Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: HVp213:__devil: JÓÉJT emeberek! Holnap megyek rutin vizsgára, s utána 100%-osan érvénybe lép az aláírásom 1. fele!!! (remélem) :__devil:
Hihiii! Szorítok ecsém! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: HVp213Köszönöm a segítséget! :jee:  (Ne feledkezz meg Anulu-ról! Jajjj csipi jajj csipi!!! :lol: (de róla most nem esett szó...)
Páncélautó nem, páncélautó nem *pofon* páncélautó igen, páncélautó igen :)
Nagy klasszikus az, kötelezõ darab ;)

HVp213

Ahhogy a fõnök is mondja "itt felettem" KÖTELEZÕ db!!!

Mert a Puffy ad neked erõt, és mindet lebíró akaratot!

Quote from: Raggie GordonHihiii! Szorítok ecsém! :jee:
KÖSZI Jól sikerüt szorítani MEGVAN! Jövõhét pénteken feltörik a pecsét és elszabaul az 1. pont!!! (signature)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Na csak óvatosan repkedj, Vilikém! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: RamizNa csak óvatosan repkedj, Vilikém! :D
Mivan már félsz? :lazza:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Féltelek, hogy összetöröd a kis tollas kobakodat, és nem tudsz többet pecázni. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: RamizFéltelek, hogy összetöröd a kis tollas kobakodat, és nem tudsz többet pecázni. :D
A jóindulat beszél belõled...?

katz

Quote from: HVp213A jóindulat beszél belõled...?
Szerintem az alkohol :rolleyes:

HVp213

Quote from: katzSzerintem az alkohol :rolleyes:
JAJA vagy a FlashKEX! :jee:

Ramiz

Az alkohol jóindulatot generál. :lazza:
katz, ne féltékenykedj: keblemre! :D - Na jó, ez mindkettõnket kellemetlenül érintene. :lul: Inkább: igyál velem!

Rounin

Quote from: RamizAz alkohol jóindulatot generál. :lazza:
katz, ne féltékenykedj: keblemre! :D - Na jó, ez mindkettõnket kellemetlenül érintene. :lul: Inkább: igyál velem!

És butává degradál. :zen: :hehe:

Ramiz

Quote from: RouninÉs butává degradál. :zen: :hehe:
Kivéve akire nem hat. :hehe: :lol:

katz: ez tényleg szép! :cool:

Rounin

Quote from: RamizKivéve akire nem hat. :hehe: :lol:

katz: ez tényleg szép! :cool:

Az agysejtjeimet azért pusztítja :D

Katz: woahh... ez csodaszép o.O Mindenféle kardbolondériát félretéve ezt muszáj elismernme o.O

Ramiz

Quote from: RouninAz agysejtjeimet azért pusztítja :D
Szóval mégiscsak hat! :hehe: QED.

Kvikveg

Quote from: HVp213Mert a Puffy ad neked erõt, és mindet lebíró akaratot!
Dobod el, de azonnal!!! :eeek:
(Ha ezek utan dogvesz pusztit a capak kozt, tudjuk mitol van.)
 :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pirula

Quote from: RamizA kaviárosdoboz kiválóan alkalmas horgászcsali vagy -ólmok tárolására.
Sõt, rengeteg pénzt is lehet vele kaszálni! Kiállítod valami puccos helyen, azt mondod hogy ez modern mûvészet és lepasszolod valami újgazdag sznobnak milliókért!

Raggie

Quote from: katzEgy ilyen karácsonyi ajándékkal kiegyeznék...
Nekem már egy kicsit sok. Ha csak az aranyozás vagy csak a bevésések lennének akkor lenne teljesen az én ízlésem szerint! Bár azért így is elfogadnám! ;)

Ramiz+HVp213: ne piszkálódjatok, mert majd szombaton úgyis lesz rá elég idõtök!  :rolleyes:  :)

Pirula: jaja, mint a Majakovszkij-ék azt a piszoárt*! :lol:
_________
*:csak, hogy mindenki tudja, hogy mirõl van szó, egy talapzatra ragasztott régimódi fém piszoárról van szó, amit k drágán eladtak, mint szobrot... ennyit az avantgárdról...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordon*:csak, hogy mindenki tudja, hogy mirõl van szó, egy talapzatra ragasztott régimódi fém piszoárról van szó, amit k drágán eladtak, mint szobrot... ennyit az avantgárdról...
Mi van, mit nyomod itt a beképzelt sznob bölcsésszövegeket? :rolleyes:

Raggie

Quote from: RamizMi van, mit nyomod itt a beképzelt sznob bölcsésszövegeket? :rolleyes:
Milyen beképzelt? Milyen sznob? És milyen bölcsességszöveg? :confused:
(ez alapmûveltség :hehe: )

Well, do ya, punk?"

Rounin

Ka'okola! I long for combat.. ja nem.. for DÜHÖNGÕ! :rolleyes:

Ramiz

Quote from: Raggie GordonÉs milyen bölcsességszöveg? :confused:
Böl-csész-szö-veg, szellemileg elhajlókám! :hehe:

Quote from: Raggie GordonTom. Moderálom is magam...
És ez miben is nyilvánul meg? Abban, hogy odarondítasz még egyet? :D

Pirula

Mi ez a bölcsészfóbia? :confused:

Ramiz

A "bölcsészség" közmondásos... de van alapja.
Kérdezd katz-ot, neki van :cool: Tomcat-es pólója ezzel kapcsolatban... :lul:

Raggie

Quote from: PirulaMi ez a bölcsészfóbia? :confused:
Csak Ramiz debilségeinek eggyike! De engem nem akaszt ki vele! :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonCsak Ramiz debilségeinek eggyike! De engem nem akaszt ki vele! :D
Még szép hogy nem... a Bölcsészek büszkék rá, hogy Bölcsészek.

Pirula

Ach soo! Ez nekem kimaradt az életembõl. :)
Én bölcsészpárti vagyok, üssetek. :haha:

Raggie

Quote from: RamizMég szép hogy nem... a Bölcsészek büszkék rá, hogy Bölcsészek.
Engem azzal nem tudsz felbõszíteni, hogy bölcsész vagyok, lévén nem vagyok az! :hehe:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: PirulaAch soo! Ez nekem kimaradt az életembõl. :)
Én bölcsészpárti vagyok, üssetek. :haha:
Bölcsész: sznob dumákat nyom. Fõleg az irodalomban, fõleg az avantgardban és a modern korban tájékozott. Minél gagyibb és vackabb és undorítóbb egy mû, a Bölcsész annál jobban örül. Sosincs cigije, mindig lejmol. Zöld, katonai, szétkopott oldaltáskát hord, hosszú haja kócos, direkt béna szemüveget visel, kötött pulóvert és szandált elõszeretettel. Igénytelenségben egy igazi Csöves-rokkerrel (rokkerek legigénytelenebb alfaja) vetekszik. Lustán, fáradt orrhangon beszél, a saját véleményét mindenki más elé helyezi. Azt hiszi, õ sz.rta a világot. Imádja azokat a gusztustalan, bonyolult szavakat használni, amiket õ sem ért. Állandó világfájdalma van. Csakis olcsó és vacak piákat iszik, ha egyáltalán.
Kihagytam valamit?

Quote from: Raggie GordonEngem azzal nem tudsz felbõszíteni, hogy bölcsész vagyok, lévén nem vagyok az! :hehe:
Hát igen, te csak szeretnél az lenni. Legalábbis az alapján, amilyen szövegeket nyomsz...

Raggie

Quote from: RamizHát igen, te csak szeretnél az lenni.
:lol:
Quote from: RamizBölcsész: (.....)
:eeek: És szted ez rám igaz?????

Well, do ya, punk?"