Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: Xipesegitsek Djinn?
nalam van net, csak olyan mintha 56k-n ulnek 1.5Mbit helyett.
mondhatom K****jo.
Kösz! Már beindult.
Amúgy most olyat melózok, amit szerintem nem szívesen csinálnál. Baromi unalmas. Minden munkának van xar része  :(
Egyébként mostanában itt is baromira belassul néha a net. Valami világmértû vírus biztos. Vagy terrortámadás. Itt a világ vége...   :muhahah:  :hopp:
Ezt teszi az emberrel az agyatlan munka (lásd VELEM mit tett). Szõnyû.  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnKösz! Már beindult.
Amúgy most olyat melózok, amit szerintem nem szívesen csinálnál. Baromi unalmas. Minden munkának van xar része  :(
Egyébként mostanában itt is baromira belassul néha a net. Valami világmértû vírus biztos. Vagy terrortámadás. Itt a világ vége...   :muhahah:  :hopp:
Ezt teszi az emberrel az agyatlan munka (lásd VELEM mit tett). Szõnyû.  :rolleyes:

nem a net lassult be sajnos, mert a masik 2 gepen megy rendeltetesszeruen.
nalam valamiert meg nem.
ezert utalom az uj hardware cuccokat,mert elsore sose mukodnek rendesen es meg nem jottem ra mi a baj.
30MB windows frissitest toltok 6 oraja.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipenem a net lassult be sajnos, mert a masik 2 gepen megy rendeltetesszeruen.
nalam valamiert meg nem.
ezert utalom az uj hardware cuccokat,mert elsore sose mukodnek rendesen es meg nem jottem ra mi a baj.
30MB windows frissitest toltok 6 oraja.
:eeek: Hát az is izgalmas lehet!
Én szerencsére pár hónapja letudtam egy teljes "gépcserét" itthonra. Pár hete meg egy teljes reinstallt. Nem irigyellek.  :rolleyes:
Mindenesetre jó szórakozást hozzá!  :rotflol:

Baldy

Tudtommal Axeleronál "technikai hiba" miatt nem megy a net rendesen...
Tippek szerint elszállt a DNS szerver náluk, ennyi...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyDe ugye akkor majd kettesben hagytok vele? Mert csak ugy az igazi :hopp:
Persze-persze. Neked mindent. Van itt egy üres szoba is. Kívánság szerint kölcsönadjuk azt is. Nem akadályoznánk meg egy ilyen ígéretesnek induló kapcsolatot.  :p  :rotflol:

Baldy

Quote from: DjinnPersze-persze. Neked mindent. Van itt egy üres szoba is. Kívánság szerint kölcsönadjuk azt is. Nem akadályoznánk meg egy ilyen ígéretesnek induló kapcsolatot.  :p  :rotflol:

Nagyon köszönöm! Meghálálom ;)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyNagyon köszönöm! Meghálálom ;)
Remélem is. Nem játszok bárki kedvéért kerítõnõt!!!  :)

Fazék

Quote from: BaldyTudtommal Axeleronál "technikai hiba" miatt nem megy a net rendesen...
Tippek szerint elszállt a DNS szerver náluk, ennyi...
az igazán "vicces" a dologban, hogy ez ebben a hónapban immár a nagyon sokadik eset... múlt elõtti héten csüt-pént volt kimaradás, majd múlt héten is volt azt hiszem csütörtökön, meg ma is... ha ennyi kimaradás után se írnak semmit se jóvá az átkozott számlán, akkor az Axelero elég komolyan arcot veszít... az már szinte biztos, hogy a céges net-et, amint lejárt a hûségszerzõdés, átrakatom másik szolgáltatóhoz, mert ezeknek az ügyfélszolgálatuk is valami borzalmasan lassan intézkedik... :ejj:

Xipe

Blimp, kosz az MSI CD-ket.
vegyek at neked valamit?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Érdekes, Matábkábelen nem vettem észre semmi problémát, szóval az ADSL alrendszerrel lehet gond (bár az végképp furcsa, hogy az ország több részén is). Lehet, hogy most bõvítenek, azért van több helyen néhány órás kimaradás/lassulás.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Djinn

Quote from: Blimpaz igazán "vicces" a dologban, hogy ez ebben a hónapban immár a nagyon sokadik eset... múlt elõtti héten csüt-pént volt kimaradás, majd múlt héten is volt azt hiszem csütörtökön, meg ma is... ha ennyi kimaradás után se írnak semmit se jóvá az átkozott számlán, akkor az Axelero elég komolyan arcot veszít... az már szinte biztos, hogy a céges net-et, amint lejárt a hûségszerzõdés, átrakatom másik szolgáltatóhoz, mert ezeknek az ügyfélszolgálatuk is valami borzalmasan lassan intézkedik... :ejj:
Így igaz. De már máskor is elõfordult, hogy több NAPRA eltünt a net és akkor sem írták jóva semmit.  :(
Az ügyfélszolgált meg elõször nem volt elérhetõ, aztán meg egy gépi hang közölte, hogy már dolgoznak a hibán. Ennyi.  :wtf:
Ráadásul az egyik legdrágább is!!  :uzi:

Xipe

Quote from: CobraÉrdekes, Matábkábelen nem vettem észre semmi problémát, szóval az ADSL alrendszerrel lehet gond (bár az végképp furcsa, hogy az ország több részén is). Lehet, hogy most bõvítenek, azért van több helyen néhány órás kimaradás/lassulás.

most nincs bovites, az csak aprilis kornyeken lesz a Matavnal.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: CobraÉrdekes, Matábkábelen nem vettem észre semmi problémát, szóval az ADSL alrendszerrel lehet gond (bár az végképp furcsa, hogy az ország több részén is). Lehet, hogy most bõvítenek, azért van több helyen néhány órás kimaradás/lassulás.
Nekünk is Matávkábel van. És volt kimaradás.
Azt írták, hogy csak az ország bizonyos részeit érinti a probléma.

Pirula

Quote from: DjinnNekünk is Matávkábel van. És volt kimaradás.
Azt írták, hogy csak az ország bizonyos részeit érinti a probléma.
Én is bizonyos részen lakom. Délután a jóistennek sem akart menni a net, és még most is csinál (kevésbé) vicces dolgokat.

Xipe

na, akkor itt a megoldas.
leszalltok a netrol, elokaptok egy konyvet es olvastok.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipena, akkor itt a megoldas.
Megtörtént, írtam is a könyvajánló témában.
Meg kajáltam is, mosadkodtam, borotválkoztam, és verbális kommunikációt folytattam családtagjaimmal.
Mikre nem képes egy kis kimaradás... :D

Xipe

Quote from: PirulaMegtörtént, írtam is a könyvajánló témában.
Meg kajáltam is, mosadkodtam, borotválkoztam, és verbális kommunikációt folytattam családtagjaimmal.
Mikre nem képes egy kis kimaradás... :D

ja, en speciel elmentem dolgozni.
verbalisan nem kommunikaltam senkivel, csak amikor elsutottem egy " a Ku*** eletbe*-t a villamoson.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipena, akkor itt a megoldas.
Na igen, de azért senki nem ad fizetést. És akkor mi lesz az internetszámlával? Ami nem is mûködik.  :grrr:
Szóval olvasva nehéz dolgozni, ha mondjuk nem lektor vagy, vagy ilyesmi.
És az Azumanga sem jön lefelé olyankor  :(

Tényleg lenne egy technikai kérdésem.
AnimeNfo azt írja, hogy 130x5 rész, de az ftp-n 26xtöbbmintötperc van fent   :eeek:  
Több rész van egy avi-ba összefüzve? Vagy mi a trükk?  :)

Xipe

Quote from: DjinnNa igen, de azért senki nem ad fizetést. És akkor mi lesz az internetszámlával? Ami nem is mûködik.  :grrr:
Szóval olvasva nehéz dolgozni, ha mondjuk nem lektor vagy, vagy ilyesmi.
És az Azumanga sem jön lefelé olyankor  :(

Tényleg lenne egy technikai kérdésem.
Az AnimeNfo azt írja, hogy 130x5 rész, de az ftp-26xtöbbmintötperc van fent   :eeek:  
Több rész van egy avi-ba összefüzve? Vagy mi a trükk?  :)

szerintem fel lett darabolva a konnyebb toltes erdekeben.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: DjinnNéha megijedek, milyen elveszettnek érzem magam, ha nincs net.  :eeek:
Isten hozott a netfüggõk táborában! :D:D:D Én is voltam így multkor, mikor másfél napra leállt a net.
Amúgy itt a UPC-nél is elõfordul, hogy leáll a DNS szerver. Még jó, hogy eltároltam a Usteam IP címét. :)

Djinn

Quote from: Xipeszerintem fel lett darabolva a konnyebb toltes erdekeben.
:wtf: Darabolva? Ez komoly?
Akkor nem 130x5, hanem 5x130?  :eeek:
Asszem ezt nem fogom.

Xipe

Quote from: Djinn:wtf: Darabolva? Ez komoly?
Asszem ezt nem fogom.

djinn dragam.
nem 5 resz szer 130 perc HANEM x resz szer huszonvalahany perc.
 :teccik:
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipedjinn dragam.
nem 5 resz szer 130 perc HANEM x resz szer huszonvalahany perc.
Innen gondoltam, hogy 130-szor 5 perc.  :)
Ezért roppantul csodálkoztam azon, hogy darabolás után nagyobb részek keletkeztek.  :hehe:  Én már csak ilyen vagyok. Gondoltam tán elírták a dolgot. Erre kérdeztem rá.  

Xipe

Quote from: DjinnInnen gondoltam, hogy 130-szor 5 perc.  :)
Ezért roppantul csodálkoztam azon, hogy darabolás után nagyobb részek keletkeztek.  :hehe:  Én már csak ilyen vagyok. Gondoltam tán elírták a dolgot. Erre kérdeztem rá.  

MUAHAHAHA.
oke most kussolok akkor.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Djinn:wtf: Darabolva? Ez komoly?
Asszem ezt nem fogom.
Annyi a lényeg, hogy 1 rész (amit a TV-ben leadtak) 5 kisebb fejezetre van bontva, és mindnek megvan a saját címe. Ezt írták úgy, hogy 130 rész, de amúgy a sorozat 26 részbõl áll.

Fazék

az Azumanga kisebb történetekre bomlik (ált. azt hiszem 5-re) egy darab huszonX perces részen belül. vagyis 26*5=130 db kb 5 perces jelenet :)

Xipe: köszi a felajánlást, egyelõre nincs ötletem, hogy mit kérhetnék, esetleg ha tök véletlenül van Cibo Matto együttestõl valamit, akkor az rámehet visszairányba, mert sajna torrent-en nem találtam õket... de felõlem üresen is visszajöhet a cd.

edit: megelõztek, és még el is írtam... :rolleyes: nu mindegy :)

Djinn

Quote from: MohaAnnyi a lényeg, hogy 1 rész (amit a TV-ben leadtak) 5 kisebb fejezetre van bontva, és mindnek megvan a saját címe. Ezt írták úgy, hogy 130 rész, de amúgy a sorozat 26 részbõl áll.
:merci: Moha. Akkor semmi probléma.
Már csak az angollal kell megbírkóznunk  :rolleyes:

edit: Kösz neked is Blimp! És Xipe-nak is! :)

Fazék

holnap vállalkozunk a lehetetlenre! együltünkben megnézzük a Gyûrûk ura trilógiát, abból is természetesen a bõvített változatot. ezzel hozzávetõleg 11 óra 20 perc folyamatos vászonnézésnek leszünk kitéve... engem csak belerángattak, kétlem, hogy sikerülni fog a merész terv, ami számomra már csak az egyetem zárása miatt is kétséges, de nem rajtam fog múlni a dolog :) viszek hidegélelmet, kispárnát és egy jó adag mûkönnyet is - ámen :)

Djinn

Quote from: Blimpholnap vállalkozunk a lehetetlenre! együltünkben megnézzük a Gyûrûk ura trilógiát, abból is természetesen a bõvített változatot. ezzel hozzávetõleg 11 óra 20 perc folyamatos vászonnézésnek leszünk kitéve... engem csak belerángattak, kétlem, hogy sikerülni fog a merész terv, ami számomra már csak az egyetem zárása miatt is kétséges, de nem rajtam fog múlni a dolog :) viszek hidegélelmet, kispárnát és egy jó adag mûkönnyet is - ámen :)
Fúúú! De irígy vagyok! Én biztos végig nézném! Egy ilyen eseményen tilos elaludni vagy ilyesmi!!!  :ejnye:
Mi is tervezzük ezt a dolgot egy ideje, de mindig halasztódik... Most kedvet kaptam  :rolleyes:

Xipe

Quote from: DjinnFúúú! De irígy vagyok! Én biztos végig nézném! Egy ilyen eseményen tilos elaludni vagy ilyesmi!!!  :ejnye:
Mi is tervezzük ezt a dolgot egy ideje, de mindig halasztódik... Most kedvet kaptam  :rolleyes:

nekem itt a 6 DVD a monitoromon.
valahogy nincs kedvem megnezni ezt a filmet.
_(๏̯͡๏)_