Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

kisvirag

:hehe:

nem vagyok sértõdékeny :hehe:
csakcsakcsak izémizé :D (hm, megin kijött belõlem a kommszakos :haha: )
namindegy
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Darkstar

Quote from: KvikvegTo 1
Ez a legszebb. De a többi is nagyon ott van! :jee: Mikor szervezünk fórumos kirándulást egy igazi Japán kertbe? Esetleg Boncihoz is benézhtnénk. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: DarkstarEz a legszebb. De a többi is nagyon ott van! :jee: Mikor szervezünk fórumos kirándulást egy igazi Japán kertbe? Esetleg Boncihoz is benézhtnénk. :)
Egy ilyen kirándulásban lehet hogy benne lennék. Meetre nem tudok járni sajnos :(

HVp213

Quote from: DarkstarMikor szervezünk fórumos kirándulást egy igazi Japán kertbe? Esetleg Boncihoz is benézhtnénk. :)
Kirándulást? Veled??? egy két lépés után elkezdesz nyavajogni h milyen sokat mentünk...  :haha: (igaz énis nyafogtam :p)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

sirtomi

Quote from: HVp213Kirándulást? Veled??? egy két lépés után elkezdesz nyavajogni h milyen sokat mentünk...  :haha: (igaz énis nyafogtam :p)
Ilyen punnyadtak vagytok? :p
Lehet menni busszal is kirándulni  :haha:

Darkstar

Quote from: sirtomiIlyen punnyadtak vagytok? :p
Nem, csak egyik nap ide akart menni, másik nap meg a világ túlfelére. :) (Pölö Gellért-hegy)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: DarkstarNem, csak egyik nap ide akart menni, másik nap meg a világ túlfelére. :) (Pölö Gellért-hegy)
Kell a mozgás, nem lehet állandóan otthon a gép elõtt ülni!

Necrid^

Quote from: sirtomiKell a mozgás, nem lehet állandóan otthon a gép elõtt ülni!
Egyetértek. most nyár allat hiztam 5 kilot emaitt :morci:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridEgyetértek. most nyár allat hiztam 5 kilot emaitt :morci:
Én is kb ennyit, mióta dolgozom és állandóan a gép elõtt ültem, de most mozgok elég sokat. Próbálok formába jönni :D

kisvirag

én meg nem hizok sehova, akarmit csinalok vagy nem csinalok...

Necrid^

Quote from: kisviragén meg nem hizok sehova, akarmit csinalok vagy nem csinalok...
Gondolom sokat mozogsz. tanulás is sokat számit.meg hát ha az embernek állandó problémi vannak.

sirtomi

kisvirag örülj neki, hogy nem hízól én egy kicsit lustulok és egy kiló már rám is jött.

kisvirag

hatööö

3-4 kilo még elférne rám....
otthon állandoan azzal baxogatnak mine vekony vagyok, meg h el fogok igy fogyni... pedig standard 45 kilo vagyok...

sirtomi

Quote from: kisviraghatööö

3-4 kilo még elférne rám....
otthon állandoan azzal baxogatnak mine vekony vagyok, meg h el fogok igy fogyni... pedig standard 45 kilo vagyok...
És milyen magas? Ha szabad megkérdenem :)

Nálunk csak mamám cseszegeti húgomat, pedig nem is sovány.

kisvirag

hivatalosan 160 (de szerintem csak 158, de a 160 jobban hangzik)

sirtomi

Quote from: kisviraghivatalosan 160 (de szerintem csak 158, de a 160 jobban hangzik)
Akkor a 48 kiló nem is rossz. Nem tudom, hogyan kell pontosan kiszámolni, de asszem ezzel az ideális kategóriába beférnél  :haha:

Necrid^

Quote from: Shiroi...gyomorfekély, hajhullás, remegõ végtagok, mélyülõ barázdák az arcon, étvágytalanság...
Jó elég pls most ettem.

kisvirag

Quote from: Necridmeg hát ha az embernek állandó problémi vannak.
ja, hogy mit fõzzek, tepsis krumplit, vagy tejszines hust :D

Quote from: sirtomiAkkor a 48 kiló nem is rossz. Nem tudom, hogyan kell pontosan kiszámolni, de asszem ezzel az ideális kategóriába beférnél

jahm, lenne, ha annyi lennék :)
de csak 45 vagyok, ezert mondom, h kene meg plusz 3-4 :D

Necrid^

Quote from: kisviragja, hogy mit fõzzek, tepsis krumplit, vagy tejszines hust :D
Az fincsi. én simán hiznék ha tepsis krumplit ennék. de mondjuk természett függõ is a dolog.

sirtomi

Quote from: kisviragja, hogy mit fõzzek, tepsis krumplit, vagy tejszines hust :D
Ennyi problémával a meleg konyhában le lehet adni pár kilót :D

Quote from: kisviragjahm, lenne, ha annyi lennék :)
de csak 45 vagyok, ezert mondom, h kene meg plusz 3-4 :D
Még az sem olyan rossz, bár már elég vékony :)

Raggie

Nekem is mindenki mondja, hogy ilyen meg olyan nehéz lefogyni, aztán én meg hízni akarok, de azt sokkal nehezebb( :( )! Ügye kisvirag, állj mellém. :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Szívesen átadnám a feleslegem :D Én túl könnyen hízok, állandóan oda kell figyelnem, ah nem akarok nagyon meghízni.

kisvirag

Quote from: sirtomiSzívesen átadnám a feleslegem :D Én túl könnyen hízok, állandóan oda kell figyelnem, ah nem akarok nagyon meghízni.

hehe, ha mindenkitol elfogadtam volna a felajanlasat, most guines rekordtarto lennek legsulyosabb no kategoriaban :D

reggie, meletted vagyok

Pirula

Quote from: Raggie GordonNekem is mindenki mondja, hogy ilyen meg olyan nehéz lefogyni, aztán én meg hízni akarok, de azt sokkal nehezebb( :( )
Mondod ezt te sörrajongóként? :eek: Ott a SZER!

Necrid^

Quote from: sirtomiÉn túl könnyen hízok, állandóan oda kell figyelnem, ah nem akarok nagyon meghízni.
Nálam is ugyan ez a probléma van. ténleg oda figyelni. különben egy napon felébredek aztan fat joke

Moonshiner

Hú ha leht akkor a hortobágyi palacsintára tenném le a voksot! Nyamm

Amúgy elméletben a gép mellet is lehet fogyni, ha agytornázol. :haha:

Pirula

Quote from: MoonshinerAmúgy elméletben a gép mellet is lehet fogyni, ha agytornázol. :haha:
Gyakorlatban is. Csak bele kell feledkezni egy játékba úgy 48-72 órára...

Raggie

Quote from: PirulaMondod ezt te sörrajongóként? :eek: Ott a SZER!
Akarod mondani a SER! Jójó, tudom-tudom meg minden. De rajtam sajna az sem segít!(attól még vedelem! :D )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonAkarod mondani a SER! Jójó, tudom-tudom meg minden. De rajtam sajna az sem segít!(attól még vedelem! :D )
Próbáld meg hogy zsíroskenyeret eszel mellé reszelt töpörtyûvel.

Moonshiner

A tanulás és a gondolkodás is energiát igényel. Az energiádnak az egyharmada az agymûködésekre fordítódik. Tehát ha sokat járatod az agyad akkor fogysz. (Vagy nem?)
 :rolleyes: