Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Moloko

hihetetlen, hogy még mindig mindenki meeten ül...
azthiszem mostmár kicsit késő lenne odamenni - inkább főzök valami kaját...

Shock12

QuoteOriginally posted by Angel
hihetetlen, hogy még mindig mindenki meeten ül...
azthiszem mostmár kicsit késő lenne odamenni - inkább főzök valami kaját...
Jó Étvágyat !...

Shadowolf

Na a mai meet után komolyan szükségem van egy barátnőre. :D Önként jelentkezők? :hopp: :hopp:

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Na a mai meet után komolyan szükségem van egy barátnőre. :D Önként jelentkezők? :hopp: :hopp:
:eek: soha nem gondoltam hogy a meet ilyen hatást válthat ki valakiből...

Shock12

És erre a követekeztetésre hogyan jutottál (merthogy Angelhez hasonlóan én sem értem... :confused: )...

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Shock12
És erre a követekeztetésre hogyan jutottál (merthogy Angelhez hasonlóan én sem értem... :confused: )...

Kell valaki aki felvidít. :D És aki megmasszírozza elgémberedett testemet. :hopp:

Moloko

öööö mi?
najó, fényképezőgép híján vázolom az esetet:
adott egy rakás hurkapálcika meg néhány bőrdarabka. ebből szerkesztesz egy kockát, méghozzá olyat aminek minden oldalán van 3-3 kis kampócska (ez is bőrből). Ezekután fogsz vékony kenderfonalat vagy spárgát vagy mi az, és minden sarkot összekötsz a rajta keresztül futó testátló másik felén levő csúcsba futó 3 élnek mind3 kampójával. íme, kész a rendszerezett fonalkáosz.

Cobra

Na jó Trivi ,felvilágosítalak, hogy hogyan "működik" ez a sisak: biztos láttál már legalább filmben olyan autót, aminek erősen sötétített ablaka volt. Annak az ablakán olyan fólia van, amelyik az egyik oldalán visszaveri a fényt, ezért tükröződik, tehát ha ránézel, akkor magadat látod, nem azt ami mögötte van (mint a fali tükörnél). A fólia másik fele viszont nagyrészt átengedi a fényt, ezért belülről ki lehet látni, igaz nem olyan jól, mint ha átlátszó lenne az üveg. A sisakoknál ugyanígy van megoldva, csak nem üveg, hanem plexilap van rajtuk.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moloko

Kell valaki aki felvidít. :D És aki megmasszírozza elgémberedett testemet. :hopp:
na várjunkcsak.. a meet mióta hangolja le az embereket???
(Angel megáll, gondolkodik egy kicsit, majd egy olyan emlékkép dereng fel tudata mélyéről, hogy amikor utóljára meetre járt  mindig halálra unta ott magát)

Moloko

Trivi, nálad se működik rendesen az a gif animáció ami az avatarodban van?

Shock12

najó, fényképezőgép híján vázolom az esetet:
adott egy rakás hurkapálcika meg néhány bőrdarabka. ebből szerkesztesz egy kockát, méghozzá olyat aminek minden oldalán van 3-3 kis kampócska (ez is bőrből). Ezekután fogsz vékony kenderfonalat vagy spárgát vagy mi az, és minden sarkot összekötsz a rajta keresztül futó testátló másik felén levő csúcsba futó 3 élnek mind3 kampójával. íme, kész a rendszerezett fonalkáosz.

ÁÁÁ... értem... és ez mire is jó ? Levélnehezék/porfogó/középkori kínzóeszköz ?! Tényleg kíváncsi vagyok rá, ha lesz kép, akkor légyszi postoldd... de érdekelne az is persze, hogy a nagyszerû idõtöltésként (ami önmagában is jó hobby) elkészült mûremek ezután milyen funkciót lát el.

Moloko

ÁÁÁ... értem... és ez mire is jó ? Levélnehezék/porfogó/középkori kínzóeszköz ?! Tényleg kíváncsi vagyok rá, ha lesz kép, akkor légyszi postoldd... de érdekelne az is persze, hogy a nagyszerû idõtöltésként (ami önmagában is jó hobby) elkészült mûremek ezután milyen funkciót lát el.
jaa, vagy úgy :)
dob egyet a félévi rajzjegyemen. mostmár feltornáztam 2esből 4-5-re.

Shadowolf

na várjunkcsak.. a meet mióta hangolja le az embereket???
(Angel megáll, mondolkodik egy kicsit, majd egy olyan emlékkép dereng fel tudata mélyéről, hogy amikor atóljára meetre járt  mindig halálra unta ott magát)

Az egész úgy kezdődött, hogy Sephinek és Xagának is megígértem, hogy kiírok valamit. Namármost a nagymamámnál voltam látogatóba, úgyhogy jóval később értem oda a tervezettnél. A BK-ban találkoztam Nephilimmel (aki Sephi helyében jött) és Xagával. 10 perccel azután hogy hazaérkeztem, felhívtak, hogy Nephinek sietnie kell. Paff az egész időtáblázatomnak. Nekilátnék kiírni a Sephnek ígért dolgokat, mire a gép közli velem, hogy erre nem képes. Újabb telefonhívás=> urge to kill rising! Nephivel megegyeztünk, hogy jövő hétre megcsinálom. Még egy telfonhívás: nem tudnám e visszavinni a fölösleges cd-ket? Loholás vissza a BK-ba. A másolás hol tart? Irány haza. Másolás befejezése másfél órával később. Újra a BK-ban: CD-k átadása, mindenki elégedett. Xaga el (nephilim már korábban), én maradok. Persze egy ismerős sincs a láthatáron, és mivel már eléggé későre jár, a már összegyűlt tömegekhez sem nagyon tudok csatlakozni. És így másfél órán át támasztottam a falat, tök fölöslegesen. THE END Na ez volna a mai napom. :(

Moloko

Az egész úgy kezdődött, [...]
akkor felteszem hogy még sose vártál fél napokat vagy csak 3-6 órákat valakire :D az felveheti a versenyt azzal, hogy az ember pár órát társaságban unatkozik :D

Shadowolf

az ember pár órát társaságban unatkozik :D

+ fel alá futkároz? :D

Xaga

...És így másfél órán át támasztottam a falat, tök fölöslegesen...

Akko érdemes volt ott maradni, én nemrég értem haza, húlla fáradt vagyok.

Moloko

+ fel alá futkároz? :D
egy kis testmozgás sosem árt... én speciel egy lift nélküli házban lakom, 4 méter magasak az emeletek.. ha valamit itthon hagyok 4 emeltet kell felmenni :D

Shadowolf

egy kis testmozgás sosem árt... én speciel egy lift nélküli házban lakom, 4 méter magasak az emeletek.. ha valamit itthon hagyok 4 emeltet kell felmenni :D

Az ahhoz képest semmi amekkora dombot nekem kellett megmásznom 2 éven át a volt lakhelyemnél. Mountain Climbing rulez!!!  :hopp:

Shadowolf

Angyalkám amúgy hogyan fogok rólad fanartot készíteni, ha el sem jössz a meetre, hm? :D

Xaga

rajzold le képzelezből:D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
rajzold le képzelezből:D

Aktképeket nem csinálok! :hehe: :hopp: :hopp:

Shadowolf

A fenti postom volt a 20000.-ik összesítésben! :D :kiraly: :cool: :jee:

Moloko

Az ahhoz képest semmi amekkora dombot nekem kellett megmásznom 2 éven át a volt lakhelyemnél. Mountain Climbing rulez!!!  :hopp:
jó, de ez nem 2 év :D én 18 éve lakom itt :D:D

amúgy, egy szóval se mondtam hogy megyek meetre :) szal nem tudom hogy eleve hogy gondoltál rólam fanartot rajzolni, de mindenesetre magát az elgondolást bóknak vettem :p, és Xagának igaza van: képzeletből :D

amúgy hallgat itt valaki Alhanát?

Xaga

1 szoval sem mondtam hogy aktképet csinálj, csak azt hogy használd a fantáziád képzeld el hogy nézhet ki Angel és rajzold le aztán ha találkozol vele összehasonlíthatod az eredményt :)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
1 szoval sem mondtam hogy aktképet csinálj, csak azt hogy használd a fantáziád képzeld el hogy nézhet ki Angel és rajzold le aztán ha találkozol vele összehasonlíthatod az eredményt :)

Az aktkép képzelőerőm önkritikája akart lenni. :D

Shadowolf

Ez pedig a 10000.-ik post a Külvilág összesítésben. :hopp:

Shadowolf

jó, de ez nem 2 év :D én 18 éve lakom itt :D:D

szal nem tudom hogy eleve hogy gondoltál rólam fanartot rajzolni

Tegnap esett róla szó az önarcképeddel kapcsolatban.  :D

Moloko

Tegnap esett róla szó az önarcképeddel kapcsolatban.  :D
azt tudom, de arról nem volt szó, hogy én meetre mennék :)

Kalibur

Shadow, miért nem ismerkedtél? Elég eccerű dolog ám... még nekem is sikerült :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

azt tudom, de arról nem volt szó, hogy én meetre mennék :)

Most viszont már igen, úgyhogy legközelebb gyere! :hopp: