Kérdés egy anime fõhõshöz !

Started by Che, 2003-10-14, 17:30:35

Previous topic - Next topic

.Attila

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Két kézzel fogja a biciklit, egy kézzel lecsomózza, és a háta mögé dobja, majd két kézzel kihúzza a kútból, és a maradék egy kezét, amivel közben csomózott, visszadobja a kútba. :hopp:

Mi van ? :confused: Kinek van 6 keze?

(jó tudom, hogy csak vicc ;))

Emarsharae

QuoteOriginally posted by Trivi
Mi van ? :confused: Kinek van 6 keze?

(jó tudom, hogy csak vicc ;))

Pl. az Inuyashában néhány démonnak... :hehe:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Xellos

Linának a Slayersből.

"Nem akarod Gourryt hagyni, és velem jönni?":hopp:
I'm Xellos, the tricker priest^_^

Soridan

Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

AyaDid

Ayanamihoz:
Anata dare?
Shinjihez:
Miért vagyok olyan szánalmas mint te? :(
Kajihoz: miért, miért, miért? Miért vagy "csak" rajz...:beken:
Többször próbáltam elképzelni a semmit..és mindig megijedtem.
Többször választottam el a tudatom a testemtől...és mindig megijedtem.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xellos
Linának a Slayersből.

"Nem akarod Gourryt hagyni, és velem jönni?":hopp:

Lina: Dragonslave!!! :p :D

Xellos

To Ayanami:

Hát igen, miért csak a fantáziánkban léteznek, milyen jó lenne, ha scak gondolnánk egyet, és már itt is teremnének:hopp: . Bár lehet, rosszul járnék, mert Lina úgy hazavágna egy Dragon Slavéval, hogy kirepülnék a városból:hopp:
I'm Xellos, the tricker priest^_^

.Attila

Seina-nak a Tenchi Muyo GXP-ből:

Miért mászik rád minden nő? :confused: Tenchi-nél még megértettem, de nála gőzöm sincs, mi lehet.

Exo

Kamui-tól kérdezném (X-ből):

Miért volt muszáj visszahozni Fuma-t???  :confused:

Így 20000x jobban megszivatta, mint ha kinyírta volna!
(emlékszik rá, hogy megölte a hugát, közvetve a szüleit is és még X db ártatlan embert + persze a legjobb barátját Kamui-t is és így kell tovább élnie az életét...ennél nagyobb szenvedést nem is okozhatott volna neki Kamui!)

.Attila

Quote from: ExoKamui-tól kérdezném (X-ből):

Miért volt muszáj visszahozni Fuma-t???  :confused:

Így 20000x jobban megszivatta, mint ha kinyírta volna!
(emlékszik rá, hogy megölte a hugát, közvetve a szüleit is és még X db ártatlan embert + persze a legjobb barátját Kamui-t is és így kell tovább élnie az életét...ennél nagyobb szenvedést nem is okozhatott volna neki Kamui!)
Ez nem spoiler? Én még nem láttam, tehát nem tudom.

Ramiz

Quote from: phr0zenMint rokonlélek én csak annyit mondhatok:Túlélem.;)

Ide is akarsz legdebilebb fórumos topicot? :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tiaro

Hibiki Tokaihoz:
Hogyan bírt egy hónap alatt annyi ziccert kihagyni ezernyi nő között, miért mások egy életen át kaprnak...?  :beken:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Moloko

Christől megkérdezném, hogy mia fenének nem volt képes az első 2 részben felvilágosítani Arjunát hogy mi a fene dolga lenne nekije, és hagyta őt ott szenvedni, folyamatos leb*szások közepette, miközben össze vissza mondott neki mindent (harcolj!/ne harcolj!/ miért harcolsz?/ki mondott neked ilyet? én? te teljesen hülye vagy? hogy értelmezheted így a szavaimat?) azért nem ártott volna ha KICSIT konkrétabb így legalább a néző se szenved 13 részen keresztül, hogy az a p*csa még mindig nem érti, hogy mi van, pedig már rég nyitott arra hogy megértse csak ő rossz helyen kapisgál, aki meg a vezetőjének és vigyázójának mondta magát, az meg csak folyamatosan korholja hogy miért nem jön már rá, mintha neki mindent tudnia kéne, ahelyett hogy két szóban megértetné vele a lényeget. aztán amikor a végén rájön, mint egy hülyegyerekre mosolyog, hogy jólvan, ügyes voltál, nembaj hogy egész japán romokban, csak miattad, mostmár érted hogy mi van, akor nekiláthatsz újjáépíteni... most képzeld el milyen amikor oda kell állnia az ország lakói elé és azt mondani, bocs, én okoztam a katasztrófát, egy kicsit buta voltam, de nézzétek már el mekem hogy egymillióan éhenhaltak, már rájöttem hol szúrtam el.............................

Shadowolf

Quote from: TiaroHibiki Tokaihoz:
Hogyan bírt egy hónap alatt annyi ziccert kihagyni ezernyi nő között, miért mások egy életen át kaprnak...?  :beken:

Tény hogy egy kicsit szerencsétlen ezen a téren, de a bénázásához azért nagyban hozzájárult a neveltetése is. :rolleyes: (úgyebár ennek köszönhetően eléggé bizalmatlan a női nem tagjaival szemben)

Tiaro

Quote from: ShadowolfTény hogy egy kicsit szerencsétlen ezen a téren, de a bénázásához azért nagyban hozzájárult a neveltetése is. :rolleyes: (úgyebár ennek köszönhetően eléggé bizalmatlan a női nem tagjaival szemben)

Az egy dolog, de léteznek hormonok, meg ösztönök is...  :bsd:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

.Attila

Quote from: TiaroAz egy dolog, de léteznek hormonok, meg ösztönök is...  :bsd:
Ha valakit születése óta (vagy a hibernáció utáni ébredése után) a nők utálatatára nevelnek, nomeg ha egyébként marha nagy az egoja meg a büszkesége, akkor bizony így viselkedik.

Shadowolf

Quote from: TiaroAz egy dolog, de léteznek hormonok, meg ösztönök is...  :bsd:

Amikkel nem megy az ember sokra, ha azt gondolja, hogy a tisztelt nőszemély ki akarja belezni. :rolleyes: :D

.Attila

No Shadowolf, ezt jól összehoztuk :)

Amane, Kiriko, Elma: mit esztek Seina-n??? (Tenchi Muyo GXP)

Kilteh

Jónapot kívánok! Én Hitomi-tól szeretném megkérdezni (Escaflowne), hogy hogyan is lehet átjutni abba a másik világba? Mert akkor már itt sem vagyok... :D
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Cobra

Én megkérdezném tőle azt is, hogy minek jött vissza ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kilteh

Quote from: CobraÉn megkérdezném tőle azt is, hogy minek jött vissza ?
Ott még nem tartok, de ha illlyen hüllye, akkor már nem is nézem tovább... :rolleyes:  :rotflol:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Kvikveg

En Van-tol kerdeznem meg a kicsire osszecsomagolhato beepitett szarnyak titkat. Es mar megyek is genmodosittatni...  :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Vanhoz egy  kérdés: SPOILER Ha már úgy belejött a bloodrage-be, akkor miért hagyta, hogy néhány szellem megállítsa ? :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

Nagyon titokzatos kérdés... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lyobag

Lina Inverse-hez egy kérdés: miért van az, hogy a világ öszes démonától (szörnyétõl) sem fél, de a nõvérétõl úgy fosik, hogy inkább egybõl eltemeti magát???

Pirula

Quote from: LyobagLina Inverse-hez egy kérdés: miért van az, hogy a világ öszes démonától (szörnyétõl) sem fél, de a nõvérétõl úgy fosik, hogy inkább egybõl eltemeti magát???
Finom utalások találhatóak a Try elején még hogy a nõvére mekkora mágikus hatalommal rendelkezik. ;)
Hatalmassal.

Lyobag

Quote from: PirulaFinom utalások találhatóak a Try elején még hogy a nõvére mekkora mágikus hatalommal rendelkezik. ;)
Hatalmassal.

azt észrevettem! de miért fél tõle ennyire? szerintem még a Rémálmok urával is inkább szálna szembe, mint a nõvérével...

Pirula

Quote from: Lyobagazt észrevettem! de miért fél tõle ennyire? szerintem még a Rémálmok urával is inkább szálna szembe, mint a nõvérével...
Gondolom emiatt a testvéri civódások vagy dorgálások sem a megszokott mederben folynak. :haha:

Titkos

Quote from: PirulaGondolom emiatt a testvéri civódások vagy dorgálások sem a megszokott mederben folynak. :haha:

Na igen... :)  Lina különben is ahhoz szokott hozzá, hogy tõle rettegnek, nem pedig fordítva. Az elsõ sorozatban is amikor Zangulus-ék bezárják õket egy cellába, Lina-ra raknak egy fejpántot, amely megrázza, ha varázsolni próbál. Aztán amikor kishíján megsül, csak ennyit mond: "Nyugi, ez semmi volt ahhoz képest, amit a nõvérem csinált velem." :haha:  Szóval képet kaphattunk róla, hogy mennyire volt köztük jó viszony. ;)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Fenrir

Én Ceres Victoriától kérdezném meg hogy egy napszemüveg tényleg elég fényes nappal?
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.