Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Quote from: TotyaHát tényleg elég szoros volt a befutó  :lol: , azért jellemzőek a Golden Boy-ra az ilyen jelenetek. Jóóóóóó kis sorozat ez csak lehetne még egy-két része.  :rotflol:

Naja, azzal a 6db epizóddal nem vitték túlzásba a készítők. :rolleyes: Nekem amúgy a kedvenc jelenetem a "motorverseny". :D

noriko

jöttem a gratulációk szétoffolását elkerülendő, hehe, itt ezzel most teljesen ontopic is leszek amint látom! (bár ebben a topicban nehéz offolni..)
Szóval Totyának megleltem a gif-et: úszás
"I wish I could, but I don't want to."

Totya

Quote from: norikojöttem a gratulációk szétoffolását elkerülendő, hehe, itt ezzel most teljesen ontopic is leszek amint látom! (bár ebben a topicban nehéz offolni..)

:merci:  Hálám örökké üldözni fog.  :rotflol:

Sajnos nekem muszály volt beleférnem a 100k-s keretbe úgyhogy csak ennyi lett.
Teacher Banzai!!!

Moloko

Quote from: norikojöttem a gratulációk szétoffolását elkerülendő, hehe, itt ezzel most teljesen ontopic is leszek amint látom! (bár ebben a topicban nehéz offolni..)
jééééééé!!!!!!
ez egy GIF volt????
 :comp:
akkor ezért nem értettem hogy mi van a képen!! mert csak az első kockáját láttam belőle :ejj: :uzi:
így meg gondolom teljesen hülyének néztetek hogy mit nem értek én azon hogy mi van a képen :rotflol:
Edit: visszaolvastam a képek threadbe... és lesül a pofámról a bőr :grrr: bár remélem ezekután érthető a magyarázat hogy az IE semmilyen gif-et nem volt hajlandó lejátszani... ennyire hülye még én se vagyok hogy egy ilyen képsorról ne lássam hogy mi van rajta... csak ugye nekem állókép volt. :grrr: :comp:

Shock12

Quote from: Angeljééééééé!!!!!!
ez egy GIF volt????
 :comp:
hmm... :D ... így már tényleg érthető, hogy te nem értetted, és mi nem értettük, hoygy miért nem értetted, holott érthető volt az ami mégsem... :D
Quoteaz IE semmilyen gif-et
Dehogyisnem... vagy legalábbis nekem nem volt még soha ilyen irányú problémám. (Az image-boardon a thumbnailben meg érthető módon meg csak az első kép van benne)

Totya

Elkészűlt a 200. regisztrált anime lemezem yeah  :hopp:  ez már kb 342Gb  :hopp:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: TotyaElkészűlt a 200. regisztrált anime lemezem yeah  :hopp:  ez már kb 342Gb  :hopp:
200? Hol tárolod azt?
Nekem eddig csak 6 cd + 9 dvd. Ez kb. 42 giga. Ezen kívül jön az, ami HDD-n van, ez olyan 130 giga. Plusz vannak eredeti DVD-k: CB movie, Chihiro, K.O.Beast 1. dvd-je, NGE Death and Rebirth, Tenchi Muyo! In Love (first movie), meg a Noir 1. dvd-je. De szorgoskodok és töltögetek. És a közeljövőben vhogyan beszerzem a Noir többi részét is (további 6 dvd).

Totya

Quote from: Trivi200? Hol tárolod azt?
Nekem eddig csak 6 cd + 9 dvd. Ez kb. 42 giga. Ezen kívül jön az, ami HDD-n van, ez olyan 130 giga. Plusz vannak eredeti DVD-k: CB movie, Chihiro, K.O.Beast 1. dvd-je, NGE Death and Rebirth, Tenchi Muyo! In Love (first movie), meg a Noir 1. dvd-je. De szorgoskodok és töltögetek. És a közeljövőben vhogyan beszerzem a Noir többi részét is (további 6 dvd).

Egy külön szobát tartok fenn a számukra egy kis szentélyt  :rotflol:  
Ehhez nincs hozzászámolva a vinyóm tartalma és és az eredeti lemezek, de még itt figyel vagy 10 üres dvd a héten még azt is megtöltöm  :hopp:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: TotyaEhhez nincs hozzászámolva a vinyóm tartalma és és az eredeti lemezek, de még itt figyel vagy 10 üres dvd a héten még azt is megtöltöm  :hopp:
Nekem 4 üres dvd-m van, de nem tudom, hogyan írjam ki, mert nem akarom nagyon keverni a műfajokat. Pl. Hellsing meg Rizelmine ne kerüljön egy dvd-re. És megpróbálom úgy rendezni a dolgokat, hogy ne csak 3,5 gigát írjak ki egy dvd-re. Nem is beszélve arról, hogy ugyebár vannak olyan anime-k, amik éppen hogy túlcsúsznak a limiten (limit: 4,38 giga, pl. Trigun: 4,43 giga, Ultra Maniac: 4,47 giga).
Most a Plastic Little-t akartam kiírni cd-re, de 2 cd-t is elrontott íráskor, a jóisten tudja miért :confused:

Totya

Quote from: TriviNekem 4 üres dvd-m van, de nem tudom, hogyan írjam ki, mert nem akarom nagyon keverni a műfajokat. Pl. Hellsing meg Rizelmine ne kerüljön egy dvd-re. És megpróbálom úgy rendezni a dolgokat, hogy ne csak 3,5 gigát írjak ki egy dvd-re. Nem is beszélve arról, hogy ugyebár vannak olyan anime-k, amik éppen hogy túlcsúsznak a limiten (limit: 4,38 giga, pl. Trigun: 4,43 giga, Ultra Maniac: 4,47 giga).
Most a Plastic Little-t akartam kiírni cd-re, de 2 cd-t is elrontott íráskor, a jóisten tudja miért :confused:

Én vegyesen írom, ahogy jön le a netről (érted Anetről  :rotflol: ) ha megtelik a vinyó írom ki. Én vezetek egy katalógust a lemezekről és ha nézni akarok valamit akkor böngészgetek egyet. Persze a lemezek is sorba vannak rendezve.
Teacher Banzai!!!

Moloko

Quote from: Shock12Dehogyisnem... vagy legalábbis nekem nem volt még soha ilyen irányú problémám. (Az image-boardon a thumbnailben meg érthető módon meg csak az első kép van benne)
nem úgy értem :) az előző winXP-m valamiért a kezdetektől fogva bugos volt vagy vírusos vagy tudomisén, mindenesetre amióta usteamen fennvoltam (akkor volt 1 hónapos a windows) az IE hiába update-eltem semmilyen gifet nem játszott le és semmilyen javascript által generált thumbnailt nem jelenített meg, így a galleryben se láttam a thumbnailokat, és néztem hogy miért írja oda hogy 250x250nél nagyobb képeknél thumbnail generated holott nekem nem...

Moloko

Quote from: Trivi200? Hol tárolod azt?
nekem 600 felett vannak és 48db-os tokban tartom őket :)
nemsoká majd lesz dvd író és akkor megfogyatkozik a leendő cdk száma :)
Edit: 14 db 48as tokban.

Totya

Quote from: Angelnekem 600 felett vannak és 48db-os tokban tartom őket :)
nemsoká majd lesz dvd író és akkor megfogyatkozik a leendő cdk száma :)
Edit: 14 db 48as tokban.

Szép gyűjtemény. Látod látod ezért vettem én egy fél éve dvd írót  :hopp: így sokkal olcsóban jön ki.  

