Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Shiroi:S Pedig nem akartam belekeveredni a buzitémába ... de nem úszom meg ... XD
hm. rossz az, aki rosszra gondol. de hát igen, én adtam fel a magas labdát :rolleyes: :D
de téleg. Shiroi. rólad full nem tudok semmit, a postjaid meg full közönyt, cinizmust és tartózkodást mutatnak csak, szóval nem tudom, what may i expect of you. introduce yourself a bit :D (csak hogy mivel lehet téged effektíven és tartalmasan boldogítani / szívatni a következõ kb. 1-2 órában, hacsak nem alszom be elõbb... :rolleyes: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: Shiroi:S Pedig nem akartam belekeveredni a buzitémába ... de nem úszom meg ... XD
:D :D :D Most te hoztad elõ... pedig blarke nem Shiroiként, hanem nemtelen modibácsiként imád, legalábbis azt írta. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz:D :D :D Most te hoztad elõ... pedig blarke nem Shiroiként, hanem nemtelen modibácsiként imád, legalábbis azt írta. :)
ez belemagyarázás, mert a modibácsi az eléggé felfogható nemesként is (lol, ez nem direkt nyalás :p na jó, kicsit talán kicsúszott:D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Shiroi1. Az.
2. Dehogynem, hiszen csak olvasod a postjaimat ... vagy nem? O.o
3. Hmmm...
4. Én? Kizárt.
5. Ez már inkább.
6. És ez jól is van így. ^^
7. Majd talán máskor.
8. Hím csak ne boldogítson. :P
9. *shiroi uses secret ninjutsu to make blarke forget that he wants to do this*
10. Megelõzlek.
1. jó.
2. de. és az nekem csak annyira elég, hogy mysterious boogey man szerepet rádosszam.
3. mm.
4. pedig de.
5. hát pontezaz.
6. nincs, mert nem tudom, hogy hopp miért is kezd el haraxani rám a moderátori banda:D
7. neeeemár.
8. rosszazaki...
9. *blarke is immune to mind spells*
10. zsír. akkor Rounin-effektusban itt fogok várni hogy írjon már valaki?:D :hogyaza:

Quote from: ShiroiNem számít, hogy én hoztam elõ, Rou-chan és Lucy úgyis piszkáltak volna ezzel. :D Egyébként ha bácsi, akkor már nem nemtelen...
pont ezt írtam én is.
Quote from: ShiroiÚgy látom mire reggel újra feljövök, meglesz a 7000 post.
hát ja. meglesz neki. :D

Quote from: ShiroiHuh, még az a jó, hogy nem becsúszott...
áu.

Ramiz

Quote from: Shiroi1. Egyébként ha bácsi, akkor már nem nemtelen...
2. Úgy látom, mire reggel újra feljövök, meglesz a 7000 post.
1. Jogos. :D
2. Nem, mert megyek aludni. :)
3. Poénos ez a pontozás...* :cool:

------------------------------------------
* : de azért nem annyira, mint a csillagozás. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz1. Jogos. :D
2. Nem, mert megyek aludni. :)
3. Poénos ez a pontozás...* :cool:

------------------------------------------
* : de azért nem annyira, mint a csillagozás. :lazza:
igen? elmész aludni? akkor itt az alkalom, hogy gyorsan behozzalak :D és ki pontozott? :3x3:

Ramiz

Quote from: blarkeés ki pontozott? :3x3:
Te meg Shiroi... (Neked is kéne már menned aludni, ha 1 perc alatt elfelejtesz valamit... :D )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizTe meg Shiroi... (Neked is kéne már menned aludni, ha 1 perc alatt elfelejtesz valamit... :D )
jahogy a sorszámozásra gondolsz. beszélj magyarul, pajti :3x3: :D:D

Yakumo

Quote from: ShiroiHuh, még az a jó, hogy nem becsúszott...
:eek: :3x3: :hahaha: :hahaha: Még jó, hogy ebben nem vettem részt:D :zen: :lol:

sirtomi

Quote from: Yakumo:eek: :3x3: :hahaha: :hahaha: Még jó, hogy ebben nem vettem részt:D :zen: :lol:
Biztos szerettél volna te is benne lenni :D

Member

Akármikor akármi is történjen, a b*zitéma visszatér... Újra és újra, mint a súlyfelesleg ;).

Rounin

Quote from: LazzaretEz az alapvetõ hozzáálás. Habá én mint Lazzaret-chan az Angel Sanctuary mániámmal már nem is tudom hova kell hogy tartozzak :confused: :hahaha:

Innen indult ki a Rou-chan dolog =D Mármint az AS mániámból :o

Quote from: blarkehahah... hát igen. tudunk produkálni, amikor pont nem akarunk, ugye duplaRa banda? :rolleyes: de mindez Rounin-sama nélkül nem sikerülhetett volna. de most nézem itt visszaolvasva, hogy hogy is jött végül a buzikvagytokmind! szöveg... fetrengek :lul :

:megazen: Hajjaj kérem, és még milyen magasságokba emelhettem volna a társalgást, ha maradok ^^

Quote from: kisviragnektek tényleg nincs jobb dolgotok, mint itt ülni és postolgatni? alig 5 órája nem néztem ide, és 2 oldalt termeltetek!

=D Tényleg nincs jobb dolgod, mint szélmalomharcot vívni _ezekkel_?? Soha nem fognak megszelídülni =D (bocsi, no offense intended^^) (a tanítványaimat különben se szóld le ;>)

Quote from: sirtomiPedig jó az, Xanax+Sör :D
[SIZE="1"](Csak viccelek :) )[/SIZE]

Egy kollégám nemrég vett be egy egész levél Xanaxot. Túlélte, csak elég depi volt utána. Mostanra úgy-ahogy sikerült kipofoznom belõle :/

Quote from: blarke10. zsír. akkor Rounin-effektusban itt fogok várni hogy írjon már valaki?:D :hogyaza:

Neeeem! Inkább a cirádáskról és masszívan körmönfont, érthetetlen körmondatokról legyek elhíresülve :_onegai:

Huba, elég gyorsan végeztem ezzel a masszív szóf...-al. Az RPGben benne lettem volna^^ Nem, nem kislányt akartam alakítani :hehe: Farkaskölyköt!!!!! ;>>>>

Member

A farkasok egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az emberek érdeklõdési körébõl. Még mindig elõbb, mint a "kocka" és az "Uzizás". :D

Hé, ezt nem akarja senki sem megdönteni?:
Most users ever online was 91, 04-15-2004 at 18:26.

Rounin

Quote from: MemberA farkasok egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az emberek érdeklõdési körébõl. Még mindig elõbb, mint a "kocka" és az "Uzizás". :D

Hé, ezt nem akarja senki sem megdönteni?:
Most users ever online was 91, 04-15-2004 at 18:26.

:D A farkasok kicsi korom óta érdekelnek :)

Azt eddig még megközelíteni sem tudta senki :) Szerintem nem is lesz már megdöntve =/

Member

Nemtom, én kicsi koromban a mozdonyokat szerettem, mint minden második gyerek.
A moderátorokat kérdem: A rekord idején mi volt a main téma?

Rounin

Quote from: MemberNemtom, én kicsi koromban a mozdonyokat szerettem, mint minden második gyerek.
A moderátorokat kérdem: A rekord idején mi volt a main téma?

Eh, nekem is volt tûzoltó- és mentõmániám, ûrhajós is akartam lenni meg katona is :p Ennek ellenére bolondultam a farkasokért, delfinekért, késõbb a régi korok harcosaiért.

Member

Quote from: RouninEh, nekem is volt tûzoltó- és mentõmániám, ûrhajós is akartam lenni meg katona is :p Ennek ellenére bolondultam a farkasokért, delfinekért, késõbb a régi korok harcosaiért.

Fiatalság, bolondság :p. Imádtam az autókat, egy ideig nagy KOCKA voltam (vajon miért vágtam ennyire a tegnap esti OFF témát? ;)), ma kizárólag Japán a mindenem. Errõl jut eszembe: Honnan a név?
A Rounin tudomásom szerint az, akit nem vettek fel az egyetemre és ellinkel egy évet, majd ismét próbálkozik, de ennek ellenére társadalom megveti õket.

Rounin

Quote from: MemberErrõl jut eszembe? Honnan a név?
A Rounin tudomásom szerint az, akit nem vettek fel az egyetemre és ellinkel egy évet, majd ismét próbálkozik, de ennek ellenére társadalom megveti õket.

ARGH :D

Gazdátlan, vándorló szamurájnak is jó lesz az ;> Vagy : a hullám embere.

