Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Baldy

Köcce az infót Pirula és Djinn :)
Bár a Wicca oldalt inkább kerülöm, mert régi "szép" emlékek távol tartanak tõlük... A többit viszont meglesegetem :)

Shiroi: hmm... LG? Dobd el hamar és szerezz egy Pioneert vagy NEC-t. De ott van még a Plextor is :) Amugy az Angel Sanctuary-val mi a helyzet? Megirtad már, mert nagyon várom :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moha

Quote from: NokiNem olyan nagy dolog ez nekem is még csak 1 volt :D, 2 ével volt idõsebb és ezzel a hülye korkülönbséggel jött úgyhogy vége is lett de érdekes míg együtt voltunk addig nem zavarta a korom :confused: azóta viszont nem igazán akad semmi a horogra.
Nekem is csak 1 barátnõm volt. 10 hónapig. Mondjuk õ 1,5 évvel fiatalabb volt, csak az volt a gond (így utólag átgondolva), hogy sosem voltam igazán fontos neki. (A részletekbe inkább most nem megyek bele).

Djinn:
Hogy milyen lányra mondom azt, hogy szép? Nos, itt szinte mindenki híres nõket emlegetett. Én ikább mutatok egy átlagos lányt: Õ például szerintem nagyon szép! :) (volt barátnõm hasonlít rá)
Quote from: ShiroiSzerintetek ha azt írja a Nero cd/dvd írás közben, hogy "Focus or tracking error"
Úgy tûnik, most DVD-író halál idõszak van. Az enyém meg "CD-analfabéta" lett: DVD-t ír, olvas, de semmilyen CD-t nem ismer fel.
Quote from: BaldyLG? Dobd el hamar és szerezz egy Pioneert vagy NEC-t.
Az enyém Pioneer és októberben vettem... :hehe:

Pirula

Quote from: BaldyBár a Wicca oldalt inkább kerülöm, mert régi "szép" emlékek távol tartanak tõlük...
Publikus? Mert tök kíváncsi vagyok.

Xipe

enyem Samsung es KIRALY.
meg mukodik.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: PirulaPublikus? Mert tök kíváncsi vagyok.

Pirula, fogadni merek no van a dolog mogott.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Nekem meg LG. És mûködik.  :hehe:
Miért fikázza mindenki az LG-t???
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnNekem meg LG. És mûködik.  :hehe:
Miért fikázza mindenki az LG-t???

mert van mit fikazni rajta.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipemert van mit fikazni rajta.
Kösz, most már tudom. Nagyon informatív válasz volt.  :hehe:

Baldy

Quote from: PirulaPublikus? Mert tök kíváncsi vagyok.

Olyan szinten igen, hogy 2 olyan exnõm is volt, akik nagyon bele voltak zugva a témába, olyan szinten, ogy tévképzeteik voltak már. És az ilyen hogy is mondjam: elég aggasztó tud lenni...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: DjinnKösz, most már tudom. Nagyon informatív válasz volt.  :hehe:

bocs Djinn, de mindenkinek megvan a maga velemenye bizonyos hardware cuccokrol.

pl itt van ez http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/case/x202/aero-x202.htm

ezt vettem ma, szeritnem k**** jo, de biztos van itt valalki akinek nem tetszik valamiert.
ha valakinek peldaul minden egyes LG iroja bedoglott, akkor nem fog rola jokat mondani, akinek meg mukodik, az magasztaja hogy milyen jo.

szemely szerint en az LG irokat valogatosnak tartom es az alkatreszei is lehetnenek jobbak, de mint mondom ez csak az en velemenyem.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: DjinnKösz, most már tudom. Nagyon informatív válasz volt.  :hehe:
Nekem Toshiba van és roppant elégedett vagyok vele. Elõtte egy ASUS olvasom volt ami olyan hangerõvel bírt, mint 1 gázturbina.

LG => kuka
Olyat alappól nem vennék a nagy selejtarány miatt.
Havernak volt LG CD irója. Elkezdett 1 év után rakoncátlankodni erre a srác vett egy nem LG DVD irót. Elõször, amikor berakott egy CD-t azt hitte nem mûködik ugyanis annyival halkabb volt. No comment.

Djinn

Hát akkor nekünk eddig nagyon nagy mákunk volt.
Már összerkatm egy jópár gépet. Itthonra is. És soha nem volt bajom az LG-kkel.
Jelenleg itthon 5 db LG van, különbözõ formákban(DVD író, CD író....) 3 gépben. Mind tökéletesen mûködik
Szóval nekem nagy mákom van. Csak a lottón miért nem nyerek már  :rolleyes:

Moha

Quote from: katzElõször, amikor berakott egy CD-t azt hitte nem mûködik ugyanis annyival halkabb volt. No comment.
Itt a lényeg! Anno volt LG íróm. Iszonyat hangos. Ez a Pioneer pl nagyon csendes (hibás darabok pedig mindben lehetnek).

Djinn: Kíváncsi vagyok mit mondasz a képre (pár posttal elõbb linkeltem) :)

Djinn

Quote from: MohaDjinn: Kíváncsi vagyok mit mondasz a képre (pár posttal elõbb linkeltem) :)
Az a baj, hogy a haja elég sokat eltakar az arcából.
Szerintem helyes. Én nem mondanám, hogy szép, sokkal inkább bájos. Kifejezetten kedves arca van. De a haja zavaró. Más frizurát kéne kipróbálnia szerintem az jobban kiemelná az arcát. Így a szeme sem kap elég hangsúlyt. :rolleyes:
De szerintem a fiúk véleménye érdekesebb lenne. Azt hittem azt várod.  :)

edit:Egyébként ki õ? Lehet tudni?  :)

Xipe

Quote from: DjinnHát akkor nekünk eddig nagyon nagy mákunk volt.
Jelenleg itthon 5 db LG van, különbözõ formákban(DVD író, CD író....) 3 gépben. Mind tökéletesen mûködik

ugyes vagy, remelem a garancia papirok mindd megvannak.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: ShiroiSzerintetek ha azt írja a Nero cd/dvd írás közben, hogy "Focus or tracking error" (mintegy mellékesen megjegyzem, hogy újabban fura hangokat hallat az író már lejátszás közben is) és megáll már az elején, akkor azon kívül, hogy felkészülök egy új vásárlása, lehet tenni valamit?
Igen, megfogadod, hogy nem LG-t veszel legközelebb.
Nekem Pioneer van, meg két havernak is.
Az egyikük gond nélkül írja 16x-osan a 8x-os DVD-ket vele, és asztali lejátszóban is akadás nélkül mennek.
Vehetsz Plextort is, az is nagyon jó, csak a márkanévért picit sokat kérnek el.
A NEC okés, legalábbis nem olvastam/hallottam hogy különösebb gondok lennének vele, habár havernál csinált már érdekes dolgokat.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Marfy

Quote from: DjinnHát akkor nekünk eddig nagyon nagy mákunk volt.
Nekem 4 LG-van otthon és én tökéletesen meg vagyok velük elégedve.
Djinn mi LG-sek tartsunk össze  :tezsvir: .

Pirula

Quote from: BaldyOlyan szinten igen, hogy 2 olyan exnõm is volt, akik nagyon bele voltak zugva a témába, olyan szinten, ogy tévképzeteik voltak már. És az ilyen hogy is mondjam: elég aggasztó tud lenni...
Az súlyos. :eek: Jobban nem is akartam vájkálni, csak ennyi.

Djinn

Quote from: Xipeugyes vagy, remelem a garancia papirok mindd megvannak.
Az 5-bõl 3-nak már rég lejárt  a 2 éves garanciája  :hehe:
De ha papírok kellenek szívesen adok.  :rotflol:
Quote from: NokiNekem 4 LG-van otthon és én tökéletesen meg vagyok velük elégedve.
Djinn mi LG-sek tartsunk össze  :tezsvir: .
Így van  :tezsvir:
Quote from: bpka000Az egyikük gond nélkül írja 16x-osan a 8x-os DVD-ket vele, és asztali lejátszóban is akadás nélkül mennek.
És meddig? Ez nem megy az élettartam rovására?
Ezt most komolyan kérdezem, nem kötözködök  :)

Amikkel nekem sok bajom volt:  :uzi: IBM vinyók  :hogyaza:  :morci:  :grrr:

katz

Quote from: Shiroi:merci:  mindenkinek (Xipe, Baldy, Moha, Djinn, katz, bpka000)  a segítséget/tanácsot/javaslatot..., megnézem a garanciát, aztán ha már nincs, akkor legalább lesz értelme Dual Layer-es dvd írót vennem.
Vagy inkább ne tegyem? Errõl mi a véleményetek? Azt tudom, hogy a dvd még drága hozzá, de ezen kívül nem hallottam rosszat róluk.
Jelenleg drága a lemez. Nagyon drága (~2000HUF szemben a normál DVD 100-150 HUF-os árával) ezért nem igazán használják, csak mûsoros cuccokra illetve gamer magazinok mellékleteként. Olcsobban kijössz, ha felírod a cuccot 2 DVD-re. Mire le fog menni a Dual Layer ára addigra már megjelennek a köv generációs adathordozók (HD DVD, Blue Ray) szóval IMHO nem érdemes venni. Szerintem az árából vegyél egy normális 16x-ost és egy doboz DVD-t.

katz

Quote from: Djinn
Quote from: bpka000Az egyikük gond nélkül írja 16x-osan a 8x-os DVD-ket vele, és asztali lejátszóban is akadás nélkül mennek.
És meddig? Ez nem megy az élettartam rovására?
Ezt most komolyan kérdezem, nem kötözködök  :)
Az asztali lejátszónak mindegy hányszorosan van írva. Elvileg a fizikai határ az azt hiszem a 16x, míg a CD-nél az 52x (ne kérdezd milyen fordulatszám, de ha nagyon érdekel utánna nézek). A fölött szétesik a lemez.
Ha egy DVD-t 8x helyett 16x-el tudsz írni az nem azt jelenti, h jó az íród, hanem azt hogy kifogtál egy jó szériás lemezt.
Quote from: DjinnAmikkel nekem sok bajom volt:  :uzi: IBM vinyók  :hogyaza:  :morci:  :grrr:
30%-os átlagos selejtaránytól mit vársz. Nem csoda, h az IBM is megszabadult a vinyó gyártástól. Most ugyan az készül Hitachi néven.
Egy ismerõsöm egy számtech boltba dolgozik. Õ szidja a Samsungokat is, mert elég sokat hoznak vissza. Azt a Samsungot ami a kizárólagos vinyókínálat Sulinetben.

Djinn

Quote from: katz30%-os átlagos selejtaránytól mit vársz. Nem csoda, h az IBM is megszabadult a vinyó gyártástól. Most ugyan az készül Hitachi néven.
Egy ismerõsöm egy számtech boltba dolgozik. Õ szidja a Samsungokat is, mert elég sokat hoznak vissza. Azt a Samsungot ami a kizárólagos vinyókínálat Sulinetben.
Azt halottam, a Samsung vinyók is szeretnek játszani.: Ha Quick format-ot csinálsz és utánna install, akkor nem is veszi észre, hogy op rendszer van rajta  :eeek: Újra kell csinálni az egészet nem quick-el.

Bármilyen 130GB felettivel meg az a baj, hogy a win installer nem ismeri fel a 130 -nál nagyobbakat. És nem hajlandó belerakni egy partícióba sem. Utólag sem. Hol ott van, hol nincs.  :hogyaza:
Na én ezzel szívtam egy csomót pár hete. Tudom, hogy meg lehet oldani, (így utólag  :rolleyes: ) de az én bizalmamat nem élvezte többet az a vinyó. :beken:

Marfy

Quote from: DjinnBármilyen 130GB felettivel meg az a baj, hogy a win installer nem ismeri fel a 130 -nál nagyobbakat. És nem hajlandó belerakni egy partícióba sem. Utólag sem. Hol ott van, hol nincs.  :hogyaza:
Na én ezzel szívtam egy csomót pár hete. Tudom, hogy meg lehet oldani, (így utólag  :rolleyes: ) de az én bizalmamat nem élvezte többet az a vinyó. :beken:
Hát igen a WInXP max a 120GB-os vinyót ismer, ha nagyobbat akarsz bele rakni akkor muszály feltenni a SP1-2-õt ami meg eléggé lassítja a rendszert.

katz

Quote from: NokiKöszi :) ha bekukkantasz a "Kinek honnan származik a neve" topic-ba még azt is megtudhatod hogy honnan ered ;).
Még biztos hallasz felõlem. remélem csak jókat :).
Bekukkantottam. Nincs benne. Annyira véres és szörnyû történet, h kimoderálták? :confused: Vagy csak elfelejtetted postolni?

Marfy

Quote from: katzBekukkantottam. Nincs benne. Annyira véres és szörnyû történet, h kimoderálták? :confused: Vagy csak elfelejtetted postolni?
Pedig leírtam  :eeek: nem tudom hova tûnt, lehet hogy a Bemutatkozásokba írtam :p . Majd megnézem.
Edit: Megnéztem a bemutatkozásokban van  :merci: .
Amúgy a Nokedli szóból ered .

Baldy

Hmmm...
Ha már vinyók és szarok, akkor ne felejtsük el megemliteni a "legjobbat": Maxtor 80GB és a felett :)
Szóval ha valaki vinyóba kiván beruházni, az ne vegyen Maxtort, vegyen helyette inkább Seagate-t :)

Moha

Quote from: NokiHát igen a WInXP max a 120GB-os vinyót ismer, ha nagyobbat akarsz bele rakni akkor muszály feltenni a SP1-2-õt ami meg eléggé lassítja a rendszert.
Az SP1 elég, hogy felismerje a 120-nál nagyobbakat. De amúgy nem jó ötlet szvsz 1 particióra rakni mindent. Jó, ha van egy rendszerparició, és a többi külön.
Az SP1 amúgy még nem vészes, de SP2 = öngyilkosság.

Nekem amúgy Samsung HDD-m van, és klasszul mûxik :kopp-kopp:

Xipe

Quote from: DjinnAzt halottam, a Samsung vinyók is szeretnek játszani.: Ha Quick format-ot csinálsz és utánna install, akkor nem is veszi észre, hogy op rendszer van rajta  :eeek: Újra kell csinálni az egészet nem quick-el.

Bármilyen 130GB felettivel meg az a baj, hogy a win installer nem ismeri fel a 130 -nál nagyobbakat. És nem hajlandó belerakni egy partícióba sem. Utólag sem. Hol ott van, hol nincs.  :hogyaza:

Hat, en is sok mindent hallok a Samsung vinyokrol, de nekem ketto fityeg a gepemben jelenleg es eddig semmi gond nem volt veluk.
ugyan szivesebben hasznalnek Western Digital winchestereket, de azt sajnos itthon nem arusitanak.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: BaldyHmmm...
Ha már vinyók és szarok, akkor ne felejtsük el megemliteni a "legjobbat": Maxtor 80GB és a felett :)
Szóval ha valaki vinyóba kiván beruházni, az ne vegyen Maxtort, vegyen helyette inkább Seagate-t :)
Nekem van egy IBM és egy Maxtor!
Szerintem pedig jók!
A Maxtor csak néha kattog :D.

Xipe

Quote from: NokiNekem van egy IBM és egy Maxtor!
Szerintem pedig jók!
A Maxtor csak néha kattog :D.

Maxtor volt hogy nekem is kattogott,
birta meg 3 evig es utana lecsereltuk.
_(๏̯͡๏)_