Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Kinek van PayPal accountja?
Fontos es surgos.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Flaser

Félreértések elkerülése végett - Én tudom, hogy a problémáim nagyrészét magamnak köszönhetem; én nem vagyok kompatibilis, a korábbi postommal inkább azt akartam érzékeltetni, hogy a szüleim nem tudnak olyan tanácsot adni ami valóban segítene megoldani õket.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Yakumo

Quote from: MohaSzerintem ez úgy mindenkinél megvan. Nekem mondjuk fõleg muterom hangoztatja. De másfelõl is hallom a "mikor lesz már csajod" és hasonló dolgokat. Én egyelõre jól érzem magam a mostani világomban. :haha: Naná, én is szeretném, hogy barátnõm legyen, nade ezért nem fogok lealacsonyodni és felszedni valami k***át a discoból... A normális csajok meg, akikkel még beszélgetni is lehet, mind foglaltak...
Aztán a "mi a jó ebben a mesében?" és hasonlók... :rolleyes:Jaja. Hát nem tudom én pl. kimondottan örülök, hogy nem tartozom az "átlagba". Nem iszom le magam minden hétvégén, nem megyek a discoba, hogy ott a tomboló õrültet játszam, nem érdekel a foci, stb.Ez is tipikus. Én is megkaptam, hogy "nem látszol boldognak". Namost én annyira már csak ismerem magam, hogy tudjam, mi tesz boldoggá... És való igaz, néha eléggé magam alatt vagyok, dehát ebben a mai világban...
Ja igen, és a "miért nem jársz többet szórakozni?" kérdésre meg csak annyit, hogy anyum a saját fiatalkorában él. Nem tudom, de ha ma is olyan lenne a disco, mint a 80-as években, akkor nagyon szívesen mennék. Akkor, az igazi disco stílus jó volt, de nézzetek meg egy mai discot... :ejj:Én ezt a kérdést magamnak szoktam feltenni. :DHogy a fenébe tudsz különköltözni a szüleidtõl??? :confused: A mai ingatlanárak mellett az embernek család (szocpol támogatás) nélkül esélye sincs saját lakásra... Még egy egyszobás panellakás is minimum 6-7 milla... :(
Ahogy Shiroi írta az én szüleim is a jelenben élnek és a múlt tapasztalatai csak hasznukra/hasznomra válnak. Ez jó!
A disco-t már én is nagyon régen dobtam. Egyszer voltam egy nagyobb "szórakozóhelyen" és nem akartak beengedni a ruhám miatt:confused: A kidobó túl nagy szekrény volt így nem szálltam vitába. Nem voltam egyszerûen az akkor csírák között nagyon divatos "csattos" cipõben, ennyi volt és már kinéztek. A gimiben jártam sulidiszkóba, de annak teljesen más volt a légköre, az rendben volt. Én se tudok amúgy (fõleg ilyen helyeken, eh...:)) csak úgy felszedni egy csajt, szeretek elõször jobban megismerni valakit és utána lépni vagy nem lépni (ha a tapasztalatok negatívak voltak) ;)
Egyéjszakásra meg nem vagyok kiváncsi, csinálja aki akarja.
Moha, amúgy blarke sem vette meg a lakást szerintem, hanem albérletben lakik, asszem mondta is nekem;)

Yakumo

Quote from: FlaserFélreértések elkerülése végett - Én tudom, hogy a problémáim nagyrészét magamnak köszönhetem; én nem vagyok kompatibilis, a korábbi postommal inkább azt akartam érzékeltetni, hogy a szüleim nem tudnak olyan tanácsot adni ami valóban segítene megoldani õket.
én vágtam;) Bár bazi "tudományosan" fogalmaztál:D (nem úgy mint én:lol: ) :tezsvir:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MohaHogy a fenébe tudsz különköltözni a szüleidtõl??? :confused: A mai ingatlanárak mellett az embernek család (szocpol támogatás) nélkül esélye sincs saját lakásra... Még egy egyszobás panellakás is minimum 6-7 milla... :(
Yakumo is megmondta: albi. de nem egészen saját döntés volt. csak kaptam az ultimátumot, hogy mivel születik öcsém és nincs pénzük megcsinálni a házban az ötödik szobát, ezért mivel úgyis el akartam menni (nem tudom, honnan veszik, elméleti lehetõséget vetettem fel, hogy majd másod-harmadévesen talán elhúznék albiba), keressek magamnak albérletet. nem kicsit voltam meglepve :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lt. Simoan Blarke

