Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xaga

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Ha csak nem a Kosztolányi Dezső Gimnáziumba jársz, akkor nem értek veled egyett.

Nem, Zsigmondy Vilmos Gimnázium és Informatikai Szakközépiskolába járok. (még a nevét se tudom rendesen leírni)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
Nem, Zsigmondy Vilmos Gimnázium és Informatikai Szakközépiskolába járok. (még a nevét se tudom rendesen leírni)

És ott is arra törekednek, hogy minél kevesebb embernek sikerüljön az érettségije? (a felvételiről nem is beszélve). Nálunk annak idején volt egy igazgatóváltás=> összes normális tanár el. Az új tanárok vagy frissen végezték el az egyetemet, vagy totál idióták (utóbbiak többségben). A új töri tanárom egy év alatt ötösről kettesre redukálta az átlagomat. (és aztán lezárt négyesre :confused: ). Érettségi évben (amikor úgyebár számítanak a félévi osztályzatok is) három dolgozatot írtam, hogy megkapjam az ötöst=> 2 ötös lett, a harmadikra azt mondta értékelhetetlen :confused: =>nem kaptam meg a félévi ötöst. Na ezekhez hasonló dolgokat csinált a többi tanárom is. Ezek után megkérdeznélek: még mindig azt mondod, hogy a te sulid a sz*rabb, hm? :hehe:

.Attila

Egy magyar irodalom és történelemnek örülnék. Semmi kedvem kidolgozni öket (osztálytársaimnak sincs) úgyhogy a kidolgozott tételek nagy része netről van:D

Egy tanács, amit messze nem kell betartani:

A saját magad által kidolgozott tételeket tudod a legkönnyebben megtanulni.
Más kérdés, hogy eltelik egy időbe, míg kidolgozod :D

Shadowolf: akkor most Győrben laksz, vagy kollégiumban/albérletben élsz ott egyetemi időszak alatt?

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Egy tanács, amit messze nem kell betartani:

A saját magad által kidolgozott tételeket tudod a legkönnyebben megtanulni.
Más kérdés, hogy eltelik egy időbe, míg kidolgozod :D

Shadowolf: akkor most Győrben laksz, vagy kollégiumban/albérletben élsz ott egyetemi időszak alatt?

Budapesten lakom (öt percre az Oktogontól :D ), de az egyetemi időszak alatt Győrben vagyok albiban. :D

Xaga:Trivinek teljes mértékben igaza van. (azért még keresem őket, csak nem most ;) )

Xaga

Hmm, abol itélve amit mondtál mind2 suli ugyanolyan sz@r, egyezünk ki ebben. Én 6osztályost fejezek be 7-8.ban a magyartanár meg akartta tanítani a lányokat mosni mer hogy büzlenek fizikatanárunk jött fél évet tanított és elment. 10.ben töri és nyelvtanárokon kívűl teljes új tanári gárdát kaptunk. Fizikán fél éven keresztül nem csináltunk semmit pár lány a tanárral beszélgetett hogy a tánár szereti-e a diszkót. Többször volt rendkívüli szülöiértekezlet. már vagy 2 éve nem tanítanak infót (ami ugye a 21. században kicsitt meghatározó) de tavaly még volt énekóránk. Matektanár nem tud 1 mondatott rendesen elmondani. Jelenlegi fzikatanár (eddig a legtovább bírta, ő a 4. fizikatanárunk) néha egész órán erdélyi kaladjairól mesél vagy arról hogy csalt az MSZP a választásokon és dogák alatt szabad demokratát (ez egy újság) olvas. Volt énektanár kicsit kommunista és van egy matektanár (szerencsére nem tanít) aki rohadt nagy alkesz. Az osztályokról ne is beszéljünk. Kész bolondok háza az egész suli.

Trivi: igaz de arra jó hogy ha kéri a tanár a tételeket fel tudok vmit mutattni, tanulni meg ugyis könyvből tanulok.

Shadowolf

Na jó tudni, hogy nem csak én tanultam egy elmegyógyintézetben. Ok döntetlen it is. :D A tanáraid meg lehet, hogy az én sulimból mentek oda (legalábbis feltünően sok hasonlóságot fedeztem fel a leírásodban) :D. Amúgy a korábbi kérdésemre még mindig nem válaszoltál. Szóval te hová jelentkezel?

