Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Xaga
Ha esetleg én sem írnék az elkövetkező hetekben az azért van mert ma kikaptuk a félévit és mutter megnézte...a többit gondolom tudjátok.

És ha én sem írnék az elkövetkezendő....:uzi: :confused:
Mi nem írok:rolleyes: ? Az nem következhet be, hacsak el nem alszok melló közbe:o .
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Csak jöttem szólni, hogy /me egy jó időre távozik köreitekből....
Nem tudom mikor leszek újra rendszeresen, néha-néha azért benézek majd ha tudok...addigis szülinapjelzői feladatkörömet átruházom a Gratulációk thread megnyitójára.... ( :( )

Szomorú, hogy ezen post pont eme esemény válaszára megy, de reménykedem, hogy mihamarabb megint üdvözölhetünk körünkben. Addig is köszönöm eme megtisztelõ címet, megpróbálok az alapítójához méltóan szorgos munkát végezni. :)

Azért mekkora ... rossz, hogy csomó embernek full depisen indul ez a rohadt év... ha már az elején ilyen, akkor késõbb mi lesz ?? :ejj:

Tiaro

Shock: jaja. :(
Azért siess vissza, Saori, és addig is rajzoljál sokat...!:D
Xaga: ne hagyd magad, úgyse gondolják komolyan... vagy igen...? :confused:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

ignus

Most lehet hogy én vagyok hülye de nem értem hogy Saori úrnő miért nem lesz egy ideig.... Nagyon sajnálom amúgy...
:confused: :(
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Jelenleg négy tantárgyból állok bukásra (kettőből tuti meghúznak), szóval lehet hogy én se leszek egy ideig :( (ne örüljetek annyira :p ).

Tiaro

Ehh, ez a mai fiatalság... :ejnye:

.Attila

Hmm... most sokan nem lesznek :(

Xaga: mondtad, hogy nem túl jó a helyesírásod. Nem cseszegetni akarok (a többiek is elrontották), de nem szallag, hanem szalag. (Ezzel most gondolom nem növeltem a népszerűseggem :) )

Shadowolf: :confused: miért örülnénk (láttam a smiley-t, de ez nem vicces, legalábbis szerintem)

Nephilim

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ehh, ez a mai fiatalság... :ejnye:

Ejj, ez így nem jó. Mint egy rossz horrorfilmben, ahol egyenként tűnnek el a szerep... :csend és hullaszag: :(
"God's in his heaven. All's right with the world."

Tiaro

Jaja, komolyan, éjszaka rosszat fogok álmodni... :wtf:

Shadowolf

Jaja, komolyan, éjszaka rosszat fogok álmodni... :wtf:

Kölcsönadjam a plüssmacim? :D

Tiaro

QuoteOriginally posted by Trivi
Xaga: mondtad, hogy nem túl jó a helyesírásod. Nem cseszegetni akarok (a többiek is elrontották), de nem szallag, hanem szalag. (Ezzel most gondolom nem növeltem a népszerűseggem :)

Én pedig csendben megjegyezném, hogy a fenti mondatod nyelvhelyességi szempontból nem állja meg tökéletesen a helyét. A javasolt változat: " nem cseszegetni akarlak"... :D

/me okoskodik :)

Tiaro

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Kölcsönadjam a plüssmacim? :D

Nem szükséges köszi, a katanámmal az ágyam felett alszok, az nagyobb biztonságérzetet nyújt... ^^

Shadowolf

Nem szükséges köszi, a katanámmal az ágyam felett alszok, az nagyobb biztonságérzetet nyújt... ^^

Nemtom, én szerintem nem nagyon tudnék aludni egy karddal a fejem felett. :p

Nephilim

Nemtom, én szerintem nem nagyon tudnék aludni egy karddal a fejem felett. :p

Hmmm... én mindenesetre szívesebben alszom Kata lánnyal mint a katanámmal. Persze olyankor álmatlanok az éjjelek...
Persze az is igaz, hogy nekem meg sai-k függnek a fejem felett...
"God's in his heaven. All's right with the world."

Cobra

Ha tőlem se láttok a héten több postot, akkor jobbik esetben megint kórházban fogok feküdni, mert ma háromszor akartak nekemjönni, pedig csak délelőtt voltam a városban. :(  DE megúsztam, köszönhetően annak, hogy tegnap meghúzták az autómat, és most jobban figyelek a kamikazekra.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

QuoteOriginally posted by Cobra
DE megúsztam, köszönhetően annak, hogy tegnap meghúzták az autómat, és most jobban figyelek a kamikazekra.

Ehhe... húzós... ja... a RahXephon 8. része mostmár tökéletes... (egy probléma volt vele... nem volt fenn teljesen ... ^^")

.Attila

Én pedig csendben megjegyezném, hogy a fenti mondatod nyelvhelyességi szempontból nem állja meg tökéletesen a helyét. A javasolt változat: " nem cseszegetni akarlak"... :D

/me okoskodik :)

Ööö... szerintem nem, ugyanis általánosságban írtam azt a mondatot, nem csak neki címezve. Miért általánosságban? -> lásd a zárójeles megjegyzést.

Kono

Nem tudtam hova írjam... Szóval Saori üzent.....

Amennyiben valaki nemtudná, bizonytalan ideig nem lehet utolérni semmiféle formában, vagyis ne küldözgessetek nagyon semmit neki és ne hivogassátok.... Elnézést kér mindenkitől, ne haragudjatok rá! Ha képes lesz, jelentkezni fog....
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Cobra

QuoteOriginally posted by Shock12
a RahXephon 8. része mostmár tökéletes... (egy probléma volt vele... nem volt fenn teljesen ... ^^")
Már észrevettem, kösz, szerencsére a TC tudta folytatni, nem kellett újra leszedni az egészet. Ami még zavaró, hogy ha átugrom az introt, akkor eltűnik a felirat, de csak a 8. résztől van ez így. Most már az avi-knál tartok, de azon meg elég béna a színes felirat, a képminőség viszont azon is jó.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

QuoteOriginally posted by Cobra
8. résztől van ez így. Most már az avi-knál tartok, de azon meg elég béna a színes felirat, a képminőség viszont azon is jó.
Igen, ezt észrevettem én is, eléggé zavaró... lehet kíntornászni a vobsub feliratválasztásánál, akkor néha sikerül megint megjeleníteni...

Xaga

Visszatértem :hopp:
Igaz ugy leugattak hogy életkedvem is elment de szerencsére nem tiltotak le sem a netről sem a gépről. Elmondhatom magamról megint túléltem egy világvégét:D

Moloko

Igaz ugy leugattak hogy életkedvem is elment de szerencsére nem tiltotak le sem a netről sem a gépről. Elmondhatom magamról megint túléltem egy világvégét:D
érdekes, én csak 11-én fogok félévit kapni...

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Angel
érdekes, én csak 11-én fogok félévit kapni...

Én mindig is úgy voltam vele, hogy minél később annál jobb. :D

.Attila

Túl indiszkrét, ha megkérdezem, hogy mi az az eredmény, amiért rettenetesen leugattak?

Xaga

Csak nálunk volt ilyen korán, jobb iskolákban késöbb szokot lenni félév. Amiért leugattak de iszonyatossan az a töri 3-as volt.

Tiaro

Ne aggódj, az évek múlásával a kettesek, és hármasok értéke hirtelen a csillagos egekig fog emelkedni.... :)

(Bár van egy haver, akit szintén leugattak, mert haza mert vinni egy négyest analízisből. Majdnem sírva fakadtam, amikor elmesélte... :rolleyes: )

Xaga

Ne aggódj, az évek múlásával a kettesek, és hármasok értéke hirtelen a csillagos egekig fog emelkedni.... :)

(Bár van egy haver, akit szintén leugattak, mert haza mert vinni egy négyest analízisből. Majdnem sírva fakadtam, amikor elmesélte... :rolleyes: )

Ja, föleg miután befejezük a jelenlegi könyvet, az összes töritankönyv közül mi pont a leggyatrábból tanulunk.

4-es analízisből? Nem lehet semmi a gyerek, sokan örülnének ha 3-ast kapnának. Mikor edjukácio kíálításon végigkérdeztem a müszakit minden föiskola/egyetem azt mondta hogy az analizis nagyon szor.

Shadowolf

Ja, föleg miután befejezük a jelenlegi könyvet, az összes töritankönyv közül mi pont a leggyatrábból tanulunk.

Véletlenül nem egy narancssárga-szürke könyv egy atomrobbanást ábrázoló képpel az elején? (asszem valami Nagy Lajos Alapítványtól) Nekem uccsó évben abból kellett volna tanulnom, de inkább kerestem egy értelmesebbet (Salamon Konrád félét, mivel a legtöbb egyetem abból szokott kérdezni). :D

Xaga

Véletlenül nem egy narancssárga-szürke könyv egy atomrobbanást ábrázoló képpel az elején? (asszem valami Nagy Lajos Alapítványtól) Nekem uccsó évben abból kellett volna tanulnom, de inkább kerestem egy értelmesebbet (Salamon Konrád félét, mivel a legtöbb egyetem abból szokott kérdezni). :D

Nem, Lator féle történelem könyv és űrfelvétellel (a Föld előtérben vmi kráteres felszinű légtelen sziklával)

Shadowolf

Nem, Lator féle történelem könyv és űrfelvétellel (a Föld előtérben vmi kráteres felszinű légtelen sziklával)

Kik azok az agyamentek, akik az ilyen könyveket kitalálják? :confused: