Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: RamizHányszor elhatároztam, hogy nem hagyom abba a közeledést, amíg meg nem pofoz, aztán mindig lerohadtam a hideg nézésüktõl... :rolleyes:

Na igen. Annál több csak az ostobáknak kell :rolleyes:

Ramiz

Quote from: RouninNa igen. Annál több csak az ostobáknak kell :rolleyes:
Aztán meg nem biztos. Ki tudja, talán azt gondolják, hogy az igazán elhivatottak utána is maradnak. :) Másrészrõl viszont a Zoli által postolt remek tanulmány szerint a nõk ahhoz vonzódnak jobban, aki kevesebb érdeklõdést mutat irántuk. Szóval... elõbb értem meg a digitális technikát vagy a titrálást, mint a nõket. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizMásrészrõl viszont a Zoli által postolt remek tanulmány szerint a nõk ahhoz vonzódnak jobban, aki kevesebb érdeklõdést mutat irántuk.

Pffft... ennél nagyobb általánosított hülyeséget még nem hallottam ;> Már csak azért, mert egy részükre biztos igaz, de mi van a többivel? Az már nem is nõ? :D Uggggyan. Sosem találsz használható kézikönyvet hozzájuk. (megjegyzem: sajnos :D)

Szóval marad a próba-cseresznye módszer. Aztán almás. Esetleg mákospite^^ Kinek-kinek szerencséje szerint. ^^

kisvirag

nemtom, én általában egyenes vagyok, szóval sok esetben ilyen "menj a fenébe" na, nem igy, hanem kicsit szebben megfogalmazva, szöveggel küldtem el az illetõt. mondjuk ezek azok a fazonok voltak, akiket egyébként sem birtam...
az már nehezebb kategória, miukor egy olyan ember kezd el feléd közeledni, akivel esetleg jóban vagytok, meg szimpatikus, de mint "férfi" nem érdekel... neki már tényleg nehéz megmondani konkrétan...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

katz

Quote from: kisviragaz már nehezebb kategória, miukor egy olyan ember kezd el feléd közeledni, akivel esetleg jóban vagytok, meg szimpatikus, de mint "férfi" nem érdekel... neki már tényleg nehéz megmondani konkrétan...
pl.: Ramiznak? Ja bocs vele nem vagytok jóban :rolleyes: :hehe:

Rounin

Quote from: kisviragnemtom, én általában egyenes vagyok, szóval sok esetben ilyen "menj a fenébe" na, nem igy, hanem kicsit szebben megfogalmazva, szöveggel küldtem el az illetõt. mondjuk ezek azok a fazonok voltak, akiket egyébként sem birtam...
az már nehezebb kategória, miukor egy olyan ember kezd el feléd közeledni, akivel esetleg jóban vagytok, meg szimpatikus, de mint "férfi" nem érdekel... neki már tényleg nehéz megmondani konkrétan...

1. dícséretes
2. Szerintem pont az olyanoknak kellene legegyenesebben és leggyorsabban megmondani ^^

Edit: Ramiz  közeledett kisviraghoz? :D

kisvirag

Quote from: Rounin2. Szerintem pont az olyanoknak kellene legegyenesebben és leggyorsabban megmondani ^^

Edit: Ramiz  közeledett kisviraghoz? :D

2. igen. de pont azért nehéz, mert tudod, hogy akkor megbántod, de nem akarod megbántani, de ha nem mondod meg, valójában azzal is megbántod idõvel, ergo ez egy jokis 22es csapdája.

én sajnos sokszor estem bele abba a hibába, hogy embereket addig addig kímélgettem, mig sokszorannyira megbántottam...
mea culpa, meg még sok más emberé is...

Ramiz?
hát, ha vesszük a bizonyos postjaiból levonható szellemi korának az értékét, és azt, hogy az ilyen idõs egyedek milyenformán nyilvánitják ki a közeledési szándékukat (pl :_piszka: val, csufolodással és hasonlokkal) akkor azt kell mondjam : IGEN :__devil: :D :angyali:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Quote from: kisvirag2. igen. de pont azért nehéz, mert tudod, hogy akkor megbántod, de nem akarod megbántani, de ha nem mondod meg, valójában azzal is megbántod idõvel, ergo ez egy jokis 22es csapdája.

én sajnos sokszor estem bele abba a hibába, hogy embereket addig addig kímélgettem, mig sokszorannyira megbántottam...

Én sosem értettem, miért kell kímélgetni.. sokkal jobban és tovább fáj, ha húzod. Még az esélye is megromlik annak, hogy talán jóban legyetek utána (úgy-ahogy) Bár lehet, hogy csak rosszul látom^^
(Nem, nem látom rosszul. Azóta azt se tudom mi van azzal a lánnyal. Egy szót nem váltottunk. Él még vajon? Na mindegy :) )

QuoteRamiz?
hát, ha vesszük a bizonyos postjaiból levonható szellemi korának az értékét, és azt, hogy az ilyen idõs egyedek milyenformán nyilvánitják ki a közeledési szándékukat (pl :_piszka: val, csufolodással és hasonlokkal) akkor azt kell mondjam : IGEN :__devil: :D :angyali:

:lol: Lebuktál Ramiz! Fuss! Menekülj préda!!! :D

Ramiz

Quote from: RouninPffft... ennél nagyobb általánosított hülyeséget még nem hallottam ;> Már csak azért, mert egy részükre biztos igaz, de mi van a többivel? Az már nem is nõ? :D Uggggyan. Sosem találsz használható kézikönyvet hozzájuk. (megjegyzem: sajnos :D)
Nem tudom, szerintem több benne az igazság, mint elsõre látszik. És én most csak utaltam egy hosszú fejtegetésre, magyarul ne vedd általánosításnak! :ejnye:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: Rounin:lol: Lebuktál Ramiz! Fuss! Menekülj préda!!! :D
:vállvonogatósszmájli: Túl alantas préda.

Rounin

Quote from: katz:vállvonogatósszmájli: Túl alantas préda.

Bahh..

Hm... engem viszont simán lenapalmoznál? Ramiiiiiz, méltóbb vagyok nálad^^

Quote from: RamizNem tudom, szerintem több benne az igazság, mint elsõre látszik. És én most csak utaltam egy hosszú fejtegetésre, magyarul ne vedd általánosításnak! :ejnye:

Shimán van benne igazság, de ebbõl kiindulni helytelen^^

Ramiz

Quote from: kisviraghát, ha vesszük a bizonyos postjaiból levonható szellemi korának az értékét, és azt, hogy az ilyen idõs egyedek milyenformán nyilvánitják ki a közeledési szándékukat (pl :_piszka: val, csufolodással és hasonlokkal) akkor azt kell mondjam : IGEN :__devil: :D :angyali:
Kétszeresen is erõs késztetést éreztem arra, hogy néhány régi pm-edet beidézzem, de hát az ilyesmi genyó dolog, meg már ki is töröltem õket, úgyhogy végül nem. :angyali:

:egyetértõsvigyori: És vadásznak még csak nem is nevezhetõ préda-lesõ.
Egyébként is megfeküdném bárki gyomrát. :)

Lazzaret

Hü ez a sör baromi finom :) Vettem egy jó kis búza sört és nagyon izlik. A neve LöwenWeisse. (kotyol eggyet, egy kicsit izlelgeti majd élvezve az ízeket a szájában lenyeli az édes nedüd) :D Mondjuk jó rég ittam ilyen fajta sört is. Aki még nem próbálta nem tudja mit veszitet. (lenyeli közben az utólsó kortyot és ráharap a citromkarikára :nyáladzóssmile: ) :D

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: RamizSzóval... elõbb értem meg a digitális technikát vagy a titrálást, mint a nõket. :)
Na ja. Ha addig élnénk, amíg ki nem ismerjük a nõket, sosem halnánk meg. :haha:
Bár feltételezem, a nõk ugyanezt mondanák ránk...
Ez a smiley megfelel hozzá?:

Rounin

Quote from: MohaBár feltételezem, a nõk ugyanezt mondanák ránk...

Még kaliburi idõkben volt errõl a témáról szó^^ (majdnem exkaliburt írtam :rolleyes: )

Akkor se értett senki senkit :D Adjuk fel ;>

Edit:

Moha, szerintem a schmájli arca nem elég közönyös :)

katz

Quote from: MohaEz a smiley megfelel hozzá?:
Ez inkább :nem tudom: szmájli

Xipe

Quote from: kisvirag2. igen. de pont azért nehéz, mert tudod, hogy akkor megbántod, de nem akarod megbántani, de ha nem mondod meg, valójában azzal is megbántod idõvel, ergo ez egy jokis 22es csapdája.

Ramiz?

mea culpa,mea culpa, mea maxima fukking culpa.
legkozelebb mondd meg tisztan ertehtoen.
legegyszerubb es legtisztessegesebb dolog.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Yakumo

Quote from: Xipemea culpa,mea culpa, mea maxima fukking culpa.
legkozelebb mondd meg tisztan ertehtoen.
legegyszerubb es legtisztessegesebb dolog.
Ezzel egyet kell értenem. :kiraly:

Rounin

Quote from: YakumoEzzel egyet kell értenem. :kiraly:

Ha egyszer igazsága vagyon.

Más. Ezer hála Yakumo, rólad jutott eszembe, hogy fél órája el akartam kezdeni a 3x3 Eyes manga letöltését :D Végre rábukkantam^^
:tezsvir:

Member

Ha valaki hajt valakire és ez a valaki határozottan nem kívánja az illetõt és nem mondja ki idõben, azt a szerencsétlent egyre jobban abba az illúzióba ringatja, hogy "Lehet, hogy megszeret.", s így lehetetlen lesz késõbb leállítani (vagy ha sikerült, két hónapra depresszióba esik). Ha nem is nyersnek, de határozottnak kell lenni (még ha nehéz is).

Ramiz

Quote from: LazzaretHü ez a sör baromi finom :) Vettem egy jó kis búza sört és nagyon izlik. A neve LöwenWeisse. (kotyol eggyet, egy kicsit izlelgeti majd élvezve az ízeket a szájában lenyeli az édes nedüd) :D Mondjuk jó rég ittam ilyen fajta sört is. Aki még nem próbálta nem tudja mit veszitet. (lenyeli közben az utólsó kortyot és ráharap a citromkarikára :nyáladzóssmile: ) :D
Hû, az tényleg jó! :cool: Eszembe jut egy aranyos anekdota: citrommal búzasört ittunk. ToTo unokatesóm a citromkarikán át próbálja önteni a sört, átszûrve, mert úgy biztos nem kell facsarni és szép tiszta marad a sör. De nem megy, a sör nem megy át a citromkarikán, és kicsurog a pohárból egy kevés. Raggie erre odamegy tisztázni a helyzetet és megmagyarázni a hiba mivoltát: "A citrom az tömör, b... meg!" :muhahah:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviraghát, ha vesszük a bizonyos postjaiból levonható szellemi korának az értékét, és azt, hogy az ilyen idõs egyedek milyenformán nyilvánitják ki a közeledési szándékukat (pl :_piszka: val, csufolodással és hasonlokkal) akkor azt kell mondjam : IGEN :__devil: :D :angyali:
OWNED! :lol:

Quote from: MemberEredeti vagy "biztonsági másolat" (;)) a cucc?
Nekem crack-elni kellett aztán ment, kivéve az emberi kampány.
eredeti verzió után feltúrtam szerdán Bp-t, de már nem árulják sehol (mindenhol kiröhögtek :D). szóval leszedtem vagy 6féle verziót torrenten. a mostani legalább nem halt be install közben katasztrofális hibával cdcsere után, de futni nem fut. :hogyaza:

egyébként jóreggelt mindenki. és látom nem termeltetek semmit, ennyire számít a csipkelõdõ-köcsögösködõ ittlétem?:rolleyes::D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarkeegyébként jóreggelt mindenki. és látom nem termeltetek semmit, ennyire számít a csipkelõdõ-köcsögösködõ ittlétem?:rolleyes::D

Egyedül nem tudok mihez kezdeni. Banolnának érte :rolleyes: Pedig egész éjjel itt álltam lesben és mangát olvastam meg Hét szamurájt néztem, bizony :hapták: :tiszteleg:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninEgyedül nem tudok mihez kezdeni. Banolnának érte :rolleyes: Pedig egész éjjel itt álltam lesben és mangát olvastam meg Hét szamurájt néztem, bizony :hapták: :tiszteleg:
sorry... ki kellett aludni magam, és minél kevesebbet alszom, annál többet éhezek... mert most nincs kajám, és nem is fogok tudni beszerezni...
illetve... hoppá! van rakottkel a hûtõben! WOHHHAHHHAHHHA! aztán majd éhezek déltõl :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: RouninEgyedül nem tudok mihez kezdeni. Banolnának érte :rolleyes: Pedig egész éjjel itt álltam lesben és mangát olvastam meg Hét szamurájt néztem, bizony :hapták: :tiszteleg:
Teehee^^ Jól megfosztottunk ettõl a szórakozási lehetõségtõl:__devil::D

Ramiz

Quote from: blarkesorry... ki kellett aludni magam, és minél kevesebbet alszom, annál többet éhezek... mert most nincs kajám, és nem is fogok tudni beszerezni...
illetve... hoppá! van rakottkel a hûtõben! WOHHHAHHHAHHHA! aztán majd éhezek déltõl :rolleyes:
Elmondom, hogy éheznek a profik. Fogyókúrának is jó.
Reggel erõs duplakávéval és teával kiütöd a gyomrod. Teabevitel egész nap folyamatosan kell! Ebédre muszáj enni valamit, megteszi egy kis Erõs Pista meg citrom. A csípõs és a savanyú kiüti a gyomrod, nem érzed, hogy éhes vagy. (Na jó, egy kis kenyér mehet mellé.) Este pedig megiszol min 2 sört, és aznapra már nem leszel éhes. Egyébként meg igyekezni kell keveset mozogni és gondolkozni, mert az égeti a kaját.

Lythis

Nem mondjátok komolyan, hogy éhezési taktikáitok vannak??:s

Egyetek melegszenyát, amin sok olvadt sajt van, meg mindenféle sültkolbászokat, meg mellé mondjuk tojást. A lényeg h legyen jó súlyos a kaja, és azzal elvagytok egy darabig. Mert persze ok, hogy vannak ilyen módszerek (igyál rakat szénsavas cuccot, az telítettség érzést okoz), de héé emberek: enni KELL.
 Kiv ha fogyóztok, se szerintem egyikõtök sem az a 2mázsás  "csak akkor tudok felmenni a lejtõn, ha felgörgetnek" típus...

Rounin

Quote from: LythisNem mondjátok komolyan, hogy éhezési taktikáitok vannak??:s

Egyetek melegszenyát, amin sok olvadt sajt van, meg mindenféle sültkolbászokat, meg mellé mondjuk tojást. A lényeg h legyen jó súlyos a kaja, és azzal elvagytok egy darabig. Mert persze ok, hogy vannak ilyen módszerek (igyál rakat szénsavas cuccot, az telítettség érzést okoz), de héé emberek: enni KELL.
 Kiv ha fogyóztok, se szerintem egyikõtök sem az a 2mázsás  "csak akkor tudok felmenni a lejtõn, ha felgörgetnek" típus...

Ja, gondolom a pénz is közrejátszik? :confused:

Amúgy jól van, kiszínezem, oké. Fekete és fehér, ugye? :p

Ramiz

Quote from: LythisNem mondjátok komolyan, hogy éhezési taktikáitok vannak? :s
Az éhezésben sok minden közrejátszik, nem csak a pénz. Én például néha lusta vagyok enni. Olyankor meg kell oldani a dolgot valahogy! Vagy van, hogy nagyon szívesen ennék valami húsételt vagy kínai kaját (arra naaagy kedvet tudok kapni), és nincs itthon semmi, csak valami szánalmas babfõzelék-próbálkozás by mutter (mondtam már neki, hogy felejtse el a babot... nem tud vele bánni és kész) meg valami olcsó sajt. Akkor inkább neki sem állok a kajának!

Rounin

Quote from: RamizÉn például néha lusta vagyok enni.

O.O OMG! Azt meg hogy lehet? Ez valami teljesen elvadult világnézet lehet O.o Enni lusta, de helyette inni csöbörszámra a teát? :zen: Ezt soha nem hittem volna -_-