AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

Bruce

Quote from: NokiLodoss-Wind of Change inkább csak a zene miatt teccik az összevágások nem igazán profi munka.
Ez honnan van? Lehet, hogy csak év vagyok vak, de nem látom sehol (se USTeam, se animehq) Csak a Way of the sword-osat...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

Quote from: BruceEz honnan van? Lehet, hogy csak év vagyok vak, de nem látom sehol (se USTeam, se animehq) Csak a Way of the sword-osat...

Innen töltöttem le.
Ha regisztrálva vagy akkor csak keress rá.
Ez a pontos címe: Wind Of Change - FF.mpg

Bruce

Quote from: NokiInnen töltöttem le.
Ha regisztrálva vagy akkor csak keress rá.
Ez a pontos címe: Wind Of Change - FF.mpg
De hü... feledékeny vagyok! Hogy nem gondoltam rá... Pedig már egy ideje tag vagyok... :rolleyes: Onnan szedtem le a JB_LodossWars_TheDestinyOfDarkness.avi címû Lodossos AMV-t is... Akkor vált 1000%-osan a kedvencemmé Ashram :) Ha elfogadsz egy tanácsot, arra meg te keresel rá ;)

Feldin

Ha láttok animeban bicajos jelenetet írjátok meg nekem pm-ben hogy melyik anime hányadik rész! Köszi!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Karma XXL

Quote from: FeldinHa láttok animeban bicajos jelenetet írjátok meg nekem pm-ben hogy melyik anime hányadik rész! Köszi!!!

Golden Boy, bármelyik rész. A motoros részben (asszem 5.) teker a legtöbbet.

Bruce

Quote from: FeldinHa láttok animeban bicajos jelenetet írjátok meg nekem pm-ben hogy melyik anime hányadik rész! Köszi!!!
Queen: Bicycle Race?
X-ben is van pár jelenetben, de nem tudom pontosan melyikekben... Hoppá! Inu Yasha! Abban bizti van pár!

Manu

Megnéztem a Shiroi által említett Aluminium Studios - Closer c. amv-jét, és ritka nagy élmény volt. Nem mai gyerek lehet már, mivel a Downward Spiral a Nine Inch Nails-tQl még akkor jöt ki, mikor még gimis voltam, és szerettem nagyon azt az albumot. Akkor kezdtem anime-t is nézni, s a Key is akkörül készült, úgyhogy jó nagy nosztalgiahullám söpört végig rajtam. ElQjött a nihilista/dekadens énem ;) :bsd: . Az amv emellett tényleg jó, a vágás - a zene - rendezés összhatás, meg tetszett az a filter, amit az egészre húztak. Persze ez azért rétegklip, úgy mint a zene, meg az anime is amibQl készült, úgyhogy szvsz csak toleránsabb embereknek való, mielQtt kapnék a fejemre.

Fazék

Quote from: ManuMegnéztem a Shiroi által említett Aluminium Studios - Closer c. amv-jét, és ritka nagy élmény volt. Nem mai gyerek lehet már...
2001 júliusában készült a video, a többit szépen összefoglaltad, nekem is a kedvenceim között van :)

Marfy

Quote from: BruceDe hü... feledékeny vagyok! Hogy nem gondoltam rá... Pedig már egy ideje tag vagyok... :rolleyes: Onnan szedtem le a JB_LodossWars_TheDestinyOfDarkness.avi címû Lodossos AMV-t is... Akkor vált 1000%-osan a kedvencemmé Ashram :) Ha elfogadsz egy tanácsot, arra meg te keresel rá ;)
OK leszedem :), amúgy Ashram nekem is kedvencem a sorozatban.
Feldin: Azumanga 1 részében van bicajos jelenet de ezt nem kell mondanom ugye? ;)

Feldin

Quote from: NokiOK leszedem :), amúgy Ashram nekem is kedvencem a sorozatban.
Feldin: Azumanga 1 részében van bicajos jelenet de ezt nem kell mondanom ugye? ;)
Bizony nem :)
Köszönöm az eddigi ötleteket és várom a továbbiakat!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moha

Ezt most néztem meg:
[A-F].[Zarxrax].Fanservice.2.[HQ].avi (make my boobies one more size)
Röviden:  :muhahah:
Valami eszméletlen! Egyszerre Anime és Britney paródia, szuper lipsync, minden. Ja, és a legvégén az "arányigazítás" :lol:
Csak mondjuk a minõsége lehetne jobb. (Bár a tömörítése nem rossz, inkább egyes snittek vannak gyenge forrásból)
Én az amv.org-ról szedtem, ha van rá igény, majd feltöltöm.

SoulReaver

Engem érdekel, Moha. :) Tedd fel. Biztos nem olyan nagy file. Max ha mégsem olyan jó, akkor majd törlik. :beeee:  Legalább röhögünk egy jót. :rotflol:
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

Mattanja

Quote from: MohaÉn az amv.org-ról szedtem, ha van rá igény, majd feltöltöm.
AnimeHQ-n fennt van...volt...lesz...vagy nem tudom, mi van most vele...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

SoulReaver

Apropó, AnimeHQ. Ott is vannak ingyenes anime cuccok, amiket lehet tölteni? Hogy lehet oda benézni? Én már vagy 3-szor próbáltam hozzájuk belépni TotalCommander-es Ftp-n keresztül, de mikor belép, akkor az egész mappájuk tök üres. Ez mitõl lehet? Essetleg mégis csak fizetni kell valamit, hogy beléphessek?
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

.Attila

Quote from: MohaEzt most néztem meg:
[A-F].[Zarxrax].Fanservice.2.[HQ].avi (make my boobies one more size)
Röviden:  :muhahah:
Valami eszméletlen! Egyszerre Anime és Britney paródia, szuper lipsync, minden. Ja, és a legvégén az "arányigazítás" :lol:
Csak mondjuk a minõsége lehetne jobb. (Bár a tömörítése nem rossz, inkább egyes snittek vannak gyenge forrásból)
Én az amv.org-ról szedtem, ha van rá igény, majd feltöltöm.
Már fent van Zanime - Fanservice címmel réges rég.

Fazék

aqstud(scintilla)-evabebop.avi

ezt mindenképpen nézzétek meg! abszolút profi munka, CB nyitódala a NGE-re átalakítva!

tomengler

Hali!
Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy Kare Karos amv-t honnan tudnék szedni?
Kösz everybody
He has really swung the bat!

.Attila

Quote from: tomenglerHali!
Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy Kare Karos amv-t honnan tudnék szedni?
Kösz everybody
Az I Wish I Was A Lesbian címû AMV-ben van Kare Kano, de nem az elején, szóval várni kell. Ajánlom egyébként mindenkinek, nagyon állat AMV :)
Van benne: FLCL, CB, NGE, Ranma és Kare Kano. Asszem ennyi, de lehet, hogy kihagytam vmit.

tomengler

Kösz Trivi a segítséget!
Már kerestem egy ideje, de sajnos nem az a sokat feldolgozott téma :bruhuhu:
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

tomengler

Olyan amv-t találtam, hogy Azumanga Daioh, Liszt Ferenc Hungarian Rhapsodyjára feldolgozva!!!! DE hibás a link!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Isi101

Quote from: tomenglerOlyan amv-t találtam, hogy Azumanga Daioh, Liszt Ferenc Hungarian Rhapsodyjára feldolgozva!!!! DE hibás a link!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

erre gondoltál?
Sajna leszedni nem tudom, így nem tudom jó e a link.

tomengler

Arra bizony!
A link is ugyanaz!
Miért nem lehet vajon letölteni? :eeek:

Moha

Mióta vagy regisztrálva az AMV.ORG-ra? Mert az elsõ 2 hétben nem lehet letölteni helyi (local) videókat, se sajátokat feltölteni. Szóval ha még csak most regeltél, akkor türelem...

tomengler

???
Tényleg?
Akkor kösz az infot :)  :)  :)

tomengler

Quote from: tomengler???
Tényleg?
Akkor kösz az infot :)  :)  :)
Most nézem, tudok tölteni Localt is, pedig tényleg csak 3 napja vagyok reggelve :)

Damnatus

Hali!

DC-n elég sok AMV van megosztva (többek közt enyém is), talán többis, mint anime.

Isi101

Quote from: MohaMióta vagy regisztrálva az AMV.ORG-ra? Mert az elsõ 2 hétben nem lehet letölteni helyi (local) videókat, se sajátokat feltölteni. Szóval ha még csak most regeltél, akkor türelem...
Én vagy jó fél éve, és nem engedi, egyszerûen hiába kattintok rá , nem megy.

Moha

Quote from: Isi101Én vagy jó fél éve, és nem engedi, egyszerûen hiába kattintok rá , nem megy.
Korábban töltöttél már le tõlük? Mert ha igen, akkor arra figyelj, hogy max 10-et tudsz egyhuzamban letölteni, utána pontoznod kell õket, addig nem tölthetsz újabbat. (Star rating). Nem tudom, nekem nem volt vele gondom. PM-ben esetleg megpróbálok részletesen segíteni.

Marfy

Quote from: Isi101Én vagy jó fél éve, és nem engedi, egyszerûen hiába kattintok rá , nem megy.
Nekem letölti :).
Ne használj Flashgetet vagy ilyesmit azzal nekem sem ment.
Damnatus: melyik hubon van ez?

Isi101

Quote from: MohaKorábban töltöttél már le tõlük? Mert ha igen, akkor arra figyelj, hogy max 10-et tudsz egyhuzamban letölteni, utána pontoznod kell õket, addig nem tölthetsz újabbat. (Star rating). Nem tudom, nekem nem volt vele gondom. PM-ben esetleg megpróbálok részletesen segíteni.
:rolleyes: Hát igen...Pontozni azt elfelejtettem.
Most nézhetek végig ujra egy jópár amvt, mert azért csak úgy össze vissza nem akarok pontozgatni.
Köszi, valószínûleg ez a hiba.