Xaga

Kicsit följebb olvasol megtalálod, de ha lusta vagy akko bemásolom ide:

1: Győr Műszaki info(főiskolai)
2: Győr Villamosmérnöki(főiskolai)
3: Gödöllö Gépészmérnöki(föiskolai)

Első kettő Széchenyi István Egyetem a 3. Szent István Egyetem.
Má alig várom hogy megkapjam az éretségi bizonyítványt, nagyon utálom már a gimit.

Shadowolf

Mint már valahol másutt írtam, asszem ideje lesz meglátogatnom egy szemészt. :hopp:

EDIT: Azt az infó szakot azért meggondolnám mégegyszer. Úgy hallottam elég geny. Bár végülis te tudod legjobban, mit szeretnél az életeddel kezdeni.

.Attila

...a magyartanár meg akartta tanítani a lányokat mosni mer hogy büzlenek fizikatanárunk...

:confused: ilyen tényleg történt :confused: hihetetlen

Asszem nem tudok versenybe szállni veletek...

Xaga

Szeptembertől indul Bsc szintű képzés műszaki infoból (kisérleti jellegű csak 3 suli csinálja SZE, VE, BMF), Neumann-on is ilyen indul és az övék a legelismertebb főiskolai diploma. Talán nem anyira rosz.

Xaga

Jaja, rendkívüli szülöin pedig letagadta és meg is sértődött

Shadowolf

Asszem nem tudok versenybe szállni veletek...

Nálunk az énektanár ki akarta hajítani az egyik osztálytársamat az óráról, mert: "énekórán énekelt!". Végül csak egy intőt kapott a srác. :D

Shadowolf

Idióta tanárokról jut eszembe: nemrég felvettem diktafonra amint az egyetemi számtech tanár (grrr... :morci: ) éppen szitkozódik a hallgatók miatt.

Moloko

Hmm, abol itélve amit mondtál mind2 suli ugyanolyan sz@r, egyezünk ki ebben. [...]
Neharagudj Xaga, de nem gondolod, hogy a helyesírásod le fogja húzni a magyarjegyedet érettségin? vagy csak gépelni nem vagy képes normálisan, és ne aggódjak emiatt...? csak az a baj, hogy az elgépelt dolgokat is rémes olvasni... az ember egyszerűen ingert érez rá, hogy kijavítsa :D

Moloko

Nálunk az énektanár ki akarta hajítani az egyik osztálytársamat az óráról, mert: "énekórán énekelt!". Végül csak egy intőt kapott a srác. :D
életem első és utolsó figyelmeztetőjét általános iskola 5. osztályban kaptam, méghozzá az énektanártól, és pedig azért, mert zokonvettem, hogy énekórán nem énekelünk, hanem már nem tudom mit csinálunk, és elkezdtem dumálni a padtársammal, majd amikor megkérdezte, mégis mi a bajom, megmondtam neki, hogy az hogy ez egy énekóra, és mi nem énekelünk :D
több ilyen megrovó ingyombingyomot nem gyűjtöttem be a maradék évek során, de az előző sulim utolsó évében két tanár is felolvasta egész osztály előtt egy-egy dogámat, miszerint is micsida pimaszság és hogy merészelek ilyet :D szerencsére mindkét óráról hiányoztam :D:D
na az egyik földrajz volt: japánt és még valamit tanultunk... japánt megtanultam, a mégvalamit nem. dogánál természetesen ez utóbbit kaptam témául. sebaj, találékony kislány vagyok, ráírtam, hogy ezt ugyan nem tanultam meg, de azért leírom neki amit Japánról tudok, és leírtam (kb 5ös osztályzat adható rá, ha azt kellett volna írnom)
a másik biosz volt... volt valami ábra a dogán, amihez oda kellett írni a részeit... ezt megtettem (úgy-ahogy :D), majd 2 lappal később megkért a doga, hogy írjak le erről az állatról mindent (ami az ábrán is volt.) én meg leírtam amit tudtam (nem sok) majd maradékként azt is, hogy két lappal előrébb ott az ábra...
de hogy az ilyeneken miért buknak ki a tanárok :D??
nembaj, gyorsan odébb is álltam egy másik suliba :D a változatosság kedvéért itt tartom az 5ös átlagot, az előző évek 4-2ig csökkenőjéhez képest...

