Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Bruce

Természetben? Ezt értsük úgy, hogy képes lettél volna szegény bányászkislányokkal felásatni a kerted?

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Tiaro

Hát, a betonozás volt az egyik ötlet, a másiknál már kicsit elkalandoztunk egy új irányba... ;)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Tiaro

Hahh, egy kis nosztalgia-hullám következik, ez itt ugyanis az 576. postom. Tartsunk öt perces néma csendet a kedvenc pc-újságom emlékére, aki elvérzett a vadkapitalista szabadverseny közben a profittal vívott harcban... :)

Xaga

QuoteOriginally posted by Tiaro
Hahh, egy kis nosztalgia-hullám következik, ez itt ugyanis az 576. postom. Tartsunk öt perces néma csendet a kedvenc pc-újságom emlékére, aki elvérzett a vadkapitalista szabadverseny közben a profittal vívott harcban... :)

Csaknem megszünt az 576???

Shock12

QuoteOriginally posted by Xaga
Csaknem megszünt az 576???
A bót az megy... (ott vettem D2+LOD-ot)... az újságot viszont nem láttam mostanában én sem...

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
A bót az megy... (ott vettem D2+LOD-ot)... az újságot viszont nem láttam mostanában én sem...

hmm..most hogy mondjátok..én sem láttam már egy ideje az újságot...
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Chronos

Már kb. fél éve beolvasztotta a Gamestar...

CHRONOS

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
Már kb. fél éve beolvasztotta a Gamestar...
Jajj... télleg... attájt jártam az oldalukon (régen én is PCX-GameStar gyûjtõ voltam), és tényleg pont akkor ette meg a nagyhal a kicsit...

Ramiz

QuoteOriginally posted by Tiaro

"Te is, fiam...?" :D A kedvenc újságom volt, '96 végétől minden számot megvettem. CoVboy (de rég írtam le... :( hüpp...) rulez! A sör és a körökre osztott taktikai játékok istene! :hail:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tiaro

Hát ja, CovBoy egy külön kategória volt, de azért Zoleet se felejtsük ki... :) Sok tehetséges cikkíró volt arrafelé, jókat lehetett röhögni rajtuk a vége felé GyZ írásai is nagyon bejöttek, komolyan sajnáltam, h vége... azóta nem is veszek ilyen újságokat. :rolleyes:

ElfWarrior

QuoteOriginally posted by Angel
az igényesség teljes hiányával kutyafuttában belinkeltem ide az anime/jpop(1db:)) csengőhangjaimat
http://www.angels-pages.cjb.hu/gyujtemenyek/csengohang/index.html

Felraktam wap formában is, ha onnan akarja valaki közvetlenül a telefonjára menteni.
http://makalber.web.elte.hu/index.wml
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

ignus

QuoteOriginally posted by ElfWarrior
Felraktam wap formában is, ha onnan akarja valaki közvetlenül a telefonjára menteni.
http://makalber.web.elte.hu/index.wml

Mégegyszer köszi! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Remélem volt mégegy olyan fékevesztett õrült, mint én, aki nézte ma a Wok világbajnokság ismétlését a pro7-en !! :D

Karma XXL

Remélem volt mégegy olyan fékevesztett õrült, mint én, aki nézte ma a Wok világbajnokság ismétlését a pro7-en !! :D

Mi az a Wok világbajnokság? :D

Shock12

QuoteOriginally posted by SysOP XXL
Mi az a Wok világbajnokság? :D
Na hát ez az...

Az a komikus-zeneszerzõ név mond Nektek valamit, hogy Stefan Raab ?... Szóval egy irgalmatlan arc, és az egész a TV - Total címû mûsorból indult ki... Ez a mandró találta ki, megmérettetés gyanánt, egy új téli sportként ... ez a Wok-ozás...

A Wok eredetileg ugye Távol-Keleten fõzéshez használt öntöttvas (húzottacél)  edény (gondolom láttál már te is olyat)...
Szóval ebbe ül a versenyzõ (egyéni), vagy a versenyzõk (4es, ekkor össze vannak kapcsolva a Wok-ok), és csúsznak le idõre ... bobpályán... Kábé, mint egy bobverseny, de mindenki be van hokiruhába öltözve, ülnek a Wokban, és száguldanak lefele a pályán... (néhol 90el...) Volt egy bemutató Wok... azon két sugárhajtómû volt felszerelve... brutális volt :D

De bõvebben, videókkal: Itt
Érdemes megnézni... pusztulat... :D

Saori

Na hát ez az...

Az a komikus-zeneszerzõ név mond Nektek valamit, hogy Stefan Raab ?... Szóval egy irgalmatlan arc, és az egész a TV - Total címû mûsorból indult ki... Ez a mandró találta ki, megmérettetés gyanánt, hogy új téli sportot... ez a Wok-ozás...

A Wok eredetileg ugye Távol-Keleten fõzéshez használt öntöttvas (húzottacél)  edény (gondolom láttál már te is olyat)...
Szóval ebbe ül a versenyzõ (egyéni), vagy a versenyzõk (4es, ekkor össze vannak kapcsolva a Wok-ok), és csúsznak le idõre ... bobpályán... Kábé, mint egy bobverseny, de mindenki be van hokiruhába öltözve, ülnek a Wokban, és száguldanak lefele a pályán... (néhol 90el...) Volt egy bemutató Wok... azon két sugárhajtómû volt felszerelve... brutális volt :D

jaaaaaaa....és lőn világosság...
rről ha minden igaz már meséltél nekem, ugye? ^^

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
jaaaaaaa....és lőn világosság...
rről ha minden igaz már meséltél nekem, ugye? ^^
Igen, meséltem ^^ ... de ez a mostani, 2004es bajnokság volt :) !

Saori

Igen, meséltem ^^ ... de ez a mostani, 2004es bajnokság volt :) !

Jóó...én lemaradtam a múltkorinál..:p

Karma XXL

Na hát ez az...

Az a komikus-zeneszerzõ név mond Nektek valamit, hogy Stefan Raab ?... Szóval egy irgalmatlan arc, és az egész a TV - Total címû mûsorból indult ki... Ez a mandró találta ki, megmérettetés gyanánt, egy új téli sportként ... ez a Wok-ozás...

Aha... és ez ma volt? :ejj:

EDIT: Várj csak, nincs is Pro7-em... :ejj: :ejj:

Shock12

Ma volt az ismétlés... de minden videót meg tudsz nézni az oldalon !!
Néhány kép ízelítõül:
A Wok-ok Startra készen
Még Blümchen is ! (jobb oldalt... a teli szájból vigyorgó)
 A jamaikai bobcsapat

ElfWarrior

Néhány kép ízelítõül:
A Jamaikai bobcsapat

Nagyon :lol: , láttam a filmet is, a Jég veled-et, de ez ütősebb. :hopp:
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Shadowolf

Stefan Raab rulez!!! :hopp:

Shock12

Összegyûltek a Fan-ek !! Mindenki hozzon magával egy Wok-ot !! :D

Shadowolf

:lol: Amúgy az én kedvenc német kabaréműsorom akkor is a Bullyparade marad. Az valami fenomenális. :D (akinek tetszett a Manitu Bocskora, azoknak csak ajánlani tudom ;) :D)

Shock12

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Amúgy az én kedvenc német kabaréműsorom akkor is a Bullyparade marad. Az valami fenomenális. :D (akinek tetszett a Manitu Bocskora, azoknak csak ajánlani tudom ;) :D)
Akartak csinálni a StarTrek részekbõl is egy paródiát... (az nagyon brutál lett volna :D) (A manitu pont most lesz a pro7en, és lesz werkfilmis, illetve beszélgetés Bully-val)...

De ez a wok wm... huhh... :D !

ignus

Télleg durva! De jó!

Ezt lehet hogy inkább az ez nagyon lol-ba kellett volna! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Tiaro

Nemrég volt szerencsém megtekinteni a Jay és néma Bob visszavág című alkotást. Mindenkinek ajánlani tudom, én folyamatosan fuldokolva röhögtem rajta, bár lehet hogy ebbe belejátszik a kissé rendhagyó humorérzékem is... :p

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
Télleg durva! De jó!

Ezt lehet hogy inkább az ez nagyon lol-ba kellett volna! :D
Ez nem lol !! Ez egy igenis véresen komoly sportesemény !! Harcolni kell az Olimpiai sportággá avatásáért !! :D

Shadowolf

Akartak csinálni a StarTrek részekbõl is egy paródiát... (az nagyon brutál lett volna :D) (A manitu pont most lesz a pro7en, és lesz werkfilmis, illetve beszélgetés Bully-val)...

Köszi, tudok róla (videó már előre beizzítva :D). Amúgy az úgy volt, hogy tartottak egy szavazást a műsorban, hogy a közönség melyik paródiából szeretné, hogy csináljanak egy új filmet. Végeredmény: Manitu bocskorának legyen folytatása. :rolleyes: :D

Shadowolf

Ez nem lol !! Ez egy igenis véresen komoly sportesemény !! Harcolni kell az Olimpiai sportággá avatásáért !! :D

Nagyon komoly sportesemény, nagyon komolytalan résztvevőkkel. :p :D