Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hali!

Tápolni minden játékban lehet. Ugyanúgy egy jó Km tud mesélni magas szintû karaktereknek is kalandot.
de szvsz menjünk át az rpg-s threadbe.

Isi101

Ha tudom, hogy azzal a kissé felháborodott hangvételû válaszommal ilyen lavinát indítok el, inkább le sem írom :)

Lord AO

Hehe, most már késõ. :haha:

roderick: Igen, vezetünk naplót és igen azért az aljas okért. Meg mert a gonosz Mesélõ (én) azt mondta, hogy LP jár érte. Legalább így majd 5 év múlva is lemesélhetem ugyanazt a kalandot egy másik csapatnak.

Rounin

Isi101:

nos, elég annyi, hogy az egyik JK sötételf. Szóval érted :rolleyes:

Nyelvészeti izé: jó nyelvérzékem van, és csak úgy ragadnak rám az ilyenek... tünde, kráni, izé+bigyó nyelvek :)
Amit írtam, az MAGUS, kráni khors, belsõ-tartományi dialektus. Ha jól emlékszem, akkor a Halálnak született c. kisregényben mondja a khatiff a 'fõhõsnek'. Jelentésének tessék utánanézni (A Birodalom felderítõje vagyok... tovább házi feladat :) )

ED-t szívesen játszanék... persze errefelé SENKI nem ismeri az ismerõseim közül :(

.Attila

Ugyan ez az offtopic szekció, tehát itt semmi sem :_off:, de megjegyzem, hogy van egy Szerepjáték c. thread.

Isi101

Nos véleményem szerint, ahány ember, annyiféle játékstílus,van aki kis karikkal, van aki nagyokkal, van aki életutat, van aki csak úgy, próbaképp több szinttel megnövelt karikkal játszik, a lényeg az , hogy szeresd amit csinálsz, és a baráti köröddel együttjól szórakozzatok, mert végülis, errõl szól az egész.
Az, hogy végül is mások számára(számomra) kirívónak tûnhet a játékstílus, teljesen lényegtelen, lehet, csak más stílushoz vannak(vagyok) szokva.

Trivire hallgatva, én befejezem ebben a fórumban a témát, mert ahoz már tényleg tudás kell , hogy az offtopicot is szétoffoljuk :)

Kalibur

Quote from: Isi101mert ahoz már tényleg tudás kell , hogy az offtopicot is szétoffoljuk :)
Attól függetlenül, hogy tk egyetértünk, tegyünk még rá egy lapáttal, és gratuláljunk is magunknak a tehetségünkért :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Rounin

Quote from: KaliburAttól függetlenül, hogy tk egyetértünk, tegyünk még rá egy lapáttal, és gratuláljunk is magunknak a tehetségünkért :D

Khmm, szinte számból vetted ki a szót, de ennnyire pofátlan azért nem mertem lenni ;)

Moha

A mit láttál legutóbb thread-bõl:
Quote from: FeldinMoha! Hogy csinálsz ilyeneket és hogy linkeled be????
Ctrl+C és Ctrl+V a barátod! :p Ha bármit be akarsz linkelni, egyszerûen másold ki az url-t, és ott van a post ablakban az "insert hyperlink" ikon, és voila: kész a belinkelés.
Ja, igen, post reagáláskor is hasznos: szvsz sokkal szebb, ha 3 embernek nem 3 egymásutáni postban válaszolsz, hanem bemásolod idézetként a lényeges részt, és 1 postban válaszolsz mindenkinek.
Ilyen smilie-kat pedig (szinte) bármilyen képszerkesztõvel lehet csinálni (összeszerkeszteni legalább is, magát a smilie pofát nem én rajzoltam). Neked a Paint Shop Pro-t javaslom. Azt nem túl bonyolult kezelni, és elég sokat tud. Van belõle próba ver, keress rá a neten (download.com vagy :G)
Ha kell még segítség --> PM vagy email.

Suszi

Quote from: MohaA mit láttál legutóbb thread-bõl:
Ctrl+C és Ctrl+V a barátod! :p Ha bármit be akarsz linkelni, egyszerûen másold ki az url-t, és ott van a post ablakban az "insert hyperlink" ikon, és voila: kész a belinkelés.
Ja, igen, post reagáláskor is hasznos: szvsz sokkal szebb, ha 3 embernek nem 3 egymásutáni postban válaszolsz, hanem bemásolod idézetként a lényeges részt, és 1 postban válaszolsz mindenkinek.
Ilyen smilie-kat pedig (szinte) bármilyen képszerkesztõvel lehet csinálni (összeszerkeszteni legalább is, magát a smilie pofát nem én rajzoltam). Neked a Paint Shop Pro-t javaslom. Azt nem túl bonyolult kezelni, és elég sokat tud. Van belõle próba ver, keress rá a neten (download.com vagy :G)
Ha kell még segítség --> PM vagy email.

Köszi! Ez másoknak is sokat segít majd a jövõben!  :merci:

Suszi

Ez a századik postom! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!  :hopp:

Feldin

Quote from: SusziKöszi! Ez másoknak is sokat segít majd a jövõben!  :merci:
Én nem EDIT!
:morci:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moha

Quote from: FeldinÉn nem EDIT!
Ezt Chronos-nak vagy Shadowolfnak mondd! :p

Kvikveg

Quote from: FeldinÉn nem EDIT!
He?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegHe?
Szerintem arra gondolt, hogy õ nem fogja szerkesztgetni a postjait, hogy másnak is válaszoljon...

Edit: Én pl. max akkor írok egymás után 2 hozzászólást, ha az elõzõ napokkal, hetekkel ezelõtt volt, és nem nézné meg senki a threadet, ha nem írnék újat.

Feldin

Én replyokat írok. Ha még mind össze is akarnám editálni az picit hosszú lenne... Nincs otthon netem, suliból ennyire tellik.
Shiroi! Nincs szándékomban postmonsztáskodni! :ejj: ;)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Kalibur

Quote from: ShiroiEDIT: amennyiben a tisztelt Moderátorok valamilyen szabályba ütközõ dolgot találnak ezen ill. elõzõ postomban, vagy nem értenek egyet véleményemmel, úgy kérem õket: éljenek jogaikkal!
Köszönöm!
Nem vagy te egy picit túl óvatos :D ?

Bruce

Quote from: FeldinÉn replyokat írok. Ha még mind össze is akarnám editálni az picit hosszú lenne... Nincs otthon netem, suliból ennyire tellik.
Shiroi! Nincs szándékomban postmonsztáskodni! :ejj:  ;)
Egyelõre ;)

Quote from: KaliburNem vagy te egy picit túl óvatos :D ?
Hehe... dehogynem az :hehe:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Meske

Quote from: MohaEdit: Én pl. max akkor írok egymás után 2 hozzászólást, ha az elõzõ napokkal, hetekkel ezelõtt volt, és nem nézné meg senki a threadet, ha nem írnék újat.
Detto! :)

EDIT: Vagy még azt hozzátenném, hogy még akkor is új postot írok, ha az elõzõtõl egy kicsit eltér a téma.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Lord AO

Quote from: ShiroiNem tudtok egy olyan helyet Budapesten, ahol viszonylag emberi árért nyomnak pólóra képet?
Amennyiben 30-40 db kell belõle, akkor olyan 600 HUF körüli áron van, ha csak 1 db kell, akkor nem tudok segíteni.

Damnatus

Hali!

Engem is érdekel ez a pólónyomás, nekem a 30-40 db-os hely is jó. Meg tudod adni a címet?

Moha

Shiroi: Én esetleg csináltathatok neked pólót. Itt nálunk viszonylag olcsón csinálják. Feldinnek 1 pólót, 2 képpel + 1 bögrét csináltattam és 3000-bõl kijött, nyersanyaggal együtt. Én magamnak egy képet nyomtattam a pólóra, 1100 Ft-ért.

Marfy

Én is tudok Egerben a pólóland-ben 2500 és õk adják a pólót ami jó minõségõ (Fruit of the Loom ha jól tudom).
És nem ilyen rávasalós sz*r hanem normális és bírja rendesen.

Damnatus

Hali!

Engem az a 30-40 darabos mégmindíg érdekel. Akár csináltathatnák fórumos pólót is!
Mit szolnátok hozzá? de azt hiszem van vmi pólós topic is, oda is beírom.

Meske

Quote from: DamnatusHali!

Engem az a 30-40 darabos mégmindíg érdekel. Akár csináltathatnák fórumos pólót is!
Mit szolnátok hozzá? de azt hiszem van vmi pólós topic is, oda is beírom.
Én biztos benne lennék! :) Hajrá!!!! :hopp:

Meske

Quote from: NokiAlsó tagozatos tanár?!
Azonak még nehezebb mint a felsõsöknek már csak azért is tudom mert tesóm alsós és nem könnyû vele :).
Én azért szeretnék alsós tanítónõ lenni, mert azokat könnyebb befolyásolni, és megnevelni is szerintem.
Nekem is van egy kistesóm, aki igaz, már 5.es, de mielõtt még suliba ment volna megtanítottam írni, összeadni és kivonni. Szóval szerintem a kicsikkel jobban lehet bánni, mint a nagyobbakkal, mert azok már neveletlenebbek.

Kalibur

Quote from: DamnatusHali!

Akár csináltathatnák fórumos pólót is!
Mit szolnátok hozzá?
Nekem tetszik az ötlet... ^^, de nemkevésbé Noki ajánlatánál... lehet, hogy vmikor erre még visszatérek, jó?

Kvikveg

Forumos polo jo otlet.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

A fórumos póló nem rossz 5let, de szvsz csak a logo + esetleg valami szöveg legyen rajta. Az url-t nem feltétlen kellene ráírni, mert még a végén idejönne minden hülye beugatni, azt meg gondolom senki nem szeretné...

Marfy

Szerintem is jó ötlet de valami figurának vagy anime karakternek is rajta kellene lenni úgy hogy az usteam logo-val valahogy kapcsolatban legyen pl: fogja a kezében, vagy annak is a pólóján legyen a Logó vagy valami ilyesmi.
Nekem biztos hogy kellene.