AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

Shadowolf

Quote from: MohaElkészült és letölthető állapotban van első AMV próbálkozásom.
Anime: Love Hina
Zene: The Corrs - Runaway

Innen letölthető

Várok véleményeket minden mennyiségben ebben a threadben vagy PM-ben.

És ha Zsozso megengedi, akár az ftp-re is felteszem.

Nekem is teccik. :) Te és a növéred/húgod nagyon jó munkát végeztetek. ;)  Még, még! :D

Moha

Quote from: ShadowolfNekem is teccik. :) Te és a növéred/húgod nagyon jó munkát végeztetek. ;)
Húgicáról van szó ;) Most 16 éves és adott pár jó ötletet, nomeg unszolt, hogy csináljam, csináljam :D
Egyébként ő - még - nem olyan nagy anime fan (majd gondoskodom róla  :hehe: ), de a Love Hina tetszik neki.
QuoteMég, még! :D
Örülök, hogy tetszik. Tervezek egy újabb AMV-t is, valami pörgőset, az Eye of the tiger-re. De ezen kívül még pár dolog szóba jöhet, majd meglátom, melyikhez lesz kedvem ;)
Az baj, hogy nehéz hozzájutni a soft-subos animékhez. A beégetett felíratot  normálisan leszedni kutya nehéz, ha meg rajta marad az AMV-n, iszonyat zavaró tud lenni.

Shadowolf

Quote from: Mohaha meg rajta marad az AMV-n, iszonyat zavaró tud lenni.

Ne is mondd. :rolleyes: Inuyasha amv (NGE zenéjére), még hagyján hogy rosszul néz ki, de még egy csomó helyesírási hiba is van benne...:ejj:

Relunx

Nah, már régen szóltam ide, szal ideje ide is írni vmit :)

Tervezem a 3dik amv-met, egyenlőre még csak előkészületek zajlanak. Még kell pár anyag de ha minden jól halad akkor viszonylag hamar kész lesz.

Kérdés:
Record of Lodoss War OVA-ból hogy lehet leszedni/kiszedni a feliratot? (a real media fileokat már átkonvertáltam avi-ba, de virtualdub-ban nem találom hogy hol lehetne leszedni a feliratot, plz help  :beken: )

Másik kérdés:
tudtok olyan animét mondani nekem amiben: reptér és légikisérők (inkább ez) szerepelnek?

Relunx

Moha

Quote from: RelunxMásik kérdés:
tudtok olyan animét mondani nekem amiben: reptér és légikisérők (inkább ez) szerepelnek?
A Love Hina Again első részében  van egy repteres jelenet, de sajna abból csak egy rövidke rész használható.
Más most nem jut eszembe. (meg aztán fáradt is vagyok, így 3/4 3-kor - holnap meg meló :rolleyes: )

Relunx

Tnx Moha!

De engem inkább olyan érdekel amiben légikisérő csajok (sztyuárdesz/air hostess) vannak. Már egy valag animét találtam amiben reptér és repülő van. :)

Relunx

StabWest

Relunx: nézd meg ezt: http://members.austarmetro.com.au/~mwhitley/tvsyn3.htm! Ezen belül a Goodbye Kanuka címűt olvasd el :) . Ez sem pont olyan... És csak egy része a sorozatnak, de...

Relunx

EgymillióTnx StabWest!!!  :merci:  :merci:  :merci:

Tökéletes! Már csak meg kell találnom az animét!!!

Ha tudom majd meghálálom!!!

Usteamen láttam a moviet, de a serie-t sajna nem látom...

Relunx

Relunx

Nah, hogy kezdjem a sort, én indulok a versenyen!
A kezdet még a szokásosnál is nehezebb volt, mert nem várt tényezők szegték utamat, de most már jó útón haladok!
1/6-oda kész az AMV-mnek. És valszeg hétvégére kész lesz!

Stílus?
Nemtudom, ill. nemtom meghatározni. Vhol az akció és a romantika között.

Relunx

Exo

Rurouni Kenshin - Wait and Bleed  ROX!!! :cool: :jee:

A zene is állat nagyon :D

Karma XXL

Quote from: ExoRurouni Kenshin - Wait and Bleed  ROX!!! :cool: :jee:

Szerintem meg nem. A zene és a kép között nincs semmi kapcsolat, még hangulatra se. Az egész csak egy 3 perces részlet kivágva egy részből. Semmi ritmuskövetés. A pörgős részeken is csak megy tovább a lassú kép... Már csak az hiányozna, hogy a hardsub is ott legyen  :lame:

Maximum 2/10-et adnék neki.

QuoteA zene is állat nagyon :D

Az már más kérdés  :whoah:

Exo

Quote from: SysOP XXLSzerintem meg nem. A zene és a kép között nincs semmi kapcsolat, még hangulatra se. Az egész csak egy 3 perces részlet kivágva egy részb?l. Semmi ritmuskövetés. A pörg?s részeken is csak megy tovább a lassú kép... Már csak az hiányozna, hogy a hardsub is ott legyen  :lame:

Maximum 2/10-et adnék neki.

Az már más kérdés  :whoah:

Ízlések és pofonok...maga a video (csak video) része nálam 8/10
                                   maga a zene része (csak zene) pedig 9/10
Az más kérdés, hogy együtt nem tökéletes, de nem mindig ezt kell nézni (szvsz)...néha épp a hibák miatt lehet jó valami :hehe: :D
Szerintem nincs semmi gáz vele...ilyen oszt kész :D

Karma XXL

Quote from: ExoÍzlések és pofonok...maga a video (csak video) része nálam 8/10
                                   maga a zene része (csak zene) pedig 9/10
Az más kérdés, hogy együtt nem tökéletes, de nem mindig ezt kell nézni (szvsz)...néha épp a hibák miatt lehet jó valami :hehe: :D

A videó részéért dicsérd a Rurouni Kenshin rajzolóit. A zenéért a Slipknotot. Az AMV-ben ez az a két dolog, ami független az AMV készítőjétől.

.Attila

Quote from: SysOP XXLA videó részéért dicsért a Rurouni Kenshin rajzolóit. A zenéért a Slipknotot. Az AMV-ben ez az a két dolog, ami független az AMV készítőjétől.
Mily igaz.
Nézz meg pl. egy Play Excel Play-t vagy szomorkás perceidben egy Come On Sing Along-ot. Na azok aztán nem semmik :jee: Ja meg persze Odorikuruu-t, de hát azt már senkinek sem kell említeni :)

Exo

Quote from: SysOP XXLA videó részéért dicsért a Rurouni Kenshin rajzolóit. A zenéért a Slipknotot. Az AMV-ben ez az a két dolog, ami független az AMV készít?jét?l.

Nekem bejön így is :hehe:...amúgy meg csinálj belöle jobbat és akkor már le lehet xarni a más munkáját :_piszka:  (no para :D)

Amúgy meg nem azt mondtam, hogy életben látott legjobb AMV, csak nekem teccik....:D

Karma XXL

Quote from: TriviMily igaz.
Nézz meg pl. egy Play Excel Play-t vagy szomorkás perceidben egy Come On Sing Along-ot. Na azok aztán nem semmik :jee: Ja meg persze Odorikuruu-t, de hát azt már senkinek sem kell említeni :)

A Play Excel Playt ismerem, és az tényleg f@sza :tezsvir: A másik kettő így hirtelen nem rémlik, de szakítok rá időt  :lazza:

(Exo: a postszámnövelést lehet humánusabb eszközökkel is végezni)

Exo

Quote from: TriviMily igaz.

A Play Excel Play az télleg ott van, de az Odorikuruu nekem nem jött be...:(

SysOP> I said: NO para! :D
Az ízlésemet meg megfogom védeni akármennyire is erölködsz ellene :D
Mindegy....hagyjuk (nem akarok offolni)

Edit: folyamatosan ontopic vagyok, szóval...szabályosan növelem a postszámomat

Moha

Hát azért nem rövid idő egy AMV-t normálisan megcsinálni. Ha csak össze van dobva, az nem valami nagy szám. Én az enyémen jó 60 órát dolgoztam, és még így is lenne mit javítani rajta...
Az már más kérdés, hogy az AMV készítés inkább szórakozás, mint munka. :)

.Attila

Lehet az Odorikuruu-t nem szeretni? :eek::eek::eek: :_piszka:

Come On Sing Along -> Happy Happy Joy Joy - így már rémlik? :D

Relunx

Egyetértek Trivi-vel! Odorikuruu-t nem szeretni..akkor itt vmi gond lehet...

Nekem az a No.1. Annál jobbat nem láttam. De azért nagyon jókból is van rengeteg, pl: a Golden Boy - Bicycle-os, vagy a Love Hina - Tubthumping vagy a Turboneko - Lets Get Down.

Egyébként készen van a versenyre csinált amv-m!

Relunx

Moha

Quote from: RelunxEgyetértek Trivi-vel! Odorikuruu-t nem szeretni..akkor itt vmi gond lehet...
Na, akkor nekem is muszáj lesz megnézni...
QuoteLove Hina - Tubthumping
Jaja, az über! Bár a Love Hinára szvsz a legjobb a Tarzan and Suu :jee:
QuoteEgyébként készen van a versenyre csinált amv-m!
Meg lehet nézni valahol, vagy majd a versenyre tartogatod?

Exo

Ami rám nagy hatással volt:

Onegai Teacher - DJ Mystik: Japanese Girl  :cool: :whoah:

Moha

Quote from: TriviJa meg persze Odorikuruu-t, de hát azt már senkinek sem kell említeni :)
Na én most néztem meg. Azóta is keresem az államat.
Na, hogy ez mekkora alkotás! Dolgozhattak rajta egy kicsit. Iszonyat jól össze lett hozva a mozgás és a zene. A walkman-es rész meg kimondottan tetszett. Az egész még egy kereskedelmi videoklipp szinvonalát is lepipálja! :jee: :cool:

Isi101

Ma volt egy kis időm, és töltögettem pár AMV-t, és osztom véleményeteket, ez az okakesu_digital_-_odorikuruu tényleg nagyon ott van ! :whoah:
Egyszerűen eszméletlenül jó!
(már vagy tizedszer nézem egymás után, és nem bírom abbahagyni :) )
De azt azért meg kell hagyni, jókora munka fekszik benne.

Moha

Quote from: Isi101(már vagy tizedszer nézem egymás után, és nem bírom abbahagyni :) )
De azt azért meg kell hagyni, jókora munka fekszik benne.
Én nem számoltam, de jópárszor megnéztem. Kíváncsi lennék, hány óra munka áll mögötte... Pl. azokat a csillagokat is külön rakták be és iszonyatosan feldobják az egészet. Nem semmi lehetett ezeket így összehozni.
Egy dolog érdekelne még: tudja valaki melyik animéből valók azok az énekes csajok? Ez a fő szála az egésznek, de kicsit hosszú a végén a lista....

Exo

Ooops :D

Quotede az Odorikuruu nekem nem jött be...

nos ezen kijelentésemet most ünnepélyesen visszavonom, ugyanis ez egy fatális baki volt :D....valamely régi AMV-nek volt hasonló neve és azzal kevertem össze :D (szita agy RULEZ :D)

Most megnéztem ezt és ámulok-bámulok... :kiraly: :jee: :cool:
Ez kimeríti az überkúl fogalmát :D

.Attila

Na azért, már megijedtem ;)

Cobra

Én is megnéztem és nagyon szuper, nem semmi munka lehetett abból a "néhány" anime-ből összevágni. Természetesen a zenéje is nagyon jó.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Isi101

QuoteTrigun - Trigger happy
Megnéztem, nagyon király !

Kedvet kaptam tőle a sorozathoz is, épp most jött le az első rész,
ha a többi is ilyen, Shadowolf : :hail:

Isi101

Nem tudom hogy észrevettétek-e, de az AMV kedvenc témái közt van néhány slágernek számító anime, míg másokat szinte senki nem használ fel AMVknél.
Pld gyakori : Nge,FLCL, trigun, stb

ritka :    Chobits, FMP, Battle Angel Alita

Kicsit szétnéztem ,és találtam párat ezekből a ritkábbakból is.
Vannak köztük elég jók is,pld :
AMV - Full Metal Panic - Metal Gear Solid 2 - Opening Theme.mpg
AMV - Battle Angel Alita - Linkin Park - Place For My Head.avi
Amv - Battle Angel Alita - Rob Zombie - Dragula (Matrix Mix).mpeg

Tudom, nem lehet könnyű egy AMVt összehozni,tisztelem is a munkát amit ráfordítottak, de azért némely próbálkozás talán inkább ne is készült volna el
:(
AMV - Chobits - Aphex Twin - Automated Reason.mpg
AMV - Battle Angel Alita 3Dmovie.mpg
Természetesen ez a saját véleményeményem, lehet, nektek egész más lenne a véleményetek.(Azért ne igyatok a véremből mert így leszóltam)