Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Saori

QuoteOriginally posted by Trivi
Shadowolf :_piszka:: most regisztrált egy neked való hölgyemény, Shadowgirl :D

:D :lol: :jee:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kalibur

De gonoszak vagytok! (de nehommá kimaradjak!) :hopp: :lol:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Shadowolf :_piszka:: most regisztrált egy neked való hölgyemény, Shadowgirl :D

Bocsi Trivi, tudom hogy csak poénkodsz, de kérlek hagyjál engem egy időre békén a női nemmel. Köszi. :(

.Attila

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Bocsi Trivi, tudom hogy csak poénkodsz, de kérlek hagyjál engem egy időre békén a női nemmel. Köszi. :(

Gomen nasai...

(sorstársad vagyok)

Itachi

Gomen nasai...

(sorstársad vagyok)
Na akkor punnyadjunk eggyüttt.... :p  PUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNY!:( :ejj: :( :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

Gomen nasai...

(sorstársad vagyok)

Semmi gond, csak most éppen tényleg nem vagyok valami jó hangulatban. :(

Ramiz

Szerintem a nők a legrosszabbak rosszkedv ellen. Nekem a sör válik be.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Ramiz
Szerintem a nők a legrosszabbak rosszkedv ellen. Nekem a sör válik be.

Én viszont nem fogyasztok alkoholt.

Saori

Rosszkedv ellen a legjobb leülni rajzolni..ott kiadhatod magadból.. (lásd "'Moodswing"...)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Én az eszeveszett virtuális mészárlást és gitárzúzást használok eme nemes célra...:p :bsd: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Lorenor
Én az eszeveszett virtuális mészárlást és gitárzúzást használok eme nemes célra...:p :bsd: :zen:

ízlések és pofonok...:rolleyes:

.Attila

Én viszont nem fogyasztok alkoholt.
Detto.
Quote Originally posted by Saori
Rosszkedv ellen a legjobb leülni rajzolni..ott kiadhatod magadból.. (lásd "'Moodswing"...)
Rajzolni meg nem tudok.
QuoteOriginally posted by Lorenor
Én az eszeveszett virtuális mészárlást és gitárzúzást használok eme nemes célra...:p:bsd::zen:
No ezt már el tudom képzelni, csak nekem most nincs zúzós játékom. Bár én most (még) nem vagyok depis hangulatomban, de jön a zh időszak nemsokára, úgyhogy lelkileg fel kell készülnöm.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Saori

Hidd el nekem, nem akarod azt a rajzot látni, amiben a mostani érzéseimet fejezném ki...:(

Ramiz

A sörben nincs alkohol! :D Ha már zene, akkor: Buena Vista Social Club, kubai nyugtató mennyzene, nagyon beválik! (Szívesen terjesztem, ha kell valakinek! Buena Vista rulez!)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

QuoteOriginally posted by Ramiz
A sörben nincs alkohol! :D Ha már zene, akkor: Buena Vista Social Club, kubai nyugtató mennyzene, nagyon beválik! (Szívesen terjesztem, ha kell valakinek! Buena Vista rulez!)

Megvan, szülői kérésre dc-n letöltöttem :)
Én mondjuk nem hallgatom, inkább az anime zene válogatásomat.

Baldy

Megvan, szülői kérésre dc-n letöltöttem :)
Én mondjuk nem hallgatom, inkább az anime zene válogatásomat.

Jaja... Már kiirtam nekik CD-re is, nem fogják emiatt foglalni a gépet :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Na, de ugye, hogy jó? Vagy ti nem szeretitek? Nekem azon kívül a mély basszusos zenék jönnek be, főleg rap, pl DMX vagy Busta Rhymes. Sötétben kell hallgatni, engem speciel megnyugtat, ahogy düng bennem (nem is kell túl nagy hangerőn).

Tiaro

Rosszkedv ellen: egy magányos szoba, egy gitár, egy doboz szofi, és egy üveg finom minőségi bor.

Garantált, hogy nem lesz tőle jobb kedved, de legalább rosszabb se. :hahaha:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

ElfWarrior

QuoteOriginally posted by Tiaro
Rosszkedv ellen: egy magányos szoba, egy gitár, egy doboz szofi, és egy üveg finom minőségi bor.

Vagy magunk szeretése, és akkor nem is kerül rossz hangulatba az ember! :)
Pl. meditáció, a testnek megfelelő táplálkozás, stb.
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ElfWarrior
Vagy magunk szeretése, és akkor nem is kerül rossz hangulatba az ember! :)
Pl. meditáció, a testnek megfelelő táplálkozás, stb.

Lehetetlent ne kérj tőlem...:(

.Attila

Garantált, hogy nem lesz tőle jobb kedved, de legalább rosszabb se. :hahaha:

Gitározni nem tudok (ennek tudatában legfeljebb még depisebb lennék), nem dohányzom és nem iszom. A magányos szoba az stimmel :)

Tiaro

Gitározni nem tudok (ennek tudatában legfeljebb még depisebb lennék), nem dohányzom és nem iszom. A magányos szoba az stimmel :)

Naja, nem mondtam, hogy mindenkinél bejön a módszer. :D
Na, de akkor halljuk, hogy te mit szoktál ilyenkor csinálni?

Az Elfwarrior-féle megoldás nekem spec nem működik, pedig biztos egészségesebb... :p
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shadowolf

Dettó. A magány az egyedüli amire per pillanat vágyom (fórumon kívül persze). :( Asszem újra kell értékelnem az egzisztenciámat, mint olyat.

.Attila

Az Elfwarrior-féle megoldás nekem spec nem működik, pedig biztos egészségesebb... :p

Ilyenkor? Magamba zuhanok, szidom az életemet, meg az embereket (főleg a lányokat) - najó, a szidás az túlzás. Értetlenkedem, hogy miért ilyen az életem, amilyen.

Shadowolf

Ilyenkor? Magamba zuhanok, szidom az életemet, meg az embereket (főleg a lányokat) - najó, a szidás az túlzás. Értetlenkedem, hogy miért ilyen az életem, amilyen.

Na majd akkor meet-en jól kibeszéljük a csajokat...

ignus

Na majd akkor meet-en jól kibeszéljük a csajokat...

Ajajj.. Én már látom ahogy Kalibur, Saori és Angel vállvetve fejszékkel berohannak közétek a meeten és feldarabolnak titeket! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

ElfWarrior

Rövid távon én is dühöngeni szoktam, meg zenét hallgatni, rendes hangerőn, de hosszabb távon az jobb megoldás. :)
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

ignus

Hát Shadowolf sajnálom hogy igy alakultak a dolgok, remélem hamarosan túlteszed magad rajta és újra a régi leszel! Ha kell és tudok szólj, segitek!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

ElfWarrior

QuoteOriginally posted by ignus
Ajajj.. Én már látom ahogy Kalibur, Saori és Angel vállvetve fejszékkel berohannak közétek a meeten és feldarabolnak titeket! :D
Ebből Saori nem stimmel, mert nem tud jönni, Kalibur már inkáb, Angel meg 1000%. :D
(Esetleg még Minna)
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

ElfWarrior

Lehetetlent ne kérj tőlem...:(
Ez csak egy javaslat volt a sok közül, és hosszú távú tervnek azér még jól jöhet.
Fel a fejjel, és csatlakozom Ignushoz, azaz ha kell segítség, csak szólj nyugodan, az energiákat majd akkor úgy irányítjuk feléd. :)
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves