Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: roderickNevelö célzattal velem is itattak sörhabot a szüleim, amikor kicsiként érdeklödünk hogy mit is isznak, rossz is volt... aztán mégis hova jutottam:)
Az a röhej, hogy nekem már elsõre (11-12 évesen talán?) ízlett (hasonlóan a dohányzáshoz).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: KvikvegA gyiknak identitaszavara van. Allandoan szoke elfnek kepzeli magat, es csodalkozik, hogy a falusiak eszvesztve menekulnek elole, amikor lantot fog.
Errõl nekem Deedlit ugrott be a Record of Lodoss War-ból... öhm.. Rou-chant akarsz te is csinálni belõle? :D :haha:
Quote from: White SeeDSo, végre eljutottam a TO-ra.
nem rúgnak ki:)
:jee:
Quote from: LythisViszont hogy a mai sikerélményem is meglegyen: VÉGRE SIKERÜLT ELÉRNEM, HOGY MÛKÖDJÖN AZ INGAÓRÁM!!!!:D:
:D :haha: :_devil: csak nem megkértél rá *valakit* :haha: :_devil:
Errõl jut eszembe: kívánjatok nekem kéz-és lábtörést, meg hasonjókat holnapra ;)

Rounin

Quote from: Kuro_TenshiErrõl nekem Deedlit ugrott be a Record of Lodoss War-ból... öhm.. Rou-chant akarsz te is csinálni belõle? :D :haha:

Shiroooooooooooooooooooooiiiiii :beken: Engem itten szekszuális jellegemet tekintve molesztálnak!!!! :beken: :p

Ramiz

Quote from: RouninShiroooooooooooooooooooooiiiiii :beken: Engem itten szekszuális jellegemet tekintve molesztálnak!!!! :beken: :p
Megérdemli, aki direkt ilyen provokatív avatarokat használ. :__devil: Egyébként pont nem Shiroihoz kéne futnod védelemért ez ügyben... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: RouninShiroooooooooooooooooooooiiiiii :beken: Engem itten szekszuális jellegemet tekintve molesztálnak!!!! :beken: :p
Hahaha :haha: :lul:
mi lett a lángolátorral mostanság :rolleyes: :haha:

Rounin

Quote from: RamizMegérdemli, aki direkt ilyen provokatív avatarokat használ. :__devil: Egyébként pont nem Shiroihoz kéne futnod védelemért ez ügyben... :D

L'oreal.

Mellesleg így legalább foglalkoztok velem :D

A másik zaklatónak: (:p) Lángolátorkodni orvul, megtévesztve is lehet :bsd:

Rounin

Quote from: ShiroiNe aggódj, mindenki megkapja, ami a bûnei miatt jár neki. Õk is a gonoszkodásukért, és te is, mert hímnõstény gyík vagy.

Hm.. olykor a segítõ jobb csak leplezi a bal kézben meglapuló mérgezett tõrt.

Ramiz, igazad volt. Nem kellett volna pont _õrá_ számítanom :D

katz

Quote from: ShiroiNe aggódj, mindenki megkapja, ami a bûnei miatt jár neki. Õk is a gonoszkodásukért, és te is, mert hímnõstény gyík vagy.
LOL, ez ütött.

Lazzaret

Ez a nap kikészített idegileg mitnemondjak. Kezdödött az egész azzal hogy reggel nem tudtam bekapcsolni a gépem. Mondom mivan itt hajnali 5 kor. Na akko ki házat és bekukkantunk. Már gyanus volt hogy az egyik csavar nem volt a helyén. És lám igazam volt. Amikor szétkaptam dobozkám nem volt sehol MEM. Nézem hova lettek a kis dágáim. Hát nem átlopakodtak este öcsém gépébe!? Na ezek után nem volt idõm haagra gerjedi jobban igy iány meló. Elsõ pár óra tök laza semmi gáz. Utána jött a baj. Hétvégén vettem egy MP3 lejátszót 1 GBset. Most se tudok rájönni hogy lehet ez de betört a kijelzõt védõ üveg. Itt már kezdtem besokalni. Irány egy szerviz ( vidéken vagyunk!!!). Srác kézbe sem veszi csak ránéz és azt mondja ezhelyet vegyek másikat. A tudálékos. Itt volt a forás pont:grrr: Nem akartam neki mondani ( csak 18 éven felüliek olvassák tovább) hogy menj a "+%=/"%='"+//%= oda te nyomi. Irány visza a meló. Müsorváltozás volt benn hehe öröm a köbön. Az aznapi munkám majdnem kezdhettem elölrõl. Itt már sirtam. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MÉRT KELLETT EZT A ANPOT MEGÉLNEM:bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:

www.arkangyalok.uw.hu

Necrid^

Áááá.. faj mindenem voltunk kvikveggel kendo óran (nekem ez elsõ és az utólsó volt).rendesen nyomták csak vmi miatt engem sokat idegesitett az a sok kiabálás. :rolleyes:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridÁááá.. faj mindenem voltunk kvikveggel kendo óran (nekem ez elsõ és az utólsó volt).rendesen nyomták csak vmi miatt engem sokat idegesitett az a sok kiabálás. :rolleyes:
Ne add fel ilyen hamar! :)

katz

Quote from: sirtomiNe add fel ilyen hamar! :)
Add fel nyugodtan, járjál inkább lõtérre :D

Necrid^

Quote from: sirtomiNe add fel ilyen hamar! :)
Ááá.. az nem az én sportom. maradok a focinál inkább.
Quote from: katzAdd fel nyugodtan, járjál inkább lõtérre :D
Mondjuk azt szivesen megprobálnám. :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lazzaret

A mai napom szivesen elcseréltem volna a kendo edzésre.:)

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Quote from: RouninMellesleg így legalább foglalkoztok velem :D
Épp az zavar minket, hogy erre igényed van. :D

Lt. Simoan Blarke

Ramiz: nem sörhabot ivott, hanem pezsgõt. na most az alapján simán megutálhatta :D:D:D

Necrid: hallgass a sötét oldalra! menj lõni! :D
Shiroi: ezaz, védjük csak a gyengéket :tezsvir: :lol:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: blarkeRamiz: nem sörhabot ivott, hanem pezsgõt. na most az alapján simán megutálhatta :D:D:D
Sorry... :gomen: Igaz... bár hogy lehet a SÖR megkóstolása nélkül alkoholokról véleményt mondani? :rolleyes: (Unicum nélkül azt értem, mert az alapján, hogy gyomorkeserû meg gyógynövények, még nem nyilvánvaló, hogy AZ UNICUM AZ ISTEN!!! :kiraly: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizSorry... :gomen: Igaz... bár hogy lehet a SÖR megkóstolása nélkül alkoholokról véleményt mondani? :rolleyes: (Unicum nélkül azt értem, mert az alapján, hogy gyomorkeserû meg gyógynövények, még nem nyilvánvaló, hogy AZ UNICUM AZ ISTEN!!! :kiraly: )
ittam havernál unicumot, mer anyja jóarc és koccintani kellett az öcsém születésére. hát nekem... hm. imho pocsék íze volt, még kaja után is ezt böfögtem vissza.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xipe

ha nem izlik, hat nem izlik.
spec az unikumert en se vagyok oda, jobban szeretem a Jagermeister-t.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Necrid: jah, sok az ordibálás, ez tény, viszont a foci felmagasztalásért külön bugyrot bérelek neked a pokolban:D

Ramiz: nagyon sokan ki nem állhatják a sört, szal nembiztos h csak azért húdehajde istencsászár nedû, mert azt állítod... vagy esetleg, de ezesetben a kaktuszfügés zöldtea, és a szervezet ultimate pusztítója, a betiltott Fanta exotic vernek minden mást:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipeha nem izlik, hat nem izlik.
keblemre tezsvír :D:D:D
anyway. tud valaki ajánlani nekem valami normális mp3 lejáccót? nézegettem így az árlistákat és annyira túlkínálat van... nem értek hozzá, nem tudok dönteni. van rá kb 15-20k-m. valakinek tipp, hogy milyet vegyek? (olyan nem kell hogy ezt itt 5kért a maradékot meg sörözzük el, kösz:D:D)

sirtomi

Quote from: LythisNecrid: jah, sok az ordibálás, ez tény, viszont a foci felmagasztalásért külön bugyrot bérelek neked a pokolban:D

Ramiz: nagyon sokan ki nem állhatják a sört, szal nembiztos h csak azért húdehajde istencsászár nedû, mert azt állítod... vagy esetleg, de ezesetben a kaktuszfügés zöldtea, és a szervezet ultimate pusztítója, a betiltott Fanta exotic vernek minden mást:D
Én sem vagyok nagy sörös, inkább boros.
A Fanta exoticot meg nagyon szerettem :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiÉn sem vagyok nagy sörös, inkább boros.
A Fanta exoticot meg nagyon szerettem :)
a fanta exoticról mindig egy tiszamenti kis falucska jut eszembe, ahol a felettébb anti-ízletes, ámde olcsó és sötétben fluoreszkáló Incifincsi üdítõitalt lehetett vásárolni. az exotic ugyanilyen (meg a bodza is), csak átragasztották a cimkét, és a palack nem engedi át a ragyogást :)

Ramiz

Quote from: Xipeha nem izlik, hat nem izlik.
De legalább elegánsabban fogalmaztad meg, mint blarke. :)

Quote from: blarkeanyway. tud valaki ajánlani nekem valami normális mp3 lejáccót? nézegettem így az árlistákat és annyira túlkínálat van... nem értek hozzá, nem tudok dönteni. van rá kb 15-20k-m. valakinek tipp, hogy milyet vegyek? (olyan nem kell hogy ezt itt 5kért a maradékot meg sörözzük el, kösz:D:D)
Tipp kéne nekem is.

Lythis

Tippelek: mert elcseszett valamit/lóg neked valamivel, és emiatt nem meri odatolni a képét szégyenében... vagy simán megint az "I eat people" feliratú pólódban mászkálsz az utcán:D

Ááá, akkor az én napom volt a leglazább: Üzleti környezeten lazulás végig, lényegében csak értékelni kellett a maradék 2 csapat prezentációit. És persze hogy az egyik orbitálisan béna volt, ezért lényegében megvan az elsõ - és egyetlen csapat, akik 4-est kaptak rá.... A tanár meg sem szólt a rengeteg hiányzásomért (próbálta volna csak meg...:rolleyes::uzi: ).
 Aztán üzleti nyelv. kb assetudta, hogy hány dogám volt, meg melyikre milyen jegyet adott, és ott sakkozta ki nekem, mire mondtam h ez nem jó, adjon idõpontot, mert nem értem hogy lehet 45% egy olyan dolgozat, amit meg sem írtam... szal megyek be hétfõn, és letudom az egészet... mindegy.
 Ezután extraóra, amit behegesztettek közgázból, mert a tanár egyszer beteg volt... kb elmondta h mik várhatók vizsgán és 2 feladatot vettünk összesen. Ebbõl az elsõ tartott kb 5 percig. Ez egy másfélórás óra volt... Egyik gyerek megkérdezte, hogy ez akkor most lényegében 120 pontos extrafeladat lesz? csakmert már elég régóta ezzel foglalkozunk... Tanár válaszol: nem, ez papíron sokkal gyorsabb. srác: most is papíron dolgozunk...
 A röhej h  kb télleg. Szal a tanár csak nyomta a táblára az infót, és közben mondta a szöveget, meg írta az eredményeket, szal nekünk még számolni sem kellett.... én közben olvastam.... ha ilyen feladat lesz vizsgán, sztem az évfolyam elvérzik rajta, de mindegy... lesz miben pancsikolni:D

Dreamcleaver

Necrid aláírásából: "Sry Guys 4 my bad Hungarian.. still learning it"

Látom jól megy. :hahaha:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kalibur

Quote from: LythisÁáá, akkor az én napom volt a leglazább:...
Ha viszont valódi lazaságra megyünk, én nyertem: ma kettõtõl lett volna egyetlen órám, felöltöztem annak rendje és módja szerint induláshoz... majd itthon maradtam és vertem a billentyûzetet tovább...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Lythis

Quote from: KaliburHa viszont valódi lazaságra megyünk, én nyertem: ma kettõtõl lett volna egyetlen órám, felöltöztem annak rendje és módja szerint induláshoz... majd itthon maradtam és vertem a billentyûzetet tovább...
Hmm... nekem is volt már ilyen... meg olyan is, amikor felkeltem lenyomtam a telefont, konstatáltam, h a francnak sincs kedve egyáltalán sehova menni, és aludtam tovább... aztán vígan reggeli, meg minden, és nagyban lazsálva széles vigyorral a képemen gondoltam arra, ahogy a többiek a padban görnyednek...:rolleyes:

Xipe

Quote from: blarkekeblemre tezsvír :D:D:D
anyway. tud valaki ajánlani nekem valami normális mp3 lejáccót? nézegettem így az árlistákat és annyira túlkínálat van... nem értek hozzá, nem tudok dönteni. van rá kb 15-20k-m. valakinek tipp, hogy milyet vegyek? (olyan nem kell hogy ezt itt 5kért a maradékot meg sörözzük el, kösz:D:D)

//www.minishop.hu
1GB's lejatszo 21-ert
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipe//www.minishop.hu
1GB's lejatszo 21-ert
tanx, jövök neked egy sörrel :) bár az a 21 22. de belefér.