Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Angel
hat oszinten szolva...
no de tenyleg nem ertettem a felet se a cikknek... mintha vmi olyasmit irtak volna, hogy az osszes szereplo nagy NGE fan,

Megnézném, hogy Winona mikor NGE fan... az áruházi elõtt, vagy a drogelvonó után lett az... :D ... Megugye Sean Connery is... és még lehetne sorolni... :D

Quoteahol az NGE veget ert - amikor is a szereplok meg mindig legfeljebb csak 15 evesek lehetnek... (szal vmi nem stimmelt.)
NGE után ?? Amikor mindenki "oldott hangulatban van " az LCLben, a parton meg Asuka megfulladva Shinji megõrülve... azután ? Hát arra kíváncsi leszek... :D:D:D

Baldy

Hmmm..
A film valós fiulm lesz, ez alapján a cikk alapján, amit mellékelten is kapcsolok. Ha valaki nem érti, akkor irjon pm-ben, és edit-ben csatolom a fordításomat is.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Baldy
Hmmm..
A film valós fiulm lesz, ez alapján a cikk alapján, amit mellékelten is kapcsolok. Ha valaki nem érti, akkor irjon pm-ben, és edit-ben csatolom a fordításomat is.

Hát ha ez az egész igaz, akkor egy dolog biztos: a spéci effektek minősége miatt nem kell aggódni. :D

Cobra

Van egy olyan érzésem, hogy ha lesz is belőle valami, akkor is csak kb Street Fighter színvonalú lesz. Az meg külön vicc lesz, ha 30 év körüli színészek lesznek a pilóták.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Hát ha ez az egész igaz, akkor egy dolog biztos: a spéci effektek minősége miatt nem kell aggódni. :D

Naja... 100 milla az nem feltétlen sok... annyi volt a gyûrúk urának egy részének is forgatása... és most 300 lesz a köv Herri Plotter költségvetése... hááát ... az tuti, hogy nem a fenti szereplõgárda lesz... ha a Baldy által postolt infótöredék igaz persze.... :D

Baldy

QuoteOriginally posted by Shock12
Naja... 100 milla az nem feltétlen sok... annyi volt a gyûrúk urának egy részének is forgatása... és most 300 lesz a köv Herri Plotter költségvetése... hááát ... az tuti, hogy nem a fenti szereplõgárda lesz... ha a Baldy által postolt infótöredék igaz persze.... :D

Csak annyira vedd biztosra, amennyire hinnél az Animania c. újságnak. De akár ajánlom még az AnimeVilág  c oldalt is. Ott is lehet valamicskét olvasni róla, emlékeim szerint...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

QuoteOriginally posted by Baldy
Csak annyira vedd biztosra, amennyire hinnél az Animania c. újságnak. De akár ajánlom még az AnimeVilág  c oldalt is. Ott is lehet valamicskét olvasni róla, emlékeim szerint...

Én nem mondtam, hogy igaz, és azt sem, hogy nem... csak bizonyos szkepticizmussal fogadom a filmmel kapcsolatos híreket... volt artwork, egy kupac, meg a stúdió is biztosnak tûnik... azon kívül semmi... az, hogy a fent említett két lap honnan vette az infókat... annó az ANN hírekben lévõ híreken találtam egy lapot, egy japán újságból, asszem ide már beraktam annó a linket, az artworkon kívül nemsokminden van rajta (volt... egy rakás kanji.. :D), de ott az attachban... majd a "hiszemhalátom" bejátszik... (100 milla tényleg kevéske, ezt beláthatod... ha igaz, valamin spórolni fognak)

Ja igen... a kép eredetije 2003.06.08-kor lett lementve, tehát már jó régi...

Shadowolf

100 milla tényleg kevéske, ezt beláthatod... ha igaz, valamin spórolni fognak

Úgy is csak fölösleges az a sok EVA, nemde? :hopp:

Sephiroth

Nem tudom ti, hogy vagytok vele. de ami értelmesebbnek tünt. Mármint a képek közül, az mind elégé CG-nek vagy rajznak tünt nekem.  Vagy csak az én szemem fogadja rosszul az infót:confused: ?
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Shock12

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Nem tudom ti, hogy vagytok vele. de ami értelmesebbnek tünt. Mármint a képek közül, az mind elégé CG-nek vagy rajznak tünt nekem.  Vagy csak az én szemem fogadja rosszul az infót:confused: ?

Ezek vázlatok... vázlatokat (avagy a koncepconális dizájnt) nem egybõl 3Dben csinálnak... kellenek ahhoz a modellezéshez a vázlatok.

Nephilim

Ezek vázlatok... vázlatokat (avagy a koncepconális dizájnt) nem egybõl 3Dben csinálnak... kellenek ahhoz a modellezéshez a vázlatok.

