Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

HVp213

#10080
Quote from: Kvikveg:D
Ha kicsinyitesnel megfelelo (...)De ha eljuttatod hozzam az eredeti kepeket, megmutathatom mit tudok beloluk varazsolni. :D (az is jo, hogy melyik file melyik perc)
Csak azért nem küldöm el, mert akkor az mégse a saját kezem munkája lesz... De azt a blur dolgot biztos még kiprobálom...:merci:
Quote from: RamizIlyet ne mondj, mert elpirulok :o (mint Chopper a One Piece-ben :D ).
Amúgy remélem véletlen a két 'k' a 'sokk' szóban, és nem arra célzol, hogy sokkolunk.
Én nem félek attól, hogy bárki elpirulna abbõl a társaságból! Úgy látom egész jól viselitek a dicséretet:p :__devil:
Mindig sokkkkkk k-val írom a sokkkkat! Az analfagammizmus hátulütõje nálam...  ich bin :lame:


Edit: Nya Kész a "javított" kiadású aláírás... :jee:
Mégegyszer köcc mindenkinek a helpet!:merci:


Edit 2.0: Megvan a Javított Avatar is most már nem olyan pixelháborús...
Köcc a tippet Ramiz & Kvikveg
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Zelgadis

Quote from: HVp213Megcsináltam az új aláírásom õszinte véleményeket kérnék "saját" munka... :p

Király lett, de a bal oldali DOSman egyáltalán nem illik a mellette vigyorgó Alucardhoz :)) Valahogy elveszi az egésznek azt a jó kis Hellsinges hangulatát, akármilyen vicces is különben :)

Ramiz

Ma este 11.45-kor az MTV-n Takeshi Kitano: Bábok c. filmje megy.
Romantikus film, de japán módra, 0 nyál, kötelezõ. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: BonciA célzásom úgy látszik nem talált.
Ennyire azért már ismerhetnél engem. Ha nem teccik vmi, azt mond ki nyíltan és ne célozgass rá. Nem vagyok bölcsész, h 2 mondatodból kihámozzam az egész életedet. Egyébként meg nem szoktam tovább füzni a dolgokat ha nem érdekes annyira, szal akkor is hagyom, ha egyszerûen nem válaszol rá senki, mert tom h annyira nem volt jó poén. (ld Gratulációk topic: Kvikvek sandokanja, vagy a te eseted a naon LOL-ban)
Quote from: BonciSajnos (vagy nem sajnos) én nem szeretem az olyanfajta poénkodást, ami mások piszkálását, sértegetését (mégha egyértelmûen komolytalan is) jelenti.
Ja tom. A legtöbb lelkileg sérült ember így van vele. Nem képesek feldolgozni a saját problémáikat (esetenként nem is látják be, h problémájuk van) és ezért rögtön megsértõdnek, ha vki céloz rá. Nekem vhogy Isten adta tehetségem van ilyenekbe botlani.

Zelgadis

ami nem azt jelenti, hogy tovább kell õket ezzel piszkálni, hogy még megutáljanak a végén :D

Fazék

Quote from: katzJa tom. A legtöbb lelkileg sérült ember így van vele. Nem képesek feldolgozni a saját problémáikat (esetenként nem is látják be, h problémájuk van) és ezért rögtön megsértõdnek, ha vki céloz rá. Nekem vhogy Isten adta tehetségem van ilyenekbe botlani.
Itt most az emberekre gondolsz? Mert 99.9%-uk ilyen... :haha:

katz

Quote from: BlimpItt most az emberekre gondolsz?
ööö... nem a delfinekre :D
Quote from: BlimpMert 99.9%-uk ilyen... :haha:
Bármilyen meglepõ, de nem. Tapasztalatból tom, a stílusom olyan amin a beteg emberek általában kiakadnak, szal ha más nem, arra jó, h tudjam kivel nem célszerû barátkozni. Ugyan az emberek nagy része valóban nincs tisztában önmagával és az õt érõ stressz miatt flusztrált, de ez nem jelenti azt, h konstansan az általam leírt módon viselkedik. Egy lelkileg sérült embert 3 mondattal (nem csak anyázással) meg lehett sérteni és onnatól fogva örökké utálni fog. Ha egy stabil lelkivilágú emberrel próbálkozol, akkor 2 dolog történhet: vagy poénra veszi és elvicceli/visszavág, vagy átmegy passzivitásba: hagyja, h te beszélj, de nem adja alád a lovat ebbõl megérted, h túllõttél a célon és nem vagy poénos, DE nem sértõdik meg! és utánna ugyan úgy tudod vele folytatni az elkezdett beszélgetésr. Ez mondjuk élöszóban jó, mert csak akkor látod a másik szemét. A szem pedig a lélek tükre. E nélkül csak az extrém esetek jönnek elõ. Az ha vki naon dilis pl.: Ramiz.

