Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Lusta?! Enni?! Akkor az "inverse" verziókor mit csinálsz?

Lythis

Olyan, hogy az ember lusta enni??? Jó, mondjuk kiindulva abból, hogy volt már hogy túl fáradt voltam elaludni...

Hát figy, amikor nem akarok azzal veszõdni, hogy csinálok kaját, és nincs is nagyon itthon semmi, ami nem mirelit, és kimozdulni is lusta vagyok, akkor élvezem az internet elõnyeit, és rendelek pizzát...
 Vagy el kell menni letámadni egy gyros-ost/kínai-t

Rounin, nem kell ilyen spártainak lenni, használhatsz szürkét is :D

(egyébként a literszámra teapusztítás az jó dolog.... megyek is csinálok egy adagot...)

Rounin

Quote from: LythisRounin, nem kell ilyen spártainak lenni, használhatsz szürkét is :D

Na de az még ugye true? Hm.. akkor viszont akár maradhat is így, nem? :p Aláírásommal eleget veszõdtem photoshopban, mire elértem ezt a fényhatást rajta :P

Quote from: RamizJéé, tényleg. Nem vettem észre, hogy blarke ugyanezt mondta, és te csak utaltál rá. :lame: (Pedig nincs is ignore-on! De tényleg nincs! :angyali: )

:__devil: Ugyan, én megértelek. Nekem is nehéz volt levenni az ignore listáról :hehe:

Ramiz

Quote from: LythisHát figy, amikor nem akarok azzal veszõdni, hogy csinálok kaját, és nincs is nagyon itthon semmi, ami nem mirelit, és kimozdulni is lusta vagyok, akkor élvezem az internet elõnyeit, és rendelek pizzát...
Vagy el kell menni letámadni egy gyros-ost/kínai-t.
1. Drága.
2. Fél óra a legközelebbi gyrosos vagy kínais.

Eszembe jutott még két ok, amiért nem érdemes kajálnom. A konyhában mindig van valaki, és vszeg elkezd cs.sztetni valami hülyeséggel, ha ott ülök és tömöm a fejem. Illetve fel kell állni a gép elõl! ^^
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: Ramiz1. Drága.
2. Fél óra a legközelebbi gyrosos vagy kínais.
1. Azért én sem orrbaszájba, állandó jelleggel teszem. Persze nem olcsó, de ha belegondolok, hogy nincs itthon semmi, és amúgyis elkajolnék ennyit, vagy vásárolnék ennyiért valamit, akkor egyszer-egyszer belefér sztem. (szélsõséges esetben meg átmegyek Predakingékhez és õket eszem ki a vagyonukból, de ez titok:D - úgysem fog eddig visszaolvasni:D)
2. eeehhh.. na igen, az betesz.:(

Ramiz

Quote from: Lythis1. Azért én sem orrbaszájba, állandó jelleggel teszem. Persze nem olcsó, de ha belegondolok, hogy nincs itthon semmi, és amúgyis elkajolnék ennyit, vagy vásárolnék ennyiért valamit, akkor egyszer-egyszer belefér sztem.
De éppen ez az, hogy nem "úgyis elkajolnék ennyit" - ha nem eszek...

Quote from: Lythis(szélsõséges esetben meg átmegyek Predakingékhez és õket eszem ki a vagyonukból, de ez titok:D - úgysem fog eddig visszaolvasni:D)
Senki ne postoljon!!! Várjuk meg Predakinget!!! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisNem mondjátok komolyan, hogy éhezési taktikáitok vannak??:s

Egyetek melegszenyát, amin sok olvadt sajt van, meg mindenféle sültkolbászokat, meg mellé mondjuk tojást. A lényeg h legyen jó súlyos a kaja, és azzal elvagytok egy darabig. Mert persze ok, hogy vannak ilyen módszerek (igyál rakat szénsavas cuccot, az telítettség érzést okoz), de héé emberek: enni KELL.
 Kiv ha fogyóztok, se szerintem egyikõtök sem az a 2mázsás  "csak akkor tudok felmenni a lejtõn, ha felgörgetnek" típus...
nincs itthon kenyér. kb. ennyi a problémám. a Tescoba elmenni kenyérért az egy másfél órás program. az éjjelnappaliban már nincs kenyér, a másik kisbolt vasárnap zárva. de egyébként emiatt fogytam 6 kilót költözés óta... :D

Quote from: RamizSenki ne postoljon!!! Várjuk meg Predakinget!!! :D
áh... beszúrom majd neki a postlinket, ha túl sokat írunk :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Most jól rápostolok, és reméljük csak az utolsót olvassa el:D

Quote from: RamizDe éppen ez az, hogy nem "úgyis elkajolnék ennyit" - ha nem eszek...
ez egy olyan viselkedés, amit szerintem nem tudok megérteni. Mármint én ha éhes vagyok akkor általábban eszem.  Úgyértem.. hogy állhatsz úgy hozzá, hogy éhes vagy, de nem eszel? Ezzel nem az alapvetõ szükségleteidet tagadod meg? Szélsõségesen sarkítva ezzel a saját egzisztenciádat veszed semmibe? MIért Mr Anderson, MIÉRT?

Jaja Rounin. Csak ez a 3 trú szín létezik:D

Member

Lemész, veszel egy zacskó tésztát, dobsz rá tejfölt oszt kész.
Abraham Maslow nézetei, mely szerint elõször az alapvetõ szükségleteinket kell kielégíteni, semmivé foszlottak :).

PREAKING: HA EZT OLVASOD, UGORJ HÁROM POSTOT FELFELE!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberLemész, veszel egy zacskó tésztát, dobsz rá tejfölt oszt kész.
Abraham Maslow nézetei, mely szerint elõször az alapvetõ szükségleteinket kell kielégíteni, semmivé foszlottak :).
tésztám van, de tejfölért poharanként 200at elkér hiéna boltos, NO NEED! :ejj:
Quote from: Lythisez egy olyan viselkedés, amit szerintem nem tudok megérteni. Mármint én ha éhes vagyok akkor általábban eszem. Úgyértem.. hogy állhatsz úgy hozzá, hogy éhes vagy, de nem eszel? Ezzel nem az alapvetõ szükségleteidet tagadod meg? Szélsõségesen sarkítva ezzel a saját egzisztenciádat veszed semmibe?
a boltosokat sem érdekli majd az egzisztenciád hónap 12.-én, ha elszórod a pénzed addigra, és éhezhetsz következõ diákhitelig...

Quote from: MemberPREAKING: HA EZT OLVASOD, UGORJ HÁROM POSTOT FELFELE!
ha viszont úgy van beállítva a fórumod, mint nekem, akkor LEFELE. de inkább mondjuk úgy, hogy VISSZAFELE. (és ettõl számítva négyet ;))
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Ramiz

Quote from: Lythisez egy olyan viselkedés, amit szerintem nem tudok megérteni. Mármint én ha éhes vagyok akkor általábban eszem.  Úgyértem.. hogy állhatsz úgy hozzá, hogy éhes vagy, de nem eszel? Ezzel nem az alapvetõ szükségleteidet tagadod meg? Szélsõségesen sarkítva ezzel a saját egzisztenciádat veszed semmibe? MIért Mr Anderson, MIÉRT?
Ha folyton azt csinálnám, amit akarok, egzisztenciálisan elk.rvulnék, és olyan dolgokat is megcsinálnék, amiket szintén akarok, csak nem szabad, soha. Ezért inkább keményen szabályozom magam. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizHa folyton azt csinálnám, amit akarok, egzisztenciálisan elk.rvulnék, és olyan dolgokat is megcsinálnék, amiket szintén akarok, csak nem szabad, soha. Ezért inkább keményen szabályozom magam. :D
hehe. akkor neked döbbenetesen más jellegû vágyaid vannak, mint nekem :D

Ramiz

Quote from: blarkehehe. akkor neked döbbenetesen más jellegû vágyaid vannak, mint nekem :D
Így van, nem érem be az "elég kaja + elég sör + számítógép" kombóval. :hehe:

Feldin

Quote from: MemberLemész, veszel egy zacskó tésztát, dobsz rá tejfölt oszt kész.

PREAKING: HA EZT OLVASOD, UGORJ HÁROM POSTOT FELFELE!
hja, az öreg nem készült fel a 21.sz-i hülyeségekre :D
vagy mindenki mûvész :D

Predaking 4 posttal felfelé nézz!!! :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizÍgy van, nem érem be az "elég kaja + elég sör + számítógép" kombóval. :hehe:
kaja, sör not neccessary :D
Feldin kevés az a 4, és ne FELFELE, hanem VISSZAFELE (mert át lehet állítani ugyebár :p)

Member

Ramiz ügyes ember, az ID (örömelv) felé kerekedett az Egot szabályozó Szuperego (Énideál). :appl:
SPOILER: [COLOR="PaleTurquoise"]Bár a legtöbb embernél ez 3 évesen bekövetkezik :)[/COLOR]

Rounin

Quote from: ShiroiPihenj, folytasd tovább.

h..HAI!

Elõtte viszont volna egy aprócska dolog, amit le kell veled rendeznem >;>

Lythis

Quote from: Rouninh..HAI!

Elõtte viszont volna egy aprócska dolog, amit le kell veled rendeznem >;>
Miért van olyan érzésem, hogy megint kétes nemiségû avatrok, és kétértelmû hozzászólások dömpingje következik?:D

Predaking, ne hallgass a sok galád gaz lázítóra!! Ne hagyd hogy parancsolgassanak neked, ne nézz vissza semennyit!!!:D

Rounin

Quote from: LythisMiért van olyan érzésem, hogy megint kétes nemiségû avatrok, és kétértelmû hozzászólások dömpingje következik?:D

Talán mert itt vagy :bsd: Ez pont elég ok, hogy kibontakoztassam bimbózó kétességem :p

Lythis

Quote from: RouninTalán mert itt vagy :bsd: Ez pont elég ok, hogy kibontakoztassam bimbózó kétességem :p
Hehh.. izé... hogy miket nem vagyok képes kiváltani egyesekbõl...:rolleyes:
(felesleges a jelenlétemre kenned, hogy képtelen vagy meggátolni, hogy a látens és elnyomott késztetéseid felszínre törjenek:ejnye::D)

Ramiz

Quote from: LythisMiért van olyan érzésem, hogy megint kétes nemiségû avatrok, és kétértelmû hozzászólások dömpingje következik? :D
Te és Rounin... nem csoda. :) Már csak blarke hiányzik. :D

Lythis

Quote from: RamizTe és Rounin... nem csoda. :) Már csak blarke hiányzik. :D
"You are soooo dead.....":D

kisvirag

:lul: baka men!

bahh bahh... az evést megtagadni... az élet egyik legcsodálatosabb gyönyörét...

nyamm...

nálam vészhelyzetre mindig van otthon krumpli, vagy tészta. a krumpli a mikróba bedobva 5-6 perc alatt (persze mérettõl is függ) megmikrózódik, és máris kész a hajábamikrózott krumpli. esetleg tojás hozzá...

egyébként a tésztára is lehet tojást ütni (és egy tojás olyan 20 ft körül mozog...) és az is nagyon finom...
én el is tünnék, mint a fogyó hold, ha nem ennék, pedig néha én is lusta vagyok nekiindulni. erre meg mindenféle rágcsa van bekészitve. spar gazdaságos perec (fél kilo 200 ft), sajtos tallér, ilyesmi...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Quote from: kisvirag:lul: baka men!

bahh bahh... az evést megtagadni... az élet egyik legcsodálatosabb gyönyörét...

Ne általánosíts kérlek!!! :D:D:D Ezt magyaráztuk többen is a pogányoknak! De hát bah... baka ningen :/

Lythis

Rounin megelõzött, de csatlakozom. Kikérem magamnak az általánosítást:D
(és pert indítok ellened a nemzetközi kawaiiszövetség nevében:D)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisRounin megelõzött, de csatlakozom. Kikérem magamnak az általánosítást:D
(és pert indítok ellened a nemzetközi kawaiiszövetség nevében:D)
én is. mellesleg rájöttem, hogy a Stadionoknál van egy éjjelnappali, és most ZABÁLOK! :D
Ramiz, miazhogy csak én hiányzom, ha egyszer nem is látod a hozzászólásaimat?!?!?! :D:D:D (legalábbis hiába állítasz mást, eléggé így látszik:D)

Rounin

Quote from: blarkeén is. mellesleg rájöttem, hogy a Stadionoknál van egy éjjelnappali, és most ZABÁLOK! :D
Ramiz, miazhogy csak én hiányzom, ha egyszer nem is látod a hozzászólásaimat?!?!?! :D:D:D (legalábbis hiába állítasz mást, eléggé így látszik:D)

Ez esetben annyira potya volt megkérdezned. De segítek, mert a bequote-olt szöveged már látja :__devil: Nem menekül elõled :bsd:

(Lythis.. kawaiiness is not TRUE! Decide already you splitminded halfdemon-half chibi :p )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninEz esetben annyira potya volt megkérdezned. De segítek, mert a bequote-olt szöveged már látja :__devil: Nem menekül elõled :bsd:
:merci:

Quote from: Rounin(Lythis.. kawaiiness is not TRUE! Decide already you splitminded halfdemon-half chibi :p )
#define kawaiiness. mondjuk szerintem most itt egyedül Rounin erõteljesen ava-chan-ja káváj. (chan ugyebár lehet male is :__devil: )

Lythis

Quote from: Rounin(Lythis.. kawaiiness is not TRUE! Decide already you splitminded halfdemon-half chibi :p )
That I am... and proud of it:D

How many times do I have to repeat myself?!? Lookin' like a troll is soo yesterday, and also it's gettin' mainstream....
 Being kawaii is basically the path to neo-trueness!!:D:D:D:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisThat I am... and proud of it:D

How many times do I have to repeat myself?!? Lookin' like a troll is soo yesterday, and also it's gettin' mainstream....
 Being kawaii is basically the path to neo-trueness!!:D:D:D:D
ti itt egy filozófiai irányzatot alapítottatok, amíg nem figyeltem? :confused::D:D