:_piszka: : Hey, Seph, ezt neked tudni kellene... :ejj:

:lol:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Nephilim
:_piszka: : Hey, Seph, ezt neked tudni kellene... :ejj:

:lol:

Tudom, hogy vázlatokat készítenek. Csak el sem gondolkodtam rajta, mert az alapja rajzfilm, és ezek a "vázlatok" eléggé részletesek. És valahogy az agyam nem akarja befogadni a real alapú cuccost az NGE-ből. Tudom, tudom a CG előtt is készitenek vázlatokat.

ignus

Nya, már fél órája olvasom a postokat, mindenkinek grat, sikerült szép mennyiséget összehozni az elmúlt két nap alatt....
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Nephilim

Tudom, hogy vázlatokat készítenek. Csak el sem gondolkodtam rajta, mert az alapja rajzfilm, és ezek a "vázlatok" eléggé részletesek. És valahogy az agyam nem akarja befogadni a real alapú cuccost az NGE-ből. Tudom, tudom a CG előtt is készitenek vázlatokat.

Dolly óta már a "real" előtt is készítenek vázlatokat. Genetika rulez! :hopp:

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Dolly óta már a "real" előtt is készítenek vázlatokat. Genetika rulez! :hopp:

:lol: :lol:

Shock12

Persze, hogy részletesek, hiszen a rajzfilmtõl némileg el fog térni néhány dizájn elem (realisztikus hatások miatt)... sokmindent nem csinálhatnak meg úgy, ahogy a rajzfilmben volt, és ha meg is csinálnák, a rajzfilm egy ilyen projecten dolgozó 3Dseknek nem szolgáltat azért elég infót (fényviszonyok, méretarányok, szkeletális modellek stb...)

ignus

Ez az NGE dolog most komoly? :confused:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Sephiroth

Persze, hogy részletesek, hiszen a rajzfilmtõl némileg el fog térni néhány dizájn elem (realisztikus hatások miatt)... sokmindent nem csinálhatnak meg úgy, ahogy a rajzfilmben volt, és ha meg is csinálnák, a rajzfilm egy ilyen projecten dolgozó 3Dseknek nem szolgáltat azért elég infót (fényviszonyok, méretarányok, szkeletális modellek stb...)

Egyébként én szoktam maszekilag 3D-s projectekben dolgozni (a Fanart threadbe, sajna nem rakhatom fel ezeket) és viszont amiket felsoroltál, azokhoz ezek a vázlatok kb annyira elegek, hogy: Jaj, de szép. Talán a fényviszonyokhoz elég.
Amelyk vázlatott modelezéshez használnak fel az nem perspektivikus. Sokkal inkább egy müszaki rajzhoz tudnám hasonlítani.
Most én nem kötekedeni akarok. Az előbb nekem volt nyelvbotlásom. De ezek a vázlatok, csak hangulati vázlatok.

Nephilim

De ezek a vázlatok, csak hangulati vázlatok.

Jah, az az Asuka "származék" sokat lendített a hangulatomon. Lefelé. :grrr:

Shock12

Egyébként én szoktam maszekilag 3D-s projectekben dolgozni (a Fanart threadbe, sajna nem rakhatom fel ezeket) és viszont amiket felsoroltál, azokhoz ezek a vázlatok kb annyira elegek, hogy: Jaj, de szép.
...
Most én nem kötekedeni akarok. Az előbb nekem volt nyelvbotlásom. De ezek a vázlatok, csak hangulati vázlatok.

Ok, elhiszem... tudom én is azt, hogy nem ilyen vázlatokat szoktam készíteni... :D ... (arányok alatt nem objecten belüli arányokra gondoltam, hanem objectek egymáshoz viszonyított arányát... pölö ház-eva arány, fegyver - ember arány... efféléket már a nézeti vázlatokon is jó, ha tud az ember... legalábbis én szeretek tudni efféléket... :D) ... de igazad van abban, hogy hangulatra helyezõdik a hangsúly. (hehe... hülye mérnök erre nem is gondolt... :D)

.Attila

Hogyan működik az IMG kód? Milyen szöveget kell formázni, mert ezt kéri?

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
Elvileg tiltva van Chronos által vala... de ha nem lenne, akkor se használj IMG-t, inkább linkelj (ugyan azon okokból mint azt a anime-lányokban tesszük vala... :D) !

EDIT: Nem Chronos tiltotta le, és mostmár amúgy sincsen letilva... magyarázat néhány postal lejjebb.

Cobra

megnyomod az IMG gombot, majd utána oda beírod a linket (lehetőleg csak smileyt vagy más kis méretű képet rakj be)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Igen tudom, korábban már megbeszéltük, hogy nagy képeket nem rakunk be így, egyet is értettem  vele. Csak smiley-kat akarok berakni. Csak linként lehet, vinyómról nem tudok felrakni?

Shock12

Igen tudom, korábban már megbeszéltük, hogy nagy képeket nem rakunk be így, egyet is értettem  vele. Csak smiley-kat akarok berakni. Csak linként lehet, vinyómról nem tudok felrakni?
Áj szíí... nem lehet, csak linkként.

Chronos

Elvileg tiltva van Chronos által vala... de ha nem lenne, akkor se használj IMG-t, inkább linkelj (ugyan azon okokból mint azt a anime-lányokban tesszük vala... :D) !
Nos, tisztáznunk kell 1-2 dolgot...:mad:
1. Nem én tiltottam le az IMG kódot...(egyébként nem is tudom letiltani, de mindegy...)
2. Letiltásának oka az új fórumok létrehozása volt...(alapbeállításként ugyanis ki van kapcsolva a html és az img kód, de ezeket már Zsozso visszaállította, szóval most már működik)
3. Nagy képekhez ne használjatok IMG kódot, mert széttolja a fórumot, meg egyébként is...

Shock: Ez nem az első eset, hogy valótlan dolgokat állítasz rólam...
Vedd ezt első figyelmeztetésnek...:mad:
És ne értsd félre, tényleg semmi gondom nincs veled, sőt... de ez most nagyon rosszul esett....(meg az is, hogy akármi történik a fórumon, mindig azt hiszi mindenki, hogy én csináltam...)

CHRONOS

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
Nos, tisztáznunk kell 1-2 dolgot...:mad:
1. Nem én tiltottam le az IMG kódot...(egyébként nem is tudom letiltani, de mindegy...)
2. Letiltásának oka az új fórumok létrehozása volt...
Shock: Ez nem az első eset, hogy valótlan dolgokat állítasz rólam...
Vedd ezt első figyelmeztetésnek...:mad:
És ne értsd félre, tényleg semmi gondom nincs veled, sőt... de ez most nagyon rosszul esett....(meg az is, hogy akármi történik a fórumon, mindig azt hiszi mindenki, hogy én csináltam...)

Nyugalom. Látom három dolog átsiklott volt szemed elõtt...

1.
[IMG] code is OFF
Nem tudom hogy észrevettétek-e már ezt...

CHRONOS
Ez volt az ide irányuló elsõ post azon idõszak alatt... magyarázat nem volt, ezt láttam... ebbõl (szerintem nemcsak én... bár lehet) azt a következtetést vontam le, hogy ki lett kapcsolva, és mivel te hívtad fel a figyelmet, ezérthát gondoltam a 3 személy közül te voltál... mivel nem történt további magyarázat, így megmaradtam eme (tév)hitben... Ha ez hiba... elnézést.

2.
QuoteOriginally posted by zsozso
Eszre.

Azaz Zsozso oldaláról sem jött semmi infó, miért is történt ez, elsõ feltételezésem maradt érvényben.

3.
:hail: :jee: ;)
Ez volt a postodra való reagálásom, ami mindennek nevezhetõ, kivétel sérelmezõnek... mivel semmilyen visszajelzést nem kaptam, gyanítottam, hogy feltételezés helyes, kódot kikapcsoltad, hogy ne legyenek batárnagy képek benn, szétnyomva mindent, és a modemezõk végtelen örömére (és találkoztál az anime lányokban ebbõl fakadó letolásokkal)

És még valami... Ha te ezt nem vártad tõlem, akkor lehet mindkétfelõl játszani a sértõdöttet... én sem vártam ezt tõled, ismervén egymást a mindkettõnk forumozásától kezdve... ha ennyi idõ után azt a fenti egy mondatot, és a fenti postokat (köztük az elismerést is) félreértetted... Bocsánat, remélem nem túlzottan tapostam lelkivilágodba, és kérek lehetõséget meghunyászkodni...

Ja, igen... nem az elsõ eset... legközelebb jobban odafigyelek, és inkább nem állítok rólad semmit, ezáltal elkerülve a jövõben az efféle félreértéseket (az a figyelmeztetés dolog azért kicsit durva volt talán... ) !!

Ennyi.

Chronos

Jó lehet, kicsit felidegeltem magam rajta, de az ilyeneket nagyon nem szeretem...:(
Semmi probléma, már lenyugodtam, PEACE! :jee:
Örülök, hogy a félreértések tisztázódtak, és tényleg én is ludas voltam benne, hogy nem írtam magyarázatot, legközelebb én is odafigyelek az ilyen dolgokra...:)
További jó fórumozást! :D

CHRONOS

Shock12

Jó lehet, kicsit felidegeltem magam rajta, de az ilyeneket nagyon nem szeretem...:(
Semmi probléma, már lenyugodtam, PEACE! :jee:
Örülök, hogy a félreértések tisztázódtak, és tényleg én is ludas voltam benne, hogy nem írtam magyarázatot, legközelebb én is odafigyelek az ilyen dolgokra...:)
További jó fórumozást! :D

CHRONOS

Érthetõ, mintahogy senki sem. Részemrõl PEACE .
:tezsvir: