Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Vegetto

Üdvözlöm a Tisztelt Forumtársakat!

USTEAM-es pályafutásom elég régen kezdődött amikor még 45 megás .rm részeket letöltve néztem végig az Escaflowne-t (régi szép idők könnycsepp elmorzsol  :smile:
Mivel elég régen regisztráltam erre a fórumra,pontosan 2002. november 16.-án és azóta 8 postom volt összesen (ha úgy nézzük ez is egy rekord),de ezidőtájt is figyelemmel követtem az eseményeket, passzívan  :D
Nos úgy gondoltam pont ma-pont most,hogy én is aktívan hozzájárulok az itt lévő kultúrált és intelligens eszmecseréhez a Tisztelt Forumozókkal remélve,hogy én is építő tagja legyek ennek a jó kis közösségnek,köszönöm.

Magamról egy kicsit bővebben: (végülis ez egy bemutatkozás  :szemuveges:)

23 éves tanuló azon kívül a gép-konzol előtt "görnyedő" jóember.
Természetesen én is a RTL-en indult sorozatokkal kaptam el a "fertőzést" ami azóta is tart a Dragonball szempontjából mindenképp,mivel még ma is az egyik kedvencem (elbújik a bunkerébe az Anti-DBZ tagok elől  :D)
Azóta természetesen jó sok művet megtekintettem már (de legalább utánaolvastam vagy pár rész erejéig megnéztem) szélesítve a látóköröm és természetesen,hogy a véleményem megalapozotabb legyen.
Műfajokat tekintve nem vagyok annyira válogatós,ugyanakkor nem kedvelek egypár témát ami mostanában főleg nagyon gyakori.
Ezek egyike a harem anime (akár h-game,manga vagy orignal content alapján) abszolút nem tud lekötni belenéztem pár rész erejéig jópárba de utána mindig  :uzi: volt a vége a wincsiről.
A másik a "csak" vígjátékok (School Rumble,Excel Saga,Slayers stb.) ami megintcsak nem érdekel mivel semmi "háttér" nincs,legyen humor egy anime-ben ez természetes de önmaga csak ez az viccelődés-ökörködés 5 percnél tovább nem izgat,félreértések elkerülése végett nem nézem le a fent említett műveket és nem tartom gyengébbnek őket semelyik,mondjuk általam kedvelt sorozattal szemben csak nekem nem fekszik a téma (ahogy sokak a DBZ-től kapnak idegrohamot).

Általában az adott mű nézése közben a háttérinformációkat mindig kikutatom (ki az alkotó,manga e vagy novella alapján készült,miről szól,ki kicsoda és mit modosítottak meg benne,stb.)és megállapíthatom,hogy nagyon sokszor annyira megváltoztatják,megvágják átírják az adott művet,hogy alig ismerek rá (általában nagyrészt negatív irányba),azért megemlítendő,hogy a kreátorok nem igazán szoktak hőbörögni az anime adaptáció minőségén mivel örülnek,hogy legalább lesz belőle mozgókép.
(az egyik kivétel jelenleg a Hellsing írója aki most az OVA-t felügyeli)

Azt hiszem nagyjából ennyi elég belőlem most,sőt sok is ugyhogy üdvözlök mindenkit most már így aktívan. :D

UI:Megköszönve Zsozso-nak és Usteam-nak a lehetőséget,hogy a Magyar Anime elterjedése jóval könnyebb lett,ahogy páran már előttem említették. 

Rounin

Huh. Tisztes és részletes bemutatkozás :)

Akkor hát egy hivatalos Grüss Gott (szerintem mindannyiónk nevében).
Avagy ahoy!

Mattanja

בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Kuroi Tenshi

Üdv! illetve izé, örülünk, hogy gyakrabban látunk errefele mostanában!  :smile:

Necrid^

üdv Vegetto!!  :tezsvir:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Yakumo

Üdv itt Vegetto!

Xipe

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Udv Vegetto, orulok, hogy aktivizaltad magad! :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Üdv aktív Vegetto.

Member

Üdv Vegetto-kun, posting is good for you. Akkor te ugye Vegeta és Kakarotto fúzionáció vagy? :confused:

Próféta

Szervusz Vegetto, jó aktív fórumozást kívánok!  :tezsvir:

Raggie

Üdv Vegetto. Nagy dolog, ha olyan fórumozót talál az ember, aki sok év passzívkodás után kezd belefolyni a fóruméletbe. Azért jó, mert már ismeri a társaságot nagyjából, de azért lehet rossz amiket kihagyott ezáltal. Inkább nézzük az előbbi, pozitív oldalt és jó fórumozást kívánok neked! Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor gyere el legalább egyszer meetre, hogy arcokat is tudj kapcsolni a nevek és avatárok mellé(ez nagyot dob a fórumközösség átérzésén és a fórumozás élvezetén), meg persze a meet egy nagy királyság! :Kiraly: :cool:

Quote from: Vegetto on 2006-05-21, 01:49:27
UI:Megköszönve Zsozso-nak és Usteam-nak a lehetőséget,hogy a Magyar Anime elterjedése jóval könnyebb lett,ahogy páran már előttem említették.
Karma ment! :tezsvir:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fénymarék

Üdvözlégy.Vegetto!
Nemgyenge...
kispasszív..:)
Fura.így.üdvözölni.valakit....:).én.mint."kiscsipisz".itt.üdvözöllek.miközben.évek.óta.passzívkodsz
de.azért.muszáj
(mármint.üdvözletet.tennem)

egyébként.innenis.plusz.karma

NuDLy

Kira

HI!
Mit is írhatnék magamról. Álomvilágban élek, mint közülünk sokan. Nagyon szeretem az állatokat, van is egynéhány a ház körül ^^
Szabadidőmben rajzolok, írok, animézek, mangázok :) Kedvencem a Fullmetal Alchemist és az X (amúgy a legtöbb CLAMP művet szeretem). Mangák közül az Fma után a D.Gray-man a kedvenc. Sok párhuzam vonható amúgy a kettő között, biztos azért is nyerte el a tetszésemet ^^
A nevem egy elég régi Newtype-ból származik. Egészen pontosan egy Gundam Seed cikkben olvastam (persze akkor még azt sem tudtam, mi az sőt, a karaktert is simán lánynak néztem XD). Monjuk a Gundam Seedet azóta sem láttam, mert a mechás dolgok elég távol állnak tőlem, de a név rajtam ragadt ^^
Legelső anime amit láttam a Sailor Moon volt anno az rtl kubon. Azt nagyon imádtam, és mivel nem fejezték be kénytelen voltam az rtl 2-n végignézni (amig még volt ilyen csatornánk).
Az első igazi animés élményem (ugyebár a japán hang, magyar feliartos cucc) a X volt. Talán ezért is tartozik a kedvenceim közé ^^
Éééés asszem nagyjából ennyi ^^;

Rounin

Hát örvendek. Üdv, érezd magad jól és ne riadj el a sok marharépától :__devil:

Member

Szia, megelőztem Arakit, hehe, üdvözlégy a fórum tagjai között. ^^

Araki

Szió, Ed, izé, Kira...:rolleyes:

Zsiga

Quote from: Kira on 2006-05-28, 21:22:50
HI!
Mit is írhatnék magamról. Álomvilágban élek, mint közülünk sokan. Nagyon szeretem az állatokat, van is egynéhány a ház körül ^^
Szabadidőmben rajzolok, írok, animézek, mangázok :) Kedvencem a Fullmetal Alchemist és az X (amúgy a legtöbb CLAMP művet szeretem). Mangák közül az Fma után a D.Gray-man a kedvenc. Sok párhuzam vonható amúgy a kettő között, biztos azért is nyerte el a tetszésemet ^^
A nevem egy elég régi Newtype-ból származik. Egészen pontosan egy Gundam Seed cikkben olvastam (persze akkor még azt sem tudtam, mi az sőt, a karaktert is simán lánynak néztem XD). Monjuk a Gundam Seedet azóta sem láttam, mert a mechás dolgok elég távol állnak tőlem, de a név rajtam ragadt ^^
Legelső anime amit láttam a Sailor Moon volt anno az rtl kubon. Azt nagyon imádtam, és mivel nem fejezték be kénytelen voltam az rtl 2-n végignézni (amig még volt ilyen csatornánk).
Az első igazi animés élményem (ugyebár a japán hang, magyar feliartos cucc) a X volt. Talán ezért is tartozik a kedvenceim közé ^^
Éééés asszem nagyjából ennyi ^^;
Üdv itt a fórumon. :) (Egész jó az a Gundam Seed egyébként... ;))

sirtomi

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Raggie

Üdv Kira! A bemutatkozásod első két mondatára egyből a Bebop Movie kezdőképsorai ugrottak be... nemtom miért... Mindenesetre nézz továbbra is sok animét és olvass sok mangát és persze fórumozz sokat! Mert jó! ;) :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Üdv Kira!!! Ááá, aszittem a Death Note-ból van a neved!!! :) Kár no midnegy.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Ramiz on 2006-05-28, 23:50:26
Üdv Kira!!! Ááá, aszittem a Death Note-ból van a neved!!! :) Kár no midnegy.

Én meg Angel Sanctury-re tippeltem, de hát mind gyarlók vagyunk :(

Yakumo

Ramiz

Lehetne még esetleg egy japánulnál-is-japánabbul mondott "Ichi The Kira". :Kiraly:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

RE@L

Quote from: Ramiz on 2006-05-29, 00:06:10
Lehetne még esetleg egy japánulnál-is-japánabbul mondott "Ichi The Kira". :Kiraly:

Szerintem  a pálmát a Kriszmászu Prezentó viszi  :Kiraly: (p.s.: nekem nemtetszett az Ichi, nagyon nem :( )
Üdv Kira.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Próféta

Érezd jól magad köztünk, Kira!

NuDLy

Üdv. a Fórumon Kira!  :angyali: