AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

Damnatus

Hali!

Quote from: NokiDamnatus: melyik hubon van ez?

Én a prometheuson, h.w.b.-n, independencen, és matrixon vagyok fennt.
De az amv-k többsége, amit megosztanak usteamen is fennt van.
Tõlem szinte csak amv-t töltenek.

Marfy

Quote from: DamnatusÉn a prometheuson, h.w.b.-n, independencen, és matrixon vagyok fennt.
A pontos címüket megadnád ha lehet mert a keresõben nem talál rájuk.

Kilteh

Ha vki esetleg szereti a Dragon Halfot ill. a Resident Evilt (gy.k.: már látta):
http://users.atw.hu/kilteh/Stuff/DragonHalfRET.avi
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Fazék

Quote from: KiltehHa vki esetleg szereti a Dragon Halfot ill. a Resident Evilt (gy.k.: már látta):
http://users.atw.hu/kilteh/Stuff/DragonHalfRET.avi
már szedem is! :D kb 10 perc és jövök is vissza haszontalan véleményemmel... :)

edit: hmm, i will be easy on you :) - szóval az alapötlet nem rossz, van pár nagyon jó kép-szövegpárosítás, de én (vagyis egyes egyedül :)) néha úgy éreztem, hogy azért még van mit finomítani rajta. de nagyon örülnék, ha majd az elsõ amv-szerûségem, akár csak feleilyen jóra sikerülne, ha majd végre nekiugrok egynek, szóval lényegében gratula  :tezsvir:

Kilteh

Quote from: Blimpedit: hmm, i will be easy on you :) - szóval az alapötlet nem rossz, van pár nagyon jó kép-szövegpárosítás, de én (vagyis egyes egyedül :)) néha úgy éreztem, hogy azért még van mit finomítani rajta. de nagyon örülnék, ha majd az elsõ amv-szerûségem, akár csak feleilyen jóra sikerülne, ha majd végre nekiugrok egynek, szóval lényegében gratula  :tezsvir:
Nem, ez teljesen igaz, még bõven van mit finomítani. De sztem lassan fejlõdõképes vagyok :) ThX! :)
Kil

belabacsi

Na emlekbol en is folteszem a legelso es egyetlen amv-t amit keszitettem, kb 1 evvel ezelott(, kb akkor amikor utoljara erre jartam  :rolleyes: na de ez most mind1, kezdek visszaterni...)

AMV-DragonBallZ-XviD(by Belabacsi).avi

i hope you'll like it!

Cobra

Kilteh, szerintem nagyon jó lett. Nekem azok az AMV-k tetszenek a leginkább, ahol jó lipsinc van, és te ezt elég jól összehoztad  :jee:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Quote from: CobraNekem azok az AMV-k tetszenek a leginkább, ahol jó lipsinc van
Az enyémet láttad már? ;) Az milyen szerinted?

Én nemrég láttam egy iszonyat jó AMV-t: StudioHybrid_JinnaiBugrom.mpg
Az El Hazard-ra - Habba habba zutty zutty :lol: és a video szinkronban van a zenével!

Mattanja

Quote from: Kiltehhttp://users.atw.hu/kilteh/Stuff/DragonHalfRET.avi
Tényleg jó lett a lipsync. :jee: És ha mindezt felirat nélkül, és esetleg valami jobb zenére csináltad volna...
Várom az további AMV-idet!
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Cobra

Moha linket plz, ha akarod, hogy lássam :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Kilteh

Quote from: Mohahttp://moha.uw.hu/ :)
Letöltöttem. Megnéztem. ISZONYAT JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! (Azt hiszem én feladom, nekem ez sosem fog így menni.....  :ejj: )
Kil

Dragon

1 kérdés:
ti miket használtok a vágáshoz/satöbbihez?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Pirula

Le a kalappal! :jee: Azok a kis kép a képben effektek különösen tetszettek.

Fazék

tényleg jól sikerült, elismerésem, meglátszik rajta az a "pár" óra amit belefeccöltél  :jee:

edit:
QuoteLetöltöttem. Megnéztem. ISZONYAT JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! (Azt hiszem én feladom, nekem ez sosem fog így menni..... :ejj: )
ne merészeld feladni! csak kitartó munkával érhetõ el ilyen eredmény. én pl szövetkezni fogok egy legjobb barátommal, és együtt készítjük el, mert így legalább mindig lesz, aki rúgdossa a másikat :D

.Attila

Én is megnéztem, eléggé régóta halogattam, bocsi!
Nos, hol is kezdjem:
Gyönyörû a minõsége, és ez azért elég fontos, sok amv-nek ocsmány.
Zene: gyönyörû, gyönyörû szám! Tökéletes!
Lipsync találó, és többnyire jól vágva. Ez az objektív része a lipsync-rõl, szubjektív: nem szeretem a romantikus amv-kben a lipsync, sõt, sajnos kifejezetten zavar (de mondom, ez teljesen szubjektív a részemrõl!).
Szóval tényleg gratula! :tezsvir: Nemhogy elsõ amv-nek jó, hanem úgy egyáltalán :jee:

u.i.: egy óriási hibát meg kell említenem: Motoko keveset szerepel benne!!! :) (tudom, hogy Keitaro-ról meg Naru-ról szól ;))

Fazék

Ken Ishii - Extra.mpg

errõl a klipprõl nem tudtok valamit? a zene nagyon nem jön be, viszont a képi világa tetszik. ez csak a klipphez készült, vagy kapcsolódik vmilyen anime-hez/ manga-hoz? köszi.

Moha

Kösz az elismeréseket fiúk! Mint már anno is írtam, nem is álmodtam, hogy ilyen sikere lesz az elsõ AMV-nek, azt meg pláne nem, hogy még az AOI AMV versenyt is megnyerem vele.
A készítéskor volt egy hajtóerõm: Meske :) Mindig noszogatott, hogy csináljam.
És úgy voltam már az elején, hogy sz*rt nem adok ki a kezembõl, inkább többet dolgozok rajta. Szerkesztéshez VirtualdubMod, Vegas 4, Photoshop 5.5-öt használtam. Meg egy DrDivx-et a végleges verzió elkészítéséhez.

A következõ AMV viszont nagyon lassan halad (egyrészt idõm nincs, másrészt Meske nincs a sarkamban) De amint kész lesz, belinkelem.

Bruce

Quote from: MohaKösz az elismeréseket fiúk! Mint már anno is írtam, nem is álmodtam, hogy ilyen sikere lesz az elsõ AMV-nek, azt meg pláne nem, hogy még az AOI AMV versenyt is megnyerem vele.
A készítéskor volt egy hajtóerõm: Meske :) Mindig noszogatott, hogy csináljam.
És úgy voltam már az elején, hogy sz*rt nem adok ki a kezembõl, inkább többet dolgozok rajta. Szerkesztéshez VirtualdubMod, Vegas 4, Photoshop 5.5-öt használtam. Meg egy DrDivx-et a végleges verzió elkészítéséhez.

A következõ AMV viszont nagyon lassan halad (egyrészt idõm nincs, másrészt Meske nincs a sarkamban) De amint kész lesz, belinkelem.
Na, én is megnéztem, és... hát bizonyos tekintetben elállt a szavam... Télleg jó a minõsége, és látszik rajta a munka :cool:  :kiraly: Naggyon jó lett! És mélységesen egyetértek a "sz*rt nem adok ki a kezembõl" felfogással! (Arról már nem is szólva, hogy megint tanultam valamit: AMV készítéshez lehet Photoszopot használni... Hát ez számomra tök új volt :) )

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Moha

Quote from: BruceAMV készítéshez lehet Photoszopot használni... Hát ez számomra tök új volt :) )
Speciel pl a feliratokat a végén, illetve pár képkockánál egy kis edit, hogy meglegyen a lipsync. :)

Bruce

Quote from: MohaSpeciel pl a feliratokat a végén, illetve pár képkockánál egy kis edit, hogy meglegyen a lipsync. :)
Á, értem! Pedig majdnem kezdtem örülni, mert egyedül photoshopom van még, pedig már én is foglalkoztam a gondolattal... Egyébként... miafene az a lipsync? Akárhogy törtem a fejem, ezt szót mintha még nem hallottam volna... :confused:

.Attila

Quote from: BruceEgyébként... miafene az a lipsync? Akárhogy törtem a fejem, ezt szót mintha még nem hallottam volna... :confused:
Lip synchronisation, azaz a úgy vágni a video-t, hogy a karakterek úgy mozgassák a szájukat, mintha õk énekelnék egyes részeken a dalt.

Bruce

Quote from: TriviLip synchronisation, azaz a úgy vágni a video-t, hogy a karakterek úgy mozgassák a szájukat, mintha õk énekelnék egyes részeken a dalt.
Jaaa! Hogy az az! Így már világos! :merci:

Marfy

Quote from: TriviLip synchronisation, azaz a úgy vágni a video-t, hogy a karakterek úgy mozgassák a szájukat, mintha õk énekelnék egyes részeken a dalt.
Ezzel én is okosabb lettem, köszi a felvilágosítást.  :merci:

Rounin

Moha!

Nos. Megnéztem én is.

Kétféle vélemény.

Mint elsõ AMVd: woahh, gratula. Szépen összevágtad, története van, lipsync tök jó, illik a szöveghez a történés, szóval szalmakalap le elõtted.

Második, mint szõrösszívû "izé": azért a lipsync nem tökéletes, és egyéni ízlésem miatt nem igazán lelkesített, "semmilyen különös hatást nem váltott ki bennem"-fajta érzésem volt. (ezt a magyarságot :eek: )
De! Ez azért van, mert enm igazán rajongok ezen zenéért:) + útálok én is rajongva lelkesedni vmiért, amiért mások is lelkesednek :p (Szóval csak dacból kötekszem)

Röviden:

:hail:

Fazék

Weird Al Yankovic - Jerry Springer (Sailor Moon).mpeg

ajánlom figyelmetekbe ezt az amv-t, Weird Al Yankovic hozza a formáját a Barenaked Ladies zenéjére. és a végén a szövegek :D :rotflol:

Shadowolf

Quote from: Blimpés a végén a szövegek :D :rotflol:

Nem csak a végén. :D

Rounin

Quote from: BlimpWeird Al Yankovic - Jerry Springer (Sailor Moon).mpeg

ajánlom figyelmetekbe ezt az amv-t, Weird Al Yankovic hozza a formáját a Barenaked Ladies zenéjére. és a végén a szövegek :D :rotflol:

Megvolt :) Jobb, mint az eredeti :D

Moha

Quote from: BlimpWeird Al Yankovic - Jerry Springer (Sailor Moon).mpeg

Ezt már láttam, és nagyon állat! A "kivel feküdtem le" felsoroláshoz azok a kis képek: valami eszméletlen! :D
Vajon csak azért pont a Sailor Moon-ra vágták rá, mert az eredeti zene szám szövegében is szerepel?

Szóval tök jó ez az AMV szerintem is. Ha már másért nem, Weird Al miatt érdemes megnézni!

Animal

Sziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, hogy az AMV-Inuyasha-Love2.avi alatt kinek a zenéje hallható? Nincs odaírva a klip végére, nekem meg nem tûnik ismerõsnek a hang.