Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: DjinnSzörnyû ez a pesszimizmus  :ejj: Fogadok, hogy túl válogatós vagy. :hehe:
Bár lehet, hogy most (Tokyo elött) jobban jársz a szingliséggel. Bátyám Ausztráliában él. 1 évig volt külön a barátnõjétõl. Hát eleget szenvedtek mindketten azt meg kell hagyni. Nekik még mákjuk van, hogy együtt maradtak. Ez többnyire megöl egy kapcsolatot.  :(
Naja, most pont Tokyo miatt nem is bánkódom emiatt :)
Pesszimizmus? Ez nem pesszimizmus, hanem tény ;)
És hogy válogatós volnék? Nem tudom, mert nem tudatosan válogatok. Meglátok vkit, és vagy tetszik, vagy nem, de többnyire nem tudom megmagyarázni, hogy miért igen vagy miért nem. Habár egy szempont mindig fix: ha dohányzik, nem (csak ha hajlandó leszokni, és komolyan is gondolja, nem csak üres igéreteket mond).

Djinn

Quote from: Trivifix: ha dohányzik, nem (csak ha hajlandó leszokni, és komolyan is gondolja, nem csak üres igéreteket mond).
Na igen. Ezzel én is így vagyok. Ebbõl már ki is lehetett találni, hogy mi nem dohányzunk  
Van erre egy szép mondás. Dohányossal csókolózni olyan, mintha körbenyalnál egy hamutartót.  :eeek:
Gondolom ezt sokan hallották már. Vagy tapasztalták. :rolleyes:
Elnézést azoktól akik dohányoznak. Bizonyára itt is érvényes az ízlések és pofonok szabály. Na meg egy másik dohányost sem zavar a dolog.  :)

Hûûû lehet, hogy most sokan megharagudtak rám. Na mind1! Minek jár annyit a szám...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Quote from: TriviHabár egy szempont mindig fix: ha dohányzik, nem
Látom te sem szereted a hamutartókat. Helyes. :)
Amúgy szerintem nem a válogatással van gond, hanem a mostani lányoknak - tisztelet a kivételnek - túl magas az igényük ("szõke herceg" szindróma).
Nagyjából én is úgy vagyok, mint te, hogy ki tetszik, ki nem. De nekem pl. nagyon nem szimpatikusak az agyonsminkelt "kidobok mindent" stílusú lányok.

Fazék

Quote from: DjinnNa igen. Ezzel én is így vagyok. Ebbõl már ki is lehetett találni, hogy mi nem dohányzunk  
Van erre egy szép mondás. Dohányossal csókolózni olyan, mintha körbenyalnál egy hamutartót.  :eeek:
Gondolom ezt sokan hallották már. Vagy tapasztalták. :rolleyes:
elképesztõ, hogy mennyire nem képesek megérteni a dohányosok, hogy egy nem-dohányzót mennyire zavar a szaguk... néha már inkább egy izzadt munkásokkal teli buszra szállnék föl, mint dohányosok mellé... egyszer volt dohányzó barátnõm és hát sajnos ez a 'hamutartó körbenyalása' tökéletes hasonlat... :rolleyes: szóval õutána én is megfogadtam, hogy soha többet dohányzó barátnõ, bár nem teljesen úgy gondoltam, hogy egy se legyen, de így alakult nálam is mostanában (kb 3 éve immár...) :( kegyetlen az élet :)

amúgy most hét végéig nem leszek, max ha a loviba beülök egy gép elé pár percre, mert szerda, csüt még vizsgám van, nagyon elrontottam ezt a vizsgaidõszakot, és jelenleg önkéntes net-megvonás következik, és pár felsõbbéves barátomat kértem meg, hogy miközben lan-party-znak én is ott leszek és korrepetálnak matekból, mert magamtól sohase menne, borzalmasan lusta vagyok olyan tananyaggal, ami rohadtul nem érdekel... :rolleyes:
szóval addig is üdv mindenkinek, és a vizsgák kimenetelétõl függetlenül, azért a szombati társasjáték-meetre én is szeretnék menni, majd vszleg Catan-t és esetleg Activity-t és Tabu-t vinnék, ha van ezekre igény.

üdv mindenkinek addig is, Blimp

Xipe

Quote from: Djinn)

Hûûû lehet, hogy most sokan megharagudtak rám. Na mind1! Minek jár annyit a szám...

miert haragudnenk meg rad.
kifejtetted velemenyedet.
en speciel dohanyzom, de ha egy nemdohanyzo barhol megkert arra,hogy ha lehet menjek ki vagy egy picit arrebb akkor azt szivesen megtettem(na persze csak akkor ha olyan hangnemben is kert meg ra).

ilyen szempontbol, ha volt is baratnom aki nem dohanyzott tisztaztuk,hogy leszokni nem fogok,de amikor egyutt vagyunk nem gyujtok ra.

es kulonben egy hamutartot sokkal kellemetlenebb korbenyalni mint egy dohanyzoval csokolozni, tudom,mert, hat mert tudom.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipeen speciel dohanyzom, de ha egy nemdohanyzo barhol megkert arra,hogy ha lehet menjek ki vagy egy picit arrebb akkor azt szivesen megtettem(na persze csak akkor ha olyan hangnemben is kert meg ra).

ilyen szempontbol, ha volt is baratnom aki nem dohanyzott tisztaztuk,hogy leszokni nem fogok,de amikor egyutt vagyunk nem gyujtok ra.
hozzáállásod dícséretes, bárcsak elterjedtebb lenne... amúgy szórakozóhelyeken kényszerûségbõl elviselem, az már egy kicsit túl sok lenne, hogy ott is elvárnánk, hogy menjetek vmi elzárt fülkébe, mint a Planetes c. anime-ben :D már csak amiatt is érdemes megnézni sztem amúgy a sorozatot :). szóval sajnos húgom is rászokott, egyszerûen ez a dohányzás nem fog megszûnni, kompromisszumos megoldások kellenek...
Quote from: Xipees kulonben egy hamutartot sokkal kellemetlenebb korbenyalni mint egy dohanyzoval csokolozni, tudom,mert, hat mert tudom.
jajj, :eeek:  végülis mit is vártunk tõled :D

francba már ennyi az idõ? :eeek: , most már megyek pakolok és alszom, mert nem fogok tudni fölkelni... üdv, all

Xipe

Quote from: Blimphozzáállásod dícséretes, bárcsak elterjedtebb lenne... amúgy szórakozóhelyeken kényszerûségbõl elviselem, az már egy kicsit túl sok lenne, hogy ott is elvárnánk, hogy menjetek vmi elzárt fülkébe, mint a Planetes c. anime-ben :D már csak amiatt is érdemes megnézni sztem amúgy a sorozatot :). szóval sajnos húgom is rászokott, egyszerûen ez a dohányzás nem fog megszûnni, kompromisszumos megoldások kellenek...

jajj, :eeek:  végülis mit is vártunk tõled :D

francba már ennyi az idõ? :eeek: , most már megyek pakolok és alszom, mert nem fogok tudni fölkelni... üdv, all

Blimp, ha legkozelebb jossz, akkor nyugodtan szolj ram ha zavar.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeen speciel dohanyzom, de ha egy nemdohanyzo barhol megkert arra,hogy ha lehet menjek ki vagy egy picit arrebb akkor azt szivesen megtettem(na persze csak akkor ha olyan hangnemben is kert meg ra).
Tõled ezt is vártam Xipe!  ;)
Nagyon helyes!
Quote from: Xipees kulonben egy hamutartot sokkal kellemetlenebb korbenyalni mint egy dohanyzoval csokolozni, tudom,mert, hat mert tudom.
:wtf: Te kipróbáltad? Mármint a hamutartót.
Quote from: Blimpelképesztõ, hogy mennyire nem képesek megérteni a dohányosok, hogy egy nem-dohányzót mennyire zavar a szaguk... néha már inkább egy izzadt munkásokkal teli buszra szállnék föl, mint dohányosok mellé... egyszer volt dohányzó barátnõm és hát sajnos ez a 'hamutartó körbenyalása' tökéletes hasonlat...  
Hát igen. Mostanában többször is tapasztaltam étteremben, hogy a szomszéd asztalnál dohányoznak. Az embernek elmegy az étvágya. :(
Azonkívül nem is tudom, ilyan helyen mennyire lehet még dohányozni?

Dragon

Engem pl. abszolút nem zavar, ha dohányoznak mellettem, pedig én nem dohányzok. Azonban abban biztos vagyok, hogy amíg egy férfinak legalább a tipikus filmes klisében "jól áll" a dohányzás, addig egy nõnek kifejezetten undorító. Láttatok már 30 éve dohányzó nõt? Úgy néz ki, mint egy 70 éve nemdohányzó.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Baldy

Ejnye, de dohányellenesek lettek itt a beszólások, ugyhogy már csak azért is, én a dohányosok pártját fogom fogni :)
A legfontosabb: az a nõ, aki dohányzik, naponta többször gyakorolja a szivás mûvészetét és valljuk be uraim: Ez sosem árthat, ugyebár? ;) :D :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: bpka000Engem pl. abszolút nem zavar, ha dohányoznak mellettem, pedig én nem dohányzok.
Na akkor szerencsés vagy! Engem nagyon zavarnak a szagok. Túl érzékeny az orrom  :beken:
Mindent egybõl kiszagolok  :)

Baldy

Quote from: bpka000Láttatok már 30 éve dohányzó nõt? Úgy néz ki, mint egy 70 éve nemdohányzó.

Ezt kikérem magamnak!
Én ismerek egyet, és irtó jól tartja magát.
Amugy köszöni szépen a nõ, jól van és most csinálja az ebédet nekünk, és megint meg kell jegyeznem: nagyon jól tartja magát :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Dragon

Quote from: BaldyEzt kikérem magamnak!
Én ismerek egyet, és irtó jól tartja magát.
Amugy köszöni szépen a nõ, jól van és most csinálja az ebédet nekünk, és megint meg kell jegyeznem: nagyon jól tartja magát :hopp:
Akkor nem dohányzott eleget.
Egyébként jó étvágyat!  :)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Baldy

Quote from: bpka000Akkor nem dohányzott eleget.
Egyébként jó étvágyat!  :)

Az étvágy megvan már, de a kaja még nincs, majd szólok, de azért kösz elõre is :)

Marfy

Quote from: MohaAmúgy szerintem nem a válogatással van gond, hanem a mostani lányoknak - tisztelet a kivételnek - túl magas az igényük ("szõke herceg" szindróma).
Nagyjából én is úgy vagyok, mint te, hogy ki tetszik, ki nem. De nekem pl. nagyon nem szimpatikusak az agyonsminkelt "kidobok mindent" stílusú lányok.
Én nem hinném hogy válogatós lennék mert nincs mibõl válogatnom :), pedig nem vagyok nagy igényû nálam a belsõ értékek jobban számítanak, de mondjuk a külsõ sem elhanyagolandó.
A kisminkelt lányok többsége pedig csak szépen meg van csinálva, anélkül lehet az uccára sem merne menni.
Szõke herceget pedig várhatják csak egy idõ után jönnek rá hogy nem létezik :).
Más: A Word of Warcraft-ban tényleg nem lehet már regisztrálni mert meglenne a játék de azt mondták hogy már fölösleges mert úgy sem tudok emiatt jáccani

katz

Quote from: BaldyA legfontosabb: az a nõ, aki dohányzik, naponta többször gyakorolja a szivás mûvészetét és valljuk be uraim: Ez sosem árthat, ugyebár? ;) :D :hopp:
Én inkább azon az állásponton vagyok, h a nõ csak egyvalamit szívjon. :rolleyes:

Marfy

Quote from: katzÉn inkább azon az állásponton vagyok, h a nõ csak egyvalamit szívjon. :rolleyes:
Szívószálat?

.Attila

Quote from: NokiSzívószálat?
Nem, a fogát ;)

katz

Quote from: TriviNem, a fogát ;)
22 év alatt 0 barátnõ. Tõled nem is vártam mást :D

Xipe

Quote from: katz22 év alatt 0 barátnõ. Tõled nem is vártam mást :D

ez most csak vicc igaz?
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: katz22 év alatt 0 barátnõ. Tõled nem is vártam mást :D
De kis gonosz vagy!  :eeek:
Egy világ omlott össze bennem! Te gonoszkodsz, Noki cigizik... :(
Hát szóhoz sem jutok a döbbenettõl..... :rolleyes:

edit:És persze mindenki ráharap. Szörnyû az egész emberiség. Én is!! (asszem nem vagyok valami jó hangulatban)

Marfy

Quote from: Xipeez most csak vicc igaz?
Nem olyan nagy dolog ez nekem is még csak 1 volt :D, 2 ével volt idõsebb és ezzel a hülye korkülönbséggel jött úgyhogy vége is lett de érdekes míg együtt voltunk addig nem zavarta a korom :confused: azóta viszont nem igazán akad semmi a horogra.

Tiaro

Ez a dohányzik-nem dohányzik téma a jelek szerint örökzöld.
Már az indexen is leb@sztam pár emberkét emiatt...  :bsd:
Sztem az ember alapvetõen úgy mûködik, hogy ha megkérik rá, menjen arréb/ne gyújtson rá/stb. akkor a 99% szót fogad, úgy alapvetõ emberi udvariasságból.
Viszont ha valaki síkbunkón elzavar a halálba, mintha már azért is elnézést kéne kérnem, hogy létezem, akkor jön a vállvonás-füstöt az arcábafúj szindróma. Persze csak akkor, ha az illetõ nem haladja meg a 100 kilót...  :)
Mindkét esetre van jó pár példa.
Ja, és ha a kedvesemmel vagyok, spec én se gyújtok rá, de egyébként nem zavarja a dolog => az én dolgom, én felelõsségem, hogy hogyan szúrok ki magammal.
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Djinn

Quote from: TiaroEz a dohányzik-nem dohányzik téma a jelek szerint örökzöld.
Már az indexen is leb@sztam pár emberkét emiatt...  :bsd:
Sztem az ember alapvetõen úgy mûködik, hogy ha megkérik rá, menjen arréb/ne gyújtson rá/stb. akkor a 99% szót fogad, úgy alapvetõ emberi udvariasságból.
Viszont ha valaki síkbunkón elzavar a halálba, mintha már azért is elnézést kéne kérnem, hogy létezem, akkor jön a vállvonás-füstöt az arcábafúj szindróma. Persze csak akkor, ha az illetõ nem haladja meg a 100 kilót...  :)
Mindkét esetre van jó pár példa.
Ja, és ha a kedvesemmel vagyok, spec én se gyújtok rá, de egyébként nem zavarja a dolog => az én dolgom, én felelõsségem, hogy hogyan szúrok ki magammal.
Hát, ha így lenne, akkor tényleg jó lenne. De én ezt a 99%-ot nem tapasztaltam sajnos. :(
Az egy dolog, hogy aki elmúlt 18 éves az cigizik. De sajnos kialakult az a dolog, hogy az általános iskolákban is cigiznek a gyerekek pl. Hát ennek meg van az oka. Pl., hogy otthon látja és a szülõ nem magyarázza el, hogy miért nem kéne. Vagy pl. be akar illeszkedni....stb, stb....
Ez tényleg egy hosszú téma. Én is megmondtam már párszor a magamét  :rolleyes:
Még csak annyit, hogy addig a te felelõséged, amíg nem mész más emberek közelébe. Vagy amíg nincs gyereked, ha úgy jobban tetszik..... :)

katz

Quote from: Xipeez most csak vicc igaz?
Tekerj egy kicsit lejjebb. Õ mondta :rolleyes:

katz

Quote from: DjinnDe kis gonosz vagy!  :eeek:
Egy világ omlott össze bennem! Te gonoszkodsz, Noki cigizik... :(
:eeek: Én gonosz :confused:  :beken:
Csak vicceltem. A többiek is megmondhatják, h én egy kedves, érzõ szívû Pred... ember vagyok. Én valójában tök barátságos és aranyos vagyok. :D

.Attila

Quote from: katz:eeek: Én gonosz :confused:  :beken:
Csak vicceltem. A többiek is megmondhatják, h én egy kedves, érzõ szívû Pred... ember vagyok. Én valójában tök barátságos és aranyos vagyok. :D
Hogy Erzsimammer szavaival éljek: !!! ahaaa perszeee hihetoooo !!! :_piszka:
Mellesleg lett volna rá lehetõségem, hogy legyen barátnõm, de inkább nem éltem vele. Annyira nem vagyok kétségbeesve, mint egyesek ;)

Djinn

Quote from: TriviHogy Erzsimammer szavaival éljek: !!! ahaaa perszeee hihetoooo !!! :_piszka:
Mellesleg lett volna rá lehetõségem, hogy legyen barátnõm, de inkább nem éltem vele. Annyira nem vagyok kétségbeesve, mint egyesek ;)
Hehehe :rotflol:
Jól megmondtad neki!:tezsvir: Üsd vágd nem apád  :nagyere:
Nagyon helyes. Az életben csak egyszer kell megtalálni a társad. Azt meg nem kell elsietni.  :)
Aki meg lépten, nyomon nõzik, annak jó nagy adag mûkörmöt kívánok. :hehe:

Húúú! Elnézést. Asszem ezek az esküvõi elõkészületek teljesen kikészítenek idegileg. Igazából nem vagyok ám ilyen. Senkinek nem kívánok rosszat..:o

Xipe

Quote from: TriviHogy Erzsimammer szavaival éljek: !!! ahaaa perszeee hihetoooo !!! :_piszka:

na ezt jol megkaptuk.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Akinek nem inge... ;)
Jelenleg az "egyesek" alatt most egy volt osztálytársam jutott az eszembe, aki válogatós szokott lenni, aztán hallottam mástól, hogy olyan csajjal állt össze egy igen rövid idõre, akit 10-es skálán -3-ra értékeltek :)