Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: blarkeáh... kezdésnek elég, ha az rs flipflopokat kicseréled jk flipflopokra. rs ugyebár elég kaotikus amikor 11 vezérlést kap, ezt a faktort kiküszöbölheted... kezdésnek ez is megtenné :D:D:D

Te ezt ennyire vágod?! Nekem puskáznom kellett volna, készült egy 20 centi vastag oszlop tételekre osztva + 1 navigációs lap is. (Aztán Dr. Máté Eörs emberei körülvettek és fel kellett adnom. Itt döntöttem el, hogy kiszálok :mad: )

Xaga

Quote from: MemberDe utálom az Architektúrát.

Detto

QuoteDe az assembly jó, sokkal érthetõbb, mint a C++. (most kövezzetek meg, muhahaha!)

Nem kövezlek, assembly jó, C++ nem tanúltam csak C-t amit útálok Java rulz!

Xaga

Quote from: blarkeáh... kezdésnek elég, ha az rs flipflopokat kicseréled jk flipflopokra. rs ugyebár elég kaotikus amikor 11 vezérlést kap, ezt a faktort kiküszöbölheted... kezdésnek ez is megtenné :D:D:D
Az is egy nehéz vizsga volt hülye karnok táblák vagy mik 100 pontos dolgazatnál már volt olyan hogy 15 pontra megadta a 2-est :) (ponthatáron voltam)
Bezzeg most bármikó fölmehettél a tanárhoz adot 1 feladatot megcsináltad realizáltad egy hülye progiwal és megwolt a vizsgajegyed...White Seed megwan Digihálód?

Member

Quote from: XagaNem kövezlek, assembly jó, C++ nem tanúltam csak C-t amit útálok Java rulz!
Az elsõ ember, aki ezt mondja. :tezsvir:
Az assembly-é a jövõ!!!
A C++ dettó ugyanaz, csak több dolgot ki lehet hozni vele (gy.k. sokkal könnyebb kicsinálni a hallgatóságot). Irtsd a Javát ahol éred, azzal is Pascalt véded! :D (Az assemblyvel nem jött volna ki a sor. Amúgy soha nem javáztam, lemaradtam a QBasicnél. Azok voltak a szép idõk C64-en :rolleyes: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberTe ezt ennyire vágod?! Nekem puskáznom kellett volna, készült egy 20 centi vastag oszlop tételekre osztva + 1 navigációs lap is. (Aztán Dr. Máté Eörs emberei körülvettek és fel kellett adnom. Itt döntöttem el, hogy kiszálok :mad: )
eh... én ezt nem vágom. ebbõl lesz vizsgám kedden, most próbálok tanulni :D

c++ undorító, de java méginkább. de java überalles. :D

assemblyé a jövõ?! minden egyes processzornak más kódkészlete van, hogy lehet egy nemuniverzális kódkészletnek jósolni egy takeovert?! :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkeeh... én ezt nem vágom. ebbõl lesz vizsgám kedden, most próbálok tanulni :D

c++ undorító, de java méginkább. de java überalles. :D

Elsõre állítólag senki sem megy át, de ez elõadófüggõ is egyben (a mienk írta az egyik könyvet :ejj: ).
C++ == pingvin :linsux:

do {
shoot C++;
}(while C++ != 0);

Xaga

Quote from: MemberAz elsõ ember, aki ezt mondja. :tezsvir:
Az assembly-é a jövõ!!!
A C++ dettó ugyanaz, csak több dolgot ki lehet hozni vele (gy.k. sokkal könnyebb kicsinálni a hallgatóságot). Irtsd a Javát ahol éred, azzal is Pascalt véded! :D (Az assemblyvel nem jött volna ki a sor. Amúgy soha nem javáztam, lemaradtam a QBasicnél. Azok voltak a szép idõk C64-en :rolleyes: )
Nekünk kitalálták hogy miután Structurális programnyelvnek C mert a Pascal divatjamúlt akko OO az ne C++ legyen hanem Java. Amúgy BSC nagy elõnye elsõ programozás gyakon C elméletben PAscal papíron, 2. prog tárgy már alles zusammen C most meg Java volt orbaszájba...újjaknak meg C wan 2 féléven keresztül nuku pascal. Assembly is csak fõsulisoknak volt nekünk lehet nem lesz :(

Xaga

Quote from: MemberElsõre állítólag senki sem megy át, de ez elõadófüggõ is egyben (a mienk írta az egyik könyvet :ejj: ).

do {
shoot C++;
}(while C++ != 0);
Nem!
C == pingvin!!!!!
C++==pingvin || C++==ablakok
C#==ablakok

Member

Quote from: XagaNekünk kitalálták hogy miután Structurális programnyelvnek C mert a Pascal divatjamúlt akko OO az ne C++ legyen hanem Java. Amúgy BSC nagy elõnye elsõ programozás gyakon C elméletben PAscal papíron, 2. prog tárgy már alles zusammen C most meg Java volt orbaszájba...újjaknak meg C wan 2 féléven keresztül nuku pascal. Assembly is csak fõsulisoknak volt nekünk lehet nem lesz :(

Nekünk elõadáson Pascal volt, gyakon C++. A hangsúly mindvégig a stuktúradiagrammokon és a megoldhatatlan köt. progikon volt, melyeket gép ellenõrizte és csak ezen gépen nem futottak le (fõleg, ha az ezen gépen lévõ forráskód szar volt :mad: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberElsõre állítólag senki sem megy át, de ez elõadófüggõ is egyben (a mienk írta az egyik könyvet :ejj: ).

do {
shoot C++;
}(while C++ != 0);
hát... c az megy, akkor c++-szal se fogok annyit szívni. pl. buttonkezelés tök mókás :D

Xaga: nekünk BME VIK BScn elsõ félév C, második C++, harmadik Java. minden félévben van szoftver labor is, elsõ 3 követi a progalap tematikáját, negyedik az java/c++ közösségi munka, többi már választhatóbb. Pascal régen volt. Assemblyt nem tanulunk, asszem alapkiosztás szerint.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkehát... c az megy, akkor c++-szal se fogok annyit szívni. pl. buttonkezelés tök mókás :D

Xaga: nekünk BME VIK BScn elsõ félév C, második C++, harmadik Java. minden félévben van szoftver labor is, elsõ 3 követi a progalap tematikáját, negyedik az java/c++ közösségi munka, többi már választhatóbb. Pascal régen volt. Assemblyt nem tanulunk, asszem alapkiosztás szerint.

Durva helyre járhatsz, vazz :D. Észrevettétek, hogy milyen hülye témát kreáltunk már megen, amibe senki sem tud beleszólni? :D :D

Xaga

Quote from: blarkehát... c az megy, akkor c++-szal se fogok annyit szívni. pl. buttonkezelés tök mókás :D

Logikus Struktúrált majd Struktúrált+OO hibrid majd pure OO...ha lehet majd Assembly-t ako szerintem vedd föl lehet kicsitt áttekinthetetlen idegen de a legnagyobb hatalmat adja a HW fölött!

Darkstar

Cubehead takeover az offtopicban. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberDurva helyre járhatsz, vazz :D. Észrevettétek, hogy milyen hülye témát kreáltunk már megen, amibe senki sem tud beleszólni? :D :D
mert utálják, ha kockulás megy :D
pl. múltkor is sirtomival valahogy errõl ment párbeszéd, aztán a végén Raggie beleszólt, hogy oké kockák, mára elég :D tõlem válthatunk témát :rolleyes:
edit: köszönjük Darkstar az építõ jellegû hozzászólást :D:D:D ne feledd, hogy a RO-t is cubeheadek csinálták/ják ;)

Xaga

Quote from: DarkstarCubehead takeover az offtopicban. :D
Kockák rulz!!!! :D

Member

Quote from: Xagakicsitt áttekinthetetlen idegen de a legnagyobb hatalmat adja a HW fölött!
Én az elején nem értettem, hogy mi lesz AH, ha AL valami, de a "verembe dobálok/kiveszek, amíg CX nem nulla" mindig kihoz a csávából. :D
Én XX. századi gépromboló vok, szal' nem is tudom, mit kerestem az infón. (Két éve kockafejbõl természetességfan lettem, mind a mai napig nem értem miért. Asszem a mangák, õk tehetnek mindenrõl...)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉn az elején nem értettem, hogy mi lesz AH, ha AL valami, de a "verembe dobálok/kiveszek, amíg CX nem nulla" mindig kihoz a csávából. :D
jólvan gyerekek:D ezzel garantáltan kihozzuk a béketûrésbõl vagy Mohát, vagy Shiroit, és akkor lesz nemulass:D

Member

Akkor mélyedjünk bele a Mikroarchitektúra szintbe, az a legszarabb. Hozzam a Tannenbaumot? :)

Xaga

Quote from: MemberÉn az elején nem értettem, hogy mi lesz AH, ha AL valami, de a "verembe dobálok/kiveszek, amíg CX nem nulla" mindig kihoz a csávából. :D

Sok regiszter mi azé szar RISC procit programozni asmben az a sokk regiszter....

Xaga

Quote from: MemberAkkor mélyedjünk bele a Mikroarchitektúra szintbe, az a legszarabb. Hozzam a Tannenbaumot? :)
Melyik Tanembaum könyvrõl van szó?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAkkor mélyedjünk bele a Mikroarchitektúra szintbe, az a legszarabb. Hozzam a Tannenbaumot? :)
jólvan gyerekek! vonatkoztassunk már el! toljunk online RPGmesét az offtopicban!:D még az is jobb a többiek számára :rolleyes::)

Member

Quote from: XagaSok regiszter mi azé szar RISC procit programozni asmben az a sokk regiszter....
"Végezetül az áramköri ekvivalenciával kapcsolatban egy meglepõ eredményt fogunk bemutatni, mely szerint azonos fizikai kapukkal különbözõ függvényt tudunk kiszámolni, attól függõen, hogy milyen konvekciót használunk."
Egy varázsmondat :). A gimisek meg sírnak 3.ban a biokémia miatt. Egyik haverom mondja mindig: "Ez olyan mint a drog, nem lehet letenni" (Õ földrajzon volt és minden tantárgyon kövekrõl tanultak :))

Member

RPGben ennyira nem vok jó. Lehetne mangás RPG, abba könnyebben bele tudom élni magam :D.

Xaga

Tanembaum könyv definiciója az egérre: "Az egér egy kis mûanyag doboz és a billentyûzet mellett helyezkedik el." :lol:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberRPGben ennyira nem vok jó. Lehetne mangás RPG, abba könnyebben bele tudom élni magam :D.
ever heard of Exalted? :rolleyes:

Quote from: XagaTanembaum könyv definiciója az egérre: "Az egér egy kis mûanyag doboz és a billentyûzet mellett helyezkedik el." :lol:
ÚR ISTEN!!!!!!!!! ÚR ISTEN!!! :lol::lul::rotflol::haha::hahaha::D:D

Member

Quote from: XagaTanembaum könyv definiciója az egérre: "Az egér egy kis mûanyag doboz és a billentyûzet mellett helyezkedik el." :lol:

BLARKE mondá RPG, én mondám legyen :rolleyes:. Már szintem született odakinn egy új topic ,"Milyen halált a 3 kockefejûnek?" címmel. :)

Xaga

Quote from: MemberBLARKE mondá RPG, én mondám legyen :rolleyes:. Már szintem született odakinn egy új topic ,"Milyen halált a 3 kockefejûnek?" címmel. :)
Nem bánom tölem RPG-zhetünk.

Member

Generáljunk karaktereket. Milyen kasztok választhatóak? (Mármint az UNDEAD-en belül? Élõhalott banda über alles!)

Xaga

Quote from: MemberGeneráljunk karaktereket. Milyen kasztok választhatóak? (Mármint az UNDEAD-en belül? Élõhalott banda über alles!)
Én Lichel leszek mindenkire Frost Nova meg Death&Decay :) (war3 rulz)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberBLARKE mondá RPG, én mondám legyen :rolleyes:. Már szintem született odakinn egy új topic ,"Milyen halált a 3 kockefejûnek?" címmel. :)
:wtf:

ja igen. kasztok? egyáltalán ki fog mesélni?:D