AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

Soridan

Neon Genesis Evangelion - Rammstein: Engel :cool:
NGE - Nightwish: End of all hope (zene miatt szimplán :) )
NGE - Prodigy: Breathe

Nem is rossz móka ez az AMV-mizé :D /ezeket meg még pár NGE-t láttam még csak, szóval egyértelmű, hogy eddig mik a kedvenceim -_-" /
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

Két kedvenc:

Vandread- Evanescence:Bring me to life (kár hogy nem a legjobb minőség)
s.CRY.ed- Far From Perfect
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Exo

Quote from: SaoriVandread- Evanescence:Bring me to life (kár hogy nem a legjobb minőség)

Ma láttam a Vandread AMV-t és télleg nagyon RULZZ!!! :jee:

Shadowolf

Quote from: ExoMa láttam a Vandread AMV-t és télleg nagyon RULZZ!!! :jee:

Akkor nézzed meg a Vandread - No Doubt - New névre hallgatót is, mer az is nagyon :kiraly:. ;)

Yuber

Quote from: SoridanNeon Genesis Evangelion - Rammstein: Engel :cool:
NGE - Nightwish: End of all hope (zene miatt szimplán :) )
NGE - Prodigy: Breathe

Nem is rossz móka ez az AMV-mizé :D /ezeket meg még pár NGE-t láttam még csak, szóval egyértelmű, hogy eddig mik a kedvenceim -_-" /

A  Rammstein: Engel nekem is nagyon bejön... Ezzel kapcsolatosan lenne kérdésem: Miért nincs befejezve ez a klipp? Legalábbis az usteam-en nem találtam a teljeset...
Pedig nagyon érdekelne...

teraflare

Nekem még a kedvencek listára jött:
Dreams Come True SES.mpg
ddp-RightNowSomeoneIsReadingThisTitle.mpg (nagyon állat a sok right now-al  :lol: )
Clamp_in_Wonderland.mpg (sajna ez csak direkt amv-nek készült, a Clamp különböző anime-jeinek a szereplőit mutatja meg mint X,Magic Knight Rayearth... )
CLAMP Wish.mpg  (na ez az anime honnan szedhető le?)
AMV - The Stampede - Trigun - Feuer frei by Rammstein.mpg (Ugyebár Rammstein)
Eddig ugyan csak 3-4 CD-nyi AMV-m van úgyhogy még nem láttam túl sokat,de szorgos diák vagyok.

Kérdés: Melyik animeből valő az a rész ami a ddp-Right... ban a pilóta legjobb kilátásáról szóló rész alatt látható. A histroy of anime AMV-ben asszem ez megy azután hogy optinyuszi a Transformersből robottá alakul.

Exo

Néhány a kedvenceim közül:

- Noir - Rammstein: Spieluhr :jee:
- Excel Saga - Excel pop_up :cool:
- Love Hina - Wheatus: Teenage dirtbag
- Naruto - My generation
- RahXephon - Nightwish: The Kinslayer
- Onegai Teacher - DJ Mistik
- Hellsing - Guano Apes: Open your eyes
- Vandread - Evanescence: Bring me to life
                - No doubt: New
- Hoshi no Koe - Voices of a distant star :jee:

És külön kiemelném az AMV-InuYasha-Love2-t, mert ez most iszonyatosan megfogott....annyira jól vannak összeválogatva jelenetek + a zene, hogy a hideg ráz ha hallgatom (+ értelemben)!
Nem tudjátok ki csinálta a zenéjét? (olyan Rasmus-os beütése van, én őket nem igazán kamálom, de ez a zene naggyon RULEZ :D :cool: )

.Attila

Sem Play Excel! Play, sem Odorikuruu :(
Még csak ComeOnSingAlong sem, meg Bastard - Karma - Kamelot...

Shadowolf

Quote from: TriviSem Play Excel! Play, sem Odorikuruu :(
Még csak ComeOnSingAlong sem, meg Bastard - Karma - Kamelot...

Nem lehet mindenkinek ugyanolyan ízlése...:rolleyes: Azok amiket felsorolt, is mind nagyon :kiraly:-ak. :) A Spieluhr-t meg sztem te is nézd meg. ;)

Exo

Ez nem a teljes listám, csak amiket újonnan néztem meg (elmúlt 2 hét) :D
Vannak még régebbiek is a kedvencek között, de azokról már írtam korábban :)

Shadowolf

Quote from: ExoEz nem a teljes listám, csak amiket újonnan néztem meg (elmúlt 2 hét) :D
Vannak még régebbiek is a kedvencek között, de azokról már írtam korábban :)

Helyes. :jee: Minnél több annál jobb. :D Ha akarsz egy jót röhögni, akkor nézd meg ezt a kettöt is:
Trigun - Trigger happy
ddp-RightNowSomeoneIsReadingThisTitle.mpg (örök hálám teraflare ;))
Sztem mindkettö nagyon jó. :D

Exo

Quote from: ShadowolfHelyes. :jee: Minnél több annál jobb. :D Ha akarsz egy jót röhögni, akkor nézd meg ezt a kettöt is:
Trigun - Trigger happy
ddp-RightNowSomeoneIsReadingThisTitle.mpg (örök hálám teraflare ;))
Sztem mindkettö nagyon jó. :D
I will...I promise...:D (régi Allianz-os reklám:D)

Cobra

Amiket mostanában felsoroltok, azokból jópárat nem láttam sem Usteamen, sem AHQ-n. Honnan szereztétek őket ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: CobraAmiket mostanában felsoroltok, azokból jópárat nem láttam sem Usteamen, sem AHQ-n. Honnan szereztétek őket ?
Mondj példákat, mert pl. amiket én felsoroltam, azok mind fent vannak.
Shadowolf: láttam, hogy Noir, és még a címe is klappol hozzá, engem csak az zavar, hogy Rammstein (nem zavarna, ha nem a Noir lenne kapcsolatban, ugyanis szvsz a Rammstein stílusa a Noir-hoz túl kemény). But I'll give it a shot, someday.

