Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Sephiroth

Lehet, hogy a rámunt duma nem teljesen igaz. Csak nem akartam hosszú regénybe fogni. De a búcsú szövegét keretbe foglaltam és kiraktam a "Hogyan rázunk le pasit úgy, hogy ne tudja mit akarok valójában" gyűjteménybe. Ami igyen szólt: "Te túl jó vagy nekem. Én nem érdemelek meg. Biztos találsz magadnak egy olyan lányt ki jobban megért". Meg volt még néhány sor. Én csak egyvalamit kérdezek ha valami jó azt eldobja az ember?
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Soridan

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Lehet, hogy a rámunt duma nem teljesen igaz. Csak akartam hosszú regénybe fogni. De a búcsú szövegét keretbe foglaltam és kiraktam a "Hogyan rázunk le pasit úgy, hogy ne tudja mit akarok valójában" gyűjteménybe. Ami igyen szólt: "Te túl jó vagy nekem. Én nem érdemelek meg. Biztos találsz magadnak egy olyan lányt ki jobban megért". Meg volt még néhány sor. Én csak egyvalamit kérdezek ha valami jó azt eldobja az ember?

Hmmm :-/. Erre én csak azt tudom mondani, hohgy ha tényleg úgy is érezte, túl jó vagy hozzá, igazán megkérdezhette volna a véleményedet erről....
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Soridan
Hmmm :-/. Erre én csak azt tudom mondani, hohgy ha tényleg úgy is érezte, túl jó vagy hozzá, igazán megkérdezhette volna a véleményedet erről....

Szerintem nem igazán érezte úgy.

Cobra

Na, én is benézek a pszichiátriára  :D
Ilyenkor örülök annak, hogy nem járok munkán kívül emberek közé, legalább nincsenek ilyen gondjaim.  :p
Shadowolf, felesleges egy nő után sírni, inkább keressél valami jó játékot, az majd eltereli a figyelmed.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sephiroth

Na itt is jól kanyarognak a témák. Elkezdtema sorsról, meg depiségről beszélni. És mi lett? Kilyukadtunk a magánszférámban. Nem zavar. Én egy nyitott ember vagyok. Csak ruha nélkül ez furcsán mutat néha.

Angel sors eszmefutatására visszatérve:
Sajna én a véletlenekben sem hiszek. pl: Véletlenül találkoztunk. Nem véletlenül, mert mind a ketten elindultunk egy bizonyos cél felé, és ez a két útirány keresztezte egymást. Én nem akarok kötözködni, pusztán ez a szerény világképem. Gondolom elég nehéz lehet rajtam kiigazodni. Én így reálisan szemlélem a világot és közben a fantázia birodalmában élek.

Gondolkodásmód tisztázása: Azt kell elgondolni, hogy én rajz-vizkom után, rajz-matek párosításra jelentkeztem. A kettő eléggé üti egymást.

Moloko

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Angel sors eszmefutatására visszatérve:
Sajna én a véletlenekben sem hiszek. pl: Véletlenül találkoztunk. Nem véletlenül, mert mind a ketten elindultunk egy bizonyos cél felé, és ez a két útirány keresztezte egymást. Én nem akarok kötözködni, pusztán ez a szerény világképem. Gondolom elég nehéz lehet rajtam kiigazodni. Én így reálisan szemlélem a világot és közben a fantázia birodalmában élek.

Gondolkodásmód tisztázása: Azt kell elgondolni, hogy én rajz-vizkom után, rajz-matek párosításra jelentkeztem. A kettő eléggé üti egymást.
azért van idézőjelben a véletlen, mert tök jól tudjuk hogy mint olyan nem létezik :)
hol tanulsz rajz-matekot? és ugyanitt volt a vizkom is?

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Angel
azért van idézőjelben a véletlen, mert tök jól tudjuk hogy mint olyan nem létezik :)
hol tanulsz rajz-matekot? és ugyanitt volt a vizkom is?

Hát én kicsit összeszotyan. Az idézőjel elkerülgete a figyelmemet. Sajna nem tanulok. Kreativ és egyéniséggel rendelkező embert nagy ritkán vesznek fel. Igaz nekem nem volt idézőjelem, de odaírtam, hogy jelentkeztem.:p
A végén reklám grafikát végeztem.

Soridan

Reális szemléletmód, miközben a fantázia birodalmában élsz? Imádom a rokonlélek paradox sorstársakat. ;) komolyan :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Tiaro

Én már inkább nem is mondok semmit. :D

A jelek szerint furcsa emberek gyülekezőhelye ez a fórum.;)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Soridan

QuoteOriginally posted by Tiaro
Én már inkább nem is mondok semmit. :D

A jelek szerint furcsa emberek gyülekezőhelye ez a fórum.;)

Ugye tudod, hogy ez bók volt, és csak felbátorítja a 'furcsa' embereket? ;) :D

ElfWarrior

én se úgy értettem hogy dőljön hátra az ember és nézze ahogy pereg az élet! arról van szó, hogy ha valami rossz történik akkor ne 1. más(oka)t 2. magadat okold, hanem tudd hogy a dolgok okozója sem te sem más, hanem ez az egész együtt, és a dolgok logikus sorrendben követik egymást. ha meg úgyérzed hogy nem logikus, hát gondolkodj el rajta. naszóval az ember a saját sorsának a kovácsa. tessék odafigyelni a "véletlenekre" meg a megérzésekre és tessék rájuk hallgatni. már csak azért is mert akkor csinálja az ember jól a dolgokat. na szépen eltértem a tárgytól...

Az okokat igenis csak magunkon belül tudjuk megkeresni, mert mi teremtjük magunknak a saját világunkat.
Csak a legtöbben, amikor azt mondják, hogy valamire keresik az okokat, akkor bűnösöket keresnek, és azt tényleg nemk szabad sehol megtenni.
A kettő között - az ok- és bűnkeresés között -  az a különbség, hogy minden történésnek van oka, de ha bűnöst keresünk, akkor csak a saját félelmünket és negatív érzelmeinket vetítjük ki a célszemélyre, és ez torzítja a valóságot.
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

ElfWarrior

dejó :) ez a téma tetszik :) írok még egy keveset :D
pl sikerek: elszakadtam az olyan "barátaimtól" akik károsan befolyásoltak magamra nézve, és összeszedtem az alkotókedvemet így pár év szünet után, újra alkotóképessé váltam, megtaláltam az örömömet a csendben a rendben az egyedüllétben a tisztaságban. most találtam meg a hajnalban :) olyan nagyon gyönyörűen csiripelnek a madarak, hogy ezért egyszerűen érdemes felkelni!
sőt! végre sikerült elérnem hogy képes legyek hosszabb időt tölteni tanulással - vagy egyetlen feladat végzésével (jelen pillanatban némettel)
á és még valami :D a múltkor megsértődött rám egy "barátnőm" mert rosszkor toppant be hozzám és kidobtam. ennek most nagyon örülök, mert megfőhet a saját levében, és legalább nem engem traktál a hülyeségeivel, nekem meg nem kell azzal foglalkoznom, hogy mennyire görbe tükörből látja csak az életet.

A szellemi úton valóban az az első lépés, hogy magunkkal kell rendbe jönni, és nem szabad a negatív befolyásolásnak engedni. De onnantól, hogy rájössz, minden és mindenki ugyanannak a az Egynek rész, onnantól fontosabb lesz az emberek szolgálata annál, hogy megvédd magad. Meg azon a szinten már nem is kell védekezni, mert megvédenek az erőtereid. annyira megerősödik az a aurád, hogy nem tudnak belepiszkálni. :)
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

ElfWarrior

QuoteOriginally posted by Soridan
Ugye tudod, hogy ez bók volt, és csak felbátorítja a 'furcsa' embereket? ;) :D

Csatlakozom az előttem szólóhoz! (Bár én néha bátorítás nélkül is el kezdem ontani magamból a "furcsa témákat", és akkor fejen koppintanak. :D)

Más. Ha az Írások nevű Offtopic-kategóriában olyan szépen elindult a vallási rovat, nem lenne célszerű külön topicot indítani neki?
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Moloko

QuoteOriginally posted by ElfWarrior
Csatlakozom az előttem szólóhoz! (Bár én néha bátorítás nélkül is el kezdem ontani magamból a "furcsa témákat", és akkor fejen koppintanak. :D)

Más. Ha az Írások nevű Offtopic-kategóriában olyan szépen elindult a vallási rovat, nem lenne célszerű külön topicot indítani neki?
szerintem nem lesz egy nagyon hosszú életű téma... bár ki tudja... lehet hogy úgy járnánk vele mint az önarcképcsarnok topiccal :)

ignus

szerintem nem lesz egy nagyon hosszú életű téma... bár ki tudja... lehet hogy úgy járnánk vele mint az önarcképcsarnok topiccal :)

Jó kis topic az önarcképes! Egész jól tükrözi a valóságot! (Baldy: nem vagyok tejminyátoj! :D )
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Sephiroth

Egyébként anak aki depis időszakátéli most elég megnyugtató lehet ez az iromány. Elmeséled, hogy a szépnek is van gondja, az inverse is talál párt. Aztán hirtelen: De én végülis a tökéletesre várok. Nem megsérteni senkit, de ezek elég éles váltások. Mintha meglenne a véleményed, de nem is foglalkoznál vele.
Általánoságban a nőkkel az a gond, hogy lassitott felvételes belépőtt várnak egy pasitól. A pasikkal meg az, hogy túl későn reagálnak vagy túl hamar.
Abba beletudok kötni, hogy a pasikkal miért van ez, de nem akarok két nem közöti háborut kirobbantani.

Exo

Bocs, hogy :_off:  vagyok, de HELP ME please!
Honnan lehet nagyon ritka FFX-2-es képeket leszedni?

Ramiz

Lehet offtopicban offtopicnak lenni? :rolleyes:
Vallási téma: jöhet! Ha kihal, kihal. Így megy ez.
Nő téma: legideálisabb jövőkép: nő nélkül, és nem zavar egy cseppet sem. Ez persze majdnem lehetetlen (állatból vagyunk :p ). Az "igazi" várásával szerintem az a fő baj, hogy a legtöbb nőnek (legtöbb = ahogy én eddig láttam) azok a fickók jönnek be, akiket nem is érdekel igazán a dolog, és váltogatják is a barátnőiket. A nagy macho-k. Ugyanilyenek nőben is vannak. Ez a fajta férfi és nő ha összejön, azon versenyeznek, hogy ki szakít előbb a másikkal. Akik pedig őszinték, és felvállalnák az érzelmeiket, és nem csak szórakozni akarnak mások érzelmeivel, azok magányosan ülnek és dohányoznak egy padon, vagy otthon tömik magukat kajával meg sörrel.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Karma XXL

QuoteOriginally posted by Ramiz
Lehet offtopicban offtopicnak lenni? :rolleyes:
Vallási téma: jöhet! Ha kihal, kihal. Így megy ez.
Nő téma: legideálisabb jövőkép: nő nélkül, és nem zavar egy cseppet sem. Ez persze majdnem lehetetlen (állatból vagyunk :p ). Az "igazi" várásával szerintem az a fő baj, hogy a legtöbb nőnek (legtöbb = ahogy én eddig láttam) azok a fickók jönnek be, akiket nem is érdekel igazán a dolog, és váltogatják is a barátnőiket. A nagy macho-k. Ugyanilyenek nőben is vannak. Ez a fajta férfi és nő ha összejön, azon versenyeznek, hogy ki szakít előbb a másikkal. Akik pedig őszinték, és felvállalnák az érzelmeiket, és nem csak szórakozni akarnak mások érzelmeivel, azok magányosan ülnek és dohányoznak egy padon, vagy otthon tömik magukat kajával meg sörrel.

Kecskeméten is hasonló a helyzet :rolleyes: ... Bár a véleményem a témához mindig attól függ, mennyire vagyok depis :rolleyes:

Exo

QuoteOriginally posted by SysOP XXL
Kecskeméten is hasonló a helyzet :rolleyes: ... Bár a véleményem a témához mindig attól függ, mennyire vagyok depis :rolleyes:
Szomorú, de alá kell támasszam SysOP megállapítását, mert télleg így van Kecsón is. :ejj:

Kalibur

QuoteOriginally posted by Exo
Szomorú, de alá kell támasszam SysOP megállapítását, mert télleg így van Kecsón is. :ejj:
Szerintetek ez kifejezetten helyrajzi kérdés lenne ? Mert szerintem nagyon nem :ejj:
És ha javasolhatom ,keressünk lassan valami új témát, mert mire mindezt a mélyenszántó (de egyébként teljesen értelmes)értekezéssorozatot végigolvastam, fel kellett egy pillanatra sandítanom, hogy neme az egyetemen vagyok még a pszicho szakon, nem is beszélve arról, hogy én is lassan de biztosan elkezdtem a depi nemes hangulata felé tendálni, pedig alapvetően nem az a típus vagyok, aki ezt szeretné...
pl tuggyátok mekkora lepkék is élnek kishazánkban ? (ez csak egy ötlet, most már lehet dobálni a paradicsomot, de ne legyen rohadt pls :D )
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Exo

