Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hali!

Nekem az jutott eszembe, hogy egyenszín, az USTeam logo, az ami fix, és képet mindenki sajátot rakat.

Kvikveg

Hm. Mi lenne, ha a fenti feliratot raknank a polora ovalis nelkul, tetszoleges szinben, fole meg aki amit akar azt tesz. En Hellsinget, mas mast.
Mivel sejtesem szerint nem tudnank megegyezni, hogy mi legyen rajta...
En pl baremnnyire is szeretem a Cowboy Bebopot, nem szivesen rohangalnek Faye-jel a hatamon. A pasikat jobban birom..  :rotflol:
De ha megis ez lesz, akkor johentek a javaslatok ki mit kerne ra temaban.
Reszemrol Spike/Alucard... Hmmm... Alucard, Alucard,... esetleg Alucard. GITS-bol vmi. Onnan még Motokot is vallalom.
Ill a kiholvan es milyenpolorakeri... jajjaj...

url-t tenyleg ne.
Ill nem tudnak megtalalni csak az usteam felirat alapjan?
Google teszt.
De.  :oops: Az oops smiley nem mukodik.
Najo abbahagyom a karogast.  :rotflol:

edit: Damnatus megelozott  :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

roderick

Nos nemtom maga a hely milyen, ahol csinálni akarjátok a pólót, de általános tapasztalatom, hogy ahol 1-2 csinálnak, az rávarrós/ráragasztós hely... és ezek eléggé amatör megoldások... a ragasztós pl. leesik a varrós nemtom, de aztmondták az is rossz, és én hiszek másoknak :)
Ahol viszont többet csinálnak az pedig olyan, hogy egyfajtából csinálnak annyit, így nem lehet ott egyénre szabott fórumos pólót csinálni... söt ha pl. szitás módszer akkor szinenként külön drágul...
de persze aztán kitudja, lehet azóta már nem ilyen rossz a helyzet polócsinálás téren
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Kvikveg

Hogyan lehet rendes szineset csinalni? /nem 1-2-3 szinnel csak/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Szvsz akinek állandó avatárja van, az logikusnak tûnne, ha azt rakná rá. A név is jó lenne, de az aktív fórumosok nagy része már úgy is ismeri a másikat.

Marfy

Mindenki a saját fényképét rakja rá  :hopp: .

Kalibur

Quote from: NokiMindenki a saját fényképét rakja rá  :hopp: .
Minek akarjam én a jónépeket ijesztgetni... asszem az én fejembõl bõven elég egy eredeti , nem kellenek még kópiák is  :rolleyes:
A tömeggyártott póló viszont szerintem is egy sablonra megy, nem pedig külön ilyen ennek, meg annak...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Damnatus

Hali!

Nekem az egyenpólóval sincs semmi gondom.

Meske

Quote from: DamnatusHali!

Nekem az egyenpólóval sincs semmi gondom.
Felõlem is jöhet! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Marfy

Szerintem is jobb az egyenpóló, meg lehet ha 50 egyforma póló kell azt olcsóbban megcsinálják mint 50 különbözõt.
Szerintem mindenki kezdje el tevezgetni és majd jöhetnek az ötletek.

Damnatus

Hali!

A USTeames Logo legyen tuti. Középre meg kép kéne, mondjuk csinálhatnánk azt, hogy 1 hétig mindenki raja be a galériába és linkelje be azt a képet, amelyiket õ jónak taratna, egy hét után pedig szavazunk.

.Attila

Chloe-s pólót senki sem akar? :zen:

noriko

:lol:  Ránéztem a kezdõoldalra, és az Anime thread és Hentai thread legutóbbi topicjai egymás alatt mókásak :)  Kérdés és válasz? hmm.. :rolleyes:

Amúgy tényleg nem látta senki a Gundam Seed-et? Ki fogja így elmesélni nekem azt az egy hiányzó részt?? :beken:
"I wish I could, but I don't want to."

Shadowolf

Quote from: norikoAmúgy tényleg nem látta senki a Gundam Seed-et? Ki fogja így elmesélni nekem azt az egy hiányzó részt?? :beken:

Elég kurta  összefoglaló, de remélem azért segít valamennyit...

Damnatus

Hali!

Pont az utolsó elõtti rész! Hát ez tényleg dühítõ. Én agyvérzést kaptam volna, ha a aNoir 25. részénél nem tudok továbblépni.

Moha

Quote from: ShiroiDe nem ám! Viszont ha meglátnak egy ilyen feliratú pólóban, rajta valamilyen anime/manga karakterrel, és próbaképp beírják a  :G -be, akkor annyi.
Igaz, de ha csak a logo van rajta, nem is biztos, hogy az embereknek eszébe jut, hogy a neten keressék...
Mindenesetre jobb félni, mint megijedni, szóval ez azért egy voks a póló ellen.

