Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: XagaÉn Lichel leszek mindenkire Frost Nova meg Death&Decay :) (war3 rulz)
Az uccsó komoly játék mellyel játszottam (most a DBZ Mugen figyel be. 60 MB az egész és 300X200 + Dos (Xp-nem megy), mégis van benne egy rövid film!). Választhatnám a Dreadlord-ot is (Summon Infernal és lõn világvége), de szívesebben lennék Mazoku.

Lt. Simoan Blarke

ha már "kasztot" kellene választani, maradok saját világomon belül egy riyukh pajzstáncosnál vagy egy csatapszionistánál :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Xaga

Quote from: MemberAz uccsó komoly játék mellyel játszottam (most a DBZ Mugen figyel be. 60 MB az egész és 300X200 + Dos (Xp-nem megy), mégis van benne egy rövid film!). Választhatnám a Dreadlord-ot is (Summon Infernal és lõn világvége), de szívesebben lennék Mazoku.
Amióta kijött war3 azóta kedvenc powerfull map editor Bnet-en custom mappok tömbkelege (Dota, TD, Hero Arena...)

Xaga

Quote from: blarkeha már "kasztot" kellene választani, maradok saját világomon belül egy riyukh pajzstáncosnál vagy egy csatapszionistánál :D
I be godlike :)

Lt. Simoan Blarke

ahhah gyerekek:D
Quote from: DarkstarPregrat a három offos kockáknak, sztem ma éjjel fordulnak egypárat. :D :jee:
(Gratulációk thread) hát nem ennivaló a srác?:rolleyes: :D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xaga

Quote from: blarkeahhah gyerekek:D
(Gratulációk thread) hát nem ennivaló a srác?:rolleyes: :D:D:D
Én nem fogok fordúlni me nemsokára megyek aludni (holnap/ma korán kell kelni) és sok kell még a fordulóig...

Member

Ore-tachi wa KOCKA janai de!
Édi a srác... Írtam egy idézetet az "éppen milyen zenét hallgatszba" ;).
Ha a saját világomból választanék, Halállovag lennék, (vagy Viharmágus és Mathilde párja :D).
Hohohó, fogynak az aktív userek ;).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaÉn nem fogok fordúlni me nemsokára megyek aludni (holnap/ma korán kell kelni) és sok kell még a fordulóig...
reggel 7kor még 1257-en voltam. félek magamtól :eeek:

Member: saját világ? fantasy? :rolleyes: (miért csinál mindenki mindig fantasy világokat? :ejj: )

Xaga

Quote from: blarkereggel 7kor még 1257-en voltam. félek magamtól :eeek:

Member: saját világ? fantasy? :rolleyes: (miért csinál mindenki mindig fantasy világokat? :ejj: )
Nekem nincs elég fantáziám hogy saját fantasy világot creaáljak magamnak ezé buktam meg az istenképzõn és lettem földi halandó :)

Member

Quote from: blarkereggel 7kor még 1257-en voltam. félek magamtól :eeek:

Pontosítok: Saját fantasy manga világ.
Nem kell félned, nem vagyok a riválisod, ahhoz túlzottan elvont és leegyszerûsített.

Mennyi kell nekem a köv. fokozatig (addict member, asszem)?

Xaga

Quote from: MemberMennyi kell nekem a köv. fokozatig (addict member, asszem)?

500 assziszem

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberPontosítok: Saját fantasy manga világ.
Nem kell félned, nem vagyok a riválisod, ahhoz túlzottan elvont és leegyszerûsített.
attól nem félek, nem rivalizálok. és nekem sci-fi világom van, mert olyanból normálisat nem nagyon láttam, ami nekem is fekvõ rendszerrel jött volna ki ;)

Member

Quote from: blarkeattól nem félek, nem rivalizálok. és nekem sci-fi világom van, mert olyanból normálisat nem nagyon láttam, ami nekem is fekvõ rendszerrel jött volna ki ;)

AHA! Jé, már ma van! A sci-fi nekem vhogy nem fexik, nem vagyok oda a gépekért... Talán a StarCraft, az Alien és a Predator világa fogott meg egyedül.

Xaga

Starcraft rulz!
én meg mentem aludni ne postoljatok sokat mert akko nem olvasom el (inkább ráküldök szövegfelolvasót) Jó8

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAHA! Jé, már ma van! A sci-fi nekem vhogy nem fexik, nem vagyok oda a gépekért... Talán a StarCraft, az Alien és a Predator világa fogott meg egyedül.
olyan szinten nem gépes :) vannak benne gépek, de nem azok a dominánsak. Ramiz tudna róla mesélni, bár utóbbi idõben mindig eléggé elmarháskodta a dolgokat. (huh, asszem vele két éve játszottam utoljára? :confused: )

edit: jóéjt Xaga!