Shadowolf

Quote from: TriviMondj példákat, mert pl. amiket én felsoroltam, azok mind fent vannak.
Shadowolf: láttam, hogy Noir, és még a címe is klappol hozzá, engem csak az zavar, hogy Rammstein (nem zavarna, ha nem a Noir lenne kapcsolatban, ugyanis szvsz a Rammstein stílusa a Noir-hoz túl kemény). But I'll give it a shot, someday.

Tény, hogy nem igazán passzol hozzá, de sztem ettöl függetlenül nagyon jól meg lett csinálva. ;)

Shadowolf

Akit érdekel az anime-k története, a "obsession_video_-_the_history_of_anime.mpeg" elég jól (ámbár egy kicsit felületesen) összefoglalja azt a 46 évnyi fejlödést ami végbement a kezdetek óta. ;)

Xaga

Quote from: ShadowolfAkit érdekel az anime-k története, a "obsession_video_-_the_history_of_anime.mpeg" elég jól (ámbár egy kicsit felületesen) összefoglalja azt a 46 évnyi fejlödést ami végbement a kezdetek óta. ;)

Szerintem nagyon jó, nem is tudtam hogy a transformers japánból való.

Shadowolf

Quote from: XagaSzerintem nagyon jó, nem is tudtam hogy a transformers japánból való.

Eredetileg onnan, de az amcsiknak anno annyira megteccett, hogy átvették...:rolleyes:

EDIT: illetve volt egy saját próbálkozásuk is, ami a Gobots névre hallgatott (páran talán még emlékeznek rá), és eléggé idióta egy sorozat volt...:rolleyes: (azt viszont elismerem, hogy a robotok többsége jól meg volt rajzolva)

Exo

Quote from: ExoÉs külön kiemelném az AMV-InuYasha-Love2-t, mert ez most iszonyatosan megfogott....annyira jól vannak összeválogatva jelenetek + a zene, hogy a hideg ráz ha hallgatom (+ értelemben)!
Nem tudjátok ki csinálta a zenéjét? (olyan Rasmus-os beütése van, én őket nem igazán kamálom, de ez a zene naggyon RULEZ   )

Nos annyira furdalt a kíváncsiság, hogy nem tudtam ellenállni és félretéve a súlyos szorgalomhiányomat utánanéztem a dolognak...
...és örömmel konstatáltam, hogy igazam volt! :D A klipp alatt hallható szám nem más, mint a "The Rasmus - The One I Love" című dala a Dead Letters albumról! :D :jee: :cool:
És továbbra is tartom, hogy hatalmas zenéről van szó...:D

Soridan

Quote from: ShadowolfTrigun - Trigger happy

Bíztató cím... sokat sejtet. :]
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

Quote from: SoridanBíztató cím... sokat sejtet. :]

Garantálom, hogy meg fogsz lepődni...:D

Shadowolf

Újabb darab került a kedvenceim közé: (amv)_turboneko_-_azumanga_-_lets_get_down.avi
Sztem nagyon jól meg lett csinálva. :D

Chronos

Quote from: teraflareKérdés: Melyik animeből valő az a rész ami a ddp-Right... ban a pilóta legjobb kilátásáról szóló rész alatt látható. A histroy of anime AMV-ben asszem ez megy azután hogy optinyuszi a Transformersből robottá alakul.
De jó, hogy én csak most vettem észre ezt a postot... :rolleyes:
Az anime neve: Project AKO :)

CHRONOS

.Attila

Quote from: ShadowolfÚjabb darab került a kedvenceim közé: (amv)_turboneko_-_azumanga_-_lets_get_down.avi
Sztem nagyon jól meg lett csinálva. :D
Cavinton! Ezt még az első meet-en, amin voltam, megmutattam neked :rolleyes:

Shadowolf

Quote from: TriviCavinton! Ezt még az első meet-en, amin voltam, megmutattam neked :rolleyes:

Első meet-en elég sok AMV-t mutattál. :rolleyes: Mindegyikre azért én sem emlékezhetek. :p :D

.Attila

Quote from: ShadowolfElső meet-en elég sok AMV-t mutattál. :rolleyes: Mindegyikre azért én sem emlékezhetek. :p :D
Való igaz :) :zen:

teraflare

Quote from: ChronosDe jó, hogy én csak most vettem észre ezt a postot... :rolleyes:
Az anime neve: Project AKO :)

CHRONOS
Arigato!!!

Moha

Elkészült és letölthető állapotban van első AMV próbálkozásom.
Anime: Love Hina
Zene: The Corrs - Runaway

Innen letölthető

Várok véleményeket minden mennyiségben ebben a threadben vagy PM-ben.

És ha Zsozso megengedi, akár az ftp-re is felteszem.

StabWest

Moha: Első próbálkozásnak nagyon jó! Mi lesz később :) ? A szájmozgás is egész jól kijött és a jelenetek illenek a zenéhez/szöveghez.

noriko

Quote from: MohaElkészült és letölthető állapotban van első AMV próbálkozásom.
Anime: Love Hina
Zene: The Corrs - Runaway

Innen letölthető

Várok véleményeket minden mennyiségben ebben a threadben vagy PM-ben.

És ha Zsozso megengedi, akár az ftp-re is felteszem.
/me lenni nagy nagy Corrs rajongó!! :D szóval engem már megnyertél! Az összeállítás is tetszett! Különösen a naplementés kép és a hold közötti átmenet! :jee:
"I wish I could, but I don't want to."