Akit a sors végtelen óceánja sodor magával, sosem tudni merre; az áramlatok szeszélyén múlik csak léte..

Member

Úttalan utakon jár, lelkét veszély övezi,
Az éj fekete leple vigyáz rá, a tiszta folyó élteti.
Patyolat arccal kémleli a kék eget,
jaj nektek, rabló, zsivány, kardom csattan feletted!

A kard természetesen kifordított pengéjû. :D

Member

Ne add fel! Jelenleg én is linkelek egy fél évig.
Szemét dolog a felsõoktatás, látszik, hogy cash-alapú az egész. Ha valami problémád van, az elõadók legyintenek és a TO széttárja a karját. Ha 2002-es az érettségid, akkor még mindig elõnyben vagy a tavalyiakhoz (ÉN :D) és az ideiekhez képest, tehát felvenni fel fognak, szerintem (habár a folyamatosan szajkózott nyelvvizsga nem árt). Átmenni nem érdemes, ahhoz elég sok kredit és 4-5-ös átlag kell, és csak oda mehetsz, ahol csontra ugyanezek a tárgyak voltak eddig (tehát semmi sem változik).

Member

Quote from: White SeeDNa igen, csakohogy nekem az érettségi átlagom 3,3 körüli... Matek 2-essel 2 3mas és 2 négyes...
Ez így elégé béna és kevés. Az lenne a jó, ha az okj-s bizonyítványommal felvételizhetnék megint, mert azzal 4,5 az átlagom:D

Hoppá, az tényleg nem jó jel :(. Félek, hogy a Bolognai szar elvágott pár lehetõséget :( :(. Akkor talán mégis inkább próbálj átjelentkezni vagy bennmaradni (vagy dobj össze gyorsan 2 felsõfokút :D). Nemtom hol laksz, újvárosba lehet, hogy átvesznek, az nem egy csúcs hely, de ugyanúgy ad diplomát (vagy oklevelet? A fene se tudja).

Ramiz

Quote from: RouninAzt eddig még megközelíteni sem tudta senki :) Szerintem nem is lesz már megdöntve =/
Dehogynem! Bemutatják az Akirát, és még aznap este megcsináljuk a 100 felettit. :D

Rounin

Quote from: RamizDehogynem! Bemutatják az Akirát, és még aznap este megcsináljuk a 100 felettit. :D

:D Úgy legyen. Rám számíthatsz^^

Quote from: blarkeén nem vagyok olyan öreg, hogy ilyesmiket ismerhessek... de pl. Baldur's Gate-ek se olyan hihetetlenül kidolgozottak, meg a Planescape Torment... mégis azok is gyönyörûek :D
UPSZ. kövezz meg, kifelejtettem!!! :( :mad:

Akkor a Loom-ot pláne nem ismered. Még régebbi, de a leggyönyörûbb kalandjáték, amit valaha láttam (Kyrandia is csak kulloghat mögötte). Nincs egy hónapja, hogy újra játszottam vele ;>

Ramiz

Quote from: Rounin:D Úgy legyen. Rám számíthatsz^^
Minden személyiségeddel (regelt usereddel) együtt? :eek: ... Akkor meglesz a 200 is!!! :whoah: :hopp:

Rounin

Quote from: RamizMinden személyiségeddel (regelt usereddel) együtt? :eek: ... Akkor meglesz a 200 is!!! :whoah: :hopp:

:D :lul: :rotflol:

[SIZE="1"]Ne tudd meg, mekkora meló ennyi nevet kitalálni (számokként mégsem utalhatok rájuk :3x3: )[/SIZE]

Ramiz

Quote from: Rounin:D :lul:
[SIZE="1"]Ne tudd meg, mekkora meló ennyi nevet kitalálni (számokként mégsem utalhatok rájuk :3x3: )[/SIZE]
Ugyan már... Figyelj, mondok pár módszert. (Azért csak mértékkel használd õket. A 300-as látogatottságot ciki lenne úgy átlépni, hogy abból 200 te vagy. :o )

1. Ismert szerepjátékosi névgenerátor módszerek.
a) Ráversz a billentyûzetre, kiegészíted magánhangzókkal (blarke meg még plusz x-ekkel, q-kkal, ch-kkal és rengeteg aposztroffal :muhahah: ), és kész a név.
b) Még egy gépközeli dolog, ha már kockák vagyunk. :D Lepattintod a billentyûket, kiszórod a szõnyegre, és a kialakuló szavak közül választasz. (Lehetne a Tabu betûivel is csinálni, de úgy mégiscsak ciki. :__devil: )
c) Fogsz egy bármilyen szót, és leírod visszafelé. Repusz, Emina, Aitneh, Acnalbasac, Mucinu... mennyi érdekes hangzású név. :D