Shadowolf

Éljenek az iskolák! Éljenek a tanárok! És legfőképp: Éljen a magyar közoktatás! :D

Xaga

QuoteOriginally posted by Angel
Neharagudj Xaga, de nem gondolod, hogy a helyesírásod le fogja húzni a magyarjegyedet érettségin? vagy csak gépelni nem vagy képes normálisan, és ne aggódjak emiatt...? csak az a baj, hogy az elgépelt dolgokat is rémes olvasni... az ember egyszerűen ingert érez rá, hogy kijavítsa :D

Én vagyok a legrosszabb helyesíró az osztályban eddig a legjobb helyesírásjegyem az 3-as volt az is csak azért mert géppel írtam (lefuttatam a word helyesírásellenőrzőjét). Hibapontokban pedig rekordokat döntögettem (40 valahány volt a legnagyobb)

Angel nyugodtan javítsd ki, nem fogok harahudni érte. De mielött az enyimmel foglalkozol tökéletesísd (ezt nem tom hogy kell helyesen leírni) a tiedet:

... micsida ...
:D

Xaga

Éljenek az iskolák! Éljenek a tanárok! És legfőképp: Éljen a magyar közoktatás! :D

:hail:

NOTE: még mindig jobb mint az amerikai:D

Cobra

Milyen az új avatarom ? Ezt talán mindenki elsőre felismeri, hogy mi akar lenni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xaga

QuoteOriginally posted by Cobra
Milyen az új avatarom ? Ezt talán mindenki elsőre felismeri, hogy mi akar lenni.

:cool: Tényleg könyebb felismerni, föleg mert rajta van a kobrák jele:)

ignus

QuoteOriginally posted by Cobra

Jó... Bár szerintem, a másik sem volt rossz.... Volt benne valami titokzatos. De azért megyek és gratolok! :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

Én vagyok a legrosszabb helyesíró az osztályban eddig a legjobb helyesírásjegyem az 3-as volt az is csak azért mert géppel írtam (lefuttatam a word helyesírásellenőrzőjét). Hibapontokban pedig rekordokat döntögettem (40 valahány volt a legnagyobb)

Angel nyugodtan javítsd ki, nem fogok harahudni érte. De mielött az enyimmel foglalkozol tökéletesísd (ezt nem tom hogy kell helyesen leírni) a tiedet:

:D
nalátod ez gépelési hiba volt :D:D

Moloko

na mivan, minden áldott jó lélek elment meetre?

Shock12

Nem mindenki, az otthon maradt, aki tanul, konferenciára készül, vagy éppen Tenchi OAV3 2. epizódot néz :D !

Moloko

vajon feltűnt valakinek rajtam kívül, hogy a Please Save My Earth- ben a egyik szereplőt Lászlónak hívják? az utsó részben a Kya gazdáját.

Moloko

hah, már csak 1 él és kész a "káosz-kockám" :D
majd postolok róla képet :D (ha anyám nem felejt el hozni egy digis gépet...)

Shock12

hah, már csak 1 él és kész a "káosz-kockám" :D
majd postolok róla képet :D (ha anyám nem felejt el hozni egy digis gépet...)

öööö mi?
("Anyu ugorjá má le a zõdcségebe, kellene egy digitális félnyképezõgép!" :D)

.Attila

Szintén tanulás. No meg Love Hina, jönnek a special-ok, meg az Again.

noriko

Szintén tanulás.
usteam-en mennyit tanul az ember ugye?:D  jah amúgy elvileg én is "tanulok".:p
"I wish I could, but I don't want to."

Moloko

QuoteOriginally posted by noriko
usteam-en mennyit tanul az ember ugye?:D  jah amúgy elvileg én is "tanulok".:p
hehe, ugye? :D
én épp most pótlok mindenféle rajzot meg művtörit...
annyira gáz, hogy bukásra állok mind2ből így félévkor... EHH!