Zelgadis

Na ezt most jól megkapta szegény Ramiz barátunk  :haha:

"delfin vagy eszkimó? nem mindegy? hal - hal!" - Cartman

katz

Quote from: ZelgadisNa ezt most jól megkapta szegény Ramiz barátunk  :haha:
Aha :D Valikit példának kellett állítani ;)
Quote from: Zelgadis"delfin vagy eszkimó? nem mindegy? hal - hal!" - Cartman
:lol:

katz

Quote from: Xipemert szerintem a megatonnas becsapodast merik es nem a masodlagos hatasokat?
A legtöbb esetben a megatonnás becsapódás számít és nem a másodlagos hatás. Sõt, újabban (jó pár 10 éve) igyekeznek a másodlegos hatást (sugárzás->rák) redukálni, h minnél elõbb lakhatóvá váljon a terület.
Quote from: Xipemert nem maga a robbanas pusztit hanem az osszetevok?
:wtf: He?
A robbanás pusztít, illetve a lökéshullám. A sugárzás hatása nem rögtön jelentkezik, hanem akár évek múlva és egy háborúban nincs idõ erre várni.

Xipe

Quote from: katzA legtöbb esetben a megatonnás becsapódás számít és nem a másodlagos hatás. Sõt, újabban (jó pár 10 éve) igyekeznek a másodlegos hatást (sugárzás->rák) redukálni, h minnél elõbb lakhatóvá váljon a terület.

:wtf: He?
A robbanás pusztít, illetve a lökéshullám. A sugárzás hatása nem rögtön jelentkezik, hanem akár évek múlva és egy háborúban nincs idõ erre várni.

az elso magyarazatom akkor jo volt.

a masodikat meg picit felreirtam.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

roderick

Quote from: katzA legtöbb esetben a megatonnás becsapódás számít és nem a másodlagos hatás. Sõt, újabban (jó pár 10 éve) igyekeznek a másodlegos hatást (sugárzás->rák) redukálni, h minnél elõbb lakhatóvá váljon a terület.

de van amikor meg pont a másodlagos hatást akarják erötletni, EMP-nél pölö
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

katz

Quote from: roderickde van amikor meg pont a másodlagos hatást akarják erötletni, EMP-nél pölö
Ezért írtam azt: "a legtöbb esetben"
A rakétavadász cuccok természetesen felturbózott EMP-vel mennek, h ne kelljen akkora töltetet alkalmazni. Az EMP galyravágja a töltet gyujtóegységét és a bomba nem tud felrobbani.

Ramiz

#10093
Quote from: ZelgadisNa ezt most jól megkapta szegény Ramiz barátunk  :haha:
"Még nem ismersz... de majd megismersz..." (Svejk, Dub hadnagy)
Én semmit nem veszek nagyobb dicséretnek, mint azt, hogy "marha", "dilis", "kretén", "debil" stb. :lazza:

Quote from: Nakedapenem is igaz, ma is kidobtam pl egy hülye sövényvágót pl! :haha:
majd jön a lomtalanítás.. különbenis, csak jó dolgaim vannak!!:) i hope (pl egy doboz selejt napszemüveg-de tökjó képet lehet belõle csinálni4 persze ezek lassan készülnek el... :ad:
Vigyázz, mert ahogy öregszik az ember, egyre kevésbé dobja ki a hülyeségeit...
Két õrültszámba menõ öreg is volt a családban, akinél gyakorlatilag térdig kell(ett, mert egyik meghalt) gázolni a szemétben a lakásában... és már a nagyszüleim is kezdik. (Szûkös nappaliban egy kartondoboz az "út" közepén, amit mindig át kell lépni. A nagyfater elgondolkodva nézi, és nem tudja, mi van benne! De azért ott marad!)
Én üres lakást fogok hátrahagyni, ha kipurcanok (és ha lesz lakásom :rolleyes: ).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Felraktam par avatart.
ide
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Tyrael

avatarhoz annyit szolnek hozza, hogy nalam akkor pixelesedett, ha jpg-ekbol vagtam ossze a gif-et a gif animator progimmal, mert valahol a vegkifejlet kozben csinal egy atmeretezes-t, amit jpeg rosszul tur
amikor eredeti bmp-bol fuztem ossze a jpg-t, es mentettem le, akkor nagysagrendekkel szebb lett

Tyrael

.Attila

#10096
Quote from: katzJa tom. A legtöbb lelkileg sérült ember így van vele. Nem képesek feldolgozni a saját problémáikat (esetenként nem is látják be, h problémájuk van) és ezért rögtön megsértõdnek, ha vki céloz rá. Nekem vhogy Isten adta tehetségem van ilyenekbe botlani.
Te meg azt hiszed, hogy már mindent tudsz.
Nem azért sértõdök meg ilyen vicceken, mert lelki bajaim vannak (btw. mindenkinek vannak, nekem is, bár mostanában semmi gondom nincs), hanem azért, mert egyszerûen undorítónak tartom az ilyen vicceket. Még akkor is, ha nem felém irányul, hanem egy 3. személy felé. Ha nem hiszed el, kérdezd meg a tesómat.
Quote from: katzBármilyen meglepõ, de nem. Tapasztalatból tom, a stílusom olyan amin a beteg emberek általában kiakadnak, szal ha más nem, arra jó, h tudjam kivel nem célszerû barátkozni. Ugyan az emberek nagy része valóban nincs tisztában önmagával és az õt érõ stressz miatt flusztrált, de ez nem jelenti azt, h konstansan az általam leírt módon viselkedik. Egy lelkileg sérült embert 3 mondattal (nem csak anyázással) meg lehett sérteni és onnatól fogva örökké utálni fog. Ha egy stabil lelkivilágú emberrel próbálkozol, akkor 2 dolog történhet: vagy poénra veszi és elvicceli/visszavág, vagy átmegy passzivitásba: hagyja, h te beszélj, de nem adja alád a lovat ebbõl megérted, h túllõttél a célon és nem vagy poénos, DE nem sértõdik meg! és utánna ugyan úgy tudod vele folytatni az elkezdett beszélgetésr. Ez mondjuk élöszóban jó, mert csak akkor látod a másik szemét. A szem pedig a lélek tükre. E nélkül csak az extrém esetek jönnek elõ. Az ha vki naon dilis pl.: Ramiz.
Vegyük azt, amikor vki nem veszi poénosra: tehát nem mond semmit, kussol. Ezt így tartod normálisnak? Akkor ellentmondasz saját magadnak, nem? Elvégre azt mondod nekem, hogy nyíltan mondjam ki, ha vmi gondom van.
És fórumon keresztül tényleg átmehetek passzivitásba, abból aztán ki fog derülni, ha nem tetszenek a sértegetõs poénkodások.

katz

#10097
Quote from: BonciSmelly cat nem mond neked semmit? Magadra vetted? Ezek szerint nem ismered a Friends (Jóbarátok) címû sorozatot.
Az összes részt láttam (a netrõl letöltve ofkorsz, és nem TV-ben). Egyike azon kevés sorozatnak amit nézhetõnek tartok.
Büdös macska? Te holyan reagálnál arra, ha pl. "B**i Boncinak" neveznélek?
Meglep hogy magamra vettem? Nekem címezted (lagalábbis a forumozók aligha tudnának itt más macskát mondani rajtam kívül) és egy sértõ szót tettél hozzá. Ennyi erõvel anyázhatnál is...
Quote from: BonciBtw. rakat vicc volt már ebben a topicban, amit én nem találtam poénosnak, szóvá tettem? Nem. Komolyan nem értelek téged, minek kell felesleges megjegyzéseket tenni?
...
Postoltál egy poént amit egyáltalán nem találtam viccesnek. Ezt kommenteltem egyel (egyetlen egyel) és kész. Ugyanígy kommenteltem volna akkor is ha pl Blimp mondja. Erre te rögtön azzal jössz, h én pikkelek rád...  :ejj:
Quote from: BonciTe meg azt hiszed, hogy már mindent tudsz.
Nem, nem hiszem. Tudom :D
Quote from: BonciNem azért sértõdök meg ilyen vicceken, mert lelki bajaim vannak...
A lényeg itt azon van, hogy megsértõdsz. Vmi miatt, ami benned munkálkodik, ezt te sértõnek találod, és rögtön felhúzod magad/ hisztizel...
Quote from: BonciVegyük azt, amikor vki nem veszi poénosra: tehát nem mond semmit, kussol. Ezt így tartod normálisnak? Akkor ellentmondasz saját magadnak, nem? Elvégre azt mondod nekem, hogy nyíltan mondjam ki, ha vmi gondom van.
Mi vagy te bölcsész?
Hû de nagy önellentmondásba keveredtem, megyek is vissza mindjárt a diliházba.

Ha nem érkezik semmilyen  válasz a poénomra, amit én abban az adott pillantban amikor az elküld gombra kattintottam, viccesnek tartottam, akkor nem folytatom, mert tom, h nem vagyok vicces.
A te eseted viszont más. Visszairtál és ködösítgetsz meg hasonlók, a helyett hogy nyíltan kimondanád mi bánt. Nem látok a fejedbe, nem ismerem a gondolataidat és lehet, hogy számodra teljesen egyértelmû ha csak célzol vamire, de nem mindenki gondolkodik úgy ahogy te, és mások számára a te célzásodnak nincs értelme.
Quote from: Raggie GordonBonci+katz fight  =)
deszemétvagyok...:ejj:
Az! Miért jó neked ez? Miféle belsõ lelki probléma okozhatja benned azt, hogy szereted nézni mások viaskodását. :3x3:
Quote from: KvikvegOoo, ha Bonci smelly cat-nak hivja katzot, nem csoda, ha felhuzza magat. Foleg ha nem ismeri a poent, mint ahogy en sem.
Tom honnan ered a kifejezés, de attól még sértõ.
Quote from: KvikvegNa, end of fight, vagy konyorgom pm-ben rendezzetek le. Koszi!
Az elõbbire aligha van esély :( Inkább feladom és nem postolok többet a témában, mert annyira már ismerem Boncit, hogy tudjam, ez nem vezet sehová...


Attila: azért rohadtul kíváncsi lennék mit mond rád egy pszichológus? A Ramizról készült szakvéleményt 70-80%-ban már én is meg tudnám írni, de te más vagy. Sok postod van, találkoztunk már élõben is, de eddig akárhogy gondolkodom, nem bírtam rájönni arra, miért vagy ilyen? Mi okozza benned azt hogy így viselkedsz? Roppantul kíváncsi lennék a gyerekkorodra.

.Attila

Szerintem zárjuk rövidre a dolgot:
1. Sértõ poénokat, bármennyire is komolytalanok, ne címezz felém, mert nem szeretem. Ugyan nem szeretem, ha nem nekem, hanem másnak célozzák a sértõ poént, az már kívül esik rajtam, ergo nem rám tartozik, ezért nem (és nem is szoktam) szólok bele.
2. Azt azért nem hiszem, hogy minden egyes viccre reagálsz, amiben nem látod a poént.

Raggie

Tényleg cvsak poénból írtam katz koma! Semmi bajom veled, de tényleg(se Boncival)!

Nna love & peace!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Zelgadis

Jólvan, srácok, elég legyen !:)

Bonci, látod, hogy Katz milyen, nem kell mindig komolyan venni!

Katz te meg látod, hogy Bonci milyen,  ne piszkáld már annyit!

Teljesen fölösleges sértõdés a vége, pedig senki sem akarta megbántani a másikat, de csak egyre gonoszabbak vagytok egymással, a végén már mindennek elmondjátok a másikat, holott egyikõtök sem akart rosszat!

Fogadjátok, el hogy ami az egyikõtöknek vicces az a másiknak nem az, vagy esetleg éppen, hogy sértõ, és ez fordítva is így van, de attól még nem kell utálni egymást!

Inkább béküljetek ki, fogjatok kezet, legyetek barátok, és együtt egyétek a mézet, vagy valami...

Én tartom magamat a leginfantilisebbnek a világon, de ti most még gyerekesebben viselkedtek, ugye tudtok róla?
Ember, nõjj fel! Predator nõjj fel! :P Nem kell egymást irtani!

http://www.misc.hu/~zelgadis/loveAndPeace.jpg>
Lávánd pííííísz! ^_^

Rounin

Quote from: RamizÉn semmit nem veszek nagyobb dicséretnek, mint azt, hogy "marha", "dilis", "kretén", "debil" stb. :lazza:

Ditto :zen:

Az ilyet bóknak veszem, különben lépten-nyomon meg kellene sértõdnöm :D Sorstárs!! Keblemre!!!! :D

katz

Quote from: ZelgadisEmber, nõjj fel! Predator nõjj fel! :P Nem kell egymást irtani!
:eeek: Te azt mered mondani, hogy a hagyjam el a több ezer éves hagyományainkat. Alantas préda :grrr:

Kvikveg

Quote from: katz:eeek: Te azt mered mondani, hogy a hagyjam el a több ezer éves hagyományainkat. Alantas préda :grrr:
Hat ti sem fogtok mar megbuggyanni! :lul:  :lul:
Kulonben is, milyen latvany lenne 2 eves gyerek es 2 eves predator egymast csepeli a homokozoban a lapattal. :lul: :D
(Tudom katz, nem sokaig. :D)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: KvikvegHat ti sem fogtok mar megbuggyanni! :lul:  :lul:
Kulonben is, milyen latvany lenne 2 eves gyerek es 2 eves predator egymast csepeli a homokozoban a lapattal. :lul: :D
(Tudom katz, nem sokaig. :D)

Vááá, most elképzeltem a predátort pelenkában (akkora fej, mint test) :lul:

katz

Quote from: KvikvegHat ti sem fogtok mar megbuggyanni! :lul:  :lul:
Kulonben is, milyen latvany lenne 2 eves gyerek es 2 eves predator egymast csepeli a homokozoban a lapattal. :lul: :D
(Tudom katz, nem sokaig. :D)
:lul:

Djinn

Nem fogjátok elhinni. Kedden voltam okmányirodában útlevélért és most jött meg kb. 5 perce. (5 munkanap lett volna rá)  :eek:
Az igaz, hogy dupla pénzt fizettem érte, mert egyébként 30 napig tartott volna.  Mondta is a nõ, hogy most biztos kihasznlják az 30 napot, mert sok az igénylõ.
Hihetetlen, hogy a pénz mennyit számít. Tudom, hogy nem ujdonság, de ilyenkor mindig kiakadok kicsit...  :3x3: Baromi nyomasztó érzés  :(
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

Quote from: RouninDitto :zen:

Az ilyet bóknak veszem, különben lépten-nyomon meg kellene sértõdnöm :D Sorstárs!! Keblemre!!!! :D
Miért van olyan aki nem?? :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: DjinnNem fogjátok elhinni. Kedden voltam okmányirodában útlevélért és most jött meg kb. 5 perce. (5 munkanap lett volna rá)  :eek:
Az igaz, hogy dupla pénzt fizettem érte, mert egyébként 30 napig tartott volna.  Mondta is a nõ, hogy most biztos kihasznlják az 30 napot, mert sok az igénylõ.
Hihetetlen, hogy a pénz mennyit számít. Tudom, hogy nem ujdonság, de ilyenkor mindig kiakadok kicsit...  :3x3: Baromi nyomasztó érzés  :(

Bahh.. ez újabb súlyos csapás volt maradék naívságomnak :( Majd lesz egy szebb világ... csak várjuk ki a bombákat.
Én már csak azért sem fogok fizetni :morci:

(tegnap reggel egy 7éves forma kislány olyan ékeset káromkodott elõttem elhaladva (rohadt strigó a **** ******* ** ***** * ****** szintûen), hogy megállt a számban a falat. Aztán hátrafordul, rámnéz (10éveskörüli testvére (szvsz) szólt neki) és kiböki, hogy qvára nem érdekli az egész és _én_ is bekaphatom o.O :eek: )

Most éppen felépülõben vagyok :]

Ramiz

#10109
(......)

Különben ez a cigány leszúrt karddal cigány sztori is... hát... igen dühítõ.
A sajtóban (=3 különbözõ napilap (nem vettem, az aluljáróban olvastam a metróra várva)) két dolgot hangsúlyoztak ki igen erõsen. Az egyik: a megszúrt gyerek szülei szerint "roma ilyet nem tenne". A másik: valamilyen roma szervezet szóvivõje vagy milye, aki nagy felkavaró érzelmes szöveget mondott a rasszizmusról, arra, hogy a támadó is cigány volt, így reagált: "Attól még rasszizmus!"... No comment. Szégyeljük magunkat, amiért a cigányok egymást ölik.
Ja, asszem ezt a postomat holnap kitörlöm... paraniás vagyok, de legalább valamennyire óvatos.

Quote from: katzAz összes részt láttam (a netrõl letöltve ofkorsz, és nem TV-ben). Egyike azon kevés sorozatnak amit nézhetõnek tartok.
Büdös macska? Te holyan reagálnál arra, ha pl. "B**i Boncinak" neveznélek?
Meglep hogy magamra vettem? Nekem címezted (lagalábbis a forumozók aligha tudnának itt más macskát mondani rajtam kívül) és egy sértõ szót tettél hozzá. Ennyi erõvel anyázhatnál is...
Én csak egy dolgot szeretnék mondani, bár úgy tûnik, a téma ne van zárva, és nem szeretem a harcot, úgyhogy nem is szeretném újra megnyitni. Ez pedig a következõ: elvárod a szerinted "normális" emberektõl, hogy a rosszul sikerült poénokat, sértéseket lenyeljék, de te rögtön kiakadtál Bonci a tiédnél sztem jóval gyengébb hozzászólásán. Ez megkérdõjelezi a "normális" emberektõl alkotott és ismertetett véleményed komolyságát.
Csak ennyit akartam mondani.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!