Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: PirulaÉs mi a témád? Nekem tegnap éjjel testnevelési játékokat kellett összeírnom hogy azt eljátszassam 19-20 éves lányokkal... ma meg is történt.
Errõl lehetne részletesebben is, mert érdekesen hangzik. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: PirulaÉs mi a témád? Nekem tegnap éjjel testnevelési játékokat kellett összeírnom hogy azt eljátszassam 19-20 éves lányokkal... ma meg is történt.
hmmm... az nem lehetett annyira rosz... és mit takarnak konkrétan azok a "testnevelési játékok"?:D

Amúgy az USA hátralékai az ENSZ befizetésekkel a kiindulótéma. Szal 2003-ban pl a 2,77 milliárdos ENSZ hátralékból az USA egyedül 1,3 milliárddal lógott.
 Ez a része még ok, de elvben találnom kéne valamit amivel ezt kishazánkhoz tudom kötni (nemtom mi a retek közünk van nekünk az USA tartozásához...)

Pirula

Quote from: DarkstarErrõl lehetne részletesebben is, mert érdekesen hangzik. :)
Nos, felkért egy iskola hogy tartsak nekik egy testnevelésórát mert a tesitanáruk sporttáborban van éppen. Én belementem. Gondosan összeválogattam a játékokat. Fogócskák, sor és váltóversenyek miegymás. Majd mikor beléptem a terembe nagyon meglepõdtem. Csupa japán stílusú egyenruhás, mosolygó dúskeblû leányzó várt arra hogy parancsokat osztogassak nekik...
Na jó, itt abbahagyom, de a megfilmesítés jogát fenntartom. :haha:
Valójában szociálpedagógusnak készülök és van ilyen óránk amikor be kell tanítani néhány ilyen játékot az évfolyamtársaknak.

Lythis

Quote from: PirulaNos, felkért egy iskola hogy tartsak nekik egy testnevelésórát mert a tesitanáruk sporttáborban van éppen. Én belementem. Gondosan összeválogattam a játékokat. Fogócskák, sor és váltóversenyek miegymás. Majd mikor beléptem a terembe nagyon meglepõdtem. Csupa japán stílusú egyenruhás, mosolygó dúskeblû leányzó várt arra hogy parancsokat osztogassak nekik...
Na jó, itt abbahagyom, de a megfilmesítés jogát fenntartom. :haha:
Valójában szociálpedagógusnak készülök és van ilyen óránk amikor be kell tanítani néhány ilyen játékot az évfolyamtársaknak.
Lehetek fõszereplõ?:D

Pirula

Quote from: LythisLehetek fõszereplõ?:D
Természetesen animére gondoltam, szóval ez így nem fog menni. De rajzolhatod a lányokat oké? :)

kisvirag

ehh, pedig épp én is akartam jelentkezni, igaz asszem én is kiesnék a "dúskeblû" jelzõ miatt....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Darkstar

Quote from: Pirula...Majd mikor beléptem a terembe nagyon meglepõdtem. Csupa japán stílusú egyenruhás, mosolygó dúskeblû leányzó várt arra hogy parancsokat osztogassak nekik...
Jól hangzik.  :)  :jee: Ha teljesen igaz -->*visszafogottan irigykedõ smiley* :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Quote from: DarkstarJól hangzik.  :)  :jee: Ha teljesen igaz -->*visszafogottan irigykedõ smiley*
Kamu az egész, hazudok mint a vízfolyás. :D
Quote from: kisviragehh, pedig épp én is akartam jelentkezni, igaz asszem én is kiesnék a "dúskeblû" jelzõ miatt....
A forgatókönyv még képlékeny! :)

Lythis

Quote from: PirulaTermészetesen animére gondoltam, szóval ez így nem fog menni. De rajzolhatod a lányokat oké? :)
Én leszek a fõszereplõ szinkronja, és majd együtt szinkronizálok a dúskeblû japo-style egyenruhás szinkronoslányokkal:D

Pirula

Quote from: LythisÉn leszek a fõszereplõ szinkronja, és majd együtt szinkronizálok a dúskeblû japo-style egyenruhás szinkronoslányokkal:D
Hadd találjam ki, a castingot is te akarod tartani ugye? :)

kisvirag

én is én is én is!

nyami, sok csinos, rövidrakottszoknyáscoffoslányka :nyálcsorgatósvámpirosszmájli:

Darkstar

Quote from: kisviragén is én is én is!

nyami, sok csinos, rövidrakottszoknyáscoffoslányka :nyálcsorgatósvámpirosszmájli:
Kizárólag jóllakottan mehetsz a közelükbe! Vagy ha a fogaidat otthon hagyod! :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Quote from: kisviragén is én is én is!

Szóval forgassunk éjjel? :D

Lythis

Quote from: PirulaSzóval forgassunk éjjel? :D
Tekintettel az osztályra, nekem édesmindegy:D

Necrid^

Quote from: PirulaSzóval forgassunk éjjel? :D
Simán.. van még hely beszálok én is. :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Quote from: NecridSimán.. van még hely beszálok én is. :D
Mint rakottszoknyas duskeblu lanyka? /bocs :D/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Quote from: KvikvegMint rakottszoknyas duskeblu lanyka? /bocs :D/
Simán azt is bevállalom.:lol:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridSimán azt is bevállalom.:lol:
Akkor én lehet hogy ezt kihagynám :D

Kuroi Tenshi

Arohadtéletbehogymennyitösszeírtatok!!!  :3x3:  :haha:
4 oldal tegnap dél óta?  :eeek:
Remélem ma este már lesz valamennyi idõm zet végigolvasni (bár sajna nem nagyon valószínû... :( )

Polipot ki játssza?  :lul:

Na máris mennem kell, ennyi maradt a könyvtár után a lyukasórából... :/

Ramiz

Quote from: Raggie GordonRamiz: azt írtam, hogy ********, de ne mondd el senkinek!

Pirula: mondd, hogy nem igaz! Mondd, hogy csak szívatsz minket! Kérlek!!! :beken:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

http://www.fruits-basket.com/zodiac/fb_horse.htm

"People born in the Year of the Horse are popular. They are cheerful, skillful with money, and perceptive, although they sometimes talk too much. The are wise, talented, good with their hands, and sometimes have a weakness for members of the opposite sex. They are impatient and hot-blooded about everything except their daily work. They like entertainment and large crowds. They are very independent and rarely listen to advice. "

Ohh... Na? Stimmel? En mint very independent? Pffhh...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pirula

Quote from: RamizPirula: mondd, hogy nem igaz! Mondd, hogy csak szívatsz minket! Kérlek!!! :beken:
A tesiórára vonatkozóan?
A Valójában kezdetû mondatom igaz csak.

Ramiz

Quote from: PirulaA tesiórára vonatkozóan?
A Valójában kezdetû mondatom igaz csak.
:merci:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: LythisUtána meg próbáltalak elrángatni SlipKnoT-ra, de arra meg nem voltál hajlandó... nemtod mit hagytál ki....
Én tudom! Állat volt!!!
Quote from: RouninHaj nélkül. Kopaszon.
Már kezdtem megijedni...
Quote from: RouninNem én :D Ráadásul a kopasz csak az én értékrendem szerint^^ Amúgy azért, mert elvékonyodott már nagyon.
Na jó... szóval mégse teljesen
Két volt osztálytársam jutott eszembe, mindkettõnek hosszú haja volt, utána az egyik egyszercsak beállított rövid felzselézett hajjal.
Erre a másik.
 :3x3:  :eeek: Mit mûveltél! Az elveink! *feléköp*
*röhögés*
*összeborzolja felzselézett haját, most õ röhög*
 :haha:

Különben nekem is marha vékony... mindig is az volt, de most már fõleg... meg hullik is... :(

Quote from: Xipemenjetek el egyszer egy jo death metal koncertre es ott pogozzal.
Check ;) Mondjuk azért még nem verettem szét magam ennyire  :haha:
Másrészt, nagyobb zúzást láttam én punk/hc konceerteken... bár lehet, hogy csak azért, mert a nagyon zûröseket kihagytam

Quote from: RamizAzért írja mindenki, hogy keveset néz, mert szeretne többet, de nincs ideje.
Hja... :(

kisvirag

basszus, te _TÉNYLEG_ átrágtad magad azon a 4 oldalon?

:tezsvir:

Kuroi Tenshi

Quote from: kisviragbasszus, te _TÉNYLEG_ átrágtad magad azon a 4 oldalon?
Amint látod  :haha:
de ez már semmi jelen állapotomhoz képst...  :3x3:  :haha:
Na ja. Kedden nyolckor kezdtem, ebédelni hazamentem, majd vissza, és 11-re jöttem megint haza.
Aztán ma megint 8-tól, és ha még arra az utolsó órára is bennmaradok, akkor 6ra értem volna haza ebédelni... de mivel éhes voltam, ezért fél négyre hazajöttem..  :__devil:
Holnap legalább csak 11-tõl van három órám, de este megint próba, megint fél11re érek haza...
És a negyedévesek a jövõ héten kezdõdnek, valamikor arra is kéne tanulni!  :rolleyes:  :__devil:  :lame:

Rounin

Quote from: Kuro_TenshiMár kezdtem megijedni...

Na jó... szóval mégse teljesen
Két volt osztálytársam jutott eszembe, mindkettõnek hosszú haja volt, utána az egyik egyszercsak beállított rövid felzselézett hajjal.
Erre a másik.
 :3x3:  :eeek: Mit mûveltél! Az elveink! *feléköp*
*röhögés*
*összeborzolja felzselézett haját, most õ röhög*
 :haha:

Különben nekem is marha vékony... mindig is az volt, de most már fõleg... meg hullik is... :(

Nagy arcok :D

Mellesleg ha hullik, ne bánd. Fogd a férfihormonokra. Én most azt mondom: férfierõ, mint Sámsonnak. Amikor kopasz leszek, azt mondom: a sok férfihormontól hullott ki ;)

Quote from: RamizIgen, uram! Szégyellem magam, uram!
(De... ha nem szereti a hentai-t, és mégis idejön, miért olyan felháborodott, uram?)

Mert modi, és az olyan veszélyeztetett állatfaj, amelyik nem válogathatja meg, hová megy :] Én is frusztrált lennék, ha be kellene mennem az oroszlán barlangjába ^^

Quote from: MohaGrat a 2000-hez Rounin!

Akkor is 3200+ :P

Pirula

Quote from: Kuro_TenshiMásrészt, nagyobb zúzást láttam én punk/hc konceerteken...
Csatlakozom. Egyszer úgy falhoz vágtak egy punkkoncerten hogy negyedórát vérzett az orrom. Meg ott sokkal több a verekedés, fõleg ha beállít egy bomberdzsekis hungarista csapat. Meg ugye a tömegszörf is inkább itt dívik...
Bár egyszer otthon japán napon volt olyan tömegszörf hogy a japó csávó beugrott a közönségbe, én kaptam el egyedül, aztán felemeltem hadd örüljön. :D

Ramiz

Quote from: RouninAkkor is 3200+ :P
Ja, persze.. tuuttam, hogy ezt fogod mondani :D

Quote from: PirulaBár egyszer otthon japán napon volt olyan tömegszörf hogy a japó csávó beugrott a közönségbe, én kaptam el egyedül, aztán felemeltem hadd örüljön. :D
:lul: Ez aranyos.

Apropó japán csávó: találtam egy képet Yosukérõl, akivel Csehországban piáltunk, aki megtanított a "Konotameni ikitenna!"-ra és SuperOtakunak hívott minket Mazsommal, ami nagyon jól esett. :D
Egyikünk sem így néz ki a valóságban egyébként.

Kvikveg

Quote from: PirulaBár egyszer otthon japán napon volt olyan tömegszörf hogy a japó csávó beugrott a közönségbe, én kaptam el egyedül, aztán felemeltem hadd örüljön. :D
Ez aranyos! :lul: