Mit nézel most?

Started by Junchi, 2009-07-03, 16:33:03

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Ezek szerint félreértés áldozatává váltam. ^^"

[spoiler]A képről a DB Kai-ra asszociáltam.[/spoiler]

Member

Quote from: Kvikveg on 2011-03-11, 20:05:55
Nekem nem esik le. :(
Mert fel is kell dobni!

Quote from: SaiyaGin on 2011-03-11, 20:32:56
Tőled nem is vártam más. ^^

Quote from: Acchan on 2011-03-11, 20:21:38
Btw. itt egy érfelvágós frankensmiley:
Jó dolog a hotlinking. ::)

Cloud

Quote from: SaiyaGin on 2011-03-11, 20:32:56

:facepalm: :lul:

SaiyaGin

Gundam SEED 38: még most is elvigyorodtam azon a jeleneten, amikor
[spoiler]a hatóanyag lejártával a drogos komák egymásra kezdtek el lövöldözni az ellenség helyett. :muhahah:[/spoiler]

Dreamcleaver

Eureka Seven

Szal a 39-ik résznél járok és nincs nagyon se erőm se kedvem tovább nézni ezt a sorozat. Nagyon ellaposodott.

A sorozat baromi jól indult ezzel az egész Gekkostate-s lázongós cuccal, a változatos hajólegénységgel, meg a légszörfözéssel, de mostanra mindez már a háttérbe szorult.
Cserébe van ragyás gnómmál visszadegradált Eureka, minden részben síró Renton, klissés gonosz kisgyerekekből álló Ageha csapat, gagyi Corelian szörnyek, fingós vén fasz szerzetes stb.
Egyedül Greg doktor karaktere tetszett mint új szereplő, de amúgy egyre szarabb a sorozat szvsz. A focis rész nagyon betett...

Szal az uccsó tizenakárhány részben javul ez valamit vagy törölhetem?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

[reserved]

Dreamcleaver

Quote from: NLZ on 2011-03-20, 03:49:50
Naná, hogy nem. :D

Naná hogy nem javul vagy naná hogy nem törölhetem?  :P

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Zsiga

Naná hogy trolltól ne várj érdemi infót.
39 részt végignéztél, azt a 11-et már nem bírod ki a végéig hogy meglásd megérte-e? (Szerintem megéri egyébként, de persze lehet hogy te másképp látod majd.)

SaiyaGin

Quote from: Dreamcleaver on 2011-03-20, 01:12:23
Eureka Seven

Szal a 39-ik résznél járok és nincs nagyon se erőm se kedvem tovább nézni ezt a sorozat. Nagyon ellaposodott.

A sorozat baromi jól indult ezzel az egész Gekkostate-s lázongós cuccal, a változatos hajólegénységgel, meg a légszörfözéssel, de mostanra mindez már a háttérbe szorult.
Cserébe van ragyás gnómmál visszadegradált Eureka, minden részben síró Renton, klissés gonosz kisgyerekekből álló Ageha csapat, gagyi Corelian szörnyek, fingós vén fasz szerzetes stb.
Egyedül Greg doktor karaktere tetszett mint új szereplő, de amúgy egyre szarabb a sorozat szvsz. A focis rész nagyon betett...

Szal az uccsó tizenakárhány részben javul ez valamit vagy törölhetem?

Ha már eddig kibírtad, szerintem nézd végig. (Mondjuk én a sorozat első felét khm... nem kedveltem annyira, és a második felében se váltam fanatikus rajongóvá, de a végét egész hangulatosnak találtam.)

Próféta

Dreamcleaver

Quote from: Zsiga on 2011-03-20, 06:24:55
Naná hogy trolltól ne várj érdemi infót.
39 részt végignéztél, azt a 11-et már nem bírod ki a végéig hogy meglásd megérte-e? (Szerintem megéri egyébként, de persze lehet hogy te másképp látod majd.)

Igen, csak időpocsékolásnak érezném azt a 39 részt, ha nem nézném meg a végét. Valószínűleg pihentetem pár hetet a sorozatot mielőtt befejezem.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Cobra

Én most az Argento Somát nézem, ez se egy egyszerű sorozat. Kb mint a Fafner, csak kevesbb akcióval és több angsttal (igen, jól olvasta az is, aki látta a Fafnert :) )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

NLZ

Quote from: Dreamcleaver on 2011-03-20, 05:50:19
Quote from: NLZ on 2011-03-20, 03:49:50
Naná, hogy nem. :D

Naná hogy nem javul vagy naná hogy nem törölhetem?  :P
Előbbi. Ha eddig nem bírtad, akkor ezután se fog megváltozni a véleméyned. De persze hallgathatsz rájuk, ha még 11x25 percet el akarsz pazarolni az életedből. :)
[reserved]

motifator

A focis rész az Eureka Seven mélypontja. Ilyen tipikus vihar előtti csend jellegű, nagy finálé előtti stresszlevezető, könnyed epizód akar lenni, de valahogy nagyon gagyira sikerült. Az animáció is kritikán aluli abban a részben.
De itt már nem érdemes abbahagyni. Az Eureka Seven az egyik kedvenc animém, és leginkább a vége miatt. Valahol tipikus animés vége van, lezárva lezáratlan és keserédes, de mégis megnyugtató. Itt ülök már vagy 5 perce és próbálom megfogalmazni a végét egy mondatban, de nem igazán megy. Simán azért lett nagy kedvenc, mert az egyik legjobban lezárt romantikus shounen, amit valaha láttam.
Szal ha elfáradtál, pihenj egy kicsit, de mindenképp fejezd be. A focis rész, mint írtam kiábrándító, viszont utána jön a finálé. És ugyan lesz még WTF meg mindfuck, Renton is fog még sírni mielőtt végre összeszedi magát, és Eureka ragyái is tartogatnak még meglepetést, és az is lehet, hogy mindezt utálni fogod, de mindenképp nézd meg. Az utolsó 13 rész kicsit se lapos, kár lenne most abbahagyni. Megnéztem az epizódlistát wikipedián, csak emlékeztetőül, hogy mi is van hátra, és felállt a szőr a hátamon ^^

Arról nem is beszélve, hogy még nem is láttad az animetörténelem második legnagyobb csókjelenetét, és már csak néhány részre vagy tőle :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Cloud

Level-e

3. rész

Istenem de beteg egy sorozat. :D :lol: :lul:

Zelda

Mostanában sokan emlegetik az Eureka-t úgyhogy rávettem magam a mozi megtekintésére. Mivel annó nem olvastam utána a mozinak, először alaposan meglepődtem, de végeredményben nagyon tetszett, még úgy is, hogy a series-nek nyomába sem ért.
A Pán Péter-es wonderland hülyeségen röhögtem egy sort, de a mondanivaló tetszett.

Kuroshitsuji 2. évad: ez is WTF-nak indult, lassan a végére érek, majd meglátjuk mi lesz.

Member

Quote from: Zelda on 2011-04-03, 23:38:06
Kuroshitsuji 2. évad: ez is WTF-nak indult, lassan a végére érek, majd meglátjuk mi lesz.
::) ::) ::)

Member

SaiyaGin

DC 606-607
Ha esetleg lesz majd legjobb szemöldök kategória a Best of Usteam 2011-ben, akkor szeretném jelölni az alábbi úriembert:

Member

A veteményesgyomláló orr kategóriára meg a másikat? :)

SaiyaGin

Quote from: Member on 2011-04-08, 19:23:53
A veteményesgyomláló orr kategóriára meg a másikat? :)

Á, az a Conanben elég gyakori.

SaiyaGin

A Dragon Ballban elértem Piccolo Daimaou Saga végére. Ha megkésve is, de csak most tűnt fel igazán, hogy nem is folyik annyi vér a sorozatban, mint amire emlékeztem.

Member

Quote from: SaiyaGin on 2011-04-21, 21:48:29
A Dragon Ballban elértem Piccolo Daimaou Saga végére. Ha megkésve is, de csak most tűnt fel igazán, hogy nem is folyik annyi vér a sorozatban, mint amire emlékeztem.
Inkább csak a halál volt sok, de azokat elég lazán kiküszöbölik aztán. ::)

SaiyaGin

Quote from: Member on 2011-04-21, 21:51:27
Quote from: SaiyaGin on 2011-04-21, 21:48:29
Inkább csak a halál volt sok, de azokat elég lazán kiküszöbölik aztán. ::)

Hánytól számít soknak?  :_piszka:

Member

Piccolo leirtotta a harctornásokat rendesen, nameg Krillin és Kame sem nagyon élték túl a találkozást.

SaiyaGin

Quote from: Member on 2011-04-21, 22:50:00
Piccolo leirtotta a harctornásokat rendesen, nameg Krillin és Kame sem nagyon élték túl a találkozást.

Jaaa, ha a statisztákat is bele tetszik számítani...

Xzone

Krillin jó sokszor meghal a sorozatban. De legalább a végén összejön az android csajjal. Teljesen megérte neki imo.

Member

Egyszer Piccolo, egyszer meg Freeza végzett vele, nem?

SaiyaGin

Quote from: Member on 2011-04-22, 12:36:56
Egyszer Piccolo, egyszer meg Freeza végzett vele, nem?

[spoiler]Meg Boo.[/spoiler]

[spoiler]Meg Super 17 a GT-ben.[/spoiler]

Member

Ezeket már nem láttam, szép. :D Hogyan oldották meg a resu-t akkor?

Mondjuk a DB gagyi, lelőtték a poént, hogy milyen a halál utáni élet, vagyis no drama.