AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

.Attila

Quote from: AnimalSziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, hogy az AMV-Inuyasha-Love2.avi alatt kinek a zenéje hallható? Nincs odaírva a klip végére, nekem meg nem tûnik ismerõsnek a hang.
Próbáld meg itt megkeresni, hátha megtalálod. Én rákerestem, olyat találtam, hogy Stupid little thing called love 2, de a zeneforrás pont ennél nincs feltûntetve.

Animal

Quote from: TriviPróbáld meg itt megkeresni, hátha megtalálod. Én rákerestem, olyat találtam, hogy Stupid little thing called love 2, de a zeneforrás pont ennél nincs feltûntetve.

Köszi! Mán' megyek is  :)

Marfy

Hát ez az AMV fantasztikus a zene is nagyon illik hozzá és minden a helyén van.
Szomorkásabb állapotban is azonnal feldob  :hopp: .
Ez az egyik legjobb AMV amit mostanában láttam, úgyhogy mindenkinek jószerrel ajánlom.
Köszönet Mohának hogy eljutatta hozzám  :merci: .
(Ennek örömére meg is nézem mégeccer)

Meske

Quote from: NokiHát ez az AMV fantasztikus a zene is nagyon illik hozzá és minden a helyén van.
Igeeen! Ez nekem is nagyon bejött! :jee:
Leginkább a szereplõválogatás tetszett!!! (Tarzan=Keitaro Jane=Kaolla) :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Animal

Quote from: TriviPróbáld meg itt megkeresni, hátha megtalálod. Én rákerestem, olyat találtam, hogy Stupid little thing called love 2, de a zeneforrás pont ennél nincs feltûntetve.

Sajnos nem jártam sikerrel.  :beken:  Az nem ugyanaz az AMV, mint ami nekem van. Az oldalon fent lévõ Stupid little thing called love 2 szerzõje szerint egyébként a fel nem tüntetett zenei forrás: Fefe Dobson - Stupid Little Love Song. Asszem' tovább kell keresgélnem...

Mattanja

Néhány jobb féle Naruto AMV itt !
Sajnos .rm-ben vannak, de ettõl függetlenül tényleg nagyon jók.
Az alábbiakat javaslom megtekinteni:
Hold on, Sasuke
Meant to be
Naruto's world
The rivalry
Toushi (a legjobb mind közül)
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Marfy

Quote from: ShiroiNéhány jobb féle Naruto AMV itt !
Sajnos .rm-ben vannak,
Jó kis oldal köszi.
És nem baj az .rm legalább kicsi a méretük :).

Isi101

Majdnem tökéletes.
Ennyire jól összehozott lipsyncet még nem láttam.
Egyetlen hibájaként talán csak a túl gyors képváltást tudom felhozni, de a zene miatt még az is jól jön ki.
(AMV.org)

Marfy

Elején elég gyérnek tûnt és majdnem ki is kapcsoltam de jó hogy nem tettem meg már csak azért is nem mert Azumanga amv. 10 percnyi baromság, csomót röhögtem rajta  a lipsync nagyon jól elvan találva de kicsit fura volt hogy a csajok majdnem mindig férfi hangon szólaltak meg :) ezen nevettem a legöbbet.
És már a címe is Lord of the Yen :lol:.
Moha: Megnéztem a huba huba zluty zluty- ot :lul:.

Squall

Macross Zero - Nightwish - Dark Chest of Wonders
Metal Gear Solid - Nightwish - Ghost Love Score

Ez utóbbi ugyan game és nem rendes anime, de megéri meglesni  :hehe:  ...nagyonis  :cool:
http://www.animemusicvideos.org/home/home.php
Nem gondoltam volna, hogy így össze tud valaki vágni Nightwish-re bárki bármit is...eszméletlenül jók lettek, fõleg ezek ketten  :rotflol:
Soon I will be here no more
You'll hear my tale
Through my blood
Through my people
And the eagle's cry...

Squall

Quote from: SquallNem gondoltam volna, hogy így össze tud valaki vágni Nightwish-re bárki bármit is...

Egyszer talán megtanulok értelmesen írni is  :lol:
Soon I will be here no more
You'll hear my tale
Through my blood
Through my people
And the eagle's cry...

Fazék

egyre inkább csábulok a Naruto megnézése felé...
szinte minden nap megnézem a Naruto - The Genins Got It c. AMV-t és valami hihetetlenül jó!
a klipp abszolút összeillik a pergõ számmal, nem a minden dobütésre képet váltunk stílusú (alig van pár mp-nyi ilyen benne), a zene nagyon jó választás volt, rettendõen dinamikusnak tûnik a sorozat, valahol olvastam, hogy a harci jelenetek közepes szintûek... na most amit ebben a klipben látni, az minden csak nem közepes! valami hihetetlenül jól érezni az ütések erejét, a karakterek mozgása folyamatos és kiváló, vagyis már csak a rettentõen elnyújtott történet akadályoz meg benne, hogy belekezdjek a sorozatba... :)

edit - akkor már ezt is beírom:

Pokemon_-_Bi-tches(Otaku_Vengeance_-_Eric).asf
nagyon gyenge képi minõségû, de nagyon jó klipp. valószínûleg az elsõ és (azt hiszem szinte biztosra vehetõ, hogy az utolsó is egyben) egyetlen Pokémon-nal kapcsolatos cucc a gépemen, de ez tutira marad is :) a zene és a képek nagyon jó összhangban vannak. a Mindless Self Indulgence bandával egy korábbi FLCL klipp kapcsán is szemezgettem már, de ezután beszereztem az összes albumukat és nagyon jó elborult zenét nyomnak (amire egész jó példa ez a szám :)) javaslom megtekintését :)

teraflare

[A-F] [Zarxrax] Doujin Addiction [LQ].avi
Hát ez valami eszméletlen. Mikor Kintaro lipszinkje kezdõdött akkor elszálltam.
Nézzétek meg. Fenn van az Usteam-en.  :hopp:  :rotflol:

Xipe

Quote from: Blimpegyre inkább csábulok a Naruto megnézése felé...
szinte minden nap megnézem a Naruto - The Genins Got It c. AMV-t és valami hihetetlenül jó!
a klipp abszolút összeillik a pergõ számmal, nem a minden dobütésre képet váltunk stílusú (alig van pár mp-nyi ilyen benne), a zene nagyon jó választás volt, rettendõen dinamikusnak tûnik a sorozat, valahol olvastam, hogy a harci jelenetek közepes szintûek... na most amit ebben a klipben látni, az minden csak nem közepes! valami hihetetlenül jól érezni az ütések erejét, a karakterek mozgása folyamatos és kiváló, vagyis már csak a rettentõen elnyújtott történet akadályoz meg benne, hogy belekezdjek a sorozatba... :)

edit - akkor már ezt is beírom:

Pokemon_-_Bi-tches(Otaku_Vengeance_-_Eric).asf
nagyon gyenge képi minõségû, de nagyon jó klipp. valószínûleg az elsõ és (azt hiszem szinte biztosra vehetõ, hogy az utolsó is egyben) egyetlen Pokémon-nal kapcsolatos cucc a gépemen, de ez tutira marad is :) a zene és a képek nagyon jó összhangban vannak. a Mindless Self Indulgence bandával egy korábbi FLCL klipp kapcsán is szemezgettem már, de ezután beszereztem az összes albumukat és nagyon jó elborult zenét nyomnak (amire egész jó példa ez a szám :)) javaslom megtekintését :)

Blimp, azokat az albumokat at tudod nekem nyomni valamikor, nagyon kedvelem az egyuttest.
koncerten is nagyon poen dolgokat szoktak csinalni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

teraflare

[A-F] [Zarxrax] Doujin Addiction [LQ].avi al kapcsolatban. Nem tudjátok mi a címe annak az anime-nek amiben az a rózsaszín hajú lány van? + amikor 1 oldalt mutatnak és a középsõ kockán van egy piros ruhás lány, annak még mi lenne a címe?

Moha

Quote from: teraflareNem tudjátok mi a címe annak az anime-nek amiben az a rózsaszín hajú lány van?
Ezt pontosítanád? Van benne pár rózsaszín hajú lány :p
Quote+ amikor 1 oldalt mutatnak és a középsõ kockán van egy piros ruhás lány, annak még mi lenne a címe?
Ha erre gondolsz, akkor ez Shikijo-sensei a Mahoromatic-ból (éppen most tartok a második season végén :))

Fazék

Quote from: XipeBlimp, azokat az albumokat at tudod nekem nyomni valamikor, nagyon kedvelem az egyuttest.
koncerten is nagyon poen dolgokat szoktak csinalni.
természetesen. amint kiderítettem 4 nap lemaradást behozva, hogy mi lesz az eheti társasjátékos Special meet-tel, akár ott már oda is tudom adni õket...

.Attila

Quote from: Blimptermészetesen. amint kiderítettem 4 nap lemaradást behozva, hogy mi lesz az eheti társasjátékos Special meet-tel, akár ott már oda is tudom adni õket...
Olvasd el Baldy aláírását, ott van minden.

teraflare

Quote from: MohaEzt pontosítanád? Van benne pár rózsaszín hajú lány :pHa erre gondolsz, akkor ez Shikijo-sensei a Mahoromatic-ból (éppen most tartok a második season végén :))
http://www.stud.u-szeged.hu/Szabo.Sandor.3/kep.jpg õ lenne az. a másodikra pedig igen. õ rá voltam kíváncsi köszi.

Chrisdry

Üdv, igazán nem vagyok oda at AMV-kért, pedig láttam párat, de azt le kell szögeznem, hogy a profi munkát az mindig dícsérem (Moha) utóbbi munkája pl, tényleg jó volt a (chuwawwás vagy mi), de ezekkel a vígjáték dolgokkal nem tudok azonolsulni, csak a terc/zene hang és kép dolgokat nézem (mint marketinges tv spotgyártások kapcsán)..mind1, mindenesetre le a kapallal minden magyar és külföldi alõtt aki ezekke napokban számolható órányit kínlódik a vágásokkal...

Csak mivel láttam pár ha szabad így fogalmaznom komolyabb tartalmú animét azoknak -is- a AMV-jüket de a Lain - Hughes Hall - Sleep Now.avi számomra ritka hatásos lett, aki nem látta kötelezõ, aki meg igen, annak jó, hogy elõbb látta, mint én....  :rolleyes:  csáo
bye all.
Krisz
"Megsiratjuk a madarakat de a halaket nem. Szerencsések kiknek hangjuk van. Ha a bábuknak lett volna hangjuk, azt kiáltották volna "Nem akartam ember lenni!" -GITS2

Moha

Quote from: ChrisdryÜdv, igazán nem vagyok oda at AMV-kért, pedig láttam párat, de azt le kell szögeznem, hogy a profi munkát az mindig dícsérem (Moha) utóbbi munkája pl, tényleg jó volt a (chuwawwás vagy mi)
Kevered. Az enyém Love Hina-s és a The Corrs - Runaway-re szerkesztettem.
A chiwauwa az egy másik volt, a Golden Boy-ra. De persze az az AMV tényleg nagyon jó! :)
Hát igen Trivi mutatott a meeten pár jó AMV-t.

Moha

Most néztem meg:
SFS-The Amv Before Halloween.avi

Valami szenzációs! :jee: Nagyon eredeti ötlet, jó kivitelezés. Megvan, hogy mit szavazok be az AMV.org-on a 2005-ös VCA "most original video" kategóriájába! :)
Nagyon jól el lettek találva a képsorok, a lipsync tökéletes és a zene is tetszik.
Hellsing rajongóknak kötelezõ! :) :kiraly:

Rounin

Hümhüm...jelenleg a Trigun - Liberi Fatali AMV-t hallgatom :) Mit ne mondjak, tetszetõs, a zene alapvetõen ütõs, de jól össze van vágva a videó rész is :)

Moha

Gyerekek, alighanem megtaláltam a "világ legtöbb animéjébõl összerakott AMV"-t: Íme Sajnos letöltési forrás nincs hozzá, de ha lehet hinni a készítõnek, a 30 perces alkotásba 1715!! animét mixelt össze!  :eeek:  Kíváncsi leszek rá, ha le lehet majd tölteni...

Chronos

Quote from: Mohade ha lehet hinni a készítõnek, a 30 perces alkotásba 1715!! animét mixelt össze!  :eeek:
Hát igen, és ezek után várja az ember azt, hogy az amvnek akár még értelme is legyen...baromság. :)
Én biztos nem töltöm le, mert nem az a lényeg, hogy valaki 5000 animébõl vágja össze, vagy hogy hogyan effektezi tele, hanem hogy az amvnek van-e értelme...

Hogy valaki ilyen dolgokkal akarjon felvágni, hogy õ 1715 animébõl vágta össze, ez számomra tipikus amerikai gondolkodásmódra vall... :lame:

Edit:
Quote# Category(s):

* Action
    * Character Profile
    * Comedy
    * Dance
    * Drama
    * Fun
    * Horror
    * Instrumental
    * Other
    * Parody
    * Romance
    * Sentimental
    * Serious
    * Trailer
Hahahahahahaha...*Chronos gurul a földön a röhögéstõl*   :lul:

CHRONOS

Moha

Mondjuk az biztos, hogy története nemigen van. Ha belegondol az ember, alig jut 1 másodperc egy animének... :rolleyes:

Marfy

Quote from: MohaGyerekek, alighanem megtaláltam a "világ legtöbb animéjébõl összerakott AMV"-t: Íme Sajnos letöltési forrás nincs hozzá, de ha lehet hinni a készítõnek, a 30 perces alkotásba 1715!! animét mixelt össze!  :eeek:  Kíváncsi leszek rá, ha le lehet majd tölteni...
Én személy szerint azt szeretem a legjobban ha csak 1 anime van egy AMV-ben, de mondjuk kíváncsiságból úgyis megnézem ha elérhetõ lesz.

Kvikveg

Quote from: MohaMost néztem meg:
SFS-The Amv Before Halloween.avi

Valami szenzációs! :jee: Nagyon eredeti ötlet, jó kivitelezés. Megvan, hogy mit szavazok be az AMV.org-on a 2005-ös VCA "most original video" kategóriájába! :)
Nagyon jól el lettek találva a képsorok, a lipsync tökéletes és a zene is tetszik.
Hellsing rajongóknak kötelezõ! :) :kiraly:
Megyek is nezni! :__devil:
Ez kiraly!!! :kiraly:

Evangelion_-_Rammstein_-_Engel .mpg nem rovid egy kicsit? Most toltottem le es az az erzesem, hogy nincs meg a vege... /Az egeszet letoltottem./
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Kvikveg
Kb. 43 megának kell lennie!

Kvikveg

Quote from: DamnatusHali!

Kvikveg
Kb. 43 megának kell lennie!
A szerveren 26. Ha vkinek megvan toltse mar fel. En megnezem az AMV.org-on ma este, de tegnap nem talaltam. Bar hajnali f2kor mar nem is nagyon pedaloztam.

edit: na, amv.orgon 600 darab Evangelion/Rammstein/Engel van...
Damnatus: nem tudod, ennek a bizonyosnak ki a keszitoje?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.