Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
1. Az Animehq ftp-jére hogyan lehet felmenni, mivel lehet átmenni a biztonsági kapun?

PMben megválaszolva.  ;)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shock12
PMben megválaszolva.  ;)
Ilyen témában nekem is küldhetnél egy pm-et...
Persze csak ha nem túl fárasztó... :)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Sky

Lécci nekem is PM!
Mess with the best,
Die like the rest...

.Attila

Na tehát a kés téma:

márciusban nem lesz gond a pénzzel, így nem lesz akadálya annak, hogy kést szerezzek be. Persze a megfelelőt felkutatni, az már más kérdés. Inkább a gyakorlással van probléma: hol, mert a szomszédok nem néznék jó szemmel, ha az udvaron kést dobálnék, a lakásban sem lehet, mert attól meg a szüleim másznának a falra; a másik probléma, hogy ki tanítana.

Spectre

Na tehát a kés téma:

márciusban nem lesz gond a pénzzel, így nem lesz akadálya annak, hogy kést szerezzek be. Persze a megfelelőt felkutatni, az már más kérdés. Inkább a gyakorlással van probléma: hol, mert a szomszédok nem néznék jó szemmel, ha az udvaron kést dobálnék, a lakásban sem lehet, mert attól meg a szüleim másznának a falra; a másik probléma, hogy ki tanítana.

Kést szerezni tényleg nem nagy szám (mondjuk az sem mind1, milyet akarsz), nekem is inkább csak azzal van bajom, hogy minimum az alapokat valahol meg kéne tanulni. Lakásban érthető, hogy nem dobálsz, de az udvaron miért ne? Ha keresel egy szimpatikus falat, esetleg még elé raksz valami védőréteget (polifoam lap, karton, stb), nehogymá' belepofázzanak a szomszédok!
Egyébként pl. a Fővadász boltban biztos hogy lehet kapni dobókéseket, méghozzá egész normális választékban, de én láttam már a plázás késesnél is.
http://www.fovadaszbolt.hu/ (csak a cím miatt, egyébként a 4-6-os villamos Baross utcai megállójánál van)
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

.Attila

QuoteOriginally posted by Spectre
Kést szerezni tényleg nem nagy szám (mondjuk az sem mind1, milyet akarsz), nekem is inkább csak azzal van bajom, hogy minimum az alapokat valahol meg kéne tanulni. Lakásban érthető, hogy nem dobálsz, de az udvaron miért ne? Ha keresel egy szimpatikus falat, esetleg még elé raksz valami védőréteget (polifoam lap, karton, stb), nehogymá' belepofázzanak a szomszédok!
Egyébként pl. a Fővadász boltban biztos hogy lehet kapni dobókéseket, méghozzá egész normális választékban, de én láttam már a plázás késesnél is.
http://www.fovadaszbolt.hu/ (csak a cím miatt, egyébként a 4-6-os villamos Baross utcai megállójánál van)

Baross utcai villamosmegálló??? Nem mondod? Ott lakok 5 percre. Hogy-hogy nem tudtam róla:confused:
A szomszédokról meg annyit: de, beleszólnak, ha nálad nem, akkor szerencsés vagy.

Spectre

Baross utcai villamosmegálló??? Nem mondod? Ott lakok 5 percre. Hogy-hogy nem tudtam róla:confused:
A szomszédokról meg annyit: de, beleszólnak, ha nálad nem, akkor szerencsés vagy.

Ja, egy zöldre mázolt bolt, csinos kis díszkardokkal a kirakatban. Egyébként ha közös az udvar, akkor még megértem (és hát gondolom  Pesten az...), sajna akkor muszály keresni egy békésebb helyet (és nem hátrány, ha a rendőrök sem zargatnak)
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."

.Attila

Ja tudom, melyik már az, voltam már, íjak után érdeklődtem, kicsit bunkó volt a krapek. Egyébként még tudok két helyet: mindkettő a körúton van (Erzsébet vagy Teréz körút), nem is messze egymástól. Az egyik egy kapualjban van, a másik egy normál üzlet, az utóbbi asszem a Magnum nevezetű, ott egész rendesek voltak.

.Attila

Chronos

Phr0zennek: :D (Hunreactor pm's)
-------------------------------------------
From: Chronos
To: Van Zan
Posted: 2003 Dec 14 14:35
Subject: Egyéb fórumok

Pár haverom szeretné tudni, hogy lesz-e anime, manga, series, és fun stuff fórum is a Hunreactoron...  
Mert szerintünk jó lenne, ha ezek is lennének...  
Nagyobb választék mindig jól jön...
Ez az első fórum amit találtam és ezzel foglalkozik...
Remélem be fog indulni...
Előre is kösz...

CHRONOS
--------------------------------------------
From: Van Zan
To: Chronos
Posted: 2003 Dec 14 15:36
Subject: Re: Egyéb fórumok

Természetesen, kösz az észrevételt.
A beindulás az elsősorban a userek számától függ, elég kevés magyar használja az ed2k hálót (sajnos), de reméljük majd kialakul.
---------------------------------------------

Hát ennyi vót... :hehe:

CHRONOS

Csiguli

Woohoo, én vagyok a tipikus kis hülyegyerek, aki béna a fórumokhoz, úgyhogy fogalma sincs hogy most mivan.
Na ez húdeérdekelt most mindenkit, ugye?
Most örülsz, Kalibur? Égetem itt magam a kedvedért.
Amúgy írtam volna a vámpíros thread-edbe is, csak ahhoz a témához baromira nem tudok mit hozzászólni.
(mer ehhez aztán igen...na mind1)

Chronos

QuoteOriginally posted by Csiguli
Woohoo, én vagyok a tipikus kis hülyegyerek, aki béna a fórumokhoz, úgyhogy fogalma sincs hogy most mivan.
Most örülsz, Kalibur? Égetem itt magam a kedvedért.
Amúgy írtam volna a vámpíros thread-edbe is, csak ahhoz a témához baromira nem tudok mit hozzászólni.
(mer ehhez aztán igen...na mind1)
A szándék a lényeg...:)

CHRONOS

Shock12

QuoteOriginally posted by Csiguli
A Bemutatkozások threadbe viszont biztosan tudsz írni valamit magadról (igen, általában az új tagokról ez érdekli a nagy többséget ;) ).... egy kis imidzsjavításnak postolhatsz oda valami frankót magadról, eddigi animés pályafutásodról sötöbö...

emperor

Miért írja ki azt az AnimeHQ, hogy "530 goodbye", meg hogy "you have been deleted?", és mért nem müxik???
Loyalty Never Dies

Zelmor

QuoteOriginally posted by emperor
    Miért írja ki azt az AnimeHQ, hogy "530 goodbye", meg hogy "you have been deleted?", és mért nem müxik???

Nem voltál az elmúlt néhány napban, ugye? Meghalt a szerver, pontosabban a vinyók nagyrésze. Olvass utána az erre vonatkozó topicban, és teljes felvilágosítást kapsz.

Zelmor

Shock12

A válasz az itt  található... nem enged be, mert nincsen hova, és ha lenne, akkor meg nincsen miért :( :beken:

phr0zen

A válasz az itt  található... nem enged be, mert nincsen hova, és ha lenne, akkor meg nincsen miért :( :beken:

Tiszta templom egere fíling.Jaj nekünk...:(

VASH

Szilíciumból lettél, üres leszel.

Nyugodjon békében az az 530GB.

ÁMEN.:ad:
    You can't stop me
    I love the world with all its lies
    You can't stop me
    I'm close enough to kiss the sky
    keep it to myself
    keep it to myself

emperor

geez.  Hát ez felettébb kellemetlen és idegesítő...:ejj: Pláne Zsozsoéknak...
    Loyalty Never Dies

Drótmalac

geez.  Hát ez felettébb kellemetlen és idegesítő...:ejj: Pláne Zsozsoéknak...
      Meg mindazoknak, akiknek a véres, kemény munkája benne fekszik, annak az 530 GB-nak a megtöltésében.
      :(
      Mind fizikai, mind adatállományi valójában megsemmisült a magyarországi anime egyik fellegvára és ez szomorú.
      De akik építették még itt vannak és ami egyszer felépült felépülhet újból.
      Csak mindannyiunknak akarni kell...
      Bár nincs se pénzem, se hatalmam, és egyébként is sokmindenhez láma vagyok, ha tudok segíteni valamiben, akkor segítek. Ezzel szerintem sok anime fun így van.

Shock12

QuoteOriginally posted by Drótmalac
      Bár nincs se pénzem, se hatalmam, és egyébként is sokmindenhez láma vagyok, ha tudok segíteni valamiben, akkor segítek. Ezzel szerintem sok anime fun így van.

Igen, teljes mértékben egyet értek, és én is amennyiben tudok segíteni, megteszem. :zen:

P.S.: anime-fan (nem fun!! ;) )

Drótmalac

Igen, teljes mértékben egyet értek, és én is amennyiben tudok segíteni, megteszem. :zen:

P.S.: anime-fan (nem fun!! ;) )
      fun: a tájszólálsos alak, mangol nyelv használata esetén gyakran előforduló "falusi" kifejezés. Jelen esetben tudatos használat eredménye;)
      Egyébként a jelenlevők 75%-ára használhattam volna Chronos jelenlegi nemesi címét is: otaku...:D

Shock12

QuoteOriginally posted by Drótmalac
      fun: a tájszólálsos alak, mangol nyelv használata esetén gyakran előforduló "falusi" kifejezés. Jelen esetben tudatos használat eredménye;)

jajj... :eek: :p

Drótmalac

jajj... :eek: :p
      grin:D

Drótmalac

hasonló, mint a száj-bőr szpész

Sky

Pontosan!:zen:
      Mess with the best,
      Die like the rest...

Spectre

Na, megkérdeztem a Fővadászban, ott nem tudtak oktatóról.
      Az olcsóbb kések közül: volt egy normálisnak tűnő készlet (két pici és egy valamivel nagyobb) 4000-ért, volt pici súlyozható 3000-ért, volt egy nagyon ronda (amolyan cirkuszi), annak meg sem néztem az árát... Amik komolyabbnak tűntek azok 6000 fölött voltak. Valamint megnéztem Military shopban, ott már lehet 1000-ért is kapni gagyi shurikenkoppintás-szerűségeket (olyat biztos nem vennék).

.Attila

A 3000 Ft-os súlyozható kapható a Magnumban 2000-ért. Ugyanott láttam egy másikat, az már elég nagy méretű, 25 centis penge, kb. ugyanekkora markolattal, a markolat be van kötve vmi textilféleséggel. Nagy mérete ellenére pillekönnyű. 4500 Ft. Hmm... kéne egy.

VASH

ez szörnyű, ezért meg kell néznetek...

http://www.thavid.hu/tetves3.html
      You can't stop me
      I love the world with all its lies
      You can't stop me
      I'm close enough to kiss the sky
      keep it to myself
      keep it to myself

Shock12

QuoteOriginally posted by VASH
      ez szörnyű, ezért meg kell néznetek...