letöltés is gyors :)
Ez is meghívós oldal, 500 pont egy meghívó...naponta kapsz 1 pontot + ha töltessz fel valamit az oldalra akkor még +1 vagy 2 mittuggyamén :D
Freereg nincs...és nem is lesz a jövőben. /Makos[/spoiler]
"I wish I could, but I don't want to."

Én


Damnatus


Ramiz

Norikonak bosszantóan sok szabadideje van... :D Na jó, csak szemétkedek. Köszi! :merci: Külön értékelem a két oszlopos megoldást, tök vicces, ahogy a szélességük változik, ahogy az ember nyitogatja a Spoiler füleket. Tíz perce ezzel szórakozok, keresem a Törvényt... :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Makos

Quote from: Ramiz on 2008-10-08, 19:46:09
Tíz perce ezzel szórakozok, keresem a Törvényt... :lol:

Énis elvagyok vele de még nem jöttem rá a logikájára :D

Makos

Quote from: Ymir on 2008-10-08, 20:12:07
az y oszlop leghosszabb spoiler : x oszlop leghosszabb spoilere az oszlopszélességek aránya

Eddig is fájt a fejem....most ez rátett :ejj:

Randal

Cinemastore:

Legújabb filmek, sorozatok. Magyar oldal, igényes, meghívósm, freereg most asszem nincs.

Bitgate: Fogalom. Magyar, sorozatok minden mennyiségben, természetfilmek, minden ami TV. Meghívós, freereg nincs.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!