Member

Quote from: XagaStarcraft rulz!
én meg mentem aludni ne postoljatok sokat mert akko nem olvasom el (inkább ráküldök szövegfelolvasót) Jó8
Ezekután szerinted még vki be mer írni ide? :D Ja, hogy már alszol, bocsi :).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEzekután szerinted még vki be mer írni ide? :D Ja, hogy már alszol, bocsi :).
valóban nagyon félelmetes kiszólás volt. szövegfelismerõs kedvenc emlékem: egyik ismerõsöm beordít ircen hogy "waaaaaaah". kérdezzük mivan. mondja valahogy belõtte a szövegfelismerõt valami billkombóval ircablakra, és épp nicklistát olvas fel neki, õ meg nézi mi a fene van, és tökre összecsinálta magát. na ez az egyik, aztán felolvasott neki egy : DDDDDDDDDDDDDDDDD sort: "kettõspont dé dé dé dé dé...". na ezen a ponton már :lul: állapotba kerültem :D

Member

Quote from: blarkevalóban nagyon félelmetes kiszólás volt. szövegfelismerõs kedvenc emlékem: egyik ismerõsöm beordít ircen hogy "waaaaaaah". kérdezzük mivan. mondja valahogy belõtte a szövegfelismerõt valami billkombóval ircablakra, és épp nicklistát olvas fel neki, õ meg nézi mi a fene van, és tökre összecsinálta magát. na ez az egyik, aztán felolvasott neki egy : DDDDDDDDDDDDDDDDD sort: "kettõspont dé dé dé dé dé...". na ezen a ponton már :lul: állapotba kerültem :D

63-szor olvastam el, mire rájöttem, hogy mirõl van szó :). (plusz/mínusz 1)
Látszik, hogy már fáradt az agyam... Pontban 00:30-kor lelépek. (Haverom mondja mindig: "Jó, most döglünk, pontban 17:30-kor elkezdünk tanulni." 17:29-kor megszólal: "Jó, akkor most kitoljuk 17:45-ig". És ez megy úgy 20:00-ig, mert a millimomost meg a híradót meg kell nézni. :))

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member63-szor olvastam el, mire rájöttem, hogy mirõl van szó :). (plusz/mínusz 1)
Látszik, hogy már fáradt az agyam... Pontban 00:30-kor lelépek. (Haverom mondja mindig: "Jó, most döglünk, pontban 17:30-kor elkezdünk tanulni." 17:29-kor megszólal: "Jó, akkor most kitoljuk 17:45-ig". És ez megy úgy 20:00-ig, mert a millimomost meg a híradót meg kell nézni. :))
lol ismerõs... én mindenesetre kiélem magam, mert holnap estig tanulás lesz kivéve reggeli és ebéd közben :D

Darkstar

Quote from: Member"Jó, most döglünk, pontban 17:30-kor elkezdünk tanulni." 17:29-kor megszólal: "Jó, akkor most kitoljuk 17:45-ig". És ez megy úgy 20:00-ig, mert a millimomost meg a híradót meg kell nézni. :))
Valahogy ismerõs a szitu. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Quote from: blarkelol ismerõs... én mindenesetre kiélem magam, mert holnap estig tanulás lesz kivéve reggeli és ebéd közben :D
SZ.AR. tanulás... Hmm... Egy szilvesztert csesztem el miatta... Nekem meg a nyelvtanárhoz kell készülnöm és megtanulnom az a kecseg kiejtést. Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúj!

UI: Úgy tudtam, hogy nem eszel mostanában semmit!

Quote from: DarkstarValahogy ismerõs a szitu. :D

Nekem is, csak nálam úgy megy, hogy "Majd hétfõn... Majd kedden... Majd..." :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberSZ.AR. tanulás... Hmm... Egy szilvesztert csesztem el miatta... Nekem meg a nyelvtanárhoz kell készülnöm és megtanulnom az a kecseg kiejtést. Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúj!

UI: Úgy tudtam, hogy nem eszel mostanában semmit!
az evés Ramiz definíciója szerint "étkezés". én csak zabálok, tehát Ramiz-szempontból valóban nem "eszek". egyébként hoztam délben egy kiló kenyeret, most értem a végére. elment mellé negyed doboz vaj, egy csomag kolbász, egy nagy konzerv (200 grammos) májkrém. meg megittam mellé másfél liter teát. perme most elégedett :D

én meg digitális technikát és analízist tanulok. mindkettõt tudom olyan szinten, hogy átmenjek, de jó jegyre hajtok. kell az ösztöndíjátlag. (meg mi van ha szívatás van. nincs pótvizsga. :))

Member

Quote from: blarkeaz evés Ramiz definíciója szerint "étkezés". én csak zabálok, tehát Ramiz-szempontból valóban nem "eszek". egyébként hoztam délben egy kiló kenyeret, most értem a végére. elment mellé negyed doboz vaj, egy csomag kolbász, egy nagy konzerv (200 grammos) májkrém. meg megittam mellé másfél liter teát. perme most elégedett :D

én meg digitális technikát és analízist tanulok. mindkettõt tudom olyan szinten, hogy átmenjek, de jó jegyre hajtok. kell az ösztöndíjátlag. (meg mi van ha szívatás van. nincs pótvizsga. :))

A kis maximalista! :)
Nekem keresztapám (akit csak Keresztnek hívok már 19 és 364/365-öd éve) mindig mondja, hogy "Te csak zabálsz, nem tudod kiélvezni az ételek zamatát." Egy: evõpálcával nem is olyan könnyû, nameg én nem vok Gyomorember (habár az alkohol engem is "Kedvessé tesz"). Aki nem érti a zárójeles cuccal az összefüggést, az vagy fáradt vagy nem olvasta Dr. Rókusfalvy Pál (lehet, hogy nem is ez a címe :)) Bev. a Pszichológiába könyvét.

Kvikveg

Quote from: LazzaretNem nem :) na jó akkor elmondom Bubblegum Crisis :D
Hat ez komolyan iszony nehez volt, csak a fileinfot kellett megnezni...
Bubblegum Crisis 6: Red Eyes

Quote from: MemberA bûnök:
LUST (Bujaság)
GLUTTONY (Falánkság)
ENVY (Irigység)
WRATH (Gyûlölet)
GREED (Kapzsiság)
SLOTH (Lustaság)
PRIDE ([COLOR="PaleTurquoise"]esetleg King Bradley :D[/COLOR])(Hiúság)

Remélem, hogy most sok "egyszermegnéztemazFMAt" ember az arcához csap. ...
Hihi. Ezt en is figyeltem, amikor neztem. :D

Uurrriisstenn... Mar fel oraja olvasok, es meg csak most ertem az utolso oldalra. Remelem kozben nem lett belole utolso elotti oldal... :eeek:

Ah, vege. Mar elore felek, mi lesz pentek este amikor legkozelebb forum ele kerulok...:3x3:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA kis maximalista! :)
Nekem keresztapám (akit csak Keresztnek hívok már 19 és 364/365-öd éve) mindig mondja, hogy "Te csak zabálsz, nem tudod kiélvezni az ételek zamatát." Egy: evõpálcával nem is olyan könnyû, nameg én nem vok Gyomorember (habár az alkohol engem is "Kedvessé tesz"). Aki nem érti a zárójeles cuccal az összefüggést, az vagy fáradt vagy nem olvasta Dr. Rókusfalvy Pál (lehet, hogy nem is ez a címe :)) Bev. a Pszichológiába könyvét.
én is szeretek "enni", csak nincsen, aki fõzzön nekem, én meg lusta vagyok ad1 bevásárolni, ad2 megcsinálni. meg itthon akkor is a gép elõtt tolnám be, és oda az élvezet. na mindegy, a lényeg, hogy ne éhezzek :muhahah:

Member

Nem lesz, mert még megvárom Blarke legközelebbi válaszát, aztán alszok. De ha igyekeztek :D.

Amúgy boldog 18. születésnapot Thomasson88-nak!

EDIT: Hoppá, már írt is:
Akkor azért kéne ennyire Yuka :)! A lényeg, hogy le lehessen nyelni és ne okozzon savtúltengést. Én azt vettem észre, hogy akármekkora szart csinálok, mindig örömmel burkolom, mert én csináltam :D. Asszem toljuk ki 00:45-ig és és/vagy 2 üzenetig :).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KvikvegHat ez komolyan iszony nehez volt, csak a fileinfot kellett megnezni...
Bubblegum Crisis 6: Red Eyes

Hihi. Ezt en is figyeltem, amikor neztem. :D

Uurrriisstenn... Mar fel oraja olvasok, es meg csak most ertem az utolso oldalra. Remelem kozben nem lett belole utolso elotti oldal... :eeek:

Ah, vege. Mar elore felek, mi lesz pentek este amikor legkozelebb forum ele kerulok...:3x3:
ad1: te holnap dolgozol, mi a f***t csinálsz itt?:D
ad2: miért nem voltál egész nap @ msn? :rolleyes:
ad3: mivel csütörtökön van utsó vizsgám, pénteken elõttem az egész fórum :muhahah: rettegj :muhahah:

Member

Na, asszem pihizek. Blarke-nak sok sikert keddre és csütörtökre, Kviegnek a munkához, Xaga-nak a kockázáshoz nekem meg az angolhoz a Sickratman népszerûsítéséhez... Na hali.
[SIZE="3"]Aztán nehogy az éccaka folyamán összedobjatok 4 oldalt úgy hogy semmiféleképpen se tudjak bekapcsolódni![/SIZE]

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiLee, ha nem olvasol vissza idáig, akkor végigolvastatok veled 100 oldal offtopicot legközelebb.
hehe... ennél kegyetlenebb büntetést nem tudok elképzelni! :lol:

bye Member, good luck... meg thanx. meg miegymás. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiPedig ez nem az, csak edzés. ;)
ezaz! felfogás teszi olyanná az életet, amilyen :)

Quote from: ShiroiMár csak ezért is megéri fennt maradnom... nehogy blarke egyedül maradjon, és ne legyen kivel beszélnie.
oh. :ad: imádlak modibácsi :D