Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Most ez szerinted vicces volt? Mert én abszolút nem tartottam annak. :mad:
Shadow...
most komolyan... ha az önsajnálati (igen, ez az), durván egy hetes periódusból kilábalsz, akkor te is annak fogod tartani... most viszont csak a külsõ szemlélõ számára az...

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Shock12
Shadow...
most komolyan... ha az önsajnálati (igen, ez az), durván egy hetes periódusból kilábalsz, akkor te is annak fogod tartani... most viszont csak a külsõ szemlélõ számára az...

Az önsajnálat egy (nagyon) rossz szokásom, ezt elismerem. De ha most te lennél az én helyemben, neked jólesett volna? :rolleyes:

Shock12

Az önsajnálat egy (nagyon) rossz szokásom, ezt elismerem. De ha most te lennél az én helyemben, neked jólesett volna? :rolleyes:
Hát, én röhögtem volna egyet... :D
(én is végigcsináltam ugyan ezt, minden este két pohár whiskyvel aludtam el, és viszagondolva tök hülye voltam... ennyi)...
Az élet néha rossz arcát mutatja felénk... de ha nem lenne, hogyan tudnánk értékelni azt, amikor szépet tapasztaljuk meg...
Tanács: Rázdd meg magad, lépj egyet, és folytasdd az utad a göröngyös úton... megnyugtatásképpen: 100szor nagyobb csalódás, és arcraesés is fog érni halálod elõtt... át fogod vészelni ?! Igen... ;)

Tiaro

Hát, nemtom.
Én is hajlamos vagyok önsajánaltra, de annyira még sose voltam kész, hogy egy ilyenen felakadjak. Nem tudom, mit kéne neked javasolnom, de szerintem a legjobb, ha alszol egyet.
Vagy menj el bulizni a hevrokkal, vagy nézz meg egy jó filmet. Bármit, csak ne gondolkodj...
Na mind1 nem akarok beleszólni.
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shadowolf

Hát, én röhögtem volna egyet... :D
(én is végigcsináltam ugyan ezt, minden este két pohár whiskyvel aludtam el, és viszagondolva tök hülye voltam... ennyi)...
Az élet néha rossz arcát mutatja felénk... de ha nem lenne, hogyan tudnánk értékelni azt, amikor szépet tapasztaljuk meg...
Tanács: Rázdd meg magad, lépj egyet, és folytasdd az utad a göröngyös úton... megnyugtatásképpen: 100szor nagyobb csalódás, és arcraesés is fog érni halálod elõtt... át fogod vészelni ?! Igen... ;)

Na akkor egy nagy "Éljen a pozitív jövőkép!"-et kérnék minden kedves (jelenlévő) fórumozótól. :D Részemről ezzel a téma lezárva. ;)

.Attila

Na akkor egy nagy "Éljen a pozitív jövőkép!"-et kérnék minden kedves (jelenlévő) fórumozótól. :D Részemről ezzel a téma lezárva. ;)

Azt most nem fogsz kapni, mert a 30000 forintos kütyüm nem működik :hogyaza:

Shock: ha átélted ezt az időszakot, akkor neked is tudnod kéne, hogy ilyenkor nem viccelődni kéne, hanem támogatni. Érdekes, ezt a többiek alapból tudják...

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Tiaro
nézz meg egy jó filmet.

És ezzel meg is lenne a következő témánk: mik a legjobb animék depresszió ellen? :D

Moloko

Éljen a pozitív jövőkép!  

Exo

És ezzel meg is lenne a következő témánk: mik a legjobb animék depresszió ellen? :D
Mindenképpen valami poénos: :D
Példul.: Excel Saga, Puni Puni Poemi, Boys Be, BPS!
Úgy hirtelen ennyi jutott eszembe...:)

ignus

Love Hina, Full Metal!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
Shock: ha átélted ezt az időszakot, akkor neked is tudnod kéne, hogy ilyenkor nem viccelődni kéne, hanem támogatni. Érdekes, ezt a többiek alapból tudják...
Most a világért sem kötekedésképpen, de :
Érdekes, én nekem nem kellett benne segíteni...
és képzeldd... fater poénkodott... és jól esett... mindenki a környezetemben poénkodott, és nevettem rajta... (de nem is tudtak róla sokan...) Ez lehet a magyarázata, hogy nekem ez szokatlan...

Moloko

hm... hát NEM a NaruTaru, NEM a perfect blue, ...:D folytassam?
én Nausicaat néztem amikor percenként bőgtem el magam... :rolleyes: kb 2szer néztem meg egy este... aztán másnap megint, és... :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Exo
Mindenképpen valami poénos: :D
Példul.: Excel Saga, Puni Puni Poemi, Boys Be, BPS!
Úgy hirtelen ennyi jutott eszembe...:)

Az első kettővel egyetértek (a másik kettőt még nem láttam :D).
Még ötletek? Ja, és a pozitív jövőképes felhívás nem csak Angel-re vonatkozott. ;)

Shock12

QuoteOriginally posted by Angel
Éljen a pozitív jövőkép!  
HaiHai !! :D

.Attila

Most a világért sem kötekedésképpen, de :
Érdekes, én nekem nem kellett benne segíteni...
és képzeldd... fater poénkodott... és jól esett... mindenki a környezetemben poénkodott, és nevettem rajta... (de nem is tudtak róla sokan...) Ez lehet a magyarázata, hogy nekem ez szokatlan...

Akkor csak annyit, hogy azt hiszem, Shadowolf-fal ebből a szempontból hasonlóak vagyunk: ilyenkor marhára nem szeretjük, ha viccelődnek velünk.

Saori

HaiHai !! :D

Gambareeeee!!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Moloko

heh, ez tök vicces :)
Maxtor vinyó (60GB) számol: magas ciripelés
Samsung vinyó (160GB) számol: mély morajlás :D

Shock12

Akkor csak annyit, hogy azt hiszem, Shadowolf-fal ebből a szempontból hasonlóak vagyunk: ilyenkor marhára nem szeretjük, ha viccelődnek velünk.
Hozzáállás kérdése az egész... ;) ... El kell viselni, mivel nem a környezeted tehet arról, hogy rossz a kedved...

Exo

Az első kettővel egyetértek (a másik kettőt még nem láttam :D).
Még ötletek? Ja, és a pozitív jövőképes felhívás nem csak Angel-re vonatkozott. ;)
Quoteés a pozitív jövőképes felhívás nem csak Angel-re vonatkozott.
Ezennel én is eleget teszek a felhívásnak: ;)
ÉLJEN a pozitív jövőkép!!!:D

Amúgy még egy ötlet: a Chobits óceános része (nemtom pontosan 13. v. 14.) én attól be****tam a röhögéstől...az minden depit elpusztít...:p

Karma XXL

QuoteOriginally posted by Angel
heh, ez tök vicces :)
Maxtor vinyó (60GB) számol: magas ciripelés
Samsung vinyó (160GB) számol: mély morajlás :D

Hehe, én egyiket se hallom (40 és 60GB)! :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by SysOP XXL
Hehe, én egyiket se hallom (40 és 60GB)! :D

Biztos azért mert megsüketültél, amikor mindkettő felrobbant.  :p :D

Exo

:lol: :lol: :lol:

Tiaro

Hát, nekem egy darab 40 gigás maxtorom van, de az indításkor valami halálsikolyszerűséget produkál. :D
Jól megy a csapágyas hűtőm turbinahangjához, meg a félig használhatatlan CD-rom szánalmas sikításához.
Kész High-tech az egész. :D

Shock12

:D !! Naígymármás ;) :D !!

.Attila

Hozzáállás kérdése az egész... ;) ... El kell viselni, mivel nem a környezeted tehet arról, hogy rossz a kedved...

Mintha szándékosan nem akarnál megérteni.
Ha vki tudja a másikról, hogy rossz kedve van, akkor nem viccelődik vele. Megpróbálhatja felvidítani, de azt nem úgy szokás, hogy viccelődünk vele.
Persze előfordulhat, hogy vkiről még nem tudjuk, és ezért sértjük meg. Egy-két oldallal előrébb ez nekem sikerült is, bocsánatot kértem emiatt. De te tudtad előre, megsértetted (viccesnek veszed a helyzetét, mint külső szemlélő), és amikor ezt ő zokon vette, te nemhogy nem kértél bocsánatot, hanem megmagyarázod azzal, hogy ez márpedig így működik. Ez szerinted teljesen korrekt?!?!

edit: "Hozzáállás kérdése az egész...  ... El kell viselni, mivel nem a környezeted tehet arról, hogy rossz a kedved..." -> ez barátok közt nem így van...

Exo

Hát, nekem egy darab 40 gigás maxtorom van, de az indításkor valami halálsikolyszerűséget produkál. :D
Jól megy a csapágyas hűtőm turbinahangjához, meg a félig használhatatlan CD-rom szánalmas sikításához.
Kész High-tech az egész. :D
Én már meg sem szólalok...:D
( 20GB - Quantum Fireball ---> Harley Davidson
  táphűtő ---> nagyipari kompresszor
  LG Cd-ROM ---> 1600W-os porszívó...:D )

Kész szimfónikus zenekar!!!

Shock12

Mintha szándékosan nem akarnál megérteni.
Ha vki tudja a másikról, hogy rossz kedve van, akkor nem viccelődik vele. Megpróbálhatja felvidítani, de azt nem úgy szokás, hogy viccelődünk vele.

edit: "Hozzáállás kérdése az egész...  ... El kell viselni, mivel nem a környezeted tehet arról, hogy rossz a kedved..." -> ez barátok közt nem így van...
Megértelek én... de te is megértheted, hogy nálam ez a metódus bejött, nekem mûködött, nála miért ne mûködött volna ?! Bocsánatot nem értem, miért kéne kérnem, hiszen (úgy tûnik), átrágta a dolgot, és megértette, mire céloztam... akkor meg bocsánat, hogy sikerült felvidítanom ?!

Én eddig a közeli barátoknak megemlítettem, de útáltam, ha azután ezzel foglalkoztak... az én problémám, nekem kell vele zöldágra vergõdi. ;)

Részemrõl a vita lezárva, mivel totálisan más oldalról közelítjük meg a dolgokat. ;)

.Attila

Akkor annyit gondolj át, hogy nem mindenki úgy működik, mint te. Megérteni mások helyzetét és elfogadni azt -> empátia.

Tiaro

És közben felhangzik a tintasugaras hp nyomtató halk kattogása, a scanner lágy dörmögése, a bennfelejtett floppy ideges vrummogása... majd az egészet megpecsételi mintegy koronaként az alaplap csipogása, egy kis boot disk error felirat mellett....
Gyönyörű a modern technika... :D

Exo

És közben felhangzik a tintasugaras hp nyomtató halk kattogása, a scanner lágy dörmögése, a bennfelejtett floppy ideges vrummogása... majd az egészet megpecsételi mintegy koronaként az alaplap csipogása, egy kis boot disk error felirat mellett....
Gyönyörű a modern technika... :D
A karcos Cd kínos nyekergése a ROM-ban, melyet a procihűtő érdes berregése édesít...Valóban gyönyörű a mai (3 éves) technológia...:D