AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

.Attila

Quote from: tomenglerHali!
Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy Kare Karos amv-t honnan tudnék szedni?
Kösz everybody
Az I Wish I Was A Lesbian címû AMV-ben van Kare Kano, de nem az elején, szóval várni kell. Ajánlom egyébként mindenkinek, nagyon állat AMV :)
Van benne: FLCL, CB, NGE, Ranma és Kare Kano. Asszem ennyi, de lehet, hogy kihagytam vmit.

tomengler

Kösz Trivi a segítséget!
Már kerestem egy ideje, de sajnos nem az a sokat feldolgozott téma :bruhuhu:
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
He has really swung the bat!

tomengler

Olyan amv-t találtam, hogy Azumanga Daioh, Liszt Ferenc Hungarian Rhapsodyjára feldolgozva!!!! DE hibás a link!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Isi101

Quote from: tomenglerOlyan amv-t találtam, hogy Azumanga Daioh, Liszt Ferenc Hungarian Rhapsodyjára feldolgozva!!!! DE hibás a link!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

erre gondoltál?
Sajna leszedni nem tudom, így nem tudom jó e a link.

tomengler

Arra bizony!
A link is ugyanaz!
Miért nem lehet vajon letölteni? :eeek:

Moha

Mióta vagy regisztrálva az AMV.ORG-ra? Mert az elsõ 2 hétben nem lehet letölteni helyi (local) videókat, se sajátokat feltölteni. Szóval ha még csak most regeltél, akkor türelem...

tomengler

???
Tényleg?
Akkor kösz az infot :)  :)  :)

tomengler

Quote from: tomengler???
Tényleg?
Akkor kösz az infot :)  :)  :)
Most nézem, tudok tölteni Localt is, pedig tényleg csak 3 napja vagyok reggelve :)

Damnatus

Hali!

DC-n elég sok AMV van megosztva (többek közt enyém is), talán többis, mint anime.

Isi101

Quote from: MohaMióta vagy regisztrálva az AMV.ORG-ra? Mert az elsõ 2 hétben nem lehet letölteni helyi (local) videókat, se sajátokat feltölteni. Szóval ha még csak most regeltél, akkor türelem...
Én vagy jó fél éve, és nem engedi, egyszerûen hiába kattintok rá , nem megy.

Moha

Quote from: Isi101Én vagy jó fél éve, és nem engedi, egyszerûen hiába kattintok rá , nem megy.
Korábban töltöttél már le tõlük? Mert ha igen, akkor arra figyelj, hogy max 10-et tudsz egyhuzamban letölteni, utána pontoznod kell õket, addig nem tölthetsz újabbat. (Star rating). Nem tudom, nekem nem volt vele gondom. PM-ben esetleg megpróbálok részletesen segíteni.

Marfy

Quote from: Isi101Én vagy jó fél éve, és nem engedi, egyszerûen hiába kattintok rá , nem megy.
Nekem letölti :).
Ne használj Flashgetet vagy ilyesmit azzal nekem sem ment.
Damnatus: melyik hubon van ez?

Isi101

Quote from: MohaKorábban töltöttél már le tõlük? Mert ha igen, akkor arra figyelj, hogy max 10-et tudsz egyhuzamban letölteni, utána pontoznod kell õket, addig nem tölthetsz újabbat. (Star rating). Nem tudom, nekem nem volt vele gondom. PM-ben esetleg megpróbálok részletesen segíteni.
:rolleyes: Hát igen...Pontozni azt elfelejtettem.
Most nézhetek végig ujra egy jópár amvt, mert azért csak úgy össze vissza nem akarok pontozgatni.
Köszi, valószínûleg ez a hiba.

Damnatus

Hali!

Quote from: NokiDamnatus: melyik hubon van ez?

Én a prometheuson, h.w.b.-n, independencen, és matrixon vagyok fennt.
De az amv-k többsége, amit megosztanak usteamen is fennt van.
Tõlem szinte csak amv-t töltenek.

Marfy

Quote from: DamnatusÉn a prometheuson, h.w.b.-n, independencen, és matrixon vagyok fennt.
A pontos címüket megadnád ha lehet mert a keresõben nem talál rájuk.

Kilteh

Ha vki esetleg szereti a Dragon Halfot ill. a Resident Evilt (gy.k.: már látta):
http://users.atw.hu/kilteh/Stuff/DragonHalfRET.avi
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Fazék

Quote from: KiltehHa vki esetleg szereti a Dragon Halfot ill. a Resident Evilt (gy.k.: már látta):
http://users.atw.hu/kilteh/Stuff/DragonHalfRET.avi
már szedem is! :D kb 10 perc és jövök is vissza haszontalan véleményemmel... :)

edit: hmm, i will be easy on you :) - szóval az alapötlet nem rossz, van pár nagyon jó kép-szövegpárosítás, de én (vagyis egyes egyedül :)) néha úgy éreztem, hogy azért még van mit finomítani rajta. de nagyon örülnék, ha majd az elsõ amv-szerûségem, akár csak feleilyen jóra sikerülne, ha majd végre nekiugrok egynek, szóval lényegében gratula  :tezsvir:

Kilteh

Quote from: Blimpedit: hmm, i will be easy on you :) - szóval az alapötlet nem rossz, van pár nagyon jó kép-szövegpárosítás, de én (vagyis egyes egyedül :)) néha úgy éreztem, hogy azért még van mit finomítani rajta. de nagyon örülnék, ha majd az elsõ amv-szerûségem, akár csak feleilyen jóra sikerülne, ha majd végre nekiugrok egynek, szóval lényegében gratula  :tezsvir:
Nem, ez teljesen igaz, még bõven van mit finomítani. De sztem lassan fejlõdõképes vagyok :) ThX! :)
Kil

belabacsi

Na emlekbol en is folteszem a legelso es egyetlen amv-t amit keszitettem, kb 1 evvel ezelott(, kb akkor amikor utoljara erre jartam  :rolleyes: na de ez most mind1, kezdek visszaterni...)

AMV-DragonBallZ-XviD(by Belabacsi).avi

i hope you'll like it!

Cobra

Kilteh, szerintem nagyon jó lett. Nekem azok az AMV-k tetszenek a leginkább, ahol jó lipsinc van, és te ezt elég jól összehoztad  :jee:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Quote from: CobraNekem azok az AMV-k tetszenek a leginkább, ahol jó lipsinc van
Az enyémet láttad már? ;) Az milyen szerinted?

Én nemrég láttam egy iszonyat jó AMV-t: StudioHybrid_JinnaiBugrom.mpg
Az El Hazard-ra - Habba habba zutty zutty :lol: és a video szinkronban van a zenével!

Cobra

Moha linket plz, ha akarod, hogy lássam :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Kilteh

Quote from: Mohahttp://moha.uw.hu/ :)
Letöltöttem. Megnéztem. ISZONYAT JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! (Azt hiszem én feladom, nekem ez sosem fog így menni.....  :ejj: )
Kil

Dragon

1 kérdés:
ti miket használtok a vágáshoz/satöbbihez?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Pirula

Le a kalappal! :jee: Azok a kis kép a képben effektek különösen tetszettek.

Fazék

tényleg jól sikerült, elismerésem, meglátszik rajta az a "pár" óra amit belefeccöltél  :jee:

edit:
QuoteLetöltöttem. Megnéztem. ISZONYAT JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! (Azt hiszem én feladom, nekem ez sosem fog így menni..... :ejj: )
ne merészeld feladni! csak kitartó munkával érhetõ el ilyen eredmény. én pl szövetkezni fogok egy legjobb barátommal, és együtt készítjük el, mert így legalább mindig lesz, aki rúgdossa a másikat :D

.Attila

Én is megnéztem, eléggé régóta halogattam, bocsi!
Nos, hol is kezdjem:
Gyönyörû a minõsége, és ez azért elég fontos, sok amv-nek ocsmány.
Zene: gyönyörû, gyönyörû szám! Tökéletes!
Lipsync találó, és többnyire jól vágva. Ez az objektív része a lipsync-rõl, szubjektív: nem szeretem a romantikus amv-kben a lipsync, sõt, sajnos kifejezetten zavar (de mondom, ez teljesen szubjektív a részemrõl!).
Szóval tényleg gratula! :tezsvir: Nemhogy elsõ amv-nek jó, hanem úgy egyáltalán :jee:

u.i.: egy óriási hibát meg kell említenem: Motoko keveset szerepel benne!!! :) (tudom, hogy Keitaro-ról meg Naru-ról szól ;))

Fazék

Ken Ishii - Extra.mpg

errõl a klipprõl nem tudtok valamit? a zene nagyon nem jön be, viszont a képi világa tetszik. ez csak a klipphez készült, vagy kapcsolódik vmilyen anime-hez/ manga-hoz? köszi.

Moha

Kösz az elismeréseket fiúk! Mint már anno is írtam, nem is álmodtam, hogy ilyen sikere lesz az elsõ AMV-nek, azt meg pláne nem, hogy még az AOI AMV versenyt is megnyerem vele.
A készítéskor volt egy hajtóerõm: Meske :) Mindig noszogatott, hogy csináljam.
És úgy voltam már az elején, hogy sz*rt nem adok ki a kezembõl, inkább többet dolgozok rajta. Szerkesztéshez VirtualdubMod, Vegas 4, Photoshop 5.5-öt használtam. Meg egy DrDivx-et a végleges verzió elkészítéséhez.

A következõ AMV viszont nagyon lassan halad (egyrészt idõm nincs, másrészt Meske nincs a sarkamban) De amint kész lesz, belinkelem.