Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: Raggie Gordon(miért tûnt el sok király szmájli??)
Mert még a régi címre van a hivatkozás, és ugyebár az már nem mûxik. Majd gondolom be lesz állítva, de jelenleg szvsz. van zsozsonak más dolga is.

Raggie

Persze! Nem azért mondtam csak éppen jól illett volna oda az a woah-os sznájli! :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Larrodan

Quote from: Raggie GordonNemtom, de én remélem, hogy nincs összefüggésben a két dolog de az új tagoknak mindenestre naggyon örülök!! :kiraly: (miért tûnt el sok király szmájli??)
én már reggeltem egy ideje, csak nemigazán voltam aktív.... néha, hébe-hóba írogattam egy két apróságot, de nem sok idõm volt, hogy ténylegesen fent maradjak. És a másik fontos tényezõ, hogy nemrég lett netem otthol... eddig csak koliból töltögettem, meg néha suliból.... ^^"""
...
...
Álmokat szépeket Minna! Én el.... tanulni... @_@ T_T (holnap reggel vizsga... ugye még nem késõ???  :rolleyes: )
BYe!
"A tigris szeme sem más mint az enyém,
De õ a háborgó tengeren túlról érkezik.
Hiányoznak majd a beszélgetések. "

M.A.G.U.S. Online RPG

Necrid^

Quote from: Larrodanén már reggeltem egy ideje, csak nemigazán voltam aktív.... néha, hébe-hóba írogattam egy két apróságot, de nem sok idõm volt, hogy ténylegesen fent maradjak. És a másik fontos tényezõ, hogy nemrég lett netem otthol... eddig csak koliból töltögettem, meg néha suliból.... ^^"""
...
...
Álmokat szépeket Minna! Én el.... tanulni... @_@ T_T (holnap reggel vizsga... ugye még nem késõ???  :rolleyes: )
BYe!

jó tanulás, jobb késõ mint soha !

Gambate Kudesai Larrodan !
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: katzAmíg fölér az emeletre, addig simán betárazok, szal ellenem egy egész kommandó kell, h a végén a hullámat ki bírják vonszolni a házból a 20 rendõr dög mellett.

Ehehehehehe.... ennyit a keresztényi szeretrõl. Katz! Kenyérbõl tárazz be és hajigáld bõszen :p ;) :D

j/k

Rounin

Quote from: Ramiz(Furcsa, a legtöbb döglött topicban enyém az utolsó bejegyzés... :rolleyes:  :lazza: )

Anno én is küszködtem hasonló érzésekkel. Mára beletörõdtem, látva, hogy van ki osztozzon sorsomon ;) :haha:

katz

Quote from: RouninEhehehehehe.... ennyit a keresztényi szeretrõl. Katz! Kenyérbõl tárazz be és hajigáld bõszen :p ;) :D

j/k
:lul:

ignus

Akkor ide írok, mert valaki törölte a topicot... Tud valaki diákigazolványra matricát szerezni? PM-me please!!!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Damnatus

Javaslom iratkozz be egy egyetemre vagy fõiskolára, és ott minden félév elején kapsz! :D

roderick

Quote from: DamnatusJavaslom iratkozz be egy egyetemre vagy fõiskolára, és ott minden félév elején kapsz! :D

annyit nem ér meg szerintem a dolog:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Darkstar

Jogi problémákból:
Quote from: katzJah
2 hónapja már, h megvan a fegyverviselési engedélyem. Ha vki el akar venni tõlem vmit az engedélyem nélkül, az nem árt ha jobban fel van szerelve mint én...

És mivel vagy felszerelve?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarÉs mivel vagy felszerelve?
Kémkedünk, kémkedünk... :D

Darkstar

Quote from: katzKémkedünk, kémkedünk... :D

Nem, csak öregedni akarok. (kíváncsiság)  ;)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Tökmindegy, hogy fegyverviselési engedéllyel lõsz-e le valakit vagy anélkül... és különben is vannak csendesebb módszerek... és mindig van egy jobb vadász...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizTökmindegy, hogy fegyverviselési engedéllyel lõsz-e le valakit vagy anélkül... és különben is vannak csendesebb módszerek... és mindig van egy jobb vadász...

Kosz hogy gondoltal ram Ramiz.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

( Vannak félreértések, amit jobb nem tisztázni. Ennek szellemében tehát: )
Szívesen!
( :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: XipeKosz hogy gondoltal ram Ramiz.
Jobb vadász? Álmodik a nyomor :lol:

Pirula

Quote from: ShiroiFeldin pedig... ;):haha:  Gonosz vagyok?
Vagy az, vagy realista. :haha:
Bár a Vallások... topicos szereplése óta változni látszik.

Djinn

Quote from: ShiroiMost majdnem kinyitottam a "Vallás..." thread-et, hogy ezt megvitathassuk, de erõt nyerítek, és nem teszem meg.
Szóval. Lehet álmodoznom, de nem akarok, mert nem érdekel. Hányszor kell még mondanom vajon, és hány embernek? :confused:!
Íme egy kõszikla-viráglovag. :lazza:
Csak aztán nehogy végleg kõvé változz... ;)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

Quote from: RamizTökmindegy, hogy fegyverviselési engedéllyel lõsz-e le valakit vagy anélkül... és különben is vannak csendesebb módszerek...
:D Jaja : "Kés a profiknak, puska a nyomiknak!"   by Szappan
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Ááá! Ha nem szólsz, hogy bezártad a Vallásokat, észre sem veszem, annyira megy most a fórum! De ideje volt bezárni, túl sokat postoltak oda.

katz

Quote from: Raggie Gordon:D Jaja : "Kés a profiknak, puska a nyomiknak!"   by Szappan
:lol:
Erröl meg a Ford Fairlane kalandjai jutottak eszembe...
Quote from: ShiroiIdeje volt bezárni, túl sokat postoltál oda.
:lol:
Ja! Te meg túl keveset. :ejj:

katz

Quote from: ShiroiMost majdnem kinyitottam a "Vallás..." thread-et...
Miért is lett bezárva? Nem bírtad követni a tempót :D
Épp hétvége következik, szal egyrészt kösz, h nem maradok le semmirõl, másrészt ilyenkor úgyse lett volna sok dolgot, sem én sem Feldin nincs bent  :rolleyes: :D

Pirula

Quote from: katzErröl meg a Ford Fairlane kalandjai jutottak eszembe...
Micsoda asszociáció! Esszem f*szom megáll!!! :D

Ramiz

Quote from: ShiroiIdeje volt bezárni, túl sokat postoltál oda.
:lol: Megnyitni még meg lehet... nyilvánvalóan túl sokat postoltam...

Pirula

Quote from: katzMiért is lett bezárva? Nem bírtad követni a tempót :D
Szerintem elõre látta hogy az ezerféle paradicsomértelmezés nyomán hamar gasztrónómiai/kertész témává avanzsált volna. :haha:

ignus

Quote from: DamnatusJavaslom iratkozz be egy egyetemre vagy fõiskolára, és ott minden félév elején kapsz! :D

Be vok... csak már +1 éves vagyok... :( és nem adtak... akkor télleg senki nem tud..
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Ramiz

Ezt elõször az FTP 2.0-ba akartam postolni, de Blimp szigorú postja után nem mertem. x.x
Azért mégis megkérdezem, ha balekság is, max. beszóltok (de az nem zavar :__devil: ).

A Windows Commander-nek beadtam a megfelelõ(?) adatokat (kép no. 1.) . Úgy néz ki, mintha sikerülne is a dolog, de aztán csak ennyit látok: kép no. 2. . :confused:

zsozso

Quote from: RamizEzt elõször az FTP 2.0-ba akartam postolni, de Blimp szigorú postja után nem mertem. x.x
Azért mégis megkérdezem, ha balekság is, max. beszóltok (de az nem zavar :__devil: ).

A Windows Commander-nek beadtam a megfelelõ(?) adatokat (kép no. 1.) . Úgy néz ki, mintha sikerülne is a dolog, de aztán csak ennyit látok: kép no. 2. . :confused:
Passive mod bekapcs ;)
Death is the only redemption

Ramiz

Á, köszönöm! (I'm a big balek indeed!) :__devil: