Mit tanultam a legutóbbi animéböl?

Started by VASH, 2003-09-25, 22:36:37

Previous topic - Next topic

Te mit tanultál a legutóbbi animéböl?

Ezen még nem gondolkodtam...
4 (4.1%)
Nem a mondanivalója miatt nézek animét...
6 (6.2%)
Volt benne valami ami megfogott...
74 (76.3%)
Az anime tíz parancsolata szerint élek...
13 (13.4%)

Total Members Voted: 67

Voting closed: 2007-01-07, 21:39:38

sirtomi

Quote from: RelunxLegutobi tanulságom:
Ha tethetnék akkor halálra zabálnák magukat egyesek - így szép a halál! (És minden más ami nem evéssel kapcsolatos az uncsi és...hol van az ebédem?)
Ezt mibõl tanultad? :)

Danhibiki

Hmmmm....mit tanultam? :eeek: Mondjuk azt h a gonosz folymatosan képes szivatni a jót, de soha nem gyõzhet bármilyen tré is a helyzet meg azt h nehéz az út odáig amíg az ember azzá válik amivé szeretne! Ráadásul még fárasztó is ez a dolog és az ember ölébe csak úgy nem hullik vmi még akkor is ha van tehetsége az illetõnek.Na meg gyereknek kell maradni örökre :rolleyes: mert ha felnõ az ember és komolyan vesz mindent akkor az nem jó és talán eltûnnek a "színek" is az életébõl!

Písz and Anime & nõk 4evry1 :lazza:

http://www.inverse.org/tests/slayers">http://www.inverse.org/tests/slayers/gourry.jpg" ALT="If I were a Slayers character, I'd be Gourry Gabriev!  Who would you be?" WIDTH="250" HEIGHT="150" BORDER="0">
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Relunx

sírtomi-nak:
Trouble Chocolate és Slayers-bõl vontam le a tanulságot.

Relunx

Ramiz

Ha nincs pénzed kifizetni a kaját, akkor SPRINTELJ!!! (One Piece & Samurai Champloo)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TearOfAngel

Akkor valmi komoly: nem kell keresni a paradicsomot, vagy keresni 1 jobb világot, mert a világ adott, csak nekünk kéne azzá tenni! (Wolf's Rain)
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT (4 EVER)

Ramiz

Quote from: TearOfAngelAkkor valmi komoly: nem kell keresni a paradicsomot, vagy keresni 1 jobb világot, mert a világ adott, csak nekünk kéne azzá tenni! (Wolf's Rain)
Nem kell lehetetlen dolgokat üldözni (paradicsomot csinálni itt), az egyéni boldogságot kell megragadni (van egy ilyen görög filozófiai irányzat is, csak nem jut eszembe). Konkrétan: én kellett volna lépni a kajálós gyereknek a fekete csajjal.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TearOfAngel

Quote from: RamizNem kell lehetetlen dolgokat üldözni (paradicsomot csinálni itt), az egyéni boldogságot kell megragadni (van egy ilyen görög filozófiai irányzat is, csak nem jut eszembe). Konkrétan: én kellett volna lépni a kajálós gyereknek a fekete csajjal.
NA ja, de az egyéni boldogság mulandó és azt magvalósítani, hogy valaki egész életében boldog legyen nehezebb [szerintem],mint a patadicsomot csinálni "itt".
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT (4 EVER)

Pikkon

Engem a Naruto folyamatosan arra tanít és ösztönöz, hogy bárhol vagyok mindig a bizonyítás a legfontosabb, hogy bebízonyítsam képességeim mértékét és tudásomat és azóta egyre kitartóbb is vok sokmindenben
(persze nyáron nem is olyan nehéz :D )

És arra is ösztönöz, hogy érdemes a jó oldalon állni és hõsiesnek lenni, de ez mondjuk relatív...
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Relunx

Tenjou Tenge:
Ha egy bombázó azt kéri tõled hogy vedd feleségül (s nincs rajta seemi) AZONNAL vágd rá hogy: IGEN!

Relunx

sirtomi

Quote from: RelunxTenjou Tenge:
Ha egy bombázó azt kéri tõled hogy vedd feleségül (s nincs rajta seemi) AZONNAL vágd rá hogy: IGEN!

Relunx
Ezt megjegyzem  :jee:  :D

Damnatus

Quote from: RelunxTenjou Tenge:
Relunx
És ehhez kellett az anime? :haha:

Relunx

Legutobbi észrevételem:
A nõvérek mindig elveszik a kis huguk pasiját...(mégha van pasijuk akkor is)
A nõi szeszélyek kiszámíthatalanok...

Relunx

Necrid^

Quote from: RelunxLegutobbi észrevételem:
A nõvérek mindig elveszik a kis huguk pasiját...(mégha van pasijuk akkor is)
A nõi szeszélyek kiszámíthatalanok...

Relunx
Van egy tippem hogy ezt honnan tapasztaltad :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

:D hát nem a Street Fighter-bõl...de az is bunyós anime!

Relunx

kisvirag

hogy a kisgyerekekrõl kiderül, hogy többszázéves lélek lakik bennük, csak épp a testük nem öregszik, míg a tápos, legyõzhetetlen gyilkológépben, akit direkt erre fejlesztettek ki, egy gyermeki lélek lakozik...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Danhibiki

Quote from: kisviraghogy a kisgyerekekrõl kiderül, hogy többszázéves lélek lakik bennük, csak épp a testük nem öregszik

csak nem cowboy bebop?:D

Én meg azt, hogy lazának kell lenni és nem kell felkapni a vizet mindenen csak nyugisan...;)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

kisvirag

Quote from: Danhibikicsak nem cowboy bebop?:D

talált süllyedt :)
most két nap alatt benyomtam :)
ha kibirom hajnali 3ig, egynap is ment volna, de azért ennyire mohó nem vagyok :)

kisvirag

talált süllyedt :)
ha kibirom hajnali 3ig, egynap is ment volna, de azért ennyire mohó nem vagyok :)

ja, és még az is feltünt, hogy az elõször rosszfiúnak tûnõ jófiúk általában meghalnak...

Ramiz

Quote from: kisviragtalált süllyedt :)
:hail:

katz

Minden csajnak nagy melle van. És ez jó. :D kivétel a loli, de az nem jó...

kisvirag

Quote from: katzMinden csajnak nagy melle van. És ez jó. :D kivétel a loli, de az nem jó...
természetesen ez a hozzászólás sem jöhetett volna létre, ha nem áll a háttérben egy okos nõ (azaz én :D)
 :rolleyes:

Necrid^

Quote from: katzMinden csajnak nagy melle van. És ez jó. :D kivétel a loli, de az nem jó...
Hááááát.....ez nem mondanám jer át hozzánk saudia arabiaban ott aztán semmit nem lehet látni a nõból. régen csak a szemek de most már nap szemüveget is viselnek. :D

katz

Quote from: kisviragtermészetesen ez a hozzászólás sem jöhetett volna létre, ha nem áll a háttérben egy okos nõ (azaz én :D)
 :rolleyes:
na ja, ilyesmit is csak egy nõ vehet észre :D Nekem már fel sem tûnik, annyira természetes dolog errefelé ;)
Quote from: NecridHááááát.....ez nem mondanám jer át hozzánk saudia arabiaban ott aztán semmit nem lehet látni a nõból. régen csak a szemek de most már nap szemüveget is viselnek. :D
:lol: Még jó, hogy nem a szaudiak csinálják az animéket :D

Necrid^

Quote from: katz:lol: Még jó, hogy nem a szaudiak csinálják az animéket :D
ugye? :D

Moha

Quote from: katzMinden csajnak nagy melle van. És ez jó. :D
Csan nem Eiken? :D:D:D

Darkstar

Quote from: MohaCsan nem Eiken? :D:D:D
Szvsz ez már a jóból is megárt a sok tipikus esete. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Woaahhhh
Hmmm, ujabb klasszikus került fel a listámra :D

Necrid^

õõõ.. ahogy néztem aniDB-en 2 OVAs. na most ami fen van ftp-n 1 file 5xx MB az mind2 ova egyeben?

Moha

Quote from: katzWoaahhhh
Hmmm, ujabb klasszikus került fel a listámra :D
Hehe. :hehe:
Kapásból a nagy mellû lányokról ez az anime jutott eszembe. :D
Quote from: Necridõõõ.. ahogy néztem aniDB-en 2 OVAs. na most ami fen van ftp-n 1 file 5xx MB az mind2 ova egyeben?
Igen, egybe van rakva a két rész. Ha megnézed, az aniDB is írja.

Necrid^

Quote from: MohaHehe. :hehe:
Kapásból a nagy mellû lányokról ez az anime jutott eszembe.
akkor én is tudok aljánlani egy anime-t cime pedig Varible Geo (vagy vmi olyasmi).