Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

QuoteOriginally posted by Tiaro
És te nem érzed erkölcstelennek, hogy egy anime-függőt zsarolsz a napi betevőjével, hogy magánjellegű információkat tudj meg róla...? :D

Nem anime-vel, hanem Final Fantasy IX -cel zsarolja... nem mintha ha ez különösebben más lenne :)

Tiaro

Aha! Még játékfüggő is. Poor guy... :ejnye:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Baldy

QuoteOriginally posted by Tiaro
És te nem érzed erkölcstelennek, hogy egy anime-függőt zsarolsz a napi betevőjével, hogy magánjellegű információkat tudj meg róla...? :D

Nem érzem annak, mert üzletember vagyok :D
Shadow: juhhéj! :) (örömteli birkabőr) :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ignus

QuoteOriginally posted by Trivi
Ismét csak Vash-t (az anime karaktert) tudom idézni:

LOVE and PEACE! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! :D

A kis hippi... :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

QuoteOriginally posted by Baldy
Amugy Saori: majd csapolok neked kicsit a vénámból, ha az megfelel :) Úgyis kell vérvételre mennem a közeljövőben, majd gyere el oda te is, és akkor ami félrecseppen, az a tied lehet :D

Még megbeszélhetjük ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Nephilim

QuoteOriginally posted by Saori
Hmm..azt nem mondhatnám...viszont éhes vagyok.. :( Valaki? Valmi ötlet ?

Feláldozom magam a közjó érdekében. Nosza, egyél meg engem. Én úgyis olyan zabálnivaló vagyok! :hopp:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Saori

QuoteOriginally posted by Nephilim
Feláldozom magam a közjó érdekében. Nosza, egyél meg engem. Én úgyis olyan zabálnivaló vagyok! :hopp:

Most éppen nincs étvágyam...halasszuk kicsit későbbre....:D

ignus

Hát meg azért a kis vérért fel is kell ám jönni Bp-re.... Vagy már tudsz teleportálni?  :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Nephilim

:bruhuhu:

Shock12

:bruhuhu:

Nyugalom, "mérhetetlen" az étvágya, te is beférsz Baldy mellé... (merugye õ azt hiszi, hogy csak a félrecseppenõ vér fog eltûnni... :D)

Nephilim

QuoteOriginally posted by Shock12
Nyugalom, "mérhetetlen" az étvágya, te is beférsz Baldy mellé... (merugye õ azt hiszi, hogy csak a félrecseppenõ vér fog eltûnni... :D)

:beken: Köszönöm. Máris sokkal jobb. :D Akkor mégis kihagyom a fugu levest. :D

Shock12

:beken: Köszönöm. Máris sokkal jobb. :D Akkor mégis kihagyom a fugu levest. :D

Helyes... mégis szebb halál felfalva lenni, mint elpatkolni attól, hgy felfalsz valamit.... hm... Falni, vagy Falva lenni - Az itt a kérdés... ! :D

Kalibur

Helyes... mégis szebb halál felfalva lenni, mint elpatkolni attól, hgy felfalsz valamit.... hm... Falni, vagy Falva lenni - Az itt a kérdés... ! :D
Természetesen falni :D

Különben meet: nincs olyan, hogy hivatalos kezdés, és kettőkor sztem még a kutya se fordul elő arra... És ha már itt tartunk... Baldy, azt az Underworldöt most hanyagoljuk, jó? Nem megyek be szombaton, készülnöm kell! Sorry.
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Kalibur
Természetesen falni :D

sztem még a kutya se fordul elő arra...

Csak a farkasok. :D Bár ezen a héten asszem én is később megyek.

Spectre

Akkor egyedül fogok ott üldögélni kettőkor?
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Spectre
Akkor egyedül fogok ott üldögélni kettőkor?

Legalább nyugodtan meg tudsz majd kajálni. :D

Saori

Hmmm....Téged is megegyelek? ^^ ;) :p

Shock12

Hmmm....Téged is megegyelek? ^^ ;) :p
Hát, inkább Te egyél meg, mint más... ha szerinted olyan ennivaló vagyok ... ^;)^

Saori

Hát, inkább Te egyél meg, mint más... ha szerinted olyan ennivaló vagyok ... ^;)^

Nyamm...;) ;)

Shock12

Amíg kezeimet nem ette meg Saori, addig gyorsan postolok egy linket... :D ... ehh...

http://www.raspberryheaven.net/~whispersnlace/OsakaSim/hax0red%20OsakaSim.zip

Saori

Amíg kezeimet nem ette meg Saori, addig gyorsan postolok egy linket... :D ... ehh...

http://www.raspberryheaven.net/~whispersnlace/OsakaSim/hax0red%20OsakaSim.zip

Még el sem kezdtelek megenni! :D De ami késik nem múlik :D :D
A link meg...^^"

Baldy

Nephilim: erre csak azt tudom neked mondani, hogy ilyen szép stilusosan még nem kosaraztak ki senkit :D
Saori: ha neked tényleg ekkora az étvágyad, akkor már igy látatlanban is csak azt tudom ajánlani neked: ideje fogyózni :D
Amugy meg valaki mesélje el nekem, mi van abban a fájlban, mert én alapból nem töltök le semmilyen tömörített anyagot netről...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

Nephilim: erre csak azt tudom neked mondani, hogy ilyen szép stilusosan még nem kosaraztak ki senkit :D
Saori: ha neked tényleg ekkora az étvágyad, akkor már igy látatlanban is csak azt tudom ajánlani neked: ideje fogyózni :D
Amugy meg valaki mesélje el nekem, mi van abban a fájlban, mert én alapból nem töltök le semmilyen tömörített anyagot netről...

Azumangából Osaka életének szimulátora... aranyos... paranoiádon egy kiváló vírusírtó segíthet... ;)

Saori

Hát..azt kétlem hogy kéne :p :p

Baldy

Azumangából Osaka életének szimulátora... aranyos... paranoiádon egy kiváló vírusírtó segíthet... ;)

Nem az a gond, hanem az, hogy nehezen megy még egy 10 megás anyag letöltése is, amikor a DC-től meg a KotOR installálásától már igy is izzad a gép

Shock12

Shadowolf

A matematika igenis hasznos :D

http://index.hu/velvet/ciki/pc1022/

Úgy érzem, egyeseknek túl sok a szabadideje. :D

Baldy

A matematika igenis hasznos :D

http://index.hu/velvet/ciki/pc1022/

Ha matek szóbeli vizsgára kerülne a sor, ezt biztos elmondom a prof-nak szórol szóra :D
Nagyon feelinges :)

Tiaro

Hát én ilyet még nem b*sztam.
1: felraktam egy anti-spy progit, mert laggolt a CS.
2:talált 52 spywaret.
3:mindet leszedtem.
4:ez a barom kitörölt valami olyasmit, ami kell az explorerhez.
5:nem tudok felmenni a netre.
6:ennek ellenére működik a CS, az Imesh, és a Kazaa.
7:mégis azt írja ki, hogy nincs internet connectionom.
8:hogy akkor most hogy írok ide?
9:hát úgy, hogy ha előbb egy ftpre felugrok a sima winexplorert használva, abból át lehet menni az internet explorerre is, de ha magában el szeretném indítani, nem talál semmit.
10:már azt hittem, a winXP minden f*sságát láttam már, de nem.
Van netem, és mégsincs!:eek:

Sok ez így nekem fél 11kor...
Most raknék ide gyilkolós smilyt, de sajna új ablakot se enged megnyitni... uzival volt?
:mad: :uzi:

Ja igen, ha valaki hallott már iylenről, egy kis help jól jönne, mert öt percen belül jó infóshoz illően szétverem a billentyűzettel a monitort...:ejj:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone