Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Feldin

Quote from: NokiAdobe PhotoShop-pal csinálom.
Azt gondoltam. Hogy kell photoshoppolni?

Póló: zsozso?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

zsozso

Quote from: FeldinAzt gondoltam. Hogy kell photoshoppolni?

Póló: zsozso?
Hat igazsag szerint nemnaon erdekel a polo ugy mert nemszeretem tulzottan a mintas polokat, de ha akarjatok tolem csinaljatok :P
Death is the only redemption

Rounin

Quote from: zsozsoHat igazsag szerint nemnaon erdekel a polo ugy mert nemszeretem tulzottan a mintas polokat, de ha akarjatok tolem csinaljatok :P

S ezzel elhintve a káosz magvai :) Whoopie

Kvikveg

Mmmm es mivan, ha 'usteam' helyett vmi mas harcijelszot aggatunk ra? Mondjuk nem azt, hogy 'otaku', de vmi hasonlot. Igy nem talalnak meg minket mindenfele feleslegesen zavarkelto elemek...
?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Én csak azt nem értem, hogy honnan tudnák az emberkék, hogy mi az az USTeam? Biztos nem asszociálnának rögtön ftp-re.
Hány ember jönne oda hozzánk érdeklõdni azért, hogy mi van a pólón? Nem sok, akit pedig érdekel az anime/manga, azt én is szívesen ide kalauzolom.
Szóval szerintem a felirat nem igazán fog gobdot okozni, ne csináljunk a bolhából elefántot.

.Attila

Quote from: DamnatusHali!

Én csak azt nem értem, hogy honnan tudnák az emberkék, hogy mi az az USTeam? Biztos nem asszociálnának rögtön ftp-re.
Hány ember jönne oda hozzánk érdeklõdni azért, hogy mi van a pólón? Nem sok, akit pedig érdekel az anime/manga, azt én is szívesen ide kalauzolom.
Szóval szerintem a felirat nem igazán fog gobdot okozni, ne csináljunk a bolhából elefántot.
Helytálló érvelés :zen: Szerintem sem lesz gond belõle. Ki az, aki hazamegy, és csak úgy beüti a keresõbe, hogy usteam, mert látta vkinek a pólóján?

Bruce

Quote from: TriviHelytálló érvelés :zen: Szerintem sem lesz gond belõle. Ki az, aki hazamegy, és csak úgy beüti a keresõbe, hogy usteam, mert látta vkinek a pólóján?
Ha csak úgy kép nélkül meg minden nélkül simán a felirat van rajta a pólón, akkor nincs az az elvetemült idióta.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Kvikveg

Quote from: BruceHa csak úgy kép nélkül meg minden nélkül simán a felirat van rajta a pólón, akkor nincs az az elvetemült idióta.
Na ugy tenyleg nem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Szerintem képpel együtt sem lesz gond, hiszen nem animefanokkal van tele az utca.

Moha

Na jó, végül is valahol igazatok van. Egy anime fan lehet, hogy a póló alapján rákeres, de azzal nincs is semmi gond. Egyéb esetben meg 10000 emberbõl egy keresne csak rá. De url-t azt azért tényleg ne.

Marfy

Quote from: FeldinAzt gondoltam. Hogy kell photoshoppolni?

A képrészleteket kivágtam és beillesztettem a másikba ahol kellett ott meg Clone Stamp-pel kijavítottam, a kezénél pedig kivágtam azt a kis részt és az Usteam logo fölé tettem utánna pedig az egészet kivágtam és egy új háttérre rátettem, de ezt most itt nembírom normálisan leírni kicsit hosszas lenne.

Suszi

Quote from: ShiroiMivel már annyiszor eszembe jutott, most szóvá is teszem: csak én gondolom, hogy jobban(vagy nem jobban, te poénul) nézne ki, ha a jobb felsõ sarokban lévõ Welcome,... helyett Welcome Home,... szerepelne?

Nekem tetszik az ötlet. Jó poénnak tûnik.  :rotflol:

Feldin

Quote from: SusziNekem tetszik az ötlet. Jó poénnak tûnik.  :rotflol:
Ötlet jó!
Noki: :wtf:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Marfy

Quote from: FeldinNoki: :wtf:
Mondom ezt most így leírni nem lehet :), hosszas folyamat, de ha komolyabban érdekel akkor a neten keress rá PhotoShop Tutorial-okra ott szépen le van írva minden még kezdõk is könnyen megértik.
(a lemezt megkaptad már?)

Bruce

Quote from: MohaNa jó, végül is valahol igazatok van. Egy anime fan lehet, hogy a póló alapján rákeres, de azzal nincs is semmi gond. Egyéb esetben meg 10000 emberbõl egy keresne csak rá. De url-t azt azért tényleg ne.
url-rõl szó se volt csak logoról :)
Quote from: ShiroiMivel már annyiszor eszembe jutott, most szóvá is teszem: csak én gondolom, hogy jobban(vagy nem jobban, te poénul) nézne ki, ha a jobb felsõ sarokban lévõ Welcome,... helyett Welcome Home,... szerepelne?
Támogatom!!!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Quote from: Bruceurl-rõl szó se volt csak logoról :)

Támogatom!!!
Akkor már inkább Okarinasai ;)

Pandóra

Helló!

Egy internetes rádiónál dolgozom, és felvetettem, hogy kísérleti jelleggel az egyik mûsorban csináljunk anime-órát. Most olyan embereket keresek, akik
1. kicsit elmélyültebbek az animében (szóval tudnak átfogóan beszélni róla, érdekességeket, újdonságokat, háttérinformációkat)
2. meg mernek és meg is tudnak szólalni rádióban
3. nem okoz gondot, hogy hétköznap Pestre kell menni.
Akit érdekel, vagy tud valakit, akit érdekelhet, írjon pm-et!
Ja, és ha megfelelõ érdeklõdést kelt, lehet szó róla, hogy jövõre legyen állandó anime-mûsor.
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Itachi

Hmm...Nem tudtam hova írjam, így írom ide; Aki szereti a Wich Hunter Robin t annak fog ez a játék tecceni:  //www.witchhunteronline.com   :)  :hail:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Azt hallottam, hogy asszem dec. 14-tõl az axelero emeli a sávszélt. Így pl. az 512/128-asoknak 1024/280 lesz. Ezt vki írta nekem, aki az axelero-tól kapott e-mailt, bár az a 280 igen gyanús nekem, mert ilyen számot nem szokás használni a digitális világban :) Szvsz az csak 256, már ha igaz a hír :)

Marfy

Quote from: TriviAzt hallottam, hogy asszem dec. 14-tõl az axelero emeli a sávszélt. Így pl. az 512/128-asoknak 1024/280 lesz. Ezt vki írta nekem, aki az axelero-tól kapott e-mailt, bár az a 280 igen gyanús nekem, mert ilyen számot nem szokás használni a digitális világban :) Szvsz az csak 256, már ha igaz a hír :)

Ezt én is olvastam és állítólag így lesz, és az ár válltozatlan marad.
A 280 vizson hülyeség valóban, aszem marad 128.

Fazék

Quote from: NokiEzt én is olvastam és állítólag így lesz, és az ár válltozatlan marad.
A 280 vizson hülyeség valóban, aszem marad 128.
én is így hallottam, hogy a feltöltési sávszélesség az marad... de ami ingyé' van az jöhet, nem reklamálllunk. :D

zsozso

Quote from: ShiroiEz jó is lenne, mert az egyik munkatársam UPC-s 768/256-os nettel, és a UPC meg megduplázza ezt is, és a havi 15GB-t is. Ráadásul õ csak 7500-öt v. 8000-et fizet(a munkahelye miatt kap árkedvezményt). El is küldtem... :uzi: Ez azthiszem már dec.1-tõl lesz.
November kozepet mondtak es az adsleket is 768 rol 1500 ra novelik.

Kvikveg

Mmmm. Hol kerhetem meg Pirula-t, hogy mutatkozzon be es irja le nevenek eredetet? PM-mel megsem akarom bombazni.
Najo, ezennel felkerem, hogy irjon bemutatkozasok topicba es kinek honnan szarmazik a neve?  topicba, mert kivancsi vagyok. Foleg utobbira   :rotflol:

.Attila

Quote from: Shiroiés nem tudom, hol lehet olcsón princo-t venni százasával
http://www.skynetwork.hu/dvd/

Moha

Quote from: ShiroiEz jó is lenne, mert az egyik munkatársam UPC-s 768/256-os nettel, és a UPC meg megduplázza ezt is, és a havi 15GB-t is. Ráadásul õ csak 7500-öt v. 8000-et fizet(a munkahelye miatt kap árkedvezményt). El is küldtem... :uzi: Ez azthiszem már dec.1-tõl lesz.
Igen. :D:D:D 1,5 Mbit-es vonal lesz. Viszont emiatt le kellett cserélniük a kábelmodemet, és hoztak helyette egy "karácsonyfát" - a régin láttam, mikor van forgalom (send és receive led). Ezen is van bõven led, csak mind egyfolytában világít...

TurboK

Quote from: TriviAzt hallottam, hogy asszem dec. 14-tõl az axelero emeli a sávszélt. Így pl. az 512/128-asoknak 1024/280 lesz. Ezt vki írta nekem, aki az axelero-tól kapott e-mailt, bár az a 280 igen gyanús nekem, mert ilyen számot nem szokás használni a digitális világban :) Szvsz az csak 256, már ha igaz a hír :)
http://www.axelero.hu/axelero/20041104nagyobb.html

HALLELUJA

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

TurboK

Mondjuk ez valahol várható volt mert eléggé feltünt hogy az 512/128as vonalam 70-72kval tölt le és 17-18-cal tölt fel, tavaly ilyenkor 64/16k fölé nem nagyon mert menni.

A magasabb feltöltést majd még megérdeklõdõm, nagyon remélem hogy lesz 256k.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Marfy

Quote from: MeskeHa már Azumanga, akkor ne hagyjuk ki a Love Hinát se!!!!! :hopp:

Számomra itt a hétvége :D úgyhogy megpróbálok valamit alkotni csak a megfelelõ képet is nehéz megtalálni.

Cobra

Érdekes, hogy az elsõ hírekben az volt, hogy az uploadot is emelik, de itt már nincs róla szó. Ráadásul az Axelero Kábelnetrõl se nyilatkoznak semmit :( Azért ez vicc, hogy idáig aki Chello-val szenvedett, az most majd sokkal jobban fog járni, mint aki Matávos. Ráadásul a kábelTV-n nem is lehet válogatni, hogy mit akarok (gondolom pont ezért nem is nagyon törõdik a Matáv ezeknek az ügyfeleknek a további elégedettségével).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

zsozso

Quote from: CobraÉrdekes, hogy az elsõ hírekben az volt, hogy az uploadot is emelik, de itt már nincs róla szó. Ráadásul az Axelero Kábelnetrõl se nyilatkoznak semmit :( Azért ez vicc, hogy idáig aki Chello-val szenvedett, az most majd sokkal jobban fog járni, mint aki Matávos. Ráadásul a kábelTV-n nem is lehet válogatni, hogy mit akarok (gondolom pont ezért nem is nagyon törõdik a Matáv ezeknek az ügyfeleknek a további elégedettségével).
Ember mar hogy jarna jobban ????? ugyanakkora savszel es korlatlan :o
Cserelunk? :o