Ezzel megvan a 100. postom zsír  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TiaroFreyja, ha megengedsz egy atyai jótanácsot, hadd álljon itt egy õsi japán szólás:
"Just don't give a ****"
:zen:
igyekszem... :merci:

Freyja

Hmm...de szép gyûjteményetek van!  :rolleyes:
Ha nagyon szépen megkérek valakit, akinek megvan, lenne olyan kedves és írna nekem (ill.nekünk) egy Weiss Kreuz-ot? Letöltésre sajnos nincs lehetõségem... :(

Shock12

Quote from: Angelnem úgy értem :)  és néztem hogy miért írja oda hogy 250x250nél nagyobb képeknél thumbnail generated holott nekem nem...
hm... ötletként el tudom képzelni, hogy kicsit el vannak (voltak) a biztonsági beállítások túlozva, és tiltva volta javascript használata az Internetes beállítások menüponban...

Totya

Quote from: FreyjaHmm...de szép gyûjteményetek van!  :rolleyes:
Ha nagyon szépen megkérek valakit, akinek megvan, lenne olyan kedves és írna nekem (ill.nekünk) egy Weiss Kreuz-ot? Letöltésre sajnos nincs lehetõségem... :(

Az OVA-ra vagy a sorozatra gondolsz?
Az FTPn az OVA és a Weiss Kreuz Gluhen van fennt.
Teacher Banzai!!!

Ramiz

Ez kezd átmenni "rongyrázó topic"-ba...  :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

noriko

:wtf: most veszem csak észre! mi történt 15-én?? :eek: 91 user?! és úgy hogy én nem is voltam itt! Átvonult a fórumon egy japán túristacsoport? vagy mi? :D
"I wish I could, but I don't want to."

Totya

Quote from: noriko:wtf: most veszem csak észre! mi történt 15-én?? :eek: 91 user?! és úgy hogy én nem is voltam itt! Átvonult a fórumon egy japán túristacsoport? vagy mi? :D

Lehet  :rotflol:  én itt voltam de nem vettem észre csak a gratulóciókból figyeltem fel a rekordra
Teacher Banzai!!!

Ramiz

Pedig milyen elérhetetlennek tűnt nemrég a varázslatos 100-as, nemsokára pedig meglesz...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Totya

Csak nő és nő a rajongók tábora :rotflol:  és ez jó.
Teacher Banzai!!!

Ramiz

Persze, csak ne az egy és nulla postos "rajongók" tábora nőjön...

Totya

Quote from: RamizPersze, csak ne az egy és nulla postos "rajongók" tábora nőjön...

Az is igaz a 0 postos emberekhez képes elég kicsi az aktív tagok száma.
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaElkészűlt az új és egyedi  :rotflol:  avatarom.
Egy képsorozat Oe Kintaro egyik vicces arc morfjáról.

Melyik anime-ből van? Nem találkoztam még vele... a címe?
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shadowolf

Quote from: VóbertMelyik anime-ből van? Nem találkoztam még vele... a címe?

Goldenboy. ;)

Vóbert

Quote from: Angelszóbelin 22vel írásbelin 17tel :D:D
neked milyen lett?

ügyi-ügyi... ezek szerint állami nyelvvizsgát tettél le...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shadowolf

Quote from: TotyaAz is igaz a 0 postos emberekhez képes elég kicsi az aktív tagok száma.

De mint tudjuk, kicsi a bors, de erős! :D (ezzel szimplán arra akarok célózni, hogy az aktív fórumozók viszont tényleg nagyon összetartanak :))

Totya

Quote from: VóbertMelyik anime-ből van? Nem találkoztam még vele... a címe?

A Golden Boy-ból való. Ezt meg kell nézni szakadni lehet a röhögéstől. Én szétröhögtem magam rajta na és persze gyönyörűek benne a lányok  :jee:
Teacher Banzai!!!

Totya

Quote from: ShadowolfDe mint tudjuk, kicsi a bors, de erős! :D (ezzel szimplán arra akarok célózni, hogy az aktív fórumozók viszont tényleg nagyon összetartanak :))

Ami igaz az igaz  :rotflol:
Teacher Banzai!!!