Mit tanultam a legutóbbi animéböl?

Started by VASH, 2003-09-25, 22:36:37

Previous topic - Next topic

Te mit tanultál a legutóbbi animéböl?

Ezen még nem gondolkodtam...
4 (4.1%)
Nem a mondanivalója miatt nézek animét...
6 (6.2%)
Volt benne valami ami megfogott...
74 (76.3%)
Az anime tíz parancsolata szerint élek...
13 (13.4%)

Total Members Voted: 67

Voting closed: 2007-01-07, 21:39:38

Relunx

Tenjou Tenge:
Ha egy bombázó azt kéri tõled hogy vedd feleségül (s nincs rajta seemi) AZONNAL vágd rá hogy: IGEN!

Relunx

sirtomi

Quote from: RelunxTenjou Tenge:
Ha egy bombázó azt kéri tõled hogy vedd feleségül (s nincs rajta seemi) AZONNAL vágd rá hogy: IGEN!

Relunx
Ezt megjegyzem  :jee:  :D

Damnatus

Quote from: RelunxTenjou Tenge:
Relunx
És ehhez kellett az anime? :haha:

Relunx

Legutobbi észrevételem:
A nõvérek mindig elveszik a kis huguk pasiját...(mégha van pasijuk akkor is)
A nõi szeszélyek kiszámíthatalanok...

Relunx

Necrid^

Quote from: RelunxLegutobbi észrevételem:
A nõvérek mindig elveszik a kis huguk pasiját...(mégha van pasijuk akkor is)
A nõi szeszélyek kiszámíthatalanok...

Relunx
Van egy tippem hogy ezt honnan tapasztaltad :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

:D hát nem a Street Fighter-bõl...de az is bunyós anime!

Relunx

kisvirag

hogy a kisgyerekekrõl kiderül, hogy többszázéves lélek lakik bennük, csak épp a testük nem öregszik, míg a tápos, legyõzhetetlen gyilkológépben, akit direkt erre fejlesztettek ki, egy gyermeki lélek lakozik...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Danhibiki

Quote from: kisviraghogy a kisgyerekekrõl kiderül, hogy többszázéves lélek lakik bennük, csak épp a testük nem öregszik

csak nem cowboy bebop?:D

Én meg azt, hogy lazának kell lenni és nem kell felkapni a vizet mindenen csak nyugisan...;)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

kisvirag

Quote from: Danhibikicsak nem cowboy bebop?:D

talált süllyedt :)
most két nap alatt benyomtam :)
ha kibirom hajnali 3ig, egynap is ment volna, de azért ennyire mohó nem vagyok :)

kisvirag

talált süllyedt :)
ha kibirom hajnali 3ig, egynap is ment volna, de azért ennyire mohó nem vagyok :)

ja, és még az is feltünt, hogy az elõször rosszfiúnak tûnõ jófiúk általában meghalnak...

Ramiz

Quote from: kisviragtalált süllyedt :)
:hail:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Minden csajnak nagy melle van. És ez jó. :D kivétel a loli, de az nem jó...

kisvirag

Quote from: katzMinden csajnak nagy melle van. És ez jó. :D kivétel a loli, de az nem jó...
természetesen ez a hozzászólás sem jöhetett volna létre, ha nem áll a háttérben egy okos nõ (azaz én :D)
 :rolleyes:

Necrid^

Quote from: katzMinden csajnak nagy melle van. És ez jó. :D kivétel a loli, de az nem jó...
Hááááát.....ez nem mondanám jer át hozzánk saudia arabiaban ott aztán semmit nem lehet látni a nõból. régen csak a szemek de most már nap szemüveget is viselnek. :D

katz

Quote from: kisviragtermészetesen ez a hozzászólás sem jöhetett volna létre, ha nem áll a háttérben egy okos nõ (azaz én :D)
na ja, ilyesmit is csak egy nõ vehet észre :D Nekem már fel sem tûnik, annyira természetes dolog errefelé ;)
Quote from: NecridHááááát.....ez nem mondanám jer át hozzánk saudia arabiaban ott aztán semmit nem lehet látni a nõból. régen csak a szemek de most már nap szemüveget is viselnek. :D
:lol: Még jó, hogy nem a szaudiak csinálják az animéket :D

Necrid^

Quote from: katz:lol: Még jó, hogy nem a szaudiak csinálják az animéket :D
ugye? :D

Moha

Quote from: katzMinden csajnak nagy melle van. És ez jó. :D
Csan nem Eiken? :D:D:D

Darkstar

Quote from: MohaCsan nem Eiken? :D:D:D
Szvsz ez már a jóból is megárt a sok tipikus esete. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Woaahhhh
Hmmm, ujabb klasszikus került fel a listámra :D

Necrid^

õõõ.. ahogy néztem aniDB-en 2 OVAs. na most ami fen van ftp-n 1 file 5xx MB az mind2 ova egyeben?

Moha

Quote from: katzWoaahhhh
Hmmm, ujabb klasszikus került fel a listámra :D
Hehe. :hehe:
Kapásból a nagy mellû lányokról ez az anime jutott eszembe. :D
Quote from: Necridõõõ.. ahogy néztem aniDB-en 2 OVAs. na most ami fen van ftp-n 1 file 5xx MB az mind2 ova egyeben?
Igen, egybe van rakva a két rész. Ha megnézed, az aniDB is írja.

Necrid^

Quote from: MohaHehe. :hehe:
Kapásból a nagy mellû lányokról ez az anime jutott eszembe.
akkor én is tudok aljánlani egy anime-t cime pedig Varible Geo (vagy vmi olyasmi).

katz

Quote from: Necridakkor én is tudok aljánlani egy anime-t cime pedig Varible Geo (vagy vmi olyasmi).
Azaz. Én is csak ajánlani tudom :D

Ramiz

Quote from: kisviragtermészetesen ez a hozzászólás sem jöhetett volna létre, ha nem áll a háttérben egy okos nõ (azaz én :D)
:lul:

Quote from: NecridHááááát.....ez nem mondanám jer át hozzánk saudia arabiaban ott aztán semmit nem lehet látni a nõból. régen csak a szemek de most már nap szemüveget is viselnek. :D
:lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

SaiyaGin

Ha randink van és semmivel nem tudjuk  elkápráztatni a hölgyet, akkor nem sokat segít a dolgon, ha a szeme láttára megöletünk valakit, pláne, ha találkozásunk elõtt tudjuk , hogy a csaj mást szeret.

Lothandar

Quote from: Zelgadisnem is az, hogy jobb v nem jobb.. hanem hogy.....
eh hogy a fenébe fogalmazzam meg úgy, hogy ne csak én értsem ^^""..... hogy jobban bele tudom magam élni.... pedig éppen hogy kevésbé valóságos... mind1

Szerintem te Slayers maniakus vagy :P
Ha SPOILERT irtok akkor igy irjatok:

SPOILER EZT ITTEN NEHEZ ELOLVASNI TECCIKERTENI? SPOILER

"A Barbárok (1931.) Móricz egyik legkiérleltebb mûvészi teljesítménye. ... Ha van a mûnek társadalomkritikája, akkor az arra vonatkozik, hogy létezhet a XX. század '30-as éveiben olyan része a magyar valóságnak, melyet nem érintett meg a civilizáció."

"Máshogy reagál a vér látványára a cukrász és a rohammentõs."

Kuroi Tenshi

A legutóbbiból?

"Egy gyereknél nincs tisztább és kegyetlenebb" - gyakorlati példákon keresztül szemléltetve...

"When you are miserable, you need someone even more miserable"

Vigyázz a féltékeny nõkkel. Ja meg soha ne hazudd nekik azt, hogy az unokatestvéred, akivel a karneválra mész, fiú, amikor valójában lány...

Meg még egypár dolgot...

Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy melyik anime volt ez ;)

Darkstar

Quote from: Kuro_TenshiGondolom nem nehéz kitalálni, hogy melyik anime volt ez ;)
Nem.  :) (Fõleg úgy, hogy az egyik kedvencem ;))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Az idõ néha xar dolog, már ha a hõn szeretett csajod/pasid meghal míg te távol vagy egy kis idõre (olyan 50-100 évet) s te egy percet sem öregettél...

Relunx

Kuroi Tenshi

Quote from: RelunxAz idõ néha xar dolog, már ha a hõn szeretett csajod/pasid meghal míg te távol vagy egy kis idõre (olyan 50-100 évet) s te egy percet sem öregettél...
Konkrétan melyik sorozatra gondolsz? Többen is van ilyen ;)