QuoteOriginally posted by Kalibur
Szerintetek ez kifejezetten helyrajzi kérdés lenne ? Mert szerintem nagyon nem :ejj:
És ha javasolhatom ,keressünk lassan valami új témát, mert mire mindezt a mélyenszántó (de egyébként teljesen értelmes)értekezéssorozatot végigolvastam, fel kellett egy pillanatra sandítanom, hogy neme az egyetemen vagyok még a pszicho szakon, nem is beszélve arról, hogy én is lassan de biztosan elkezdtem a depi nemes hangulata felé tendálni, pedig alapvetően nem az a típus vagyok, aki ezt szeretné...
pl tuggyátok mekkora lepkék is élnek kishazánkban ? (ez csak egy ötlet, most már lehet dobálni a paradicsomot, de ne legyen rohadt pls :D )
Nem helyrajzi kérdés, csak én is ott lakom és úgy látom a helyzetet, mint az előttem szólók...:D

Re: Új téma
Tessék itt egy paradicsom...:D  (nem rohadt)
A világ legnagyobb lepkéje az Atlasz-lepke (25cm-es szárnyfesztávolsággal), sajnos MO.-n nemtom melyik...:D

Moloko

QuoteOriginally posted by Sötét Angyal
Egyetértek abban Angel-lel, hogy tényleg nagyon jó nők vannak olyan fiúkkal, akik nem Brad Pittek.
én ilyet hol írtam? :confused:
QuoteViszont Angel úgy tűnik beleesett a gödörbe, amibe én is, a "Tökéletes Férfi" várásába. Tökéletes férfi nincs (ahogy nő sem).  
nono, én egy szóval se állítottam hogy A tökéletes férfire várok, csak azt hogy arra aki nekem lesz tökéletes, arra aki a másik felem, wakatta?
QuoteA megváltoztatásról nekem az a véleményem, hogy igen, nagy erőfeszítések árán lehet apróbb sikereket elérni, de a lényeg változatlan marad.  
soha ne akarj senkit megváltoztatni, hanem érd el hogy ő akarjon megváltozni és segíts neki ebben ;)

Moloko

QuoteAzt hiszem, be kell látni, nem abba kell ölni az energiát, hogy változtass magadon, hanem hogy sikerüljön megszeretni magad.
ez azthiszem szervesen összefügg. akkor tudod megszeretni magad, ha nincsenek magadban idegesítő dolgok, ahhoz hogy ne legyenek pedig meg kell változnod.
ami meg a sikereket illeti: AKARATERŐ kérdése a dolog.
erről jut eszembe, mindenkinek tudom ajánlani hogy ne egyen semmit 1 napig, csak igyon egy keveset, épp csak hogy ki ne száradjon, nagyon jó :) full boldogság, olyan könnyűnek érzem magam hogy csak na :) és jókedvemben még haza is gyalogoltam az arany j utcától a frankel leóra :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Kalibur

Először is elnézést, mert az egész tulajdonképpen az én hibámból kezdődött. :( Amúgy egyetértek veled, sztem is ideje lenne témát váltani. Elég, ha csak az egyikünk depis, nem kell hogy mások hangulatát is lehúzzuk. :( Végül, mégegyszer elnézést kérnék.

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Először is elnézést, mert az egész tulajdonképpen az én hibámból kezdődött. :( Amúgy egyetértek veled, sztem is ideje lenne témát váltani. Elég, ha csak az egyikünk depis, nem kell hogy mások hangulatát is lehúzzuk. :( Végül, mégegyszer elnézést kérnék.
engem pl egyáltalán nem hangolt le...
de lassan tényleg kéne nyitni egy threadet: "itt lehangolódhatsz" címmel :) esetleg hozzátehetnénk hogy "de megpróbálunk lelket önteni beléd" meg hogy "itt tárgyaljuk meg a hit kérdéseit is" :)

Shadowolf

"itt tárgyaljuk meg a hit kérdéseit is" :)

Angel, az igaz igének (meg ElfWarrior topicjának :rolleyes: ) hirdetője! :D

.Attila

Hiba? Miről beszélsz? Néha napján komoly dolgokról is beszélni kell. Ramiz, amit mondtál, tökéletesen igaz, kivéve a dohányzást és a sört (kaja is kicsit kivétel, mert pl. én nem unalmamban kajálok, hanem mert éhes vagyok).

Shock12

Látod ?!?!?! Ezért is TE vagy a hibás !! :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Shock12
Látod ?!?!?! Ezért is TE vagy a hibás !! :D

Most ez szerinted vicces volt? Mert én abszolút nem tartottam annak. :mad: