Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: Raggie GordonEgyébként Djinn azért csak az uccsó ötöt mutatja, mer az a neve, hogy "LATEST REPUTATIONS RECIEVED"... ;)
Áááá. Most hogy mondod tényleg ez a neve.   :eeek: Valóban. Az én agyam még odáig sem terjed, hogy ebbõl rájöjjek, az utolsó 5-öt mutatja csak.  :lame: :rolleyes:
egyébként tényleg nem figyeltem, hogy ez a neve...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

:lol: egyébként és sem figyeltem eddig, csak gondoltam okoskodom egyet!! :D
hamár ugyis mindenkinek csak a debilségem jut az eszébe! :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Nem mondhatjuk, hogy meggyõztél minket. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: Raggie GordonHogy hozna egyensúlyt?? Annyit még én is(a debil agyammal) tudok, hoyg az csak felgyorsítaná a szippantás folymatát!
A te feketelyukad szívóhatásának és a szobádban található feketelyukak szívóhatásainak vektori összege éppen 0 ;)

Raggie

Quote from: BonciA te feketelyukad szívóhatásának és a szobádban található feketelyukak szívóhatásainak vektori összege éppen 0 ;)
:eeek:

"Nono fiam! Kõbõl talán nem lehet hidat építeni??" ;)
mert hülye azért nem vagyok!....
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: ShiroiNem is tudom. Amikor én mentem teherautóval, akkor nem nagyon próbálkozott senki mellettem. Az Audi-s és a Merci-s - mind jobban érezték magukat mögöttem. És akkor gondoljunk bele, hogy ha egy ekkora batárral elkezded ráhúzni a kormányt... ;)
Sajnos én láttam egy ilyennek az eredményét élõben... Milánóból mentünk hazafelé, az olasz sztrádán egy Mercedes SL Roadster elég durván elõzött már a környékünkön is, alig egy kilóméterrel elõttünk haladva egy kamionos valószínûleg nem vette észre, hogy éppen kivágna mögüle, az ilyen rohadt Mercedesek olyan gyorsulást tudnak produkálni, hogy ezt lazán el tudom hinni, és a kamionos is kiment elõzni... letarolta a Mercedes jobb oldali utasrészét teljesen, mikor elhaladtunk mellettük láttuk, ahogy a nõt, aki a jobb oldalon ült, rongybabaként rángatták ki a kocsiból a bal oldalról, mert jobbról tûzoltóknak is órákig tartott volna... Rohadtul nem móka egy ilyen kamionos ütközés...

Raggie

Quote from: BlimpSajnos én láttam egy ilyennek az eredményét élõben... Milánóból mentünk hazafelé, az olasz sztrádán egy Mercedes SL Roadster elég durván elõzött már a környékünkön is, alig egy kilóméterrel elõttünk haladva egy kamionos valószínûleg nem vette észre, hogy éppen kivágna mögüle, az ilyen rohadt Mercedesek olyan gyorsulást tudnak produkálni, hogy ezt lazán el tudom hinni, és a kamionos is kiment elõzni... letarolta a Mercedes jobb oldali utasrészét teljesen, mikor elhaladtunk mellettük láttuk, ahogy a nõt, aki a jobb oldalon ült, rongybabaként rángatták ki a kocsiból a bal oldalról, mert jobbról tûzoltóknak is órákig tartott volna... Rohadtul nem móka egy ilyen kamionos ütközés...
:eeek:
(nem megyek kamionok közelébe többet...)

Well, do ya, punk?"

Meske

Ismét egy kis fejtörõve jelentkezem, ám ez egy kicsit nehezebb, mint az elõzõek.

Az alábbiakban megkezdek írni egy számpiramist valamilyen logika alapján, s a feladat az, hogy ki kell találni a logikáját, s ily módon leírni a következõ sorát.

A megfejtéseket ismét PM-ben kérem, hogy mindenkinek legyen ideje gondolkozni.

Tehát a piramis:

1
  11
  21
 1112
 3112
132112
312213

Kellemes fejtörést! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

Quote from: MeskeIsmét egy kis fejtörõve jelentkezem, ám ez egy kicsit nehezebb, mint az elõzõek.

Az alábbiakban megkezdek írni egy számpiramist valamilyen logika alapján, s a feladat az, hogy ki kell találni a logikáját, s ily módon leírni a következõ sorát.

A megfejtéseket ismét PM-ben kérem, hogy mindenkinek legyen ideje gondolkozni.

Tehát a piramis:

1
  11
  21
 1112
 3112
132112
312213

Kellemes fejtörést! :D
Sztem igy van ez a piramis de lehet te más milyet irtál
1
11
21
1211
111221
312211
13112221
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Meske

Az enyém egy másik, de a tiedet nem ismerem, úgyhogy én meg azon gondolkodom... :haha:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Quote from: HVp213Sztem igy van ez a piramis de lehet te más milyet irtál
Nem véletlenül kérte PM-ben, mert nem szeretné, ha a többiek látnák a megoldást ;)

Ramiz

Quote from: BlimpSajnos én láttam egy ilyennek az eredményét élõben... Milánóból mentünk hazafelé, az olasz sztrádán egy Mercedes SL Roadster elég durván elõzött már a környékünkön is, alig egy kilóméterrel elõttünk haladva egy kamionos valószínûleg nem vette észre, hogy éppen kivágna mögüle, az ilyen rohadt Mercedesek olyan gyorsulást tudnak produkálni, hogy ezt lazán el tudom hinni, és a kamionos is kiment elõzni... letarolta a Mercedes jobb oldali utasrészét teljesen, mikor elhaladtunk mellettük láttuk, ahogy a nõt, aki a jobb oldalon ült, rongybabaként rángatták ki a kocsiból a bal oldalról, mert jobbról tûzoltóknak is órákig tartott volna... Rohadtul nem móka egy ilyen kamionos ütközés...
:eeek: És ezt mi okozza? A tömege? A sebességkülönbség?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Sinistro

Quote from: Meske  1
  11
  21
 1112
 3112
132112
312213

Quote from: HVp2131
11
21
1211
111221
312211
13112221

A képernyõmön lévõ számsorok megfejtéséhez Mátrix-operátorok jelentkezését várom!  :)

Ramiz

Ti is nézitek a Shop-Show-t a TV2-n? Most kezdõdik.

HVp213

Quote from: MeskeAz enyém egy másik, de a tiedet nem ismerem, úgyhogy én meg azon gondolkodom... :haha:
asszem megvan:
232221
114213
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

HVp213

Quote from: BonciNem véletlenül kérte PM-ben, mert nem szeretné, ha a többiek látnák a megoldást ;)
Bocsi a számokra koncentráltam (mondjuk megoldást nem irtam csak folytattam a sort)

.Attila

Quote from: SinistroA képernyõmön lévõ számsorok megfejtéséhez Mátrix-operátorok jelentkezését várom!  :)
Nekem már megvan :hehe: Nem olyan bonyolult az egyébként :)

HVp213

Quote from: BonciNekem már megvan :hehe: Nem olyan bonyolult az egyébként :)
Csak óvatosan el ne törjön a vállad, ahhogy csapkodod magadnak :p

roderick

Quote from: RamizTi is nézitek a Shop-Show-t a TV2-n? Most kezdõdik.

ÁÁááhh ezer hála a postért, épp idöben, valamiért aszittem kedden lesz... megmentettél:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Kvikveg

Quote from: HVp213Sztem igy van ez a piramis de lehet te más milyet irtál
1
11
21
1211
111221
312211
13112221
Ugyanaz, es annyira mas logika szerinti a megoldasa, hogy az ilyenert utni tudnek. En anno nem jottem ra, de nem is nagyon gyurtem magam egy ido utan. A megoldast hallva ezt nem is sajnaltam.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: HVp213Csak óvatosan el ne törjön a vállad, ahhogy csapkodod magadnak :p
Azt nem, csak az orromat ütöttem be nagyon :hehe:

Kvikveg

Nem tudja valaki, hogy optikai eger ala mit kell tenni, hogy ne ugraljon? Marmint ami nem egerpad lehetoleg? Eddig a famintas asztalon ugralt, most fel A4es papirlapon ugral es az asztalon nem.
Ugral = ablakot fel-ala rangatja, meg ilyesmik. Elegem van. Grrrrrr. :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Quote from: KvikvegNem tudja valaki, hogy optikai eger ala mit kell tenni, hogy ne ugraljon? Marmint ami nem egerpad lehetoleg? Eddig a famintas asztalon ugralt, most fel A4es papirlapon ugral es az asztalon nem.
Én Steel padot használok és nem ugrál nekem :D,nem lehet hogy az egérel van vmi balhé?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

HVp213

Quote from: BonciAzt nem, csak az orromat ütöttem be nagyon :hehe:
Pinokkió effektus? :p
Quote from: KvikvegNem tudja valaki, hogy optikai eger ala mit kell tenni, hogy ne ugraljon? Marmint ami nem egerpad lehetoleg? Eddig a famintas asztalon ugralt, most fel A4es papirlapon ugral es az asztalon nem.
Nekem a fehér asztalon teljesen jól megy! A szomszédnak ujra driver-ezés után gyógyult ki az egérkéje a rángógörcsbõl... (szerintem márkától--> minõségtõl függ, hogy milyen felületet képes elviselni az optika...)

Fazék

Quote from: Ramiz:eeek: És ezt mi okozza? A tömege? A sebességkülönbség?
A kamionok stabil 90-100-at szoktak ott menni, a Mercedes gondolom minimum 150 körül lehetett amikor elõzni próbált, (3-sávos sztrádán minket jobbról is elõzött amikor láttuk korábban, szóval tényleg nem normálisan vezetett,) de az igazán gáz az volt, hogy a motorháztetõ szintje pont kb egyvonalba esett a kamionnak a legalsó durván erõs hátul elhelyezkedõ szögletes vas keresztrúddal, szóval nem is igazán az esetleges sebesség volt a halálos tényezõ, hanem amikor kiment a belsõ sávba elõzni a kamion, ahogy kidobta a hátsó részét az a vas kíméletlenül eldarálta a jobb oldali utasrészt, és motorháztetõvel egy szintbe hozta...

Necrid^

Milyen egeret használsz?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Én ilyenkor egy fehér papírlapot lecelluxozok az asztallapra és azon használom az egeret.

Kvikveg

Quote from: NecridMilyen egeret használsz?
Samsung oms3pb. Valahol hozzankvagtak valami melle.

Quote from: BlimpÉn ilyenkor egy fehér papírlapot lecelluxozok az asztallapra és azon használom az egeret.
En is. Fel A4 cellux. Ugral. Anyaja. :mad:

Moha

Nekem simán az (bézs színû, kicsit érdes) asztalomon van, és nincs vele bajom. Jó, néha elkezd ugrálni, de általában "nyugton van". A4Tech Greateye egérke.

Ha folyton hülyül, próbáld meg megtakarítgatni, vagy nézd meg, különbözõ felületeken, hogy viselkedik.
Mondjuk általában az optikai egerek tényleg nem komálják a hagyományos egérpadokat.
De elméletileg az üvegen és a tükrön kívül bármilyen sík felületen menniük kell.

HVp213

Quote from: Moha(...)De elméletileg az üvegen és a tükrön kívül bármilyen sík felületen menniük kell.
Ahhogy Moha is írta, az erõsen fényvisszaverõ és fényelnyerõ felületeket rosszul viselik...

Szerintem 1 akármyilyen színû nem fényes papiron müxeni kell!