Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: ShiroiÉn.

Excellent
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: DjinnAzért a keménykedõs számok sem olyn durvák. Kevés reszelõs van csak! Szerintem.
Ja, mondjuk nem is a zenei részre értettem én sem, inkább a mondanivalóra. Vagy mittudo én már. :) "Maaany will die by my haaaand!!!!" :whoah:
Quote from: DjinnÉn két Manowar koncerten voltam Bp-en, de azok voltak életem legjobb koncertjei   :jee:   (Talán az idõ még szebbé teszi  :rolleyes: )
Mázlistaaa! /me irigy :D

Xipe

Pirula, ajanlom a Slayer - Exile cimu szamot neked.
en minden reggel ezt hallgatom,hogy kedvem legyen elmenni itthonrol dolgozni.
itt a szoveg:

Even though some things are better left unsaid
There's a few things I need to get off my chest
I need to vent - let me tell you why

I'm suicidal, maniacal, self-destructive
You leave me no hope, no life
Nothing worth living for
I've taken it, can't take it anymore
My worst nightmare
You make me want to slit my own fucking throat
Just so I'll be rid of you
Just to get rid of you

You self-righteous fuck
Give me a reason not to rip your fucking face off
Why don't you take a good look in these eyes
Cause I'm the one that's gonna tear your fucking heart
out
My hate is contagious; you've got no one to run to
EXILE

Just tell me fucking why everything becomes an issue
Your opinion is always senseless - fuck this
You make my fucking skin crawl
I've lived with it - can't stand anymore
My worst nightmare
I want to take a bullet in the fucking head
Every time I think of you, every time I think of you

You self-righteous fuck
Give me a reason not to rip your fucking face off
Why don't you take a good look in these eyes
Cause I'm the one that's gonna tear your fucking heart
out
My hate is contagious
Anyone else need to vent
You've tried my tolerance; I just want you to die

There's nothing more for me to say
There's nothing more for you to say
There's nothing more for us to say
I fucking hate you anyway
EXILE

Can't count the ways that you light my fuckin fuse
I can't tolerate the sight of you, the thought of you or
anything about you
You know what I want to see
How many ways can a loser fucking lose
I know you'll find a way
The humility awakening the idiot inside
You spineless fucking maggot - you're just wasting my
time
Get out of my face - Get out of my life
Out of my fucking way - Just die
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: XipePirula, ajanlom a Slayer - Exile cimu szamot neked.
en minden reggel ezt hallgatom,hogy kedvem legyen elmenni itthonrol dolgozni.
itt a szoveg:

Even though some things are better left unsaid
.... Just die
Romantikus. :p De egy órán belül vendéglátóhelyiséget látogatni megyek, inkább passzol a Sing Sing - Halál a májra, Bikini - Ki visz majd haza, vagy valami pörgõs ska. :)

Djinn

Quote from: Xipeegyszeruen nem alszom.
Ezért (is) kapsz (te is) ki holnap Catan-ban Tõlem!  :rotflol:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: PirulaRomantikus. :p De egy órán belül vendéglátóhelyiséget látogatni megyek, inkább passzol a Sing Sing - Halál a májra, Bikini - Ki visz majd haza, vagy valami pörgõs ska. :)

romantikus hat, meg a Jesus Saves jo.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: DjinnEzért (is) kapsz (te is) ki holnap Catan-ban Tõlem!  :rotflol:

Djinn ez annyira biztos,hogy nem is tagadom.
nem is ismerem a jatekot.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xiperomantikus hat, meg a Jesus Saves jo.
Jesus Saves? Ezt az MSN-es avatarom ismeretében is ki mered jelenteni? :)
Legfeljebb úgy hogy spórolok.
(Egyébként tényleg jó az a szám! Hörr!)

Xipe

Quote from: PirulaJesus Saves? Ezt az MSN-es avatarom ismeretében is ki mered jelenteni? :)
Legfeljebb úgy hogy spórolok.
(Egyébként tényleg jó az a szám! Hörr!)

az lehet hogy hasonlitasz ra, de teged a satan nemzett. :bsd:
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipeaz lehet hogy hasonlitasz ra, de teged a satan nemzett. :bsd:
Fúúúú! Akkor most jól ki is faggatom anyut hogy kikkel állt össze annakidején! :D
Mindenesetre ha tényleg akkor már tudom hogy miért nem fizet gyerektartást. Ennyire ungonosz fattyat összedobni, hát elég rendesen ronthatja a jól kidolgozott imidzsét.

Xipe

Quote from: PirulaFúúúú! Akkor most jól ki is faggatom anyut hogy kikkel állt össze annakidején! :D
Mindenesetre ha tényleg akkor már tudom hogy miért nem fizet gyerektartást. Ennyire ungonosz fattyat összedobni, hát elég rendesen ronthatja a jól kidolgozott imidzsét.

mindenkinek vannak DNS-hibas gyerekei.
neki csak egy kicsit tobb.
o mar megis toobet elt mint a vilag.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Xipena akkor ki jon Cradle of Filth koncertre velem nyaron?
Már megint nagyon sok kHUF lesz a belépõ, mint múltkor?

Igazán adhatnának kis diszkontot itt a Carpathia-iaknak :D
Bözsi néni mit szólna ehhez?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Baldy

Quote from: PirulaFúúúú! Akkor most jól ki is faggatom anyut hogy kikkel állt össze annakidején! :D

Ha már ki akarod kérdezni az anyudat errõl, akkor készülj fel arra, hogy olyat is mondhat arra a kérdésedre, hogy ki nemzet téged: "Honnan tudjam én azt? Amilyen pörgõs buli volt, örülj neki, hogy nem ugatsz" :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

TurboK

Quote from: bpka000milyen emulátort használsz? (kell nekem is egy jó!)
Dreamcastre semmilyet. Csak azért szereztem meg azokat a lemezeket mert igy potom pénzért lett 1200 Megadrive játék a gépen. Akkor még ISDN számitott gyors internetnek, már ahol volt (nálam pl nem).

Amúgy PCre Kega Fusion a tuti megadrive emulátor. Van még Gens ami egy szar (talán az uj verzió majd bejön, de nemtom hogy a Kegát hogyan lehet toppolni.).

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Xipe

Quote from: bpka000Már megint nagyon sok kHUF lesz a belépõ, mint múltkor?

Igazán adhatnának kis diszkontot itt a Carpathia-iaknak :D
Bözsi néni mit szólna ehhez?

7000 valamennyi forint lesz megint, evente egyszer jonnek es en meg egy helyi koncertjuket sem hagytam ki se itthon, sem amikor New Yorkban eltem.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: ShiroiAkkor már inkább cicafiú szexrabszolga lennék! Ez nem megoldható?

Ouch, ez aztán fájdalmas dolog :D
Ha nem gond, akkor én mától erõsen kerülnélek téged, a saját egészségi állapotom és a jóizlésem védelmezése érdekében :hehe:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyOuch, ez aztán fájdalmas dolog :D
Ha nem gond, akkor én mától erõsen kerülnélek téged, a saját egészségi állapotom és a jóizlésem védelmezése érdekében :hehe:
Mi a probléma? És az egyenjogúság?  :wtf:   :rotflol:  
Szeirntem nagyon is jó ötlet!  ;)

Baldy

Quote from: DjinnMi a probléma? És az egyenjogúság?  :wtf:   :rotflol:  

Hát hogy is fogalmazzak: Elég komoly kisebbségi komplexusban szenvedhet az a fiu, akinek egy második farok kell már :D de van egy ötletem, csak kerüljek egy olyan géphez, ahol Photoshop is van :D

Xipe

Quote from: DjinnMi a probléma? És az egyenjogúság?  :wtf:   :rotflol:  

egyenjogusag?
magyarorszagon?
te viccelsz?
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeegyenjogusag?
magyarorszagon?
te viccelsz?

Vannak még a világon optimisták és álmodozók :)

Xipe

Quote from: BaldyVannak még a világon optimisták és álmodozók :)

ez is igaz.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Shiroi:eeek: Én is most kezdem újra nézni! Vat koinszidensz!
Ízi. Nincs idõm másra. Csak akkor írok, amikor tudom, h van fölös 2-3 órám és akkor elkezdenek dõlni belõlem a hülyeségek. Amióta olvasom Pirula postjait, egyszerûen csak Pirula szindrómának hívom. :D
Quote from: ShiroiMuszáj nõt csinálni belõlem? Akkor már inkább cicafiú szexrabszolga lennék! Ez nem megoldható?
:eeek: Felejtsd el. Cicalány ok, cicafiúk meg nem léteznek. Legalábbis én nem vagyok kíváncsi egyre sem. De ha a rabszolga dolog számodra elfogadott, akkor majd kitalálok vmit. Bár egy ilyan jól csengõ nevet kár lenne elpazarolni egy ork rabszolgálra.
Quote from: ShiroiDehogy kell még egy farok, de ha már mindenképpen macskának kell lennem félig, akkor legalább ne legyek lány! Érted, vagy én is "hogy is fogalmazzak" egyértelmûbben? :)
Nem muszály macskának lenned. Lehetsz vmi prédafaj is :D

Baldy

Quote from: ShiroiDehogy kell még egy farok, de ha már mindenképpen macskának kell lennem félig, akkor legalább ne legyek lány! Érted, vagy én is "hogy is fogalmazzak" egyértelmûbben? :)

Fogalmazzuk meg egyszerûenés egyértelmûen: A hölgyek cicáknak vannak kitalálva, a pasik meg gazdiknak :hopp:

Pirula

Quote from: BaldyHa már ki akarod kérdezni az anyudat errõl, akkor készülj fel arra, hogy olyat is mondhat arra a kérdésedre, hogy ki nemzet téged: "Honnan tudjam én azt? Amilyen pörgõs buli volt, örülj neki, hogy nem ugatsz" :D:D:D
Vau? :D
Quote from: katzÍzi. Nincs idõm másra. Csak akkor írok, amikor tudom, h van fölös 2-3 órám és akkor elkezdenek dõlni belõlem a hülyeségek. Amióta olvasom Pirula postjait, egyszerûen csak Pirula szindrómának hívom. :D
/me most meghatódott :D
Azt hiszem elkezdtem lépdelni a halhatatlanság felé vezetõ úton. Elõször a fényképemet teszik ki egy kocsmában, most már tünetegyüttest neveznek el rólam... csípjen meg valaki, csak álmodom? :)

Baldy

Quote from: PirulaVau? :D

/me most meghatódott :D
Azt hiszem elkezdtem lépdelni a halhatatlanság felé vezetõ úton. Elõször a fényképemet teszik ki egy kocsmában, most már tünetegyüttest neveznek el rólam... csípjen meg valaki, csak álmodom? :)

/me belerug egyet Pirulába...
Na remélem ezt megérezted, és akkor már tudhatod, hogy nem álmodtál :hehe:

Xipe

Quote from: Baldy/me belerug egyet Pirulába...

te megrugtad Jezust?
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Baldy/me belerug egyet Pirulába...
Én meg mit törtem az agyam ma reggel - azaz 15 perce :)- hogy miért van rajtam egy böszme lila folt. :rolleyes::)
Quote from: Xipete megrugtad Jezust?
Biztos hallotta a mondást hogy Istent ne bottal verd. Vagy valami ilyesmi. :)

Baldy

De legalább most már tudja, nem álmodik :hopp:

Djinn

Quote from: TurboK200 mega? szemetek! az axelero csak 50et ad.
:eek: Az axelero ad 50-et? Azt hittem 20-at :wtf:
Na mind1! Nem is fontos csak nem tudtam.
Egyébként Axelero épp az imént remeket egy nagyot. Valami áramszünet volt náluk vagy mi. Itt meg órákig nem volt net... Se munka se semmi.  :(
És persze a számla ugyanannyi lesz...
Néha megijedek, milyen elveszettnek érzem magam, ha nincs net.  :eeek:
Persze nem mindig ülök a gép elött, de a lehetõség ott van....
Nekem azért is jött ez ki xarul, mert most éjszak is dolgozhatok.  :beken:

Xipe

Quote from: Djinn:eek: Az axelero ad 50-et? Azt hittem 20-at :wtf:
Na mind1! Nem is fontos csak nem tudtam.
Egyébként Axelero épp az imént remeket egy nagyot. Valami áramszünet volt náluk vagy mi. Itt meg órákig nem volt net... Se munka se semmi.  :(
És persze a számla ugyanannyi lesz...
Néha megijedek, milyen elveszettnek érzem magam, ha nincs net.  :eeek:
Persze nem mindig ülök a gép elött, de a lehetõség ott van....
Nekem azért is jött ez ki xarul, mert most éjszak is dolgozhatok.  :beken:

segitsek Djinn?
nalam van net, csak olyan mintha 56k-n ulnek 1.5Mbit helyett.
mondhatom K****jo.
_(๏̯͡๏)_