Isi101

A szerepjátékok tpoicban írtam egy tárhely /passt.
Ma akartam feltölteni még pár könyvet, de szomorúan vettem tudomásul, hogy valami kedves emberke átírta a jelszót.
Ezúton szeretnék neki további sikeres, és eredményes töltögetést kívánni a tárhelyemhez....
Kb fél perc alatt regisztrálhatott volna sajátot.... :grrr:

A többiektõl, akik esetleg még töltögettek róla, sorry...
Ha esetleg valamelyik könyv kellene még, privi, és belinkelem az elérését más helyen,(jelszó nélkül)

Xaga

Kis érdekség: Csütörtökön a SZE belsõ kolégiumának lakói a koli rádióban Megumi Hayashibara - Give a Reason -t hallgattak :)

Dragon

Quote from: Isi101A szerepjátékok tpoicban írtam egy tárhely /passt.
Ma akartam feltölteni még pár könyvet, de szomorúan vettem tudomásul, hogy valami kedves emberke átírta a jelszót.
Ezúton szeretnék neki további sikeres, és eredményes töltögetést kívánni a tárhelyemhez....
Kb fél perc alatt regisztrálhatott volna sajátot.... :grrr:

A többiektõl, akik esetleg még töltögettek róla, sorry...
Ha esetleg valamelyik könyv kellene még, privi, és belinkelem az elérését más helyen,(jelszó nélkül)

Igen, hát ez tipikusan annak a példája, hogy miért nem jó ötlet a fórumos póló.
(Azért azt megjegyzem, /de ne vedd lecseszésnek,/ hogy egy http elérés, meg egy index.html file is elég lett volna, és akkor nem kell kiadnod a feltöltõs jelszavadat)

QuoteSzóval mi is pontosan ez az új reputation dolog?
Igen, ez engem is érdekel. Már csak úgy kíváncsiságból kifolyólag.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hali!

1. A pólóra csak az usteam logoja kerülne.
2. Mivel nem ezzel a pólóval akarjuk elárasztani a piacot, hanem csak megunknak kéne, szerintem nem áll fent veszély.

Marfy

Elsõ  próbálkozásom, bár nem egy nagy szám meg a háttér is túl egyzserû lett.

Lord AO

Nekem ez egy 404-es oldal. Csak nem arra gondoltál? :bsd:

Kvikveg

Quote from: NokiElsõ  próbálkozásom, bár nem egy nagy szám meg a háttér is túl egyzserû lett.
404! 404! 404!  :rotflol:

zsozso

Quote from: ShiroiSzóval mi is pontosan ez az új reputation dolog?
http://usteam.uw.hu/forum/showpost.php?p=52826&postcount=6226 <-
Death is the only redemption

Meske

Quote from: NokiElsõ  próbálkozásom, bár nem egy nagy szám meg a háttér is túl egyzserû lett.
Sík jó!!! :jee:

Szerintem nem is kell nagyon túl bonyolítani a hátteret. Vagy nem is muszály a háttér sem...

Mindenesetre nekem ez nagyon-nagyon tetszik! :cool:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Marfy

Quote from: MeskeSík jó!!! :jee:

Szerintem nem is kell nagyon túl bonyolítani a hátteret. Vagy nem is muszály a háttér sem...

Mindenesetre nekem ez nagyon-nagyon tetszik! :cool:

Köszi szépen!  :merci:

A többieknek azért itt van újra háthe ez már jó lesz.

noriko

Quote from: zsozsohttp://usteam.uw.hu/forum/showpost.php?p=52826&postcount=6226 <-

és ha valaki ír megjegyzést, azt meg lehet nézni valahol? csak mert én javítottam valaki reputation-én és nem látok változást..és nyomot sem..

Cobra

Szerintem mindig csak az adott postot lehet értékelni, nem a postolót. Mondjuk sok értelmét nem látom.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

noriko

Én meg még nem értem igazán...
Mondjuk Írások topicba egész hasznos lehetne, ha meg lehetne nézni.
elõször azt hittem, hogy olyan, mint egy blog-os helyen volt az úgynevezett "touches". Ott is postokat lehetett pontozni. Ha valaki írt valami értelemeset az kapott egy "érintést". De azt számokkal jelezte is utána az oldal.
Úgy látom csak a sajátunkat lehet megnézni, másét nem láthatjuk...
de lehet hogy rosszul látom..
na mindegy.

Shadowolf

Azumanga fanek figyelmébe ajánlom ezt az animét.

Még csak most készül (asszem pillanatnyilag a 3.-ik résznél tart), de sokak szerint tiszta Azumanga, csak ebben vannak srácok is. :)