Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: sirtomiHa fáj, akkor minek kopasztattad meg magad? :)

Nem én :D Ráadásul a kopasz csak az én értékrendem szerint^^ Amúgy azért, mert elvékonyodott már nagyon. 8 éve nem volt tisztes mennyiség leszedve belõle :D Mellesleg most is leér vállig és lazán hátra tudom fogni ;)

sirtomi

Quote from: RouninNem én :D Ráadásul a kopasz csak az én értékrendem szerint^^ Amúgy azért, mert elvékonyodott már nagyon. 8 éve nem volt tisztes mennyiség leszedve belõle :D Mellesleg most is leér vállig és lazán hátra tudom fogni ;)
Értem, akkor tényleg hosszabb még így is mint pl az én 1 cm-es hajam :)

Kvikveg

Quote from: RouninNem én :D Ráadásul a kopasz csak az én értékrendem szerint^^ Amúgy azért, mert elvékonyodott már nagyon. 8 éve nem volt tisztes mennyiség leszedve belõle :D Mellesleg most is leér vállig és lazán hátra tudom fogni ;)
:eeek: Uff, akkor az a lipoizes sampon nelkul seggig er hajunk esete volt. A fodraszok se beloled fognak meggazdagodni... :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Kvikveg:eeek: Uff, akkor az a lipoizes sampon nelkul seggig er hajunk esete volt. A fodraszok se beloled fognak meggazdagodni... :D

Fodrászok? :eek: Hol? :uzi: Mit tudnak õk a hajról. :| Rákennének valami taknyot, meg jó trendi séróbáró rövidkére nyesnék. No way :haha:

Keelhaul

Lesz új Rammstein album e hónap végén, valszínûleg ismét jönnek koncertezni a Bp Arénába...
Idén is volt.Durván jó volt, de volt egy pár ember akiket le kellett volna fogni. Nem vagyok gyenge gyerek, de erõsen kapaszkodnom kellett.
Csak a lényeget felejtettem el... :lul: idén feb26 volt
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Lythis

Quote from: KeelhaulLesz új Rammstein album e hónap végén, valszínûleg ismét jönnek koncertezni a Bp Arénába...
Idén is volt.Durván jó volt, de volt egy pár ember akiket le kellett volna fogni. Nem vagyok gyenge gyerek, de erõsen kapaszkodnom kellett.
Csak a lényeget felejtettem el... :lul: idén feb26 volt
Azt vágom h idén mikor volt, csak gondoltam van valami biztosabb, mint h valószínüleg jönnek még. Mondjuk én már az ideire is sokalltam a beugrót.. nekem annyit nem ért volna...

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiLegszivesebben bedobtam volna a pogó közepébe, és röhögtem volna rajta  :haha:
Miért nem tetted meg?
Nem azt mondom, én sem szeretem a pogót, csak a skankot, de nem is állok legelõre, ha látom, hogy van pogó...

Quote from: DjinnMostanában több helyen is olvastam, hogy "kevés", vagy "nem sok" anime-t látott XY. Eddig még sosem gondolkodtam ezen, de mi az a sok?
Azért írja mindenki, hogy keveset néz, mert szeretne többet, de nincs ideje. Szerintem ennyi. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RamizAzért írja mindenki, hogy keveset néz, mert szeretne többet, de nincs ideje. Szerintem ennyi. :)
Pontosan :)

Xipe

Quote from: RouninHaj nélkül. Kopaszon. Alig érezve súlyt a nyakizmokon. Fura. Rettenetes. Több, mint 30 centi haj hullott a porba röpke 2 másodperc alatt. Fáj. Szenvedek.. talán megszokom. De egész jól áll.... csak kopasz vagyok -_- Segítsetek :bruhuhu: :beken:

(a többségénél így is hosszabb^^)

ez kb olyan amikor a derekig ero hajamat vagtam le.
most kb lapockaig er es meg mindig ugy erzem hogy nincs hajam.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Kuro_TenshiPedig te még bele sem kerültél a pogózásba!  :haha:
Pedig ott ám van pogó...
Egy haverom volt egyszer még régen (mondjuk olyan négy-öt éve), és bement a legnagyobb zúzásba pogózni... az még hagyján, de alig tudott kijönni!  :eeek: csupa kék-zöld véres folt volt...

Ha már pogózás, eszembe jut a nyáron a szigeten egy eset.
Fishbone koncert.
Nagy tömeg, még nagyobb õrület.
Pogó, circle pit, zúzás, stb.
Ott állok a második sorban, elõttem egy kiscsaj.
Nagy zúzás mögöttem, kapok egyet a hátamba, meg dõl a tömeg, így elkapom a korlátot a kiscsaj mellett. E mozdulatban éphogycsak megérintettem a karját (még ilyen körülmények között is éphogycsak, szóval nem a rácsról kaparták le utána a csontszilánkjait... bár utólag belegondolva, nem ártott volna).
Erre õ nekiáll, hogy hogy merek hozzáérni, meg különben is mit kapaszkodok a korlátjába, ahol õ áll.
 :3x3:  :rolleyes:
Kb ilyen fejet vágtam. Ha nem lettem volna annyira berekedt, hogy az egész túlordibálásától elmenjem a kedvem, leosztottam volna rendesen.
Legszivesebben bedobtam volna a pogó közepébe, és röhögtem volna rajta  :haha:
Szóval mit képzelt ez a h**e kisp***a, hol van? Tudja egyáltalán azt, mi az a koncert? Mi az, hogy pogó? Akkor minek a f*****k állt az elsõ sorba a gyökérje?  :rolleyes:
 :rolleyes:  Hogy milyen emberek járnak koncertekre manapság... Bezzeg az én idõmben  :haha: :D

pogozasra csak annyit.
menjetek el egyszer egy jo death metal koncertre es ott pogozzal.
2 torott ujj, nadragszar hianyzott es ezt mind csak reggel vetted eszre.

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Keelhaul

Quote from: Xipepogozasra csak annyit.

Ez inkább szomorú, mint jó :)
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Ramiz

Quote from: FazékRamiz? Kevés anime-t? :haha:  :lul: tisztán provokált, ne vicceljetek már :D
Áhá, te már nem hagyod magad. Bonyolultabb módszert kell keresnem. :__devil:

Quote from: FazékIsmét abbahagytam a Boogiepop Phantom-ot :) Kíváncsi vagyok hány hét múlva lesz erõm még egy részt megnézni belõle... Már csak 3 van hátra, de olyan nehéz követni, ilyen nagy kihagyással pláne... pedig tetszene :(
Én is így voltam vele.

Quote from: FazékÓvatosan fiúk, mert Fehér Úr elevenen megnyúz minket az off-okért :D
* rémülten gondolkodik mit írhatna ON... nincs több... ÁÁÁÁÁ *
Amíg nem postolok, biztonságban vagytok. :)

Quote from: Xipepogozasra csak annyit.
:3x3: Ezt hogy? Valami õrült szabó pogó közben ruhákat kurtított? :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: Xipeszerintem meg 2000.01.01 a huszadik szazad kezdete.
Tévedés :hehe:
Tudtommal egy évszázad 100 évbõl áll, ha pedig ebben igazam van akkor lehetetlen amit mondasz...
Tehát 2001. 01. 01 a XXI. század kezdete.
Quote from: Xipees valaszkeppen az eredeti postra, ha nem tunt volna fel akkor mindig is valami nagyobb kiterjedesu ok miatt szoktak hasznalni a kifejezest hogy az XXXX szazad kezdete, nem azert mert datumilag pontos.
Amirõl te beszélsz szerintem azok a történelmi korok (ókor, újkor... stb), nem pedig az évszázadok. Azokat dátumilag nézik. :)

Ha van itt szakértõje a témának, vagy mi, akkor legyen szives javítson, ki, ha tévedek. Mostanában veszélyes tévedni szóval óvatos vagyok...
Quote from: RamizAzért írja mindenki, hogy keveset néz, mert szeretne többet, de nincs ideje. Szerintem ennyi. :)
Mondasz valamit.  :3x3:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: FazékRamiz? Kevés anime-t? :haha:  :lul: tisztán provokált, ne vicceljetek már :D

:lol: Van még valaki, aki komolyan veszi ezeket a Ramiz&Raggie uszításokat? :rotflol:

Darkstar

Quote from: DjinnTévedés :hehe:
Tudtommal egy évszázad 100 évbõl áll, ha pedig ebben igazam van akkor lehetetlen amit mondasz...
Sztem is éppen ezért 2000-tõl van a XI. sz.
1. évsz: 0-99 (az ugye 100)
2. évsz: 100-199, és így tovább. Szerintem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DjinnTévedés :hehe:

Ha 0.1.1 az elsõ század elsõ napja, akkor 2000.01.01 a kezdete a huszonegyedik századnak.

Edit: ahogy Darkstar mondja

kisvirag

de most õszintén

te az elsõ évre azt mondanád, hogy a 0. ? :wtf:
pl ha megszámolsz száz embert is, ugy kezded, hogy 0, 1, 2, 3,4... ?
heh?

egyébként 2001.01.01 a XXI. század kezdete

ilyen analógiára pl akkor most XX. századnak kellene lennie, hiszen 1-100 az a 0. század....
:wtf:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Necrid^

Egyetértek kisviraggal. sztem is 2001 a XXI kezdete.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: kisviragde most õszintén

te az elsõ évre azt mondanád, hogy a 0. ? :wtf:
pl ha megszámolsz száz embert is, ugy kezded, hogy 0, 1, 2, 3,4... ?
heh?

egyébként 2001.01.01 a XXI. század kezdete

ilyen analógiára pl akkor most XX. századnak kellene lennie, hiszen 1-100 az a 0. század....
:wtf:
Gond nélkül.
Azért embereket és éveket számolni nem ugyan az. Gyorsan tegyünk hozzá 2000 évet. Ahhoz, hogy 2001 legyen, és utána azzal kezdjem számozni a napokat, el kell tellnie a szabvány 365.25 napnak. Ugyan így 0-val kezdik az elsõ évszázadot. (Errõl kb. egy hete a töritanárom is biztosított). Egyébként ha belegondolsz, az ezredfordulós számtech problémáktól is a 1999-2000 évfordulón féltek. És tudtommal az ezredforduló egybeesik a századfordulóval.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Öööö. Most össezavarodtam. De igazatok van asszem. Feltéve ha van feltéve ha van 0. év vagy mi. :3x3:
Izé. ha már égetem magam akkor mindegy, :o
Szóval idõszámítás Jézus születésétõl van pozitívba (:D) nem? Akkor õ -1. év decemberben született? (Mert aako így lehette utánna a 0- év)
Mindjárt kiugrok a terszról hogy ilyeneket kérdezek, de most már a végére járok....  :haha:
Már teljesen zavaros....

Láttam ám Necrid, hogy mit írtál!!! ;)

Rounin

Quote from: DjinnÖööö. Most össezavarodtam. De igazatok van asszem. Feltéve ha van feltéve ha van 0. év vagy mi. :3x3:
Izé. ha már égetem magam akkor mindegy, :o
Szóval idõszámítás Jézus születésétõl van pozitívba (:D) nem? Akkor õ -1. év decemberben született?
Mindjárt kiugrok a terszról hogy ilyeneket kérdezek, de most már a végére járok....  :haha:

Láttam ám Necrid, hogy mit írtál!!! ;)

Nem nulladik év, hanem 0-tól (a kiindulástól) 1-ig. Az elsõ év. 0-1. Az 1999-2000-ig terjedõ év a kétezredik. ;) Remélem érthetõbb^^"

Djinn

Quote from: RouninNem nulladik év, hanem 0-tól (a kiindulástól) 1-ig. Az elsõ év. 0-1. Az 1999-2000-ig terjedõ év a kétezredik. ;) Remélem érthetõbb^^"
Nem az. Nem mondhatod, hogy 1.év január 5.-e van, mikor még csak 5 nap telt el az idõszámításból.

Ha mégis megteszed, akkor nekem van igazam, mert az 1. év 1. jan. 01 - 1. dec. 31-ig tart.

kisvirag

a számgépesek parája a 2000töl nem azért volt, mert az az századforduló, meg ezredforduló, hanem mert bunkók voltak, és szarul irták meg a naptárt a gépbe, és csak az utolsó két szám fordult át, ezért attól féltek, hogy 1900ba fordul majd át 2000 helyet, ami könyvelés/gazdasági etc szempontból kicsit gáz.

egyébként ha a töritanárod azt mondta, hogy 2000 a század meg ezredforduló, akkor kurvára nem ért ahhoz, amit csinál...

a történelem ilyenformán nem ismeri a nullát, és bizony, mivel a történészek bölcsészek, ugynaugy számolják az éveket, mint az embereket. Jézus születése az 1.-ben volt. NIncs olyan év a történelemben, hogy 0. csak Kr. e 1 van, meg Kr. u 1.

:__devil: én azért mondtam ezt, mert BIZTOS vagyok benne, 5 évvel ezelõtt kellõ mennyiségû vita és utánajárás volt ezen témában.

Rounin

Quote from: DjinnNem az. Nem mondhatod, hogy 1.év január 5.-e van, mikor még csak 5 nap telt el az idõszámításból.

De az az elsõ létezõ év, mivel amikortól elkezdtük számolni, még csak az elsõ évet tapodjuk o.o

2000. januárjában a kétezerEGYedik évet tapodjuk a számolás elkezdése óta.

De akkor mit mondjunk? Nulladik év?^^ Az az elsõ év, de 0-1-ig terjed..argh, nehéz elmagyarázni teli hassal =]

Edit: Józan ésszel legalábbis, nem pedig a tudomány korlátozó keretein belül.

Quote from: KeelhaulSajnos az Akiráról nem tudom ezt elmondani, pedig az is eléggé megviselt, és szupernek tartom :)
Mindenesetre nem zúgott a fejem utána. MEg lehet, hogy nem egymás után kellett volna megnéznem-...

Hát, egy üveg 98%os alkohol után a második nem üt akkorát ^^

kisvirag

miért, egyébként te is azt mondod, hogy 22 éves vagy, amikor a 23. évedet taposod...

kicsit rossz analógia tudom, egyébként is, demográfiai és egyéb témban háromféle korszámitás van, tavaly tanultuk gazdaságföcibõl, de már nem emlékszem világosan...
de talán érthetõ, mit akartam...

Djinn

Quote from: kisviraga :__devil: én azért mondtam ezt, mert BIZTOS vagyok benne, 5 évvel ezelõtt kellõ mennyiségû vita és utánajárás volt ezen témában.
Na ez az. Én is biztos vagyok benne. De látod, hogy õk is...  :haha:
Quote from: kisviraga történelem ilyenformán nem ismeri a nullát, és bizony, mivel a történészek bölcsészek, ugynaugy számolják az éveket, mint az embereket. Jézus születése az 1.-ben volt. NIncs olyan év a történelemben, hogy 0. csak Kr. e 1 van, meg Kr. u 1.
Én is így tudom.

Rounin

Quote from: kisviragmiért, egyébként te is azt mondod, hogy 22 éves vagy, amikor a 23. évedet taposod...

kicsit rossz analógia tudom, egyébként is, demográfiai és egyéb témban háromféle korszámitás van, tavaly tanultuk gazdaságföcibõl, de már nem emlékszem világosan...
de talán érthetõ, mit akartam...

Érthetõ. Mellesleg ezt mondom, mert mindenki ezt várja el, de magamban a 23ikat élem plussz a 9 hónap anyaméh.

Quote from: RouninEdit: Józan ésszel legalábbis, nem pedig a tudomány korlátozó keretein belül.

kisvirag

a történelem ritkán ismeri a józan ész logikáját :D

Rounin

Quote from: kisviraga történelem ritkán ismeri a józan ész logikáját :D

És ezzel parázs vitát, perpatvart kavart kicsiny, vendégszeretõ (nem elröhögni, nem elröhögni...) társaságunkban :(

Djinn

Quote from: RouninÉs ezzel parázs vitát, perpatvart kavart kicsiny, vendégszeretõ (nem elröhögni, nem elröhögni...) társaságunkban :(

:D Elnézést, én voltam a vitakezdõ! Bocsánat.
De legalább van, aki megerõsített (meg van aki nem  :haha: )