Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: RamizVettem egy király posztert, de nem szeretném csak úgy celluxszal felnyomni a falra. Szerintetek hol tudnék méretre vékony átlátszó mûanyag lapot venni?
Reszemrol posztersin volt a megoldas. Felul csik, alul csik, 1 db szog/gombostu es kesz.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

TurboK

Quote from: DjinnÉrdekes hír
 :nagyere: <--- Ezt nekik!!!!!!
nah kösz, most aztán tényleg kénytelen leszek visszafogni a töltögetésen (múlt hónapban már 120 giga körül voltam, augusztus eddig 20nál tart...)

persze abban benne volt a teljes tartalma a spacoomos oldalnak (6 dvd metál) ugyhogy ennél feljebb csak nem megyek. csak õk ne jöjjenek lejjebb.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

sirtomi

Quote from: TurboKnah kösz, most aztán tényleg kénytelen leszek visszafogni a töltögetésen (múlt hónapban már 120 giga körül voltam, augusztus eddig 20nál tart...)

persze abban benne volt a teljes tartalma a spacoomos oldalnak (6 dvd metál) ugyhogy ennél feljebb csak nem megyek. csak õk ne jöjjenek lejjebb.
Én az elõzõ hónapban 12GB körül töltöttem le és 3-4GB ment fel.
20Gigánál többet nem nagyon szoktam leszedni egy hónapban. Túl kicsi a vinyóm :)

Ramiz

Quote from: Xipenem jobb mint a Kilkenny, de azert jo.
Nálam no 1. barna. Világosban a Pilsner Urquell az.

Quote from: KvikvegReszemrol posztersin volt a megoldas. Felul csik, alul csik, 1 db szog/gombostu es kesz.
És nem szarják le a legyek, nem koptatja a huzat, nem gyûrik össze a levegõ mikroszkopikus lebegõ részecskéi?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RamizNálam no 1. barna. Világosban a Pilsner Urquell az.
A Pilsner tényleg nagyon jó. Én is szeretem nagyon. :D

Ramiz

Quote from: sirtomiA Pilsner tényleg nagyon jó. Én is szeretem nagyon. :D
Az derék. :D Egyébként a barna és félbarna Krusovice, valamint a Staropramen Granat is igen figyelemre (és ivásra ;) ) méltó.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Eheti az index-en a T-Online-os "korlátlan" témáról.

sirtomi

Quote from: FazékEheti az index-en a T-Online-os "korlátlan" témáról.
Olvastam. Elég kemény cikk.

Kvikveg

Quote from: RamizÉs nem szarják le a legyek, nem koptatja a huzat, nem gyûrik össze a levegõ mikroszkopikus lebegõ részecskéi?
Legyek nem, mikroszkopikus reszecskek mikroszkopikus pusztitast vegeznek, kb mint ha napfeny eri, akkor fakul, tehat tartsuk a fiokban, amugy meg ha leamortizalodik, megcsinaltatom ujra. Addigra mar penzem is lesz ra. ;)

Kep: ld itt (Csak nekem portrait, nem landscape stilusu. Hivatalos honlaprol letoltheto volt.)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

emm, biztosan volt már korábban valahol, valamikor kérdés, mert rémlik valami.

Szeretnék pólót csináltatni, képet tetetni, de ráadásul nem sima pólóra, hanem egy nõi streccs fölsõre (ha isemritek tomcat poloboltját, akkor valami hasonlóra, mint az ottani nõi kiszerelés).
Szóval, tud valaki ajánlani valamit, hogy azt itt Pesten hol és menyiért lehet megcsináltatni?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

katz

Quote from: ShiroiÖrülök, hogy mindenki jól viselkedett, amíg én a Repülõnapon dolgoztam. Cserébe rakok majd fel 1-2 jobban sikerült képet...
Bááz, te ott dolgoztál. :eeek:  Bakke, ha ezt tudom, tudtunk volna találkozni. Vasárnap voltam ott, de a képek a haverom gépén készültek, ezért csak vasárnap tudok majd felrakni "párat" a 200-ból. Mit csináltál, hol voltál, etc...?

katz

Quote from: ShiroiKicsit olyan volt, mint az állatkertben... :)
:D Ja, volt mindenféle állat. Kis patkányok, izompolos diszkópatkányok, lusta disznók, ostoba plázacicák, kretén bumerángosok...  :b+:

kisvirag

humm, csak belekukkantottam egy ujsagba, de azért megütött ez az adat: szombaton 70ezer, vasárnap 20ezer nézõ volt a repülõnapon...
elég nonszensz szvsz...

Raggie

Én csak örülök, hogy még mindig ennyi embert érdekelnek a repülõk. Valamikor régen, amikor még volt rá idõm és alkalmam én is jártam le Kecskemétre. Szvsz nagyon jópofa dolog.

Ramiz: Baze én akartam beírni elsõnek, de megelõztél! ;)
Én is épp most láttam egy Kozeles plakátot a Balatonparton. Sztem is remek ötlet behozni a jó cseh söröket mint inkább a felejthetõ itthoniakat inni!

Cseh sörök forever!!!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: Raggie GordonÉn csak örülök, hogy még mindig ennyi embert érdekelnek a repülõk. Valamikor régen, amikor még volt rá idõm és alkalmam én is jártam le Kecskemétre. Szvsz nagyon jópofa dolog.
Egyszer én is megnézném a kecskeméti repülõnapot. Szeretem a repülõket, majdnem jelentkeztem is vadászpilótának, de aztán utánajártam, hogy mennyit kellene még tanulni és elment tõle a kedvem. De a repülõket még szeretem

Quote from: Raggie GordonRamiz: Baze én akartam beírni elsõnek, de megelõztél! ;)
Én is épp most láttam egy Kozeles plakátot a Balatonparton. Sztem is remek ötlet behozni a jó cseh söröket mint inkább a felejthetõ itthoniakat inni!

Cseh sörök forever!!!
Nem is hallottam még errõl a sörrõl. Milyen?

animoni

Quote from: Raggie GordonRamiz: Baze én akartam beírni elsõnek, de megelõztél! ;)

Cseh sörök forever!!!
CSak nem arról a ronda nagy kecskés plakátról beszéltek, amit Veszprémben láttam??????
De ez legalább változatosság, most nem egy cicababa hirdeti ki a plakáton, de az a kecske is írtó rond!! :__devil:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Raggie

sirtomi:Jaja! A régi szépidõk, amikor még mindíg vettem a Top Gun-t, és kívülrõl fújtam a legújjabb fejlesztésû vadászgépeket! A vadászpilótának tanulás nam csak a tanulás miatt nehéz, hanem naggyon szigorú egészségügyi feltételeknek is meg kell felelni... sajna... :rolleyes:

A Kozel egy cseh sör. Van elõle barna és világos is, nekünk Ramizzal a barna naggyon elnyerte a tetszésünket!

animoni:Arról beszélünk de szvsz sokkal eredetibb ötlet mint egy szabványmacával reklámozni. És nem is ronda!(És naggyon fincsi!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: White SeeDMoha:
Persze hogy nem mindenki földmûveléssel foglalkozik, de jóval nagyobb az arány mint pl nálam. Na meg nálam az ottani rokonság mind ezzel foglalkozik.
Amúgy nem szégyen az. Sokkal jobban megy nekik mint nekem. Legalább is minden évben másik kocsival jönnek, és nem 100 éves varburgal hanem a legújabb német kocsikkal:p

hat aki fuvet termeszt...
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipehat aki fuvet termeszt...
sejtettem, hogy nem csak én akarnék így reagálni.. hehe

sirtomi

Quote from: Raggie Gordonsirtomi:Jaja! A régi szépidõk, amikor még mindíg vettem a Top Gun-t, és kívülrõl fújtam a legújjabb fejlesztésû vadászgépeket! A vadászpilótának tanulás nam csak a tanulás miatt nehéz, hanem naggyon szigorú egészségügyi feltételeknek is meg kell felelni... sajna... :rolleyes:
Ha nem felelsz meg a vadászpilóta egészségügyi tesztjén, akkor mehetsz más gépekre vagy helikopterre. Persze az nem ugyanaz :D

Necrid^

Quote from: sirtomiHa nem felelsz meg a vadászpilóta egészségügyi tesztjén, akkor mehetsz más gépekre vagy helikopterre. Persze az nem ugyanaz :D
Igazi Élmény lehet vezetni egy Vadászgépet.:)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridIgazi Élmény lehet vezetni egy Vadászgépet.:)
Nekem elég lenne ha vinnének egy kört. Az is nagy élmény lenne :)

Necrid^

Quote from: sirtomiNekem elég lenne ha vinnének egy kört. Az is nagy élmény lenne :)
Egyetértek :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: White SeeDamúgy paprikát meg paradicsomot termelnek. Csak onnan van hasznuk rajta, hogy külföldre adják el, valamint a rokonság körében terjesztik.

Az átlagember meg egye a jókis gyomirtózott brazil paprikát, mert a magyar cégek azt veszik meg mert olcsóbb:p
Viszont külföldön adnak az egészségre és a mi paprikánkat zabálják:)
A gazdák sem hülyék. Miért adja el itthon fing pénzért, ha el tudja adni külföldre jobb áron.
Én is külföldre adnám el, ha ott jobban megfizetik.

Lythis

Nemtom, én lehet h kipróbálnám, h beülök egy vadászgépbe (nem, nem vezetni, mert rekordidõalat vágnám földhöz - már ha fel tudnék vele egyáltalán szállni). Bár tény, h gõzöm sincs, hogy hogyan reagálnék a G-erõkre, meg az irányváltásokra...
 utasszállító géppel ez még nem gáz, de mindezt nagyobb sebességgel kisebb íveken.. hát...

Internet: igen, lehúzásra megy az egész sajna. És hogy miért rajtunk élõsködnek, amikor mi ráadásul csóró ország vagyunk? Azért, mert rajtunk lehet...:S sajna.

kisvirag

visszatérve a létszám miért nonszensz:

szerintem a szervezés "csúcsa" az, mikor a második nap majd csak harmadannyian mennek el, még ha kevésbé jó az idõ is.... 50ezer ember nem az idõ miatt gondolja meg magát...

azt hiszem, volna mit tanulniuk még rendezvényszervezésbõl...

sirtomi

Quote from: White SeeDMattakü!

Valaki ajánljon valami jó vígjátékot vagy ûrös/meches/scifi-s animot amit még nem láttam!

Felmegyek a másik nagy animeos oldalra, nézem az ismertetõket aztán kb így:
láttam
láttam láttam láttam, ezt tuti nem nézem meg, láttam, láttam láttam, láttam
 láttam láttam, láttam láttam láttam, láttam, ehh, ez mire kapott ekkora pontszámot?  :rolleyes: , láttam, tuti nem nézem meg,
majd mikor a végére érek, és találtam 2 db-ot amit még nem láttam, és érdekel keresem, de ftp-n nincsen fenn, meg bittorenten se nagyon. :bruhuhu:
Nekem ilyen gondom nincs. Nagyon sok animet nem láttam még és idõm sincs túl sok. Úgy hogy mindig van valami a mit meg tudok nézni.

Quote from: White SeeDA repülõnapon szvsz az volt még, hogy annak az 50K-nak jelentõs része bumerángos volt, nameg sokminden poént lelõttek már az elsõ nap.
Mondjuk a jegyárakat sem ismerem, de mondjuk ha túl sok volt, akkor elképzelhetõ, hogy a családok nagy részének csak az elsõ napra futotta.
Én csak azért nem voltam ott, mert messze van:(
Én sem ismerem az árakat, de biztos nem volt túl olcsó, én is csak az egyik napra mentem volna ki, de én is messze vagyok.

Xipe

Quote from: White SeeDJellemzõ magyar mentalitás:p

kikerem magamnak.
nem jellemzo magyar mentalitas hanem jellemzu Xipe beszolas az informaciok hianya miatt.
mondhattam volna makot is de az opium eloallitasa nem olcso mulatsag.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: LythisInternet: igen, lehúzásra megy az egész sajna. És hogy miért rajtunk élõsködnek, amikor mi ráadásul csóró ország vagyunk? Azért, mert rajtunk lehet...:S sajna.

a korlatlan internet annyit jelent kulonben hogy idomeghatarozas nelkul es percdij nelkul ferhetsz HOZZA az internethez.
nem azt hogy 1,5 TB tolthetsz le.
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Quote from: Xipea korlatlan internet annyit jelent kulonben hogy idomeghatarozas nelkul es percdij nelkul ferhetsz HOZZA az internethez.
nem azt hogy 1,5 TB tolthetsz le.
Én nem így értelmeztem, és senki sem világosított fel eddig errõl.
Én úgy értelmeztem a korlátlant, hogy bármikor, bármennyi ideig használhatom és bármennyit tölthetek le és fel.