Quote from: White SeeDMost amúgy is pipa vagyok, de a szül napom még rátett egy lapáttal...
Apámnak végül is eszébe jutott.
irigyellek. nekem utóbbi 3 évben (beleszáítva a legutolsó, nekem akkor legfontosabbnak tûnõ, 18. szülinapomat) nem volt rendes szülinapom. kaptam 2-3 írható cdt, de emellett végigrobotolhattam az egész napot. 18. szülinapomnál ezen kiakadtam, a vége az lett, hogy apám lenyomott pár sallert, anyám pedig sírógörcsöt kapott. imádnivaló emlékek az otthoni idillrõl...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Xaga

Quote from: White SeeDnem lesznek 5-ösek a vizsgáim akkor tényleg valaki nagyon pikkel odafönn/odalenn rám...

Ezt te sem gondoltad komolyan, igaz?

kisvirag

fura és kicsit elszomorito látni, hogy van rosszabb is... én amiatt szoktam sirni, hogy anyámnak csak a szülinapomon szokott eszébe jutni, hogy mit szeretnék enni/csak olyankor fõz az én kedvemre... egyébként nemjellemzõ...

monjuk mostanában, utobbi 1-2 évben meglepõen gazdagabb ajándékokat kapok (persze mostani szülinap nálam is kdarc volt a parfummel és szemfesto készlettel), de érzem, hogy ezek csak amiatt vannak, mert anyám érzi, hogy hamarosan elmegyek otthonról, és mindenképp otthon akar tartani... csak épp nem ezzel fog tudni... vannak olyan eszement elképzelései is, hogy majd átalakitjuk nekem a padlást, mert csinálható belõle lakrész... na köszönöm szépen, NEM. azt hiszem ezt hivják üres fészek szindrómának vagy hasonlónak...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragazt hiszem ezt hivják üres fészek szindrómának vagy hasonlónak...
gondolom neked nincs 3 fiatal testvéred :D (nekem 11, 4.5 ill. 0.1 évesek :rolleyes: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

katz

Quote from: White SeeD...és az ajándékozás: 1db katonai kabát bélésel (Aham, katz, nem kell?:) ). Hurrá, ez az amit sosem fogok viselni...
Mennyiért? Mekkora? Készitesz róla fényképet? Beszámitasz cserealapnak egy villanyborotvát?

Egyébként BSZ és részvétem.


Az ehhez hasonló tapasztalatok miatt mindig is örültem, h nálunk nem volt otthon egy alkesz fasz, aki nem csinál mást, csak elveri a családot, kioktat, meg elissza a család pénzét és mindig is futcsáltam, ha vki sajnálkozott, mikor megtudta, h árva vagyok.

kisvirag

egy 30 és egy 34 éves nõvérem van, mindkettõ férjnél, 3-3 gyerekkel...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: katzAz ehhez hasonló tapasztalatok miatt mindig is örültem, h nálunk nem volt otthon egy alkesz fasz, aki nem csinál mást, csak elveri a családot, kioktat, meg elissza a család pénzét és mindig is futcsáltam, ha vki sajnálkozott, mikor megtudta, h árva vagyok.
a vicc, hogy az én apám jó arc és sosem iszik. na mindegy :rolleyes:

kisvirag: na ezért rossz legfiatalabbnak lenni :D mire öcsém annyi idõs lesz, hogy elköltözzön, anyámék közel lesznek a 60hoz... akkor már valószínûleg nem fogják akarni visszatartani :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Yakumo

Én azt hittem, hogy az ex-barátnõm családja szörnyû volt. /me naív állat:(
Mai világban ez az általános? Minden családban van utálkozás/gyûlölködés persze eltérõ megjelenésben, mennyiségben? Részvétem, én szerencsémnek mondhatom, hogy még nem tapasztaltam ilyet. Ez szomorú. Sorry guys:(

Ramiz

Quote from: White SeeDMost amúgy is pipa vagyok, de a szül napom még rátett egy lapáttal...
Tényleg eléggé pikkel rád valaki... Nem tudok semmi vidítót mondani sajnos. Ha majd én szívok, én is elmesélem, hogy akkor majd ti érezzétek magatokat kicsit jobban a bõrötökben, mint ahogy most mi. :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: RamizTényleg eléggé pikkel rád valaki... Nem tudok semmi vidítót mondani sajnos. Ha majd én szívok, én is elmesélem, hogy akkor majd ti érezzétek magatokat kicsit jobban a bõrötökben, mint ahogy most mi. :rolleyes:
:confused: Hát én ettõl nem érzem jobban magam, hogy másnak szar, szerintem ezt elfogalmaztad.:3x3: (I hope so....)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Yakumo:confused: Hát én ettõl nem érzem jobban magam, hogy másnak szar, szerintem ezt elfogalmaztad.:3x3: (I hope so....)
ismer engem, és tudja, hogy én igenis jobban érzem magam, ha mást látok szenvedni :__devil: de avval, amit most mondott, kb. azt akarta kifejezni, hogy az emberek többsége rádöbben, hogy neki mégse annyira rossz másokhoz képest, és megbékél valamennyire a helyzetével.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Yakumo

Quote from: blarkeismer engem, és tudja, hogy én igenis jobban érzem magam, ha mást látok szenvedni :__devil: de avval, amit most mondott, kb. azt akarta kifejezni, hogy az emberek többsége rádöbben, hogy neki mégse annyira rossz másokhoz képest, és megbékél valamennyire a helyzetével.
I see. :tezsvir: De azért kicsit RAW fogalmazás, így valaki felhúzhatja magát rajta esetleg, csak ezért említettem meg:) Te meg szadista vagy:D ;)

Ramiz

#18167
Quote from: blarkede avval, amit most mondott, kb. azt akarta kifejezni, hogy az emberek többsége rádöbben, hogy neki mégse annyira rossz másokhoz képest, és megbékél valamennyire a helyzetével.
Áhh, köszönöm. :)

Quote from: YakumoI see. :tezsvir: De azért kicsit RAW fogalmazás, így valaki felhúzhatja magát rajta esetleg, csak ezért említettem meg :)
Igen, de akkor én meg felhúzhatom magam azon, hogy kinézte belõlem, hogy akkora szemét alak vagyok, hogy pusztán azért jól érzem magam, mert másnak rossz...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: blarkeismer engem, és tudja, hogy én igenis jobban érzem magam, ha mást látok szenvedni :__devil: de avval, amit most mondott, kb. azt akarta kifejezni, hogy az emberek többsége rádöbben, hogy neki mégse annyira rossz másokhoz képest, és megbékél valamennyire a helyzetével.
Most hogy ezeket végigolvastam én is kezdek rádöbbenni, hogy nem is olyan rossz nekem. Ugyan nincs barátnõm, nincs pénzem, de egész jól megvagyok, vannak barátaim és családom.

Necrid^

Quote from: sirtomiMost hogy ezeket végigolvastam én is kezdek rádöbbenni, hogy nem is olyan rossz nekem. Ugyan nincs barátnõm, nincs pénzem, de egész jól megvagyok, vannak barátaim és családom.
Én is ugy vok vele. de amugy is minek barátnõ? kedves kell lenni hozza..stb és pedig nem vok eféle ember. szal minek szenvedni?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NecridÉn is ugy vok vele. de amugy is minek barátnõ? kedves kell lenni hozza..stb és pedig nem vok eféle ember. szal minek szenvedni?
igen. a nõt helyettesíteni lehet 100%-osan, ha megtanulsz fõzni, takarítani és rászoksz a hentaikra. sõt. az elsõ kettõ nélkül is tökéletesen el lehet éldegélni, és mégse fogod érezni, hogy milyen rossz neked :D (mondja ezt egy olyan ember, aki évekig elélne májkrémes kenyéren :rolleyes: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

HVp213

Quote from: Necridkedves kell lenni hozza..stb és pedig nem vok eféle ember. szal minek szenvedni?
:lol:

vagyis nem is tom h az e... :hahaha:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: blarkeigen. a nõt helyettesíteni lehet 100%-osan, ha megtanulsz fõzni, takarítani és rászoksz a hentaikra. sõt. az elsõ kettõ nélkül is tökéletesen el lehet éldegélni, és mégse fogod érezni, hogy milyen rossz neked :D (mondja ezt egy olyan ember, aki évekig elélne májkrémes kenyéren :rolleyes: )
Fõzni.. hmm (szeretjuk a tojást), takaraitani kevésbe.. hentai? már az összeset láttam ami az ftpn van fen. szal megvok :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Yakumo

Quote from: RamizIgen, de akkor én meg felhúzhatom magam azon, hogy kinézte belõlem, hogy akkora szemét alak vagyok, hogy pusztán azért jól érzem magam, mert másnak rossz...
Na én sem erre gondoltam,te:) Ezért írtam, hogy elfogalmaztad vagy félre. Nem azt írtam, hogy te******* miket írsz, hanem, hogy félrefogalmaztad. Tehát errõl szó sincs. Egyezzünk meg: Járunk együtt fogalmazás és szövegkörnyezettanra?:hahaha:  Mert úgy látszik én se fogalmaztam helyesen;) :tezsvir: Nehogy bedurcizz nekem, engem még sosem magáztak le:bruhuhu: :D

Yakumo

Quote from: HVp213:lol:

vagyis nem is tom h az e... :hahaha:
Hidd el az:lol: :kiraly: Ezt egyszer Necrid-mester személyesen is megosztotta velem, nem semmi amikor ezt magyarázza, akkor is röhögtem:D Necrid-mestert még nem csapta meg a Love szele, ennyi az egész;) :tezsvir:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: YakumoNehogy bedurcizz nekem, engem még sosem magáztak le:bruhuhu: :D
*ártatlan arc* :rolleyes: (engem már igen :D)

Quote from: YakumoNecrid-mestert még nem csapta meg a Love szele, ennyi az egész ;)
hm. segítsünk neki, hogy soha ne is csapja meg, mert megtudja, milyen sz*r is az ;| :(
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Necrid^

Quote from: YakumoHidd el az:lol: :kiraly: Ezt egyszer Necrid-mester személyesen is megosztotta velem, nem semmi amikor ezt magyarázza, akkor is röhögtem:D Necrid-mestert még nem csapta meg a Love szele, ennyi az egész;) :tezsvir:
Love szele? te hiszel ebben? a nõk csak azé vannak hogy szenvedjen a férfi. nem tõkéletes az élet muszálj szenvedni is.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridÉn is ugy vok vele. de amugy is minek barátnõ? kedves kell lenni hozza..stb és pedig nem vok eféle ember. szal minek szenvedni?
Hidd el megéri szenvedni! Ha nem jön össze na akkor szar baromira, de ha találsz egy neked való nõt és minden összejön, akkor megéri.

Yakumo

Quote from: blarke*ártatlan arc* :rolleyes: (engem már igen :D)


hm. segítsünk neki, hogy soha ne is csapja meg, mert megtudja, milyen sz*r is az ;| :(
Gondolhatod, engem is;) Itt jön a sablonszöveg, tudod: "Munkám során sok emberrel találkozom etc." :D
De a haverjaim/barátaim közül még senki:)

Necrid^

Quote from: sirtomiHidd el megéri szenvedni! Ha nem jön össze na akkor szar baromira, de ha találsz egy neked való nõt és minden összejön, akkor megéri.
Nemtom.. eddigi nõkkel amit találkoztam csak a zsém után rohantak. olyan nõ akirõl te beszélsz ritkán találni a korszakunkban.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!