2. Hagyományos módszer.
Pörgetsz egyet a naptárban, és regelsz egy Töhötömöt, egy Gusztávot, egy Pált vagy akár egy Izidort... Sok név van a naptárban. :) Ha elvonatkoztatsz a nemektõl (elvégre ez a nemtelen net!), akkor még több lehetõséged lesz.

3. Fantáziátlan módszer.
Fantasy könyvekbõl választasz neveket.

4. Béna módszer.
Fogsz egy japán szót, átírod egy hangját, de úgy, hogy még érthetõ legyen, és kész a név. :hehe:

Rounin

Quote from: RamizUgyan már... Figyelj, mondok pár módszert. (Azért csak mértékkel használd õket. A 300-as látogatottságot ciki lenne úgy átlépni, hogy abból 200 te vagy. :o )

1. Ismert szerepjátékosi névgenerátor módszerek.
a) Ráversz a billentyûzetre, kiegészíted magánhangzókkal (blarke meg még plusz x-ekkel, q-kkal, ch-kkal és rengeteg aposztroffal :muhahah: ), és kész a név.
b) Még egy gépközeli dolog, ha már kockák vagyunk. :D Lepattintod a billentyûket, kiszórod a szõnyegre, és a kialakuló szavak közül választasz. (Lehetne a Tabu betûivel is csinálni, de úgy mégiscsak ciki. :__devil: )
c) Fogsz egy bármilyen szót, és leírod visszafelé. Repusz, Emina, Aitneh, Acnalbasac, Mucinu... mennyi érdekes hangzású név. :D

2. Hagyományos módszer.
Pörgetsz egyet a naptárban, és regelsz egy Töhötömöt, egy Gusztávot, egy Pált vagy akár egy Izidort... Sok név van a naptárban. :) Ha elvonatkoztatsz a nemektõl (elvégre ez a nemtelen net!), akkor még több lehetõséged lesz.

3. Fantáziátlan módszer.
Fantasy könyvekbõl választasz neveket.

4. Béna módszer.
Fogsz egy japán szót, átírod egy hangját, de úgy, hogy még érthetõ legyen, és kész a név. :hehe:

:lol: :lol: Õrült ;> A baj a legtöbb módszereddel, hogy vagy támasztok bizonyos minõségi elvárásokat, vagy, mint pl. a Mucinu, elég gay. Azzal aláásnám kezdõdõ truenessségem^^

Ramiz

Quote from: Rounin:lol: :lol: Õrült ;> A baj a legtöbb módszereddel, hogy vagy támasztok bizonyos minõségi elvárásokat, vagy, mint pl. a Mucinu, elég gay. Azzal aláásnám kezdõdõ truenessségem^^
Ez esetben elõ- és utótagokkal erõsítsd meg a nevet: Mr Hetero-Mucinu (straight).

Member

Mondjuk ha valaki a dadaizmus híve, összerakhat neveket egy mondant szavainak kezdõbetûivel is. Pl. Mhvad Hönemskip (Az elõzõ szavakból, középen elválasztva). Esetleg felcsaphatsz egy finn szótárat és abban a káromkodások megfelelõit egy latin gyógyszernévvel összepattintva is egészen egyedi nevek jöhetnek ki. Esetleg két áruházlánc-név vegyítése: Coochan (Coop + Auchan). Sok sikert Rounin ;). Amúgy utána mit akarsz kezdeni annyi felhasználónévvel?! Meg nem kell mindhez egyedi ímélcím?!

Rounin

Quote from: RamizEz esetben elõ- és utótagokkal erõsítsd meg a nevet: Mr Hetero-Mucinu (straight).

Ez pedig gyanús. Nyilvánvaló nevetség tárgya. Maradok inkább a szótár felütése mellett.

(tenkimoyou, gunjusangyou, kurobamu, fukushou, okyakusama (guest, lol, ez jól jött ki))

Hm... vagyis.. lehet, hogy megpróbálom a bill. fejelgetését^^)

Edit: ott a freemail :p Elég a username@